- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
válasz
üzenetére
Fejlsztésekben természetesen a környező országok is gondolkodnak. Én például 2 szomszéd ország 40 köröli darabszámú tervezett beszerzéséről "hallottam" /az egyik Románia, másikat hirtelen nem tudom/.
A mi gépeink mindenestre jól kiegészülnének a legújabb fejlesztésű Gripenekkel. Gripen E/F/N - jócskán megnövelt a teherbírásuk és a hajtóműteljesítményük, gyaníthatóan így sem érik majd el a 80 milliós vételárat. talán 60. Azzal a 80-al alaposan meglökhettük a Gripen szekerét, de már magával a megrendeléssel is. Mondjuk sejthető, hogy a közeljövöben összeeszkábálnak majd valamilyen orosz vagy kínai gyártású lopakodótípust. Addig középsúlyban jók vagyunk..Szomszédokról meg azt godolom hogy most a keleti szomszédaink közül az ukránokban látom a legtöbb fantáziát. Hihetelen gazdag ország lesz, ha békésen képesek majd fejlődni.
Olyan erősek lesznek egymagukban az EU-n kívül, mint kb. Lengyelország az EU-ban. A foci EB-t is már rájuk bízták - jelzésértékű. /mi megint HOPP-on maradtunk, mint általában - ígéretek pedig voltak, gondolom emlékeztek szavazatot sem kaptunk
szeretett elitünk diplomáciai képességei/
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szeretett elitünk diplomáciai képességei/