- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #20599 üzenetére
Hm... ez komoly? (Bár ilyen eszközeim nincsenek)
Azt nem is tudtam hogy a 98SE=4.1Írok privátot.
-
meroly
veterán
3310-ből volt olyan moddolt verzió ami spy telefonként működött. Nincs valakinek olyan?
-
tolts.hu
őstag
válasz
Earl_Muttley #20594 üzenetére
Ha ezzel az előlappal adtad akkor igen.
-
orion1025
őstag
Ja és ha érdekel valakit E90 alkatrész özön, az talál nálam [link]
-
tolts.hu
őstag
Mai gyöngyszem:
-
KSparrow
őstag
válasz
tolts.hu #20576 üzenetére
Nem tudom, annyira egyformák ezek mind, nem hinném, hogy tényleg kézzel festettek... 3210-es se. vagy van fotó a munkásokról, amint pingálnak?
Mondjuk már sikerült hátmat összeszednem 3210-reaz SKR 8-10-11-eket. Azaz a pink, a leveles zöld, és a halas kék. És bliszteresek.
-
tolts.hu
őstag
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #20572 üzenetére
7280 kivételével szinte mind itt-ott 5k-s kategória szerintem. Legalábbis ki lehet fogni...
#20574) minolta5 Ezt bóknak veszem, természetesen értek hozzá (többé-kevésbé) Csak gondoltam Nektek hátha eszetekbe jut olyan típus ami nekem nem. Külföld nem jött össze sajnálatos módon, így itthon maradtam és újra kezdtem a gyűjtést Majd mással próbálkozom...
Most szereztem dobozos 5510-et.
KSparrow kollégától meg egy N-gage QD-t. -
csoda120
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #20569 üzenetére
Én csak különleges kialakítású telefonokra lettem volna kíváncsi
-
quailstorm
félisten
válasz
Gaborpecs #20564 üzenetére
S68-ról vannak rémképeim. Rövid ideig volt egy osztálytársamnak, mert folyton lezúzta a telefonjait, és csak ez maradt. Nagyon le volt maradva, kb így reagáltam miután ránéztem: szar. Java-t meg sehogy nem akarta, pedig a Doom RPG még java3D api nélkül 840k RAMmal is elmegy, akár egy D900i-n...
De aztán gyors lecserélte egy SE S500-ra, aztán szülei hatásosan leszoktatták a játszásról, és LG KP500-on nézett sorozatokat... -
golya32
senior tag
Nekem van 2db CF61 mia dobozos gyönyörű állapotban minden tartozékkal, A1 függő, turbósimmel megy simán, ha valaki ingert érez rá keressen.
-
Gaborpecs
csendes tag
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #20562 üzenetére
Én kaptam egyet oldmobiltól ajándékba, li-ion akkuval. Néha használom. Hát hangerő problémái nincsenek.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #20548 üzenetére
A kutyacsont alcatelt feldugnám a tervezője seggébe, olyan gusztustalan egy telefon volt.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #20558 üzenetére
Kb egy méter érdes betonra.
-
El kell vinned egy karosszéria lakatoshoz. Nyugi, nem rokkansz bele, mint egy merci repairba!
-
zorzy4
addikt
Nokia dt19 dokker menyit ér ha proto? Igen jól olvassátok proto dokkoló. El kell kezdem gyűjteni e6 házra.
-
zorzy4
addikt
Zombiként bolyongok, leesett az e6om, és több helyen megsérült
. Bár inkább engem vertek volna meg páran.
-
válasz
quailstorm #20548 üzenetére
Pfff...
Eri t39 90ezer!
Mondom én, aki egy eri t68ast kapott ajándékba a marketingesektől. Mennyi is volt az? 189ezer? -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #20534 üzenetére
Lehet azért nem ment még egyszer a fényképezés mert megtelt a memória? Gondolom még ha kártya van is benne a szoftverezés visszaállította az alapállapotra. Bár egy fényképnél akkor is több kell hogy elférjen rajta.
Még azért nem retro, de szerintem 1400-at megér a kijelző ahhoz hogy működésre bírd, ha másnem bőven e fölött el lehet adni.(#20532) minolta5: wow, ez 2002-es
Akkor vettem az első telefonom a pannon djuice előtti konstrukciójából, mi is volt a neve??!! .......... BEE
-
Don Pityu
csendes tag
Van egy 6310i-m ami melegszik.Lassan kesztyü helyett lehet használni.Mi lehet a kínja?Vagy a finnek a kormányfűtés mintájára kitalálták az aksifűtést?
-
Playstation1
csendes tag
Jut eszembe ! Tudok szerezni 9000 ft-ért Swap Nokia 5510-et ! 3 db van.
Várni kéne rá kb 4-5 napot -
quailstorm
félisten
válasz
Stylewars_kp #20535 üzenetére
Fényképezzem le? Szilánkosra van törve
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm #20534 üzenetére
Van rá esély, de Én jártam úgy, hogy azt hittem a kijelző szállt el közbe pedig az alaplapról lejött teljesen a csatoló felület...leszakadt.
-
quailstorm
félisten
Nokia 6303i retro? Mert van egy...
Láttam a topicjában mekkora szájkarate ment a design-ról. A 6300 szerintem jellegtelen tégla, majdnem ronda. Ez meg kényelmes, harmonikus nyugodt designú... De biztos ízlés kérdése.
Ja most mindkettőből van az asztalomon egy-egy, tudom mit beszélek. Ezen felül a 6303i erősebb, és kényelmesebb is. Unokatesóm anyjának is van, azt próbáltam ki röviden.
Ugyanis én ezt csak úgy kaptam. Vodafone függő, és betört a képernyő. A tulaj izomból a padlószőnyeghez vágta...
Vakon valahogy beraktam PC suite módba, szoftverfrissítettem, így elszállt a telefonzár meg a sok szar beállítás. Aztán elkezdtem tesztelni.
Leginkább a kamera izgat, mert elég jó van benne, erős vakuval. Eddig 2 Nokia járt a kezemben, aminek nem megy a modulja, a 6822a-m, meg haver 6300-a ami most nálam van. Ezek kiírják hogy művelet sikertelen. Nem bírják felvenni a kapcsolatot a kamerával.
Namost videókat néztem, és közben böktem a szilánkos kijelzőjű telefont(középen van egy két csík ami vált néha színt). Bejelentkező hang van, billentyűhang van(ez már két hangszóró), aztán valahogy beléptem kamerába, lőttem vakuval, és hallottam a kamerahangot. Azóta ez nem sikerült, de akkor ezek szerint működne? Sötét volt hozzá...
Kb itt tartok. Semmi más nincs hozzá mint akku, de nem is kell, mert 3,5jack, microUSB, töltő meg van az N95-höz.
Azon gondolkozok, hogy akkor erre költsek-e. Árérzékeny vagyok, szal legolcsóbb képernyő: [link]
Szerintetek érdemes rá költeni, működni fog ezek után? -
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #20530 üzenetére
Jaja, ilyen esetre ajánlom Driver Magician-t!
-
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm #20526 üzenetére
Értelek...hát ahány ember annyi ízlés...
-
quailstorm
félisten
válasz
Stylewars_kp #20525 üzenetére
Van kínlódás vele rendesen, de ilyen árban ami stabil, az közel sem tud annyit, ez van...
Egyébként a telefon kerete az antenna, és miután az leesik, a telónak annyi. 2-3 év intenzív használat után ez baleset nélkül bekövetkezik. Azt meg nem tudtam hogy netezni van mivel.
De igazából maga a 6300 nekem sose jött be, kevés a RAM, és buta. 5130c-2, 5310 sokkal jobbak. A WiFi meg kb felesleges, elég béna vele netezni, java meg még az X3-02-ben sem kap wifit...
Egyébként tuti jó játék, csak szerintem nem gazdaságos, főleg hogy nehéz beszerezni. Nekem más az ízlésem. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm #20523 üzenetére
iPhone 4 telóm van.
Meg van egy iPad 3. Ezt a 6300i-t csak szórakozásnak venném, mert még nem volt ilyenem. Régen szerettem volna, de akkor még nem volt gempantoszom rá most meg volna... Egyszer volt ilyen alsó kategóriás androidom amit említettél. Nekem nem jött be. Kicsi kijelző és lassú instabil rendszer. Érintőkijelzője és borzasztó volt számomra.
-
quailstorm
félisten
válasz
Stylewars_kp #20520 üzenetére
Biztos erre van neked szükséged? Azé még N95-2-őn se nagy élmény netezni, ezen meg pláne. 14k-ért már simán kapsz Xperia X8-at. Feltolsz rá egy 2.3.7-et, és elég korrekt netezési élményt kapsz.
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #20520 üzenetére
6301 Valóban ritkaság.Én legalább is 1× találkoztam vele.Nem rég a vaterán nyomtam el.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm #20503 üzenetére
Jut eszembe a 6300 ról. Valóban volt belőle wi-fi-s kiadás? És ha volt olyat honnan akasztok le?
Szerk.: Közbe googléztam egy jóízűt. 6300i De a kérdés fennál, hogy honnan lesz nékem ilyen...
-
Gaborpecs
csendes tag
pár újdonság ismét
itt -
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #20514 üzenetére
Mi a pontos típusa a wifinek ami benne van?
Talán egy kicsit már retro: pár napja vettem egy Samsung i600-ast, nagyon jó kis telefon, kicsit talán jobban bejön, mint az E61, talán a mérete miatt. Meg windows mobile-t is régen használtam már
Viszonylag olcsó volt, 5500ft, a Nokia majd duplájába került. -
csoda120
aktív tag
Újra elkezdtem a gyűjtést. Tudnátok olyan telefonokat mondani amik különleges kialakításúak, retrók és átlagban 5k körül van az áruk.
Amik nekem most hirtelen eszembe jutnak...
Nokia 3300, 5510, 6260, N-gage, N-gage qd, 7373,
Motorola V70, V80, V100 -
KSparrow
őstag
Tudom, off topic, de hátha értetek hozzá: szakos topicban nemigazán kapok választ erre...
Adott egy új Dell Inspiron 5520 laptop (i3-as procis konfig). Eredetileg ubuntu volt rajta, de én windows párti vagyok, így feltettem rá azt (Win7 ultimate, 64bites). Egy kicsit nehezen, de a .net framework telepítése után látta a WLAN kártyát, és ment. Egy hétig. Amikor elegem lett abból, hogy képtelen megjegyezni egynél több wifi hálózat jelszavát (hurcolom a gépet, zavaró volt, hogy az ismert hálózathoz mindig meg kellett adjam a jelszót). Leszedtem a wlan drivert, mondom felteszem újra, hátha megoldja.
itt kezdődtek a gondok. nem találtam hozzá egy értelmes wlan drivert, a Dell saját oldalán sem. Már 3-at leszedtem, és ebből 2 azt mondja, hogy nem kompatibilis a rendszerrel, egy meg elindul, majd kilép magától, hibaüzenet meg minden munka nélkül. így most van egy új gépem, amit egy hetet tudtam használni, és 3 hete csak áll, wlan nélkül, kb használhatatlanul. Mit tudnék tenni? az újratelepítés nem oldja meg a problémát, próbáltam, és ugyanaz a baja minden driverrel.
A gépre meg szükségem lenne, egyetemen használom jegyzetelésre. Egyelőre még megy a mostani (előző) gépem, de az egy 6 éves Fujitsu siemens, szóval enyhén szólva le van lakva, szétesik, stb. Azon is, és az asztai gépemen is ugyanez a Win7 van fent, és ezeknél semmi gond nem volt egy driverrel sem, sose, mindent látott automatikusan. Csak a dell lázadozik.Tudna valamelyikődök segíteni ezügyben?
-
zorzy4
addikt
Ha valaki ilyenre vágyik. [link]
-
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM #20507 üzenetére
Nem. Az a két oldalsó kontakt a mikrofon érintkezője. ami a fel-letolást érzi, az 2 fémlap, ami a sorcsatlakozó közepén van. Ott, ahol normál esetben (az összes többi ilyen tervetésnél, 5110-től 6310i-ig) a mikrofon lenne. Alapesetben már nem tudom, hogy összeér, és a pöcök választja ketté, vagy épp a pöcök érinti őket össze... erre nem emlékszem.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #20506 üzenetére
a flipp tövében oldalt van 2 kis érintkező "pöcök". az ha meg van barmolva, vagy csak be van szorulva, mert rugós, akkor simán nem ér hozzá a flipphez!
ilyenkor simán nincs kontakt!
ha hibás az érintkező, az elég macera!
-
Earl_Muttley
őstag
Urak!
Mi baja lehet egy 7110-nek, ami nem érzékeli a flip le/feltolását?
-
LaciGSM
aktív tag
Változott a terv
Nokia 6230i-t keresek. függetlent, szépet!
-
LaciGSM
aktív tag
Üdvözlet!
Nokia 7250 vagy 7250i-t keresek! nincs valakinek esetleg egy jól működő darab??? a színe szinte mindegy
az állapota már inkábbautós kihangosítóba szeretném....
-
Don Pityu
csendes tag
Helló májerek!Van egy E50-em,lehet,hogy kuka,de egy próbát megérne,de bekapcsolás után biztonsági kódot követel.Tudja valaki hogy lehet erről lebeszélni!?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest