Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz Polarstar #13502 üzenetére
Refurbished telót már megrendeltem,lényegesen olcsóbban.
Viszont kollegámnak meg magyar T28 kellene,úgy nézem az nehezebb eset lesz.Leírom megint,hátha :
Valaki írt nekem innét mailt,magyar független T28 telefonnal kapcsolatban...csak sajnos véletlenül kitöröltem a mailt még mielőtt válaszoltam volna...ha az a valaki olvassa ezt,legyen szíves írjon rám újra,itt vagy akár mailben.
kösz...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
KSparrow
őstag
válasz Polarstar #14037 üzenetére
akkor is, mert hamar akar lépni a többi, és akkor az 'ebben meg abban' jobb lesz. de a Nokia Nokia marad, nekem más nem játszik SE Xperia Ray Exmor-r kamerával meg limitált arany hátlappal... meghagyom a "rajoknak"
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
.bruszli.
senior tag
válasz Polarstar #14518 üzenetére
A P800-tól mindegyikhez adtak dokkolót,DSS-20/25-öst típustól függően. Nekem ezzel nem volt gondom a szinkronizálással. Viszont ez a dokkoló működött "szervízkábelként" is,nem utolsó sorban...
(#14519) T0rnad0 Hát most már a hátam közepére se kívánom a wines telókat,de nosztalgiázni jó volt kicsit. Nekem azért volt jó pár típus,de akkor nyilván az is megfelelt...meg akkoriban gyakran cserélgettem a másod-harmad telefonokat;de a fő telókat is.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
pszili8
aktív tag
válasz Polarstar #14532 üzenetére
Ismerem az embert,forintb*szó 8k egy Nokia 6310 előlap nála
Area51: Parancsolj,itt nézelődj. Egyébként errefelé is általában ez a 3310 kaliberű gépek vannak,meg van sok érdekes,de én csak a ritka/értékes telefonokat veszem meg,+ ez nem olyan mint a vatera itt akármilyen szarul néz ki egy telefon 95% hogy hibátlanul működik is.Általában megvannak kikhez megyek nézelődni,de ez most pl új árus volt aki az R380-at árulta.Van olyan eladó,aki csak az után rakja ki a telókat,hogy én lecsekkoltam
Bruszli: nekem volt egy MPX200-am karcmentes volt,de nem kapcsolt be csak bevillant a Moto felirat és off.Kb 2 hónapja eladtam vaterán és írt a vevő,hogy köszöni hibátlanul megy a telefon,valami kondi ment ki benne ami MPX betegség
Nekem a Windows Mobile korszakban volt egy E-ten M500,naggyon menő volt 2006-ban,utána volt egy Fujitsu-siemens t830,ezek után váltottam egy Nokia 6300-ra.Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
zorzy4
addikt
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Polarstar #14755 üzenetére
Ja az komoly, az én szolgálatim C2-01, vagyis ezt adták, de nem használom.
3720 a bestKérdés.
6500 classic kijelzőt, ezt, érdemes megvenni szerintetek? Mindenhol 3-4-5k, kérdeztem helyben boltot, a gyári 5k, az utángyártott 5k. Akkor ez miért 1,5? Ennyire zsákbamacska lenne?Szerváltam egy 6310i-t, csere valaki valamire? Tökéletesen működik (donorbol kellett átraknom bekapcsoló gombot), de csak nálatok tudnám biztos kezekben
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
zorzy4
addikt
válasz Polarstar #18941 üzenetére
Jó de mivel ezeket kevesen vették annak idején, most ezek kincsek egy gyűjtőnek. Mondjuk a xelibri 2, 4 nem annyira, mert meglepően sok van belőlük. De az 1, 3 beszerezhetetlen, nekem is csak tök véletlen van 1es.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
draco31
veterán
válasz Polarstar #19016 üzenetére
Én három évig nyúztam, aztán még öcsém egy darabig. De a végén már K810i házat kapott, mert az jobban nézett ki.
Egy két kép, szerintem nem sok telefon képes az első három képet megcsinálni. Meglehet nézni az exif adatokat aki nem hiszi, nincsenek manipulálva. A negyedik kép csak úgy.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest