Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz Polarstar #21701 üzenetére
Köszi
Szerintem pont jó helyen voltunk, ez is elég fárasztó volt. )
MurdR: sajnos az csak mobil nézettel megy, ott meg még szmájlik sincsenek, csak amit tudok fejbőlfotó majd lesz, bár nem tudom, mikor lesz időm egyátalán megnézni a képeket, nemogy feltenni
Ami jó volt: TDK hozott ki 80 000ft-os hangfalat, ráküldtük az N91-et Vitte, szólt mint az állat[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
MurdR
veterán
válasz Polarstar #21605 üzenetére
Persze. Most pl gondolj bele, a Note2-mmel 2év múlva kitörölhetem, pedig szerintem már most alkalmas minden olyan dologra amit egy átlagember használ. (De nem kell a note2t alapul venni, bőven elég ma még az S2 is..)
Mindent úgy intéznek hogy 1-2 éven belül lecseréld a telefonodat.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz Polarstar #21194 üzenetére
gyári az biza ritka, az utángyártott meg amiketbén láttam, azokban nem volt gumi, csak műanyag. Ezzel meg ügye oda a telefon lényege, nem lesz már strapatelefon. Az illesztések sem lesznek tökéletesek, így be is ázik.
(akkor meg már inkább r320 vagy r520)
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zorzy4
addikt
válasz Polarstar #20498 üzenetére
Mármint a fórumtali érdekes? Nem egy volt már, hol jobban, hol rosszabbul sikerült.
"A dolog azért érdekes, mert ezekhez a "tárgyakhoz" érzelmi kötelékek kapcsolódnak a hang és kép miatt.Lényegesen erősebb a kötödés mint mondjuk egy faragott velencei tükörnél!
A technika itt rabol meg érzelmileg. Beleképzelünk és ráruházunk tényeket."
Ez így van. Egy egy telefonról az embernek, élete egy időszaka jut eszébe, főleg hogy a telefon mindig nála van, volt és erősen kötődött mindennapjaihoz. Átmentünk kissé szentimentálisba.[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz Polarstar #19238 üzenetére
nyilván a gyári titánra gondolt, csak rosszak a WB beállítások.
Mai (és egyben idén első) telefonok: egy kék, törött kijelzős 5220 XpressMusic, (7210 SN kijelzővel megnéztem, jó), egy piros, ex-kijelzőbajos (már cseréltem, így jó) 5610 XpressMusic, és egy szép 6085.
-
Vangelis
félisten
válasz Polarstar #19158 üzenetére
Nekem mondjuk az kimaradt.
De túl vagyok pár SE készüléken is.. meg nem is emlékszem már miken
Jah meg jelenleg is csak Se-ket használok.
Az X1 esem sajnos kicsit töredezett... ahoz kellene pár alkatrész de lehet olcsóbb volna egyet venni.
De lehet nem is kell nekem annyira.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
T0rnad0
addikt
válasz Polarstar #19068 üzenetére
Az még nem retro, én Alcatel 701-et vettem
-
-
draco31
veterán
válasz Polarstar #19016 üzenetére
Én három évig nyúztam, aztán még öcsém egy darabig. De a végén már K810i házat kapott, mert az jobban nézett ki.
Egy két kép, szerintem nem sok telefon képes az első három képet megcsinálni. Meglehet nézni az exif adatokat aki nem hiszi, nincsenek manipulálva. A negyedik kép csak úgy.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zorzy4
addikt
válasz Polarstar #18941 üzenetére
Jó de mivel ezeket kevesen vették annak idején, most ezek kincsek egy gyűjtőnek. Mondjuk a xelibri 2, 4 nem annyira, mert meglepően sok van belőlük. De az 1, 3 beszerezhetetlen, nekem is csak tök véletlen van 1es.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-
meroly
veterán
válasz Polarstar #14755 üzenetére
Ja az komoly, az én szolgálatim C2-01, vagyis ezt adták, de nem használom.
3720 a bestKérdés.
6500 classic kijelzőt, ezt, érdemes megvenni szerintetek? Mindenhol 3-4-5k, kérdeztem helyben boltot, a gyári 5k, az utángyártott 5k. Akkor ez miért 1,5? Ennyire zsákbamacska lenne?Szerváltam egy 6310i-t, csere valaki valamire? Tökéletesen működik (donorbol kellett átraknom bekapcsoló gombot), de csak nálatok tudnám biztos kezekben
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
zorzy4
addikt
-
pszili8
aktív tag
válasz Polarstar #14532 üzenetére
Ismerem az embert,forintb*szó 8k egy Nokia 6310 előlap nála
Area51: Parancsolj,itt nézelődj. Egyébként errefelé is általában ez a 3310 kaliberű gépek vannak,meg van sok érdekes,de én csak a ritka/értékes telefonokat veszem meg,+ ez nem olyan mint a vatera itt akármilyen szarul néz ki egy telefon 95% hogy hibátlanul működik is.Általában megvannak kikhez megyek nézelődni,de ez most pl új árus volt aki az R380-at árulta.Van olyan eladó,aki csak az után rakja ki a telókat,hogy én lecsekkoltam
Bruszli: nekem volt egy MPX200-am karcmentes volt,de nem kapcsolt be csak bevillant a Moto felirat és off.Kb 2 hónapja eladtam vaterán és írt a vevő,hogy köszöni hibátlanul megy a telefon,valami kondi ment ki benne ami MPX betegség
Nekem a Windows Mobile korszakban volt egy E-ten M500,naggyon menő volt 2006-ban,utána volt egy Fujitsu-siemens t830,ezek után váltottam egy Nokia 6300-ra.Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
.bruszli.
senior tag
válasz Polarstar #14518 üzenetére
A P800-tól mindegyikhez adtak dokkolót,DSS-20/25-öst típustól függően. Nekem ezzel nem volt gondom a szinkronizálással. Viszont ez a dokkoló működött "szervízkábelként" is,nem utolsó sorban...
(#14519) T0rnad0 Hát most már a hátam közepére se kívánom a wines telókat,de nosztalgiázni jó volt kicsit. Nekem azért volt jó pár típus,de akkor nyilván az is megfelelt...meg akkoriban gyakran cserélgettem a másod-harmad telefonokat;de a fő telókat is.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
KSparrow
őstag
válasz Polarstar #14037 üzenetére
akkor is, mert hamar akar lépni a többi, és akkor az 'ebben meg abban' jobb lesz. de a Nokia Nokia marad, nekem más nem játszik SE Xperia Ray Exmor-r kamerával meg limitált arany hátlappal... meghagyom a "rajoknak"
-
.bruszli.
senior tag
válasz Polarstar #13502 üzenetére
Refurbished telót már megrendeltem,lényegesen olcsóbban.
Viszont kollegámnak meg magyar T28 kellene,úgy nézem az nehezebb eset lesz.Leírom megint,hátha :
Valaki írt nekem innét mailt,magyar független T28 telefonnal kapcsolatban...csak sajnos véletlenül kitöröltem a mailt még mielőtt válaszoltam volna...ha az a valaki olvassa ezt,legyen szíves írjon rám újra,itt vagy akár mailben.
kösz...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok