- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Az komoly hogy 28K a Blade 3 kártyásán a telenornál ?
(ics 480*800 4" 1ghz)
-
golyós
addikt
Modemként tudom használni a telefont?
Nokiánál megszoktam,hogy hétvégén ha nincs net Anyóséknál akkor modemként használom a telót. -
sdd2
veterán
Na hát egy ideig nem lesz zte, 60 ezer lenne függetlenül, az drága nekem sajnos.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
keep2000 #3087 üzenetére
Újraindítás után se megy, de végülis az lehet, h sd miatt van, mert még az nincs benne. Erre nem gondoltam,h a gyári 1,5 szabad gigára nem mehet.Majd beszerzek egyet,Köszi!
Még annyit kérdeznék,h ehhez a gpéhez nincs olyan program, mint pl nokiához a pc suite? Csak egy sima adattárolóként megy a pc-hez. -
Timyyy
őstag
Hmm, most hirtelen ez a sok válasz elbizonytalanított. De valamiért mégis maradtak fenntartásaim, amiből a legfontosabb az üzemidő, ha már a tárhely probléma megoldott. A Skate-em 3-4 napot simán bír minden nap egy kis játékkal, wifivel, facebook messengerrel, pár hívással. Soha semmit nem mókoltam rajta.
(#3048) istnag: a blade 3 is felkeltette a figyelmem, de nagyon hiányolom róla a mobilarénás tesztet, ugyanis nekem az nagyon mérvadó, jól megszokott az elemzési értékelési mód, tudom hogy nekem melyik paraméternél mi a fontos, és a tesztből ez ki is szokott derülni, anélkül viszont még bizalmatlan vagyok.
(#3049) Coolmat: mobilarénásat természetesen. Komoly, hogy a skate ~120 megás memóriája helyett ebben másfél gigára tudok telepítgetni?
Az már jó lenne
a rajt lévő androidtól is tartok kicsit, a skate-n lévő régi nekem annyira kezelhető és kézenfekvő, hogy nagy pozitív csalódás volt az előtte lévő nem okostelefonom után. Nem is akartam lecserélni pont ezért mert azt gondoltam nekem túl bonyolult lesz (pedig 21 éves vagyok, de mégis, nem rajongtam érte - most viszont annál jobban bírom). A tesztképeket nézegetve próbáltam meg képet kapni az új androidról, hát, nemtudom, minden kép után az jutott eszembe, hogy ez a skate-men sokkal szebben van megoldva, áttekinthetőbb stb...
(#3050) rizso: nemtudom mi az a "külön launcher"
nekem minden totál gyári rajta. Te ugyan azt írod mindenféle program használatával is 2 napot bír az akksi, de pár hsz-el fölöttem olyat olvastam hogy ennél kevesebb használattal se bír 1 napnál többet. Most akkor nemértem, nekem ez nagyon fontos kérdés...
(#3051) ^Clown: nem értek semmi ilyesmihez, hogy particionálás telefonon, vagy ezt meg azt csinálni a rommal, nekem ez mind kínai, és elég bizalmatlan is vagyok az ilyesmi eljárásokkal.
(#3052) keep2000: "Az ICS nekem bejön, a launchert kizárólag azért cseréltem le, mert gyárilag nem kezel app foldereket." Hihi, ebből 1 szót sem értek. Elmagyaráznád?
Megnéztem rizso tesztképeit is, végülis, mivel a telefon nem digit fgép, kifogásolni való igazából nincs rajta.
-
Robbertho
aktív tag
Az USB on the go működik, egérrel próbáltam, kurzor is van meg minden jóság.
MHL-hez csak menüben láttam beállítást, még nem próbáltam. Még
(HDMI opciók).
-
M0RGI
őstag
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Tegnap talált free wifit a telefon és rögtön frissíteni akart már nem emlékszem,h miket,de volt vagy 6 dolog. Nem volt időm vele foglalkozni,ezért nem frissítettem, de azóta nem kérdezte meg, akárhányszor wifit talált. Hogy csináljam,h frissítsen, amiket kell?
A másik dolog,h felraktam utorrent klienst. Ha el akarom indítani, akkor ez az üzenet:"application stopped:service failed to create required folders." Ez miért van? Elméletileg kompatibilisnek írta a google... -
istnag
addikt
Szoftveres probléma a Sony telefonok nagy része küzd ezzel,annó és Arc S en vettem észre,aztán a fórumtárs személtette ezt,ezzel a képpel:
[link]Próbáld ki a Camera FV5 -t nevű appot,vgay valamelyik másikat nekem azzal valamit javult a helyzet. Amint látom ez a telefon eléggé támogatott lesz főzőtt romilag,szóval csak ezért írtam ezt le,hátha valaki szán rá egy kis időt és változtat rajt,ha lehet. Engem különben nem érint a dolog.
-
Robbertho
aktív tag
Megérkezett, tapasztalatok később
-
M0RGI
őstag
Valaki másnál is olvastam aki a fehér ködre panaszkodott, ergo nem csak nálam fordul elő.
Lehet, hogy fényviszony függő, még nem tesztelgettem igazán.Mindenesetre a kép:
-
bubi92
őstag
pesten valamelyik t-nél kivan rakva? meglehet fogdosni? csak mert már hármat néztem és egyikben sem volt
-
k_imre
tag
Meghozták. Root ok, műxik.
Hang tényleg kicsit torz max hangerőn. Eggyel lentebb már okés. -
keep2000
tag
amennyire láttam, az app drawerben nem tudok csoportokba rendezni appokat a gyári indítóban. Szoktam csinálni egy "nem kell" meg egy "játékok" mappát. A ne kell mappába mennek azok a rendszeralkalmazások, amikre nincs szükségem az app drawerben (lanucher, gyári fájlkezelő, gyári galéria, origo, sim kártya eszköztár, gyári browser, stb), a játékokba meg a játékok. Így nekem áttekinthetőbb, ha keresek valami appot, kevesebbet kell görgetni.
-
rizso
addikt
Én elég sokat használom fényképezésre. Nem mondom, hogy elnyeri a legjobb fotós mobil címet, de simán lehet vele használható képeket is készíteni - persze tudnék mutatni rosszabbakat is...
-
Coolmat
őstag
válasz
Lacko87 #3065 üzenetére
Ha jól sejtem a Like díjcsomagra vagy a Családbarát lebeszélhetőségre gondolsz. Az adót a távközlési cégnek kell fizetnie, amit úgy hárították át az ügyfelekre, hogy emelték az összes előfizetőnek a havidíját (a Like esetében ez konkrétan 100Ft-os emelés volt) és a kártyás csomagoknak a perdíjait, ezen felül neked nem kell foglakoznod a különadóval. Ha máskor ilyen kérdésed van, akkor a T-Mobileos topikban tedd fel pls.
-
Lacko87
tag
A T-mobil oldalán keresen, de nem találom a választ a kérdésemre főleg azért, mert karbantartás miatt minden 2. oldal hibásan jelenik meg.
Van havonta 100 óra ingyenes beszélgetésem az előfizetésen belül. Viszont van ez a nagyszerű találmány a percenként 2 forintos távközlési adó. A 100 óra ingyenes beszélgetés az valójában most ingyen van vagy percenként 2 forint? Nem mindegy mert ha percenként 2 forint, akkor az ingyenes 100 óra beszélgetés valójában 12000 Ft.
-
rizso
addikt
Enyhe fátyolosság van (főleg ha nincs rendesen megtisztítva a kameravédő üveg(?)) - de ez egy kis kontraszt állítással könnyen orvosolható.
golyós: mondjuk én nem netezek vele 2 órát, és nem is játszok. Netezni akkor szoktam, ha nem vagyok gép előtt, akkor sem 2 órát, hanem naponta max olyan negyed-fél órát. Meg akkor engedem netre, ha valamit szinkronizálni akarok (időjárás, email, fb).
-
Lacko87
tag
Nagyon kellene már az a Mobilarénás teszt erről a telefonról, mert sokan téves információkkal rendelkeznek a készülékről.
Több mint egy hét folyamatos használat után (az előző telefonom Samsung Monte s5620 volt):
1. Beszélgetés közben a hangerő a fele alatt van és így is kristálytisztán hallok és értek mindent. Az előző telefonnál max. hangerőn se hallottam sokszor rendesen.
2. Mindenkitől megkérdetem, akivel beszélek, hogy ő hogyan ért engem. A válasz mindig az volt, hogy nagyon tisztán és érthetően.
3. A gyári headset nem egy komoly darab, de azért használható. Nekem kimondottan jól jött most buszon és séta közben.
4. Nekem a képernyő érzéketlenségével sincs bajom.
5. A fényerő jól szabályozható szerintem. Egyedül a nap rásütésekor ez a lilás árnyalat furcsa.
6. Akkumulátor kimondottan jól teljesít. Alap használat esetén 2 napot vígan ki lehet vele húzni. (most 13 óra alatt 5%-ot merült, természetesen ebben egy ébresztésen kívül nem igazán volt egyéb nyomogatás.)
7. Nincsenek kompatibilitási problémák, mint azt sokan a megjelenés előtt jósolták. Ami jelenleg nem fut (itt főleg játékok) azok határozott meggyőződésem, hogy amint a szoftverfejlesztő cég észleli ezt az új Intel platformot akkor módosítja a kompabilitási leírását, mert minden egyéb paraméter megfelel és a telefon vígan elboldogul vele.
8. Kamera: Nekem az, hogy van kép stabilizátor a Monte után már bőven elég
9. Tárhely: Egy 4gb-os SD kártyával bőven elég nekem.
10. Az 1-2mp -es felvétel utáni késlekedés teljesen megszokható és számomra már egyáltalán nem zavaró.
-
golyós
addikt
Nem tudom,hogy csináljátok a 2 napos aksit.
Csak 2G-t használok 600Mhz a proci Ondemand beállitással.
max 2 óra wifi,1 óra játék,1 óra nyomogatás és nem telefonálok.2-án vettem 5 inditott hivásom volt összesen,fogadott se volt több 15-nél.
Minden nap tölteni kell mert este 10-re 15-17%-on áll az aksi. -
Jano_023
őstag
Hali, valaki tudja T-nél meddig lesz karbantartás? Nem tudok belépni az oldalra ...
-
Cooler96
aktív tag
Van a gallery-mben egy fényképalbum fotói nevezetű mappűán de nem tudom kitörölni és nincs benne semmi.Mit tudné kcsinálni vele,eléggé idegesít hogy ott van,mert csak egy nagy feketeség.
-
keep2000
tag
pontosan ezért váltottam Skate-ről. Akku legalább addig bírja, tárhely több, mint elegendő, így másfél hét után is pattog, pedig már elég jól belaktam.
Skate-tel egy akármilyen 2-3 megás app frissítése kb fél-egy perc volt, ha egyáltalán engedte és ez már turbózott ROM volt. Ma reggel frissült a dropbox, youtube, mindkettő kb 10 másodpercet vett igénybe letöltés+telepítés egyben.
A fényképező szerintem is jobb, bár így sem egy tükörreflexes nagy gép, de nekem nem is elvárásom tőle. Amire nekem kell, arra pont elég.
Az ICS nekem bejön, a launchert kizárólag azért cseréltem le, mert gyárilag nem kezel app foldereket. -
rizso
addikt
Párom Skate-et használ, tudom miről beszélsz (én szoktam neki néha "karbantartani").
A GXI minden téren előrelépés, hidd el!
Skate gyári felülettel egy lomha dög, de külön launcherrel sem egy sebességbajnok. A GXI gyári kezelőfelülete (ICS) szerintem szép, és piszok gyors az egész. Kamera szintén nagy fejlődés. Sokkal szebb képeket lő, videókról nem is beszélve (nemsokára töltök fel Camera ICS+-szal lőtt videót). Üzemidővel semmi bajom, normál használattal minimum két napig bírja (ebben sok telefonálás van, filmezés, netezés, email, fotózás, videózás, és hasonló mindennapos dolgok).
-
Coolmat
őstag
Melyik cikket olvastad, a Mobilarénás Tegra2-est? Max a külsőben és az anyagminőségben egyezik az Inteles változattal. Belső memória: ~1,5GB helyet kapsz alkalmazások telepítésére és kb. ~512MB-ot zene/fotó stb. tárolására + ez utóbbit kibővítheted microSD kártyával. Ennyi mire nem elég egy telefonnál?
Más téren miben érzed visszalépésnek a Skatehez képest? Mindenben fejlődött (SoC, kijelző, kamera, adatkommunikációs képességek stb.). Üzemidőről linkeltek itt korábban a topikban 3-4 napos eredményeket, nálam is 1-2 napig eldöcög, de sokat nyomogatom
-
Timyyy
őstag
Csalódottan olvastam a cikket az új ZTE-ről, most ugyanis Skate-em van. 99%-át imádom, az 1% amit utálok, az a belső memória mérete, ugyanis rettentően kevés. Szinte semmi program nincs feltéve, se játék, és alig van hely...
Ez az egyetlen oka annak, amiért nem tudok hosszú évekre megállapodni a telefonom mellett és nézegetem az újakat, főleg ZTE-nél maradva, hogy mire lenne érdemes lecserélni, mi hasonlít a skate-re, az imádott 99%-ra, és pluszban sok memória legyen benne.Erre sajnos a grand x-et nem találtam alkalmasnak, bődületesen nagy visszalépésnek érzem minden téren, sem a kezelőfelület, sem a kamera nem tetszik, üzemidő rémes.
Nagy érdeklődéssel várok minden ZTE modellt, mert a hőn áhított iphone-ra nemhinném hogy mostanában lesz pénzem, de csalódott vagyok, és lehet, hogy ideje lenne mégis elkezdeni spórolni és kicsit tömni az apple zsebébe, mert nem látok más alternatívát.
-
M0RGI
őstag
válasz
Keeperv85 #3043 üzenetére
Szerintem semmi köze a hálózat karbantartáshoz.
Kollégáim mind 30-asok, egyik sem panaszkodott ilyen hívás létrejötte utáni szünetre.
Plusz csak akkor hallani, ha engem hívnak. Ha én hívok valakit, akkor nincs ilyen gond.
Tuti grandx bug!(#3037) Tomacko: Vidd vissza a recsegés miatt! Nem kell együtt élned vele.
A zene meg a hátsón jön, az azért nem recseg. -
tPedro_
őstag
Azt lehet mar tudni, hogy mi okozza az 1mp delayt a hivasok elejen?
Bug? Javithato? -
Robbertho
aktív tag
válasz
Gabee76 #3038 üzenetére
Szerintem a FAT filerendszernek volt 2 GB-os maximális filemérete.
A FAT32-nek nagyon nagy, nem hiszem, hogy van akkora SD kártyádNem, tévedtem.
Ezek szerint 4 GB a max, ami tényleg elég keskeny :\,,The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte or 4,294,967,295 (232−1) bytes.´´
Ha az Android támogatja az exFAT-ot, át kell arra térni
,, exFAT előnyök
A fájlméret korlátozásban az 512 terabájt az ajánlott, de 64 zettabájt az elméleti maximum´´
-
Gabee76
csendes tag
Oké Bocsánat.
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki .
[moderálva] - Tilos a warez!
Viszont egy észrevételem van ha már egyszer a készülék támogatja a full hd videókat akkor miért nem támogatja az ntfs fajl systemet. mert ugye van olyan film aminek a terjedelme több mint 2 GB és az ilyen fajlokat sajnos fat32-es fajl systemre nem tudod felmásolni a 2gb-os korlát miatt amugy nekem nagyon szuperál a telo semmi gondom vele remélem ez igy is marad.
Üdv.[ Módosította: radi8tor ]
-
Tomacko
őstag
Sziasztok!
Na pár nap tapasztalata nálam is az, hogy a hangszóró beszélgetés közbe nálam is recseg 90%-ba. Majd kitalálom, hogy visszavigyem-e valamikor vagy együtt élek vele. A zenék amúgy hibátlanul szólnak, és beszélgetés közbe még nem panaszolta nekem se senki, hogy halk lennék tehát csak annyi, hogy akivel beszélek az nálam recseg. a kijelző is néha vacakol a fényerővel, és az érzékenységgel is néha, de még nem cseréltem le a szállító fóliát ami gondolom annak a hibája lehet, viszont a fényerő vacakolás kissé zavaró.
Tomi
-
hunaqua
addikt
válasz
#40993792 #3024 üzenetére
Várok szerintem még vele,melyikre milyen Romok kezdenek majd jönni.
kidarida
Igen,ha van vám akkor annyi.A v970-es csapatból nem fizetett senki semmit.(...de ez a szerencse kérdése).
Úgy gondolom most,hogy a Tengra2-s lenne talán. (főleg vám nélkül 42.-ért) Az Intel viszont az itteni csapat miatt szimpi.
...szóval várok még 2-3 hetet.
-
Krysz74
tag
A B04 szoftver verzióban is benne van a proci állítási lehetőség?
Mert lehet hogy mesüge vok de nem találom !
Ha benne van akkor meg merre találom? -
hunaqua
addikt
....én már nem tudom követni
ZTE GRAND X Intel
ZTE GRAND X v970 MTK
ZTE GRAND X U970 Tegra2
ZTE GRAND X N970 QualcommSzeretnék venni ZTE GRAND X-et !
....de melyiket
-
szponzor
senior tag
Megnézné valaki, hogy működik-e megfelelően a Google hangout?
-
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #2097 üzenetére
Sziasztok! Nektek a kapacitív mátrix nem csillog bekapcsolt kijelző melltett? Nekem majdnem minden szögből látszik valamelyik oszlop. Általában világosabb háttereknél.
Egyébként jó a telefon, annyit vettem észre, hogy a hátlap kicsit nyekereg a bal alsó sarkán, ill néha nem érteni amit mondok rögtön a hívásfogadás után
-
madmike
őstag
válasz
ricky333 #3007 üzenetére
Másnak is volt már ilyen és ha jól rémlik 3 napon belül cseréltettek is ezzel telefont.
itt volt róla szó -
-
ricky333
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is megkaptam a zte grand x-em, nagyon meg vagyok elégedve vele, viszont találtam egy kis hibát.
Amikor az alsó billentyűsáv világít a képernyő jobb sarkában egy kis pixel is fehéren világít.
Valaki találkozott ilyen, vagy ehhez hasonló jelenséggel? -
bubi92
őstag
kapható tééé-n kívül valahol a telefon? akár független is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest