- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Mai szerzemények 2500/db volt
-
arkades
senior tag
N 9110-hez nincs valakinek dokkolója?
-
ferret77
aktív tag
Ma jött egy postával együtt 7000ft-os csomag.
Két 8910i, az egyik működik és kicsit kopott. Ami hibát találtam eddig, hogy gyengélkedik a beszédhangszóró(recseg). A másik donornak lehet jó. Be van folyva a kijelző és a töltőcsatlakozó rész hiányzik.
Egy szép arany színű 7210. Működik, csak az aksi halott
6310: a szokásos helyeken kopott és hiányzik a bekapcsológomb. A belső is, de aksival működik.
6150 még nem próbáltam.
8850 még nem próbáltam
Siemens M65 dobozos. Még nem próbáltam
Siemens C55 még nem próbáltam.És kaptam hozzá ajándékba egy Creative SB Live 5.1 hangkártyát.
-
zorzy4
addikt
Szerintetek menyiért lehet eladni egy kishibás, ritka nokia 7270 telefont?
-
MurdR
veterán
Új szerzeményeim, 2db Siemens s55
Nincs valakinek egy töltője hozzá egy söré'? -
KSparrow
őstag
Össze kéne hozni a legjobb Nokia telefont, ami csak létezhet.
808 kamera (a felbontás miatt) +OIS és vezeték nélküli töltés a Lumia 920-ból, [tudtommal eddig ilyen lesz a Lumia 1000] A Nokia N91 erősítője, 5800 clear audio chip-je, N77 külső hangszórói, 32GB belső + bővíthető memória, mindez kb N900 méretben, rejtett Qwerty gombsorral, lehetőleg Android rendszerrel, és egy 6310i-t meghazudtoló akkuteljesítménnyel. Az Android miatt tudom, lehetetlent kérek (na azt sem magam miatt, csak a népnek az kell...) De hol a többi? -
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #21762 üzenetére
Valószínű, mert nem GSM teló, én már láttam amúgy (igaz nem élőben).
-
alufelni
tag
Ha valakit érdekelne karcmentes Siemens telefonok,és egy pár régi,írjon.
-
KSparrow
őstag
Ma is jó piac volt
6120C 300-ért (ház nélkül, de az volt nekem itthon) törött kijelzős 1662 200-ért, és egy gyönyörű 2125i szintén 300-ért. -
ferret77
aktív tag
Hát a vaterás felejtős, mert pont a kék hiányos és kopott.
-
Gaborpecs
csendes tag
Kinek mennyit érne meg új Ericsson R310-es?kék,citrom,narancs szinben,tartozékok nincsenek csak telo akksi,akkufedél
-
ferret77
aktív tag
Nem tud véletlen valaki ilyen papír betétet 3200-hoz, amit az elő/hátlap alá be lehet rakni? Persze az eredeti kellene, főleg ilyen kék, ami ezen a képen van.
-
zorzy4
addikt
Ez tényleg meg van zavarodva, nem véletlenül vesztem össze vele annak idején.
-
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #21741 üzenetére
Én meg tegnapelőtt kukáztam C1-et, C2-őt, C5-öt, pár T28-at, 8210-et, 6250-et, Samu D410-et, P910-et, LG U8380-at, Xelibri X7-et, a legtöbb még szép állapotú is. Utánfutóként jött még vagy kétmaroknyi: 6500, 9210, 5800, stb. Ráadásként egy iPhone4-et is találtam.
Tökéletesen működik, csak cserélni kell a touchscreen-t és a hátlapot. Így már megvan a kis gyűjteményben a 2G, 3G, 3GS és a 4 is.
-
KSparrow
őstag
Ma kaptam egy 6700 Slide-ot
-
törölt tag
Úgy gondolom, hogy ettől olcsóbb már nem lesz ez a jó kis teló.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Gaborpecs #21726 üzenetére
Gratula hozzájuk! A 6810-et nagyon irigylem, ritka mint a fehér holló
Nem tudom emlékeztek-e még ERRE Nos megjött, de még mindig nem tudtam kideríteni, hogy clon-e vagy sem. A clonokban a Nokia szignál fogad ugyan úgy bekapcsolásnál? Mert ezt mikor bekapcsoltam az fogadott, de persze semmit sem lehet látni, mert flex kábeles
-
válasz
golya32 #21732 üzenetére
Ez telefon. Érdekes, de a veletech-en baromira nem érdekelt sem a Nokia /pedig szeretem az N8 és 808-ast./ sem a hüvely, sem a számszong.
A HTC one jó, de megfogva már nem érdekel, mert nagyon könnyű.Egy telefonnak legyen fogása és súlya!
A kiállításon megdöbbentett a Nokia E90es végletes kidolgozottsága, a nyitómechanika finomsága és a súly!A kicsik közül mondjuk a Motorola 920c - a lila gömböc a klassz és a menőzős t29.
-
Gaborpecs
csendes tag
Pár új dolog érkezett,Ericsson T28s mindhárom szinben,gyári újjak,Nec G9 új,és egy Nokia 6810 Új
[link] -
tolts.hu
őstag
válasz
stufen2 #21721 üzenetére
ezt inkább itt [azonnali fáradt_gőzös_kérdések_órája]
-
stufen2
aktív tag
Lehet láma kérdés, de jóf0gäson, hogyan lehet egy eladó többi termékeit is megnézni, mert ugye apródkán van egy link, hogy az eladó további termékei, de itt viszont nincs.
-
KSparrow
őstag
Veletech retró részleg képekben:
A sarkunk, Minolta5 és Novinyul pakolnak:
És mikor az N91 megmutatta, mit is kezd egy TDK wirless sound cube-bal:
-
stufen2
aktív tag
-
KSparrow
őstag
Magáról a Veletechről van már fent fotó a honjapon, illetve itt is van Prohardveren egy összefoglaló.
A fotókat még le kell vegyem kisebbre, talán holnap napközben lesz időm.Addig is itt egy kép az N-szériámról
Nem teljes, persze, se a kép, se a széria. nincs rajta az N93i, N91 8GB, N95 8GB. És sajnos még nincsenek meg: N78, N79, N81, N92, N97, N97 mini. 6 telefon még. Utána Eseries.
-
csoda120
aktív tag
Volt már mind a két típusból, de most újra lesz.
-
Mulderpapa
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Polarstar #21701 üzenetére
Köszi
Szerintem pont jó helyen voltunk, ez is elég fárasztó volt.)
MurdR: sajnos az csak mobil nézettel megy, ott meg még szmájlik sincsenek, csak amit tudok fejbőlfotó majd lesz, bár nem tudom, mikor lesz időm egyátalán megnézni a képeket, nemogy feltenni
Ami jó volt: TDK hozott ki 80 000ft-os hangfalat, ráküldtük az N91-etVitte, szólt mint az állat
-
Ügyesek voltatok a Vele-tech-en!
Szerintem jó volt a fogadtatás a pavilonban! Bár kissé távol voltatok a fő tömegtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged