- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
13-án beléptem én is a klubba, viszont a mai napon 3napos cserében pixelhiba miatt visszavittem, pontosan ugyan olyan hiba van mint amit már korábban előttem is jelentettek. A készüléket 2012/06-hóban gyárották és 04-es FW-el jött. A mait amire kicserélték (hibátlan, eddig) 2012/07-ben és 03-as FW volt rajta ( ??? ). Találtam egy olyan opciót a menüben még 03-as FW-el ami a 04-es frssítéssel eltűnt róla,hogy gyors, energiatakarékos üzemmód, továbbá olyan beállítási lehetőségeket,hogy milyen mintavételezéssel dolgozzon a fényérzékelő illetve mennyi legyen az egyszeri beállított fényerő időtúllépési ideje = (gyári beállítás mintavétel 2s, szinten tartás 5s-> tehát 2 másodpercenként 5 másodpercre fixálta a kijelzőt az én értelmezésem szerint).
Hang nem recseg, jól hallanak, a kijelző hibátlan, a nyomás próbánál nekem is kicsit "megfolyik" mint a pár hsz-el ezelőtti videón, a kamera autófókusza is jó a képek nem homályosak. Annyi még,hogy az első telefonom akkuja gyárilag 15%-on volt, és nem teljesen pontosan volt illesztve a szállítási fólia rajta (1mm eltérés kb, és volt pár buborék alatta). Ezen az újon viszont buborék mentes és pontos. Perpillanat van nálam egy TI OPAM 4430-as chipsesetes telefon is, sőt, egy Tegra2-es is bár azon 2.3.6-van, azonos appokat megnyitva, használva (böngésző betöltődési idő) a Tegra 2-nél picit fürgébben az OMAP-al viszont teljesen párhuzamosan dolgozik a telefon, és ez nem benchmark, ezt én itt nyomkodtam magamnak. -
Peter_Pan
tag
Látom te is szeretsz fényképzni vele
.
Én a gyári képességekkel is elégedett vagyok, ez persze nem jelenti azt, hogy nem örülök amikor találok módot arra, hogy még többet hozzak ki belőle.
Off (mert már mondtam):
- Korábban jeleztem, a gyári kamera app helyett érdemes az ingyenes Camera ICS, vagy fiztős Camera ICS+ használata. Aki a záridő beállításokba legalább egy picit bele kíván nyúlni annak a Camera FV-5 lesz a megoldás, mert jobb jpg-tömörítési minőséget tesznek lehetővé az android alap beállításainál. Persze kisebb számítógépes utómunkával ezen is lehet még javítani.ON:
- Új találmányom a Perfectly Clear. Csodát csinál a képekkel!! Néhány pillanat alatt képenként 20-30 percnyi számítógépes utómunkát vált ki, ráadásul magán a telefonon hajtja végre. Egyetlen gyenge pontja, hogy jelenleg nem tud 1600x1200-nál nagyobb méretben menteni, mert nem elég neki a memória, de már dolgoznak egy megoldáson. -
Kajt
tag
Sziasztok!
Hiába telepítettem a ZTE oldaláról a drivereket, nem akarja felismerni a telefont a WIN 7 (32bit). Ez mitől lehet?
Próbáltam rákeresni a fórumban, mert emlékszem, hogy többen beszéltek róla, csak nem találom. -
TBG
senior tag
Nem értem, hogy miért görcsölnek sokan ezen a rohadt Facebook app-on. A Facebook mobil böngészős változata teljesen jó, olyan mint az app.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Én rootoltam és kidobtam a gyárit is a francba. Nem is értem miért nem lehet a data-ra tenni, hogy ha nem kell, akkor ne legyen már ott...
-
Peter_Pan
tag
Az olyan kezdőknek mint én:
- factory reset: magát az android rendszerfájlokat békén hagyja, de leradíroz azonkívül minden alkalmazást és feelhasználói adatot. (De ha egy rendszerkonfigurációs fájlt korábban átírtál, az úgy marad. Rootolás is megmarad.) Választható opció az SD-kártya és belső tároló kiürítése.- visszaállítás SD-kártyán levő update.zip-ből: pont fordítva. A felhasználó által telepített alkalmazásokat békén hagyja, magát az android rendszert viszont újra telepíti a gyári beállításokkal. Root hozzáférés elveszik.
Vagyis aki tökéletesen gyári állapotba kívánja hozni a készüléket annak mindkettőt érdemes egymás után elvégeznie.
-
tonyqa23
senior tag
Na most meg frissítette a facebookot, azóta be sem tudok lépni....
-
csill4g
csendes tag
Akinek cserélték a telefont, annak csak a készüléket cserélték vagy komplett új dobozt kapott tartozékokkal együtt?
-
keep2000
tag
Fájl felmásolásra jó alternatíva lehet pl az airdroid app. Nyilván nem helyettesíti a kábelt, de nekem sokszor egyszerűbb
-
atonement
csendes tag
Sziasztok!
Remélem, nem én leszek az ezredik kérdező a futtatható app-ok körében. Kicsit megütköztem a kompatibilitásról szóló hozzászólások láttán. Tudnátok pár app-ot mondani, ami nem fut az Atom processzor miatt?
Nekem ezekre volna szükségem, hogy fussanak (egy részleges app-lista másik készülékemről):- Google Chrome, Flash
- Nova Launcher
- PowerAMP
- Box, DropBox, CloudMagic
- Tasks Free, QuickPic, Pulse, Anttek Explorer, Solid Explorer
- Mantano Reader, Floating Notes, Handy Scanner, Google Drive, JOT, Merriam Webster, EvernoteMint látjátok, elég népszerű és inkább irodai programokat használok. Ugye ezeket nem érinti az ARM hiánya?
Köszi minden kedves válaszolónak!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
junkpod #3163 üzenetére
De növekedni fog ez a hiba? Mert ha így marad,akkor engem nem zavar. Tényleg csak szinte a sötétkék háttérnél lehet látni,máskor nem. Cserében meg már nem is bízom, ha ennyi hibás készülék van. Nekem ezen kívül semmilyen hiba nem jött a sok említett közül. Lehet a cserés meg egy hanghibás lenne,mint sok más tulajnak.
-
junkpod
veterán
két led az összesen: piros és zöld. ha ezek egyszerre világítanak akkor az emberi szem azt narancssárgának látja.
(#3159) tonyqa23
hozzáér az érintős üveg az lcd-hez, ami eléggé nyomásérzékeny dolog és így reagál a böködésre. nem szabadna ennek így lennie, ez szerintem szerelési hiba és cserélni kellene.
-
tonyqa23
senior tag
Ilyen probléma van-e valakinek?:
http://www.youtube.com/watch?v=d-2xBiIhrgkNekem a bal oldalon csinál ilyet,de ettől sokkal kisebb mértékben.
Szerintetek ez a probléma felerősödhet és lehet majd olyan mértékű,mint a videóban? Mert nekem még tényleg alig lehet észrevenni,csak olyan a háttér, pl sötétkék. -
Metronome
csendes tag
Szevasztok, voltam t-pontban, ki is cserélték a telefont de ez meg ha kb fél óráig alszik már lemászik wifiről, előzőnél ez nem rémlett... Nem tudjátok én nyomtam-e félre valamit vagy mehetek vissza megint?(esetleg hagyjam a fenébe)
-
ricky333
csendes tag
Igen ezen én is gondolkodtam, ez most szerencsére eddig hibátlannak tűnik, de lehet hogy hosszabb beszélgetés közben nekem is előjön valami. Mivel csak kb 3 percet beszéltem, de az kifogástalan volt mindkét fél számára.A rezgést simán éreztem a zsebemben, hangját is hallgattam, nem hallottam semmi különöset.
-
M0RGI
őstag
Én töltés közben mintha egyszerre láttam volna a ledben pirosat, sárgát és zöldet is - attól függően milyen irányból néztem rá - (Szerintem Samus (#3149 is erre gondolt), de mondjátok nyugodtan, hogy színvak vagyok.
(#3146) nordica711: tennél fel pár fotót ami előtte és utána készült?
Egyébként ezekkel az apró hibákkal csak az a baj, hogy mivel gyakoriak és több hiba van porondon, ezért nem túl nagy a valószínűsége, hogy kifogj egy teljesen hibátlan példányt! (Bár amíg a T kicseréli, addig végül is nincs akkora gond...)
Csak nehogy a szervizes majd azt mondja nekem, hogy ez a rezgőmotor teljesen jó, holott én tudom, hogy 10-ből 2 embernek erős volt és az enyém hozzájuk képest gyengébb. -
ricky333
csendes tag
Sziasztok!
ma visszavittem T-be a telefont, mert amikor az alsó ledsor viálgított a képernyő jobb alsó sarkában kis fehér pixelhiba jelent meg.mivel 3 napon belül voltam ott helyben kaptam egy teljesen új telót, amin mindent le is teszteltem, és kifogástalan.
Direkt figyeltem a rezgőmotort, elég erős, farmerzsebben simán érzékeltem hívásnál.
Az 1-2 másodperc némaság, nálam úgy tűnik nem jött elő, még az előző készüléknél sem.
Maga a rendszer szupergyors, közepes grafon megy rajta a dead trigger, és egyéb játékok.
Az összeszerelése, tényleg 5* még a boltban is szenvedtünk vele egy sort mire le lehetett szedni.
Viszont a boltban mondták, hogy elég sok zte-t cserélnek. (gondolom, rezgőmotor, pixelhiba és társai.) -
Samus
addikt
A hang probléma nálam is fennáll. Első másodperc totális némaság, és 10 perces beszélgetés közeben 30 másodpernyi volt összesen, ami érthetetlen volt a túlsó fél számára, de vagy ötször fordult elő. Zömében akkor, amikor a mikrofon távolabb került a számtól. Irritáló volt. Remélem ez tényleg bug, és megoldódik, mert minden más tökéletes, bár a kamerát még nem próbáltam (menet közben működik az autófókusz, amire rámutatok, ráfókuszál, videó és fénykép módban is. Bár négy centiről nem megy neki a makró, tízről már éles. A vakunak elég kis fénye van, és ránézésre balra hord, a képeken viszont a jobb oldal világosabb, a bal sötétebb (nem meglepő, a keresőből nézve a vaku a jobb oldalon van...alá kellett volna tenni. Nem N82 és Xenon, na...
Töltéskor (PC-ről) mindenkinek világít a zöld és piros LED is egyszerre?
Továbbra is azt mondom, hogy veszett gyors. Apró akadásokkal találkoztam, amit lehet csak én vettem észre. De mindegy mik futnak, minden gombnyomásra, pillanatok alatt megy végbe.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #3109 üzenetére
Szia!
Én is Linuxot használok (openSUSE 12.2) (Win csak a játékok miatt van
) és nálam is úgy van sajnos hogy a ptp mód működik, az mtp meg nem...
Én most ES file explorerrel szoktam indítani egy ftp szervert, és azon keresztül másolgattam rá cuccokat, illetve sok dolgot egyszerre jobb híján Win7-et használva.
[Ezt] a leítást próbálam még, de csak annyira sikerült eljutnom, hogy a telefont látom felcsatlakozva, a mappákat is látom, de a mappákban lévő fájlokat nem, és másolni sem tudok rá.
A legjobb megoldás tényleg egy mass storage app lenne, de amit K09 csinált ahhoz úgy emlékszem root kell, azt sajnos még nem tudtam kipróbálni, mert még nem rootoltam a GXI-t -
nordica711
csendes tag
Nekem is kamera gondom volt. A fénykép és a video is teljesen homály volt. Közeli felvételek tökéletesek voltak, de a távoliak már nagyon ködösek. Telefon vissza a T-be. Megállapítás: nem működik a kamera autofokusza. Megoldás: Csere. Az új masina tökéletes éles képeket és videot csinál.
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #3103 üzenetére
Igen, próbáltam... Mivel csak MTP mód van (és PTP), ezért nem nagyon akarta nekem az Arch felismerni. Ezért csináltam gyorsan azt a kis progit, amivel Mass Storage módban is használható - itt visszaüt az AOSP amúgy...
Nem akarsz véletlen csinálni egy Factory Resetet, és felhúzni újra a B04-et? Kéne recovery log...
-
Samus
addikt
válasz
#40993792 #3140 üzenetére
Semmit sem kell aláírni és visszaküldeni? Bár tényleg csak egy példány jött az előfizetésről, és a Domino kártyáról is, plusz egy számla, egy garanciajegy és egy táblázat a részletekről).
Sony fülessel: sima jack fülesek biztos kompatibilisek, bár még nem próbáltam. A hangminőség...ki kell próbálni, szubjektív dolog. Lehet nekem nem jönne be, de te le sem tudnád tenni.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Sony MDR-EX10 fülessel kapcsolatban, most 2k a Mediaban. Arra lennék kíváncsi, hogy kompatibilis-e, ill. milyen a hangminősége.
-
Samus
addikt
Namost. Látom sokan rendeltétek webshopból. A kapott halom papírt bevihetem bármelyik T-Pontba, és ott aláírom, és otthagyom, az úgy jó?
További vélemény. Iszonyú gyors. A hanggal semmi bajom. Tiszta, engem is jól hallanak, késésről továbbra sem érkezett panasz. Viszont a fenébe nem lehet az értesítést és a csengőhang hangerejét külön állítani. Alapból egyáltalán enged saját csengőhangot beállítani? A fényérzékelő vicces, bár nekem a gombsor világításával nincs bajom. A fizikai híváskezelők viszont hiányoznak...
SD nélküli teszt: 6549. Még így is veri a gyári szoftveres ICS-es Xperia S-t...
A szoftververzió már B04 (GXI_THUV1.0.0B04) A kernel verzió is friss, 2012.09.29. Az alapsáv neve pedig tetszik. Sunrise.
A fólia, ami rajta van, tényleg csak szállítási. Mert borzalmas simogatni. Komolyan mondom, próbáltam az Xperia S-t, majdnem az lett, de ahhoz képest ez egy rakéta. Pillanatok alatt történik minden, a Galériában egy reccenés nélkül nagyítom a 7mpx-es kompakt géppel készült képeket (darabja 1.5mb), amit szinkronizált a Picasa fiókommal (vagyis onnan kapta le a képeket, kérdés nélkül). A Facebook kliens (gyári megy). Legújabb Maps (Térképek) megy, Swiftkey 3 (fizetős verzió) megy, Fancy Widgets megy (a fizetős), az ADW EX megy (igen, anno egy raklapnyi alkalmazást vettem), Handcent SMS megy, bár görgetés közeben hajlamos beszaggatni (összesen kb 400 sms lehet 25 személlyel), SMS Backup + megy. Végre használhatok élő hátteret, és a multitasing is egy álom, semmi nem záródik be. A giga RAM egy áldás. Betoltam egy 8 gigás Samu kártyát (anno olcsó volt), le is töröltettem a telefonnal, de még üres. Zenehallgatás, fényképezés, videó még vissza van. Egyébként tudja valaki, hogy sztereó BT headset esetén is számít a telefonban lévő DAC? Van a headsetnek van sajátja? Egy MW600at akarok venni mellé...
wolf64: a hardver erősebb az Advancednél, bár annak ARM procija van (kompatibilitás szempontjából elvileg jobb, ez akkor fontos, ha sokat szándékozol játszani, vagy sok Marketes játékod van megvásárolva, mert virágboltból a ZTE-re is telepíthető szinte minden, és fut is.). A ZTE szinte teljesen gyári ICS-el jön, az Advancedre ilyen gyárilag nincs, elvileg JB-t kap rögtön, legalábbis mikor úgy egy hónapja néztem, még ez volt a helyzet. De mindenképp egy kicsit módosított (bár az SE 2.3as szoftvereinél biztos jobb, ott valamit megtalálni stock 2.3 után kész tű a szénakazalban...). Ha kezdő vagy, akkor mindegy. Dönts az alapján, melyik tetszik. Nézz youtube videókat róla, esetleg GSMArena cikket (ha megy az angol).
Hopp, még egy kérdés. Tudja valaki milyen GPU van a Grand X IN-ben? Valahol azt olvastam, hogy PowerVR 540, de másutt pedig azt, hogy Intel IGP.
-
wolf64
tag
Köszi a gyors válaszokat,és mint abszolút droidos kezdőnek melyik készüléket javasoljátok inkább,tudástól függetlenül?
-
wolf64
tag
Mint kezdőnek lenne egy olyan kérdésem ha megjön a rádió szoftvere könnyen lehet frissíteni házilag vagy komolyabb szaktudást igényel?Sajnos holnapig választ kell adnom hogy milyen telefon kell.Ez tetszik nagyon meg a Samsung Advence-re gondoltam.Valaki segitsen dönteni.Köszi előre is.
-
M0RGI
őstag
Így, hogy webshopon keresztül rendeltem és a 8 napos elállással éltem, a T-pontban csak átveszik, majd visszaküldik valahova. Cserélni nem cserélnek ebben az esetben, hanem viszautalják a pénzem.
Ja, a Domino kártyát is visszavették, a szerződés megszűnik, tehát utána nyugodtan vásárolhatok megint egyet.
-
M0RGI
őstag
Ma visszavittem a kicsikét a T-hez.
Ha visszautalják a pénzem, megrendelem megint webshopban. Adok neki még egy esélyt. -
Coolmat
őstag
válasz
lajbi101 #3123 üzenetére
Szia!
Rádió sajnos nem is lesz amíg meg nem oldják szoftveresen (benne van a rádióvevő, csak nem írtak még rá működő programot).
Az 1,59GB helyre telepítheted az appokat (vagyis játékokat is), az 510MB-ra pedig képek, zene, videó stb. mehetnek + betehetsz microSD kártyát is a telefonba, amire szintén mehetnek multimédiás anyagok, de át lehet rá másolni olyan alkalmazásokat is amiknél ez engedélyezett (ezt csak akkor érdemes ha már betelt a belső 1,59GB hely, mert az SD kártya lasabb mint a belső tárhely).
Többféle tokot linkeltek már itt a topikban, használd a keresőt -
lajbi101
tag
Sziasztok!
Ma nekem is lett egy ilyenem
. Nagyon gyors, tetszik, nagyon öszevan rakva.
Sajna rádió ikon sincs nemhogy nem működö rádió.
Lenne 1-2 kérdésem!
Mekkora az a tárhely amire a letőltőtt játékokat lehet telepíteni ,mert én keverem a rom-ram dolgokat!
Belső tárhely: 1,59 GB elérhető 1.33Gb alkalmazások 199 Mb
Belső tárhely: összes hely 511Mb elérető 510 MB. de akkor mi 1 giga?
Offline rádiót nem lehet letölteni hozzá?
Tud valaki linkelni hozzá Magyarországon kapható normális tokot? -
Samus
addikt
válasz
andrás47 #3110 üzenetére
Én például nem észleltem a hangproblémát.
T-nél 1+1 év gari (1 év teljes, és 1 év csak készülék)
Remélem soha nem tudom meg...
Rendelhető, csak meg kellett volna nézned a honlapjukon. Tessék.Egyébként Antutu 7003 pontot adott. Default, semmit sem változtatva, saját launcher, billentyűzet, sms app, Fancy és élő háttér mellett (ha számít valamit, plusz egy rakat dolog futott, mert van bőséggel memória). Szóval úgy elvertem az Xperia S-t, hogy csak porozott...
-
dReFiX
senior tag
Így hogy a grand x csúszkál itt a banánhéjakon ( hangszóró, rezgőmotor, rádió, 1-2 mp némaság ), így én is meggondolom megér e +30 ezer forintot....
csakhát T_s vagyok, ez meg telenor....
-
andrás47
senior tag
Üdv !
A hangprobléma minden Grand X T-s készüléknél gond ?
T-nél mennyi garit adnak rá?
Valóban nem javítják hanem cserélik ha gond van vele ?
Egyébként rendelhető most tudja valaki ?Köszönöm
-
Keeperv85
nagyúr
na most.. user error: valaki Linuxon másolt már rá zenéket?
-
M3aN
senior tag
Nem igazán néztem még utána, először titeket kérdezlek, de ha már volt terítéken akkor előre is elnézést.
Tudtok arról valami infót hogy jönnek-e majd rendszeresen az új rendszerek a készülékre, kezdődően a 4.1-l?Keeperv85:
A füles valóban marad ott ahova betették a gyárban, ebben csalódtam én is.
A bekapcsológomb az újonnan kapott készüléken nekem is eléggé bent van, viszont ami először nálam volt 3-4 napig, azon teljesen normális volt, lehetett érezni a nyomáspontot, minden oké volt vele. Nem tudom melyik az általános eset, ez, vagy az volt...
NFC-t lenne lehetőségem egy SGS3-l, tegnap próbálkoztunk is vele de valahogy nem jöttünk rá hogy lehetne. Ha adtok ötletet hogy mit hol hogyan, megpróbálom majd legközelebb aszerint!
A sebesség némi hiányát én is tapasztaltam, játékok közbe főleg, de mióta felvettem a proci frekvenciáját (Akkumlátor->Battery Tweaks) azóta teljesen normális minden és sokat javult a készülék sebessége. -
Pete55555
addikt
Külön launcher azt jelenti, hogy az alkalmazás megváltoztatja a főmenü kinézetét, kezelhetőségét, illetve az app drawer (ahol az alkalmazások ikonjai vannak) megjelenését animációját is, de fő funkcióiban nagyjából megegyezik a gyárival.
Egyébként én is csak azt tudom mondani mint az előttem szólók, igaz nekem még nincs ilyen telefonom, de lehet, hogy ilyet fogok venni, haveromnak viszont van, és alaposan meg is nyomkodtam. A Skate után mindenképp előrelépés lesz, mindenben. Az új android (Ice Cream Sandwich - ICS) pedig ugyan funkcióiban bővebb, mint amit te használsz, de hasonlóan egyszerű, és könnyen kezelhető. -
Keeperv85
nagyúr
Megjött. Gyorsteszt:
Hang rendben. A füles a zacsiban marad...
Billentyűzet világítás: igen, elég érzéketlen.
Rezgő motor: hát ez... rezeg de hogy hogy, azt no comment.. Annyira sokat nem rezgetem, szóval nem baj, elnézem neki
Kijelző: semmi baja, érzékel mindenhol, a fólia még rajta marad, még le nem rohad
Általános sebesség: kicsit nyögve nyelős, lehetne gyorsabb.
WiFi: atom gyors. Nem is láttam hogy csatlakozik. BT szintén.
NFC-t nem tudok tesztelni, de a hátlapon belül nincs a két kis tüskének hely, ahová kapcsolódna, szóval az nem az...Már nekem is a friss rendszerrel jött. Ami kicsit sem cuccoktól mentes. Egyedi widget, egyedi stat.bar, tele mindennel... ahhoz képest, hogy előzetesen arról volt szó, hogy stock AOSP... hát ez nem az...
Ja és egy, álltalam súlyosnak vehető hiba: kemény a felsó gombom, szinte nincs nyomáspontja. Együtt fogok vele élni, hisz működik...
(Aki ezt a hátlapot tervezte, annak grat... ezt én sem tudom lekapni. 4 körmöm szakadt tövig véresre mire lejött...)
-
Samus
addikt
Megjött. A munkahelyemre hozták...
Mit ne mondjak, győztem lehámozni a hátlapot, nagyon passzentos. De pörög, mint a buszkerék. Elkeztem belakni. Névjegyeket már a kezdeti beállítások után importálta Gmail-ből, üzeneteket az SMS Backup+ hozta vissza. ÉS: rezzen, ha a hívott fél fogadja a hívást. Sajnos ha megszakad vagy lerakja, akkor nem. De nagyon nem tetszik ez az új hívásképernyő...A feloldó sem...(tervezem beszerezni a Widgetlocker-t, használtam a virágboltit, nagyon bejött). A hangminőség jó. Néha hallok rezonanciát, de kellően hangos és tiszta, bár picit dobozhangú a GT540hez képest. De hangosabb. Egyenlőre ennyi. Furcsa a nagy kijelző (3" -> 4.3") és a vékonyság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest