Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát nem tudom, nekem valamiért 8 rémlik a régmúl idők homályából, amikor ezzel még komolyabban foglalkoztam. 6 a hasán (2-2 hajtóművön, 2 a hajtóművek között) valamint 2 a szárnyon belül. Utána még ráfért 2 amraam, meg kettő sw.
Nézd el nekem, ha hülyeséget írnék, de már rég volt ^^
Meg régen amikor ment a Spektrumon a régi kedvenc sorozatom, abban nyilatkoztak a pilóták a Tomcatről, hogy kegyetlen erős, és ezt kell kihasználni légiharcban. Fel kellene frissíteni a tudásom úgy látszik
ui.:
Lehet, hogy a belső pilonokon lévő amraamot keverem a főnixel. Akkor tényleg ''csak'' 6 fér el rajta. Bár rémlik, hogy a radar is csak hatot tudott akkora távolságból követni. hmm...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest