- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4B
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3798 üzenetére
OK, nem akarok vitázni, legyen így.
Ezek szerint csak rosszul írja ki a töltés típusát, de jól kezeli. Tehát csak egy szépséghiba, amit remélhetőleg majd javítanak.
Ez nekem így oké, megnyugodtam.Eredetileg azért írtam,mert azt hittem csak az én telómnak van baja és holnap lejár a három nap.
(Robertho számait akkor még nem láttam, amikor válaszoltam neked) -
MájkiVán
csendes tag
Üdvözletem!
Gondoltam rácsekkolok az éppen aktuális frissítésre, valamiért csak szoftverfrissítés ellenőrzése pörög már lassan 15 perce pedig a wifi teljesen jó nem szakad semmi de valahogy egy kicsit gyanakszom, hogy ez nem normális.
Tipp ötlet vélemény?
p.s: Hálózati hiba, próbálja később! Lett az eredmény sad panda
.
Köszönöm előre is.
-
Peter_Pan
tag
A valódi kérdés az, hogy...
Érdekes. Azon aggódsz mennyit tölt, de amikor a Robertho által futtatott program (ami szintén ébrentarthatja a rendszert) logján feketén-fehéren ott vannak a számok, akkor meg nem hiszed el. Épp ezért mondom, hogy ki kellene próbálni kikapcsolt állapotban 0-ról feltölteni.
A kép alapján egyértelmű, hogy az elején 1000mA-rrel tölt 50%-ig, azaz képes rá. Bizonyára alapos oka van annak, hogy a végén már mégsem ekkora áramerősséggel folytatja a dolgát. Sőt, ha a töltés típusát a töltőáram erősségéből állapítja meg, akkor még az is lehet, hogy 50% alatt hálózati töltést ír ki. -
G4B
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3793 üzenetére
A valódi kérdés az, hogy csak nem írja ki, hogy hálózatról tölt (ahogy egyébként minden más telefon, amit eddig láttam), de azért 1000mAh-val tölt (vagy amennyit a töltő ad), vagy
azt hiszi mindig, hogy USB-ről tölt és így nem vesz fel 500mAh-nál többet.Remélem így világosabb mi aggaszt.
Pl: a Rendszerbeállítások->A telefonról->Állapot mindig mutatja a töltés típusát:
Töltés(AC) <-> Töltés(USB)
Régebbi Androidokon is.
Nálam ez USB mindig.Ja és még valami: Van bárki, akinél nem USB-t ír??
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3794 üzenetére
Az áramerősség értékek csak becslések
Nem baj az, ha visszavesz, tegye csak a dolgát, de egyébként az is furcsa lenne szerintem (ha valós értékek lennének), hogy olyan hamar kisebb töltőáramra kapcsol.
Egyébként a kép lényege csak a 23->100% idő kinyerése volt, hogy 3 óra
Ma este tesztelem minden offon lesz, kíváncsi leszek. -
Peter_Pan
tag
Szerintem túl sokat aggódsz. Mi lenne, ha ma jól lemerítenéd és utána kikapcsolt állapotban is megmérnéd másodperc pontosan
mennyi idő alatt tölt fel?
Egyébként ez gyakorlatilag csak akkor okozhat problémát, ha 4 óránál kevesebbet alszol. A kisülés időtartama meg a felhasználói szokásoktól függ. -
Robbertho
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3789 üzenetére
w333: Időjárás alkalmazás kettő van, a widget 6 óránként frissít vagy ébresztéskor, a másik pedig naponta (bár ez utóbbit nem tartom már meg sokáig, mert felesleges is). Task killert nem használok
Peter_Pan: Az övéről sajnos nincs, nincs is feltelepítve az alkalmazás, talán a hét során, ha a probléma még fennáll, megkérem, hogy tegye fel ő is. Az oké, hogy a számolása is sokszor becslés, ezt abból is lehet tudni, hogy ha kihúzod mondjuk 60%-nál, akkor hamar lecsökken, mondhatni beáll a valódihoz közelebbi százalékhoz. Azonban a 100%-ot jól meg tudja mondani, hiszen a töltés kikapcsol, így a 3 óra az 3 óra :\ Nem volt kikapcsolva a telefon, elvileg csak aludt.
Más: most végeztem egy rövid kis tesztet, töröltem a CpuSPY előzményeit, és elaltattam a telót. 7 percből összesen 2-t 600 MHz-en, 5-öt pedig mély alvásban töltött. Lehetséges akkor, csak egyszerűen sokat használnám a telefont így az elején?
-
G4B
csendes tag
válasz
#40993792 #3779 üzenetére
Hát nekem több mint 4 óra volt, úgy hogy aludt a teló.
Bár mondjuk gondolom a szinkronizálás, időjárás widget, ilyesmi akkor is felébreszti időnként.Akkor lehet, hogy ez a 4 óra még normális?
Nekem nagyon soknak tűnik.
A Blade pl. hasonló feltételekkel (szinkronizálás, latitude, widgetek) sokkal gyorsabban feltöltődött.
Mondjuk az 1250 mAh ez meg 1650. -
Peter_Pan
tag
-
w333
félisten
válasz
Robbertho #3786 üzenetére
Látom a wifi folyamatosan megy, esetleg valami program fut a háttérben ami használja az internet-et,pl. időjárás, vagy esetleg Task Killer-t nem használsz ?
(#3787) G4B:
Arra még nem gondoltál mivel én úgy látom hogy ez egy főzött rom hogy a készítő a "build.prop"-ban ezeket átírta hogy meg lehessen különböztetni hogy éppen miről tölt ?
Gondolom ezeket a ZTE sem vette figyelembe, ami igazából szerintem senkit nem zavar hogy mit ír ki USB vagy AC -
Robbertho
aktív tag
válasz
Peter_Pan #3783 üzenetére
No, hogy legyen egy képünk az egészről:
Egyik este 23% körül tettem fel a telót töltőre 2:30 perckor. Nyilván hozzá sem értem, mert aludtam, és így ezt produkálta:
3 óra alatt sikerült felérni 100%-ra :\
Egy hibamentes magyarázat lehet a problémára, azt pedig szerintem a CPU Spy magyarázza meg:
Rövid intervallum, de hosszabbnál is ilyen volt.
Ezek szerint, valami ébren tartja. -
Peter_Pan
tag
válasz
tPedro_ #3781 üzenetére
Ki tudja mit tettél rá és rootoltad-e. Ötlet? Az van: ne csinálj semmit, ha ismétlődik, akkor factory reset + B04 újratelepítés egymás után és gondold meg mit telepítesz rá. Mondjuk naponta csak egyet és ha újra előjön akkor tudod mihez kötni. Aztán elmondod nekünk is melyik app a gyanús.
-
tPedro_
őstag
Érdekeset produkált ma a telefon:
Bent hagytam a szobában és mikor visszamentem a teló folymatosan rezgett.
Nem szaggatva mint az ébresztő vagy hívás esetén, hanem folyamatosan.
A bill. zár rajta volt, a képernyőn se volt semmi.
A bekapcsológomb megnyomására abbahagyta.Ötlet?
-
tonyqa23
senior tag
Amikor végiglapozom az alkalmazásokat, utána még lehet lapozni a modulok közt. Azok mik? Abból is egyre több van. Valaki mondja már meg mi a szerepük.
Hogy tudok úgy alkalmazást vásárolni, a playről, h nem a telefonszámlámra terheli,hanem a bankkártyámra? -
Robbertho
aktív tag
Értem én, hogy próbálkozik ilyen aktuális áramfelvétel-becsléssel, de nem amiatt tartom
Nagyon szépen loggolja az akku állapotát fileba, és ez alapján tud némi infóval szolgálni.
Nekem a legfontosabb az átlag 0->100% és a 100->0%. Előbbi most 4 óra, utóbbi 6.
Skate esetén ezek a számok rendre 2 és 16 voltak.Azt, hogy miért merül gyorsan, még sok mindennek be tudom tudni, de a töltés nem normális, mert látványosan lassan tölt (szerintem is, nem csak a progi szerint). Barátnőm GXI-je nagyon gyorsan feltölt, főleg az enyémhez képest...
Az pedig, hogy a battery health milyen, az szerintem ebben az esetben nem hasraütésszerű.
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ezt az akku jelzi vissza a feszültséggel, hőmérséklettel és töltöttségi szinttel egyetemben. (Más alkalmazásnál is láttam már akku adatok közt).Nehogy megtévesszen valami, ma este törlöm az előzményeket és kb. nulláról hagyom, hagy töltődjön fel. Így egyértelműen látszani fog mennyi idő a töltés. (Mivel sokszor töltőről filmet néztem, játszottam, ami nagyban befolyásolhatja az átlagot. Azért gyanakodtam hibára, mert mindig csak USB-s töltést ír. Azonban a sok mintából az derül ki, hogy ez nem hiba
)
-
w333
félisten
GoogleTalk ICS : Link kipróbálva, működik, minden ok ...
(#3773) G4B:
Factory Reset volt már ? Nálam : "Töltés USB "
-
G4B
csendes tag
válasz
Robbertho #3769 üzenetére
Igen, ennek gyorsabbnak kéne lennie hálózati töltőről. A Battery Mix nevű progi kiszámolja a töltés sebességét is: Ez a Grand X In-nél nálam kb. 20P/H.
A Blade ugyanazzal a töltővel/kábellel 80P/H fölött van.
Tehát 4-szer gyorsabban tölti.
És persze AC charging.Jó lenne tudni, hogy ez egyedi probléma-e nálam (nálunk), mert akkor gari.
Megnézné valaki, hogy hálózatról töltve a Rendszerbeállítások->Akkumulátor menüben mit ír ki?
XX% -- Töltés (USB)
vagy
XX% -- Töltés (Hálózat) <-Ez csak tipp, mert nálam mindig USB...Köszi
-
w333
félisten
válasz
Robbertho #3769 üzenetére
Sohasem értettem hogy miért kell ilyen kamu programokat használni... hidd el nekem hogy ezek a programok hamisak ( még azt sem tartom kizártnak hogy a program készítőjének szerződése van egy akkumulátor gyártó céggel és lehet pont emiatt jelzi hogy nem jó az akku hogy vegyél ujjat) max a mAh és hőmérséklet kijelzésre jó
Nem értem miért is kell 4 óra feltölteni ??? neked 4000mAh akksid van ?
Mivel 1000mAh a töltő így nagyon max 2 óra alatt feltölti ... -
Robbertho
aktív tag
Nos erre csak azt tudom mondani, hogy nekem is USB charging-nak írja a Battery monitor widget.
És 3 nap adataival számolva pedig átlagosan 4 óra feltöltenie a gyári 1000mA-es töltőnek az akksit. (Tény, ezt azért nem veszem készpénznek mert állandóan nyomkodom a telót, és sokszor úgy van töltőn, hogy megy folyamatosan. Ettől függetlenül a skate 1400 mAh-s akksiját a 700 mA-es töltő 2-2.5 óra alatt feltöltötte mindig.)Sajnos ma olyat is láttam a fent említett programban az akkumulátor egészségénél, hogy "Dead". Pedig azelőtt mindig csak "Good"-dal jellemezte
Újraindítás után eltűnt, azonban kezdek gyanakodni, hogy valami nincs rendben.
-
Samus
addikt
Igazából két dolgot hiányolok nagyon a telefonról. Az egyik a dedikált exponáló gomb, a másik egy stílusos fedél az USB csatin. Meg egy külön microHDMI sem lenne hátrány...Viszont furcsállom, hogy kínai mivolta ellenére csak a ZTE felirat csillog hátul, semmi csicsa nincs rajta, sehol sem. Nagyon komoly hatást kelt. A kamera mellett pedig semmi felirat, pedig erre az optikára már rá mertem volna írni, hogy 8Mpx / FullHD. Egyébként megvettem a Camera ICS+ -t. Komolyan mondom, ezeknek minimum alapbeállításoknak kellene lenniük, amit a program kínál...simán megért 1 euro-t. A következő a Widgetlocker lesz. Vagy a Mihome, ha rá tudom venni, hogy csak a locker fusson...MIUI lockscreen-ből elég komoly a kínálat.
-
G4B
csendes tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy hálózati töltőről töltve is csak USB töltést jelez a teló? És persze úgy is viselkedik, több mint 5 óra a teljes feltöltés...
Mielőtt megkérdezitek, gyári töltővel, kábellel és még két másik töltővel, kábellel is próbáltam, nem azokkal van a gond, másik telefon(oka)t, gond nélkül tölt AC módban.Valami ötlet? Ez lehet szoftver probléma, vagy inkább hardver gond?
-
DrCsernus
csendes tag
Megjött a szilikon tok. Nem lóg a hangszorora .holnap lesz kep
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek az infókat füles ügyben,
ez a Samu Omnia2-es füles az szimpatikus nekem is.
A root-al kapcsolatban szeretnék kérdezni én is, nekem is ez lenne az első rootolásom, az előző telefonomat sajnos még nem én rootoltam, mert az volt még az első Androidos telóm.
Azt szeretném megkérdezni hogy:
1. Az ADB drivereket honnan célszerű letölteni Win7 alá, a telefon driverei megvannak, első alkalommal rendben felrakta a Win7- nem volt semmilyen ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, de a ZTE oldaláról letölthető drivert (ami az 1 HSZ-ben van) is felraktam, biztos ami biztos.
2. A rootolás maga mennyire rizikós, úgy értem hogy ha valamiért megszakad vagy nem sikerül ( a fórumban olvastam hogy volt akinek B04-es szoftnál nem ment) akkor csak annyi van hogy nem lesz root jog, szóval lehet-e vele kárt okozni a romban (ill ha igen mire kell figyelni) és kb mennyi idő az egész folyamat?
3. Olvastam még régebben az SE Liwe with Walman fórumában (akkor az bolt a B terv a GXI mellett) hogy ott a rootolás után volt hogy megzavarodott a gyári rom egy idő után, újraindulgatott, fc-zett stb ha jól emlékszem, ti a GXI-nél tapasztaltatok hasonlót, illetve nálunk is előfordulhat ez szerintetek?
Bocs ha hülyék a kérdéseim, csak szeretnék biztosra menni,
bármilyen infó előre is köszi szépen!
-
gringo77
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés a független kivitelt meg lehet root-ni vagy a B04-es frissítést feltenni? vagy az marad olyan amilyen a szoftvere amíg a ZTE portálon a független változatra is kiadnak frissítést. Köszike a választ, amúgy most akarom függetlenül megvenni, mert sajnos a második szolgáltató T-mobile után még nem forgalmazza, de ha lesz akkor ott veszem meg. Kérdés még ezen készülékekbe lehet-e TurboSIM kártyát tenni, mert a fórumban nem volt egyértelmű a válaszadás azt hiszem?Itt venném függetlenül lassan esik az ára :
http://www.speedshop.hu/termekek/67190/mobiltelefon-keszulek-zte-grand-x-in-kartyafuggetlen.html
sziasztok köszike a válaszokat :-)
-
rizso
addikt
-
Per Degaton
tag
válasz
atillaahun #3737 üzenetére
Köszönöm, én is így gondoltam
(#3739) Zsolt_72
Remélem nem lesz baja, vagy ha igen, akkor majd igyekszem nem ennek tulajdonítani. Mindenesetre egyelőre úgy néz ki ugyanolyan mint volt, szerintem a néhol picit akadozó scrollozás is megvolt előtte ha nagyon gyorsan görget az ember a Play-ben.
Plusz van garancia és kötöttem rá biztosítást is, ami meg pont ilyen esetekre van elvileg, úgyhogy ha mégis előjön valami akkor majd megszerelik szépen
-
William84
csendes tag
Hali, ha már rootolva lett a készülék, akkor olyan kérdésem lenne készített valaki olyan listátá, hogy mik azok a dolgok amik törölhetők vagy fagyaszthatók ?
-
atillaahun
veterán
válasz
keep2000 #3715 üzenetére
"- vannak olyan appok, amivel utólag lehet alkalmazásoktól a fölösleges jogokat megvonni
- beállíthatod, hogy milyen processzek, appok induljanak el rendszerindításkor"Te miket használsz ezekre?
Nálam autoindulás ellen az Autostarts véd, ennél jobbat eddig nem sikerült találnom, viszont engedélykezelést még nem láttam megbízhatóan kivitelezve (kivéve persze a CM-be építve).(#3736) Per Degaton
KépzelőCC! Nem is kicsit.
Play meg egy kaka. Ma délelőtt én is azzal kínlódtam hogy lehetne visszarakni ICS alá a régi Market-et, de FC nélkül sehogy sem jön össze. -
Per Degaton
tag
Üdv emberek!
Nos kábé másfél hete nekem is ilyen telefonom van. Nagyon szép, nagyon jó minden, teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül a helyenkénti képernyő érzéketlenség zavar, de ezt betudom annak, hogy nálam is a gyári fólia van rajta.
Ellenben szerintem én vagyok az első akinek sikerült leejtenie
Tulajdonképpen nem is leejteni, hanem ahogy ültem le egy kávézóban az asztalhoz, ahogy ráraktam a kabátomat a székre sikeresen kifordult annak a zsebéből és kábé 30 centiről a padlóra hullott
(Az irónia benne az, hogy pont aznap vettem neki tokot a MediaMarktban és onnan jöttem hazafelé mikor ez történt, persze a tokot otthon akartam rárakni.)
Nos szerencsére úgy tűnik nem lett semmi baja, miliméterről-miliméterre átnéztem a felületét mindenhol és sehol egy karc, vagy repedés, vagy ilyesmi. Úgy néz ki bírja a kicsike
Viszont nyugtasson meg valaki - ezért regisztráltam -, hogy ettől a kis eséstől a belsejének nem lehet baja, mert azóta néha úgy érzem mintha néha, helyenként lasabban scrollozna (például a Store-ban). De ez tutira csak placebo hatás és csak bebeszélem magamnak, ugye? Egy kis esés, ami semmi külsérelmi nyomot nem okozott, az nem csinálhat ilyet, legalábbis szerintem.
Szóval nyugtassatok meg, hogy csak képzelődöm, köszönöm.
-
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy Touchpal -nál a szövegkiegészítést, tehát ha írok mondjuk smst vagy bármit kilehet kapcsolni? Mert marhára idegesít mikor írok valamit és teljesen mást ír be.Néha hülyeséget írok ez miatt
Előre is köszönöm.
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Hogy tudom azt megoldani hogy laptopról rámásolt filmeket teljes képernyőn játssza le? Át kell konvertálni? Ha igen akkor tudtok valami jó konvertálót ami lehetőleg magyar? Van valami pc suite vagy hasonló a telóhoz?
-
Peter_Pan
tag
válasz
Keeperv85 #3717 üzenetére
A 11.15-i free verzió. A fejlesztő nemrég leszűkítette a fizetős változatok kompatibilitási listáját, így most nekünk azok nem érhetőek el.
Első indításkor superuser engedélyeket kér. Utána ha settings->Audio->Method->Galaxy S3/Note/S2_ICS-re állítod, akkor a fülhallgató aktív lesz. Bal felső sarokban a jelerősséget látod. Nekem mindig akkor kúszik fel, ha olyan frekvenciára állítom, ahol tényleg létezik állomás. Azaz maga az FM-modul veszi a jelet és az app rá is lát. Márcsak a hang nem talál be a a fülhallgatóba. Van saját fóruma, az alapján gondolom, hogy audiorouting-gal nem stimmel valami, de az talán könnyen orvosolható ha már a többi ok. -
adamsz82
tag
Igen, ránézésre ezek azok, ahogy gugliban rákerestem
A hangerőszabályzás egy potméter, tehát =>működik
Valamint igen, széthúzható, de a fülesnek nagyon rövid a mikrofon-hangerőszabályzó kütyü nélküli vége, ha külön fülesként szeretnéd használni akkor egy jack hosszabbító kell hozzá. Egyébként elég minőségi hangzása van brutál mélyhangokkal -
brian173
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok a témában, biztosan sokan tudjátok mit jelent, de én nem, ezért csak megkérdezem: mit értetek itt a fórumban virágbolt alatt?
Azt, hogy nem eredeti, tehát warez, ami tiltott a fórumon.
[ Módosította: CoolMan ]
-
keep2000
tag
válasz
lajbi101 #3707 üzenetére
Olyan alkalmazásokat, beállításokat használhatsz, amihez az alapértelmezetten korlátozott felhasználói fiók nem elegendő. Kb úgy képzeld el, mintha a Windowsos gépeden be lennél zárva a saját dokumentum mappádba és nem tudnál feljebb lépni a C meghajtó gyökerébe. A rootolással rendszergazdai jogkört kapsz a saját készülékeden.
Hogy ez miért jó?
- használhatsz komolyabb adatmentő-visszaállító szoftvereket, amik a rendszeradatokat is mentik/visszaállítják
- használhatsz tűzfal-alkalmazást, amivel akár apponként blokkolhatsz és engedélyezhetsz hozzáférést az internethez külön wifire és mobilnetre (pl DroidWall)
- vannak olyan appok, amivel utólag lehet alkalmazásoktól a fölösleges jogokat megvonni
- beállíthatod, hogy milyen processzek, appok induljanak el rendszerindításkor
- léteznek reklámblokkoló alkalmazások is, ezekhez is root jog kell
- törölheted a fölösleges előtelepített alkalmazásokat (csak óvatosan!)
- jobban finomhangolhatod a készülék teljesítményét, ezáltal fogyasztását
- jobban testre szabható az UI
- és még ezer dologEzekhez a dolgokhoz nyilván okkal nem adnak alapból hozzáférést, mert egy kártékony alkalmazás ilyen jogkörrel nagyon galád dolgokat vihet véghez. Ugyanúgy, mint egy kevés ismerettel rendelkező felhasználó. Pl az ember letöröl valamit, amit nem kéne és már nem is megy a gép...
Szóval ésszel használva hasznos dolgokat lehet kihozni belőle.
-
Peter_Pan
tag
Azt hiszem némi jó jel az FM-rádióhoz:
rootolás után a Spirit FM (bedugott fülhallgató mellett) végre jelet talál!! Nálam olyan 37 RSSI körülit, képes a következő állomásokra hangolni...azaz a lényeg működik.
De hang még nem jön ki. Valami audiorouting-os probléma lehet, de az nekem már magas.
Valaki tud ezzel továbblépni? -
Samus
addikt
válasz
adamsz82 #3698 üzenetére
Erről van szó: AAEP433 + AARM040EBE? A hangerőszabályzás is jó? Mert akkor rohanok megvenni, Szállítással is 3200 pénz...És szétszedhető...
A rootolásnak nem sok köze van a fizetős programokhoz...Attól, hogy rootolva van a telefon, még nem tudod Play-ről letölteni ingyen a fizetős alkalmazásokat...nem tudom, ezt honnan vetted. Ha pedig virágboltból szerzed be, az root nélkül is feltelepül...
-
amimeya
csendes tag
válasz
lajbi101 #3707 üzenetére
azért hogy ne fizess a cuccokért a marketen - egyébként NFS most wanted -2012 tökéletesen fut a telón...........
Nincs warez!
[ Módosította: philoxenia ]
-
lajbi101
tag
Sziasztok.
Miért jó nekem ha mondjuk rootolom a telómat? Mivel lesz jobb nekem? -
Beci9595
tag
Rég voltam már itt. Mi új hír van root és costum rom téren? Nem akarok visszaolvasni majd 2000 hsz.t
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest