Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
Mivel a symbian lassan már retrová válik, talán érdekelhet titeket.
Minden Symbian verzióra ingyenessé vált a SmartMovie -
stufen2
aktív tag
Én kb fél éve 8310-est szilikonban és 5210-est használok, bár mondjuk kertészként mást nem nagyon tudok használni, de nekem csak telefonálni kell, a htc szenzáción meg a szifonon csak játszom és porosodik amióta nem kell többet zéháznom meg vizsgáznom, államvizsgára meg tanulok majd
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Stylewars_kp #21090 üzenetére
Az én kártyámon nagyobb volt a chip,mint a micro SIM...gondolom azt is ki kellett volna vágni.
Szóval a legegyszerűbb kicseréltetni,pláne ha ingyen van.
-
KSparrow
őstag
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #21081 üzenetére
Igen, a régi kártyákat ingyen cseréli a Telenor jobb helyeken, de van ahol ki akarják fizettetni veled a cserét (2000 Ft), így a legbiztosabb az, ha kitalálsz valamit, hogy pl. néha eltűnik a térerő, vagy hasonló.
Nekem 2x is cseréltek mostanában, legutóbb azért, mert ha kitöröd a microSIM-et, akkor átalakítóval együtt hatalmas szívás kiszedni a kártyát némelyik normál SIM-es telefonból.Az E90 hibátlanul megy az új kártyákkal is, igazából egyik régebbi Nokiámmal sem volt gond ezzel.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #21080 üzenetére
Köszi! Úgy nézem, a Telenor 2 év után ingyen ad újat, nekem meg Djuice van, több, mint 2 éve!
Lehet belőle valami baj, ha cserélem? (térerő gyengébb, etc.)
Valakinek van tapasztalata, hogy retrókkal hogy mennek az új kártyák? Elsősorban E90 lenne a kérdéses telefon. Az N86-ban még régebbi a kártyám, de azt nem akarom cserélni, az volt az első kártyám még 2004-ben, szeretem így, ahogy van
Azt tudom, hogy nem szabad betenni az üres adaptert a telefonba. más valami? -
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #21078 üzenetére
Nekem tetszett, nem volt vészes szerintem. Csak vodásan nem tudtam használni...
Arra tudtok valamit, hogy hogy lehetne sima SIM-ből MicroSIM?
Van egy N9-esem, (még össze kell majd raknom) de ha megy, akkor kipróbálnám. A gond csak az, hogy most rendes SIM kártyám van, nem micro. -
golya32
senior tag
Az 5230 ráadásul lassú is.
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #21076 üzenetére
hát az bizony a 8GB nem egy rossz telefon, kár., hogy az enyém megint megadta magát. Sebaj, marad dísz, és ha egyszer lesz jó panelem, jó lesz alkatrésznek.
A tapi nekem se jön be annyira. Használtam egy ideig a 7710-esem, de nem volt az igazi valahogyAz 5230 nem lett volna rossz, de Vodafonosan nem tudtam használni. így ment a polcra
-
golya32
senior tag
Alma párti vagyok, nem kell android se win8, nokiába az n95 8gb nálam a menő.
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #21073 üzenetére
Itt van az amikor a vékonyság oltárán feláldozták a minőséget sajnos. Pedig nekem is tetszik/tetszett az E52.
Androidtól én is a falra mászok. Nem tudom mikor fogom lecserélni a jó kis 3720am, mert ezek a mostani s40es nokiák is szarok. -
MurdR
veterán
válasz
Mulderpapa #21073 üzenetére
Vigyázz rá
-
Mulderpapa
aktív tag
A régi E széria nagyon jó volt megbízhatóság terén (E51, E71, stb...), de az E52 már valóban nagyon gyenge konstrukció.
Itthon van 3-4 hibás, bontott E52 alaplap, mindnek ugyanaz a baja, bekapcsoláskor csak rezzen és nem történik semmi. Állítólag nagyon gyenge a háznak a merevsége és könnyen meghajlik az alaplap, amitől elenged a forrasztás.
Csodálom, hogy az enyém még működik, pedig nem volt az a tokban hordott, megvigyázott darab.
Remélem az állásban nem fogja megadni magát és fennmarad az utókornak. -
KSparrow
őstag
válasz
meroly #21065 üzenetére
Az e51 tényleg nagyon szép, az e66 is nagyon tetszik. nekem az E72 sok. össze van nyomva nagyon. E55, E75, vagy leginkább E90.
Az E70 is szép, de a szétszedett funkciógombok kicsit gagyik szerintem. Az E52 is nagyon tetszik nekem., de lehet csak azért, mert még nincs
Az a baj, az E széria még nagyon drága. Az N ára hamarabb lement. -
zorzy4
addikt
válasz
Mulderpapa #21062 üzenetére
Igen tényleg szépek, és az e51 a legelegánsabb üzleti telefon. De az e66??? Akkor már e72.
-
Mulderpapa
aktív tag
Köszönöm mindenkinek.
meroly: Nálam az E66 a második legszebb E szériás.
-
MurdR
veterán
válasz
Mulderpapa #21057 üzenetére
na eeez igen
-
meroly
veterán
válasz
Szépek nagyon
Ki a második helyezett?
-
KSparrow
őstag
válasz
Grat
-
válasz
Tényleg szépek!
Ezeket is a szittya szarvasbőr szütyőből vetted ki? -
-
alufelni
tag
Sziasztok,tudom nem régi a készülék annyira,de tudnátok segíteni,szereztem egy Motorola E1-est,és sajnos nem magyar,van lehetőség rátenni valahogy??
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #21037 üzenetére
Mi az az s2? Miért akarod lecserélni a telódat?
-
Earl_Muttley
őstag
Szorítsatok hogy ne verjenek át, ma belementem egy "gyanúsan olcsó" S2-be, a saját telefonom beszámításával.
-
KSparrow
őstag
hát igen.írtam neki, hogy nem oyan egyszerűen cserélhető az alkatrész, azt mondja, már volt neki. Hát ő tudja. Én 13-ért vettem jót. (mondjuk az ár alatt volt kicsit)
Szerintetek ez mi a szösz lehet? Mobil 1938-ban?
-
stufen2
aktív tag
A 8910-eseknél a mikrofonhiba az javítható vagy szalagkábelhiba?
-
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #21018 üzenetére
Még hogy nem alkalmas telefonálásra...
én napi szinten használtam egy előbbi, F4-es állapotot, kb 2 hétig.
-
Zotykoresz
tag
válasz
KSparrow #21017 üzenetére
Okés kolléga
Én meg ezt vinném :[Proto E60] -
KSparrow
őstag
Meroly: Majd ha lezsz időm, lehet kipróbálom valami vackon, pl beázott 5310.
erre pls ne nyomjatok, szeretném elvinni
-
meroly
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #21012 üzenetére
Könnyen elképzelhető, bele kéne nézni. E65-ben, 5700-ban, 3720-ban ugyanaz a kijelző van. A szalagkábel is lehet, bár a csűsztatáűással ott javulhatna a helyzet. ha nincs, akkor a kijelző lesz a baj. de az is lehet, csak kicsúszot a helyéről. le kéne venni, a fólián a csatlakozókat kicsit megpucolni illetve rányomni a fóliára, megnézni, hátha job. ha nem, akko új kijelző kell bele. szerintem az megoldja. tipp: a kijelző flexre, ha összerakod, tegyél egy kis celluxot. a kijelző fém éle ugyanis könnyen elvágja a fóliát. Sajnos ezt eléggé elnézték a tervezéskor.
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #21006 üzenetére
Tesóm 5610-ese furán viselkedik. Egyrészt kicsit lassú lett. Ami viszont jobban aggaszt az az, hogy a kijelző felső részén 6 vagy 7 pixel sornyi fehér sor van, tehát legfelső sor fehér, a következő sor jó, aztán megint fehér sor, megint jó. Ez mindenhol így van, videólejátszásnál, játéknál, képeknél, mindenütt. Utángyártott kijelző van benne, lehet kezdi magát megadni? Nagyjából az akku ikon feléig tart ez a váltakozás, utána már jó a kép mindenütt. Leejtve nem volt ha jól tudom.
-
Nagyon szeretem az én kis Ericsson t68-amat.
Ma reggel pl az óra átállítást írta ki pontosan, bőséges szöveggel.Logikus, érthető, előzékenyen informál.
Iyent egy mai telefonnál nem látni. Elegáns megoldás.
A modernség megszüntettte az eleganciát?
Nagyon szeretem az igényes apróságokat.
-
draco31
veterán
Nokia 6085-nek megnémult a csörgő hangszórója. Van neki valami szerviz menü szerű dolog, mint a Sony Ericssonokon, hogy ott is megnézzem?
-
KSparrow
őstag
Teljesértékű sose leszek, hiszen nincs semmi Apple termékem, nemhogy a lehgújabb.
De a retrót csípem, egyrészt telefonban, másrészt stílusban is, meg van pl egy Csepel bringám, én újítottam fel, és használnám is, ha nem lenne ilyen fos idő. Mindig van azzal is valami, most a hátsó tengelyt kellett cserélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest