Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
válasz
üzenetére
Fejlsztésekben természetesen a környező országok is gondolkodnak. Én például 2 szomszéd ország 40 köröli darabszámú tervezett beszerzéséről "hallottam" /az egyik Románia, másikat hirtelen nem tudom/.
A mi gépeink mindenestre jól kiegészülnének a legújabb fejlesztésű Gripenekkel. Gripen E/F/N - jócskán megnövelt a teherbírásuk és a hajtóműteljesítményük, gyaníthatóan így sem érik majd el a 80 milliós vételárat. talán 60. Azzal a 80-al alaposan meglökhettük a Gripen szekerét, de már magával a megrendeléssel is. Mondjuk sejthető, hogy a közeljövöben összeeszkábálnak majd valamilyen orosz vagy kínai gyártású lopakodótípust. Addig középsúlyban jók vagyunk..Szomszédokról meg azt godolom hogy most a keleti szomszédaink közül az ukránokban látom a legtöbb fantáziát. Hihetelen gazdag ország lesz, ha békésen képesek majd fejlődni.
Olyan erősek lesznek egymagukban az EU-n kívül, mint kb. Lengyelország az EU-ban. A foci EB-t is már rájuk bízták - jelzésértékű. /mi megint HOPP-on maradtunk, mint általában - ígéretek pedig voltak, gondolom emlékeztek szavazatot sem kaptunk
szeretett elitünk diplomáciai képességei/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szeretett elitünk diplomáciai képességei/