Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
válasz
üzenetére
A webforditas.hu támogatja az angolról magyarra fordítást.
[link]Asszem engem se ejtettek a fejemre naggyából azt a nem sok mindent angolul is megtaláltam a tiger-ről. De ez nekem fura hogy semmit nem találni róla még képeket is alig. Nézd meg a Cobrát vagy az apache-t tömegével (na jó kicsit túlzás) álnak róluk az írások.
Csütörtökön indul az első A390 járat.

Amúgy milyen alternatívát kinál az Airbus és a Boeing azoknak a légitársaságoknak akik rövid utakon is sok embert akarnak vinni
(pl: JAL) Régen ugye volt a "mini" 747-es [SP[ és úgy tudom az Airbus is tervezett egy olyan A380-at ami ideális a rövid utakra (azt nem tudom mi lesz belőle én csak tervként hallottam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sarok íróasztal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Smart home kiarusitas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(pl: JAL) Régen ugye volt a "mini" 747-es [SP[ és úgy tudom az Airbus is tervezett egy olyan A380-at ami ideális a rövid utakra (azt nem tudom mi lesz belőle én csak tervként hallottam)