- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Hali, az android rendszerre jellemző, hogy az emberek elég sűrűn cserélik a ROM-okat.
Hogy lehet, hogy nem találtak ki még olyan programot amivel le lehetne menteni az aktuális ROM-odról a programokat és a képernyőket, widegtekkel együtt és egy kattintással vissza tenni az új rendszerre. És akkor nem kellene minden alkalommal újra és újra telepíteni minden alkalmazást.Tudtok ilyenről ?
-
andikaaa
aktív tag
ÓÓ, köszönöm, én a hangerő le és fel gombot nyomogattam egyszerre, de az ennél nem működött!
-
jilian
addikt
Első sorban a csajomnak venném a telcsit, de persze azért ludas vagyok én is,
kedvet kaptam egy android mókolásához.
Holnap remélem sikerül megtapiznom egy ilyen telcsit.
Előre félek, hogy a méretre szívni fogom a fogam (a 4S kézre áll).
Ahogy olvasgatok itt-ott eléggé összezavarodtam, de ez nem tart vissza a vásárlástól, inkább az bökte a szemem, hogy olvastam valahol (már annyi linket nyitottam meg, nem tudom hol olvastam) a készüléknek több "fajtája" létezik.
Én melyiket kapnám meg ha a T.-nél vásárolnám meg? És ez mennyire befolyásolná a telefon "testreszabhatóságát"? -
Robbertho
aktív tag
válasz
Moralespg #4778 üzenetére
Egy adatmentés után próbálj ki különböző filerendszert, hátha látja :/
Esetleg még a kábelre lehet gyanakodni, nekem az elsővel egyáltalán nem működött, mert kontaktos volt.Különleges file kezelő nem kell, simán egy mappaként jelenik meg az sd kártyán.
USB_drive 1 vagy paragon ntfs, ha azzal csatoltad. -
Coolmat
őstag
válasz
Robbertho #4789 üzenetére
Biztos azt rendelted, amit az előző hsz-edben belinkeltél? Mert ha igen, akkor ezen nem tudom hol láttad azt, hogy 5 pines lenne (a micro-HDMI 19 pines), és az MHL-t sem említik sehol. Biztosan megjön az valamikor, csak sokat kell várni rá (többször rendeltem már ebayen Kínából, 2-3 hét alatt minden ideért).
-
Robbertho
aktív tag
-
andikaaa
aktív tag
Ide is leírom: Sziasztok! Megvettem, egyelőre nagyon tetszik, biztos így is marad! Két hülye kérdésem lenne: 1. hogy lehet törölni a galériából a már üres albumokat? 2. hogy lehet képet csinálni az aktuális képernyőről? csak olyan találtam a g playben, amihez rootolt telefon kellene, de azt nem akarom! Köszi előre is a válaszokat!
-
housejoy
tag
csak nekem az a sanda gyanúm hogy direkt nemtették bele a rádió dolgait és az nfc-ét? én nem hinném hogy a programozás akkora nagy falat lett volna a ZTE-nél,annál inkább hihető hogy a T' kifejezetten kérte ezeket hanyagolják mivel már túl erős konkurrencia lenne a többi "elit" készüléknek....
tudunk arról valamit ez az inteles verzió fellelhető e a világon másik szolgáltatónál? mert ha lenne máshol is nyilván semeddig se tartana kinyomozni teljesen megegyeznek e illetve abból a rom-ból amit ahhoz adnak kikapni a nekünk kellő dolgokat -
dReFiX
senior tag
válasz
kelzsoca #4779 üzenetére
Ne mossuk már a fejlesztőket, hogy nem bírják megoldani az fm rádió problémáját azzal hogy a netrádió a divat, pl aki Pesten él ott azért van mit hallgatni, de aki "vidéken" lakik annak elhiszem hogy nem hiányzik az a két fogható adó. Kritikán aluli hogy egy 60 ezres telefonba nincs egy rádió.
-
batai15
félisten
válasz
kelzsoca #4779 üzenetére
Azért pl mint szerény kis hazánkban ahol a mobil netet még kb arany árba mérik, illetve mig a fiatalok mobil netezése=a facebook.zero val, addig bizony kell fm rádió is vagy marad a wifi.. Szánalom hogy a 100 megás net a magentánál 1000huf..
Moral: asszem a tunein 128kbyte\sec el puffereli a zenét , ki lehet számolni hogy akkor kb mennyi. -
kelzsoca
félisten
-
Moralespg
tag
válasz
Robbertho #4740 üzenetére
Szia Robbertho,nekem sajnos nem sikerült idáig semmilyen pendrivot életre kelteni :-( .Kell hozzá valami speciális file kezelő??Feltelepítettem a USB on the go meg a NTFS&HFS+ van root jog is engedélyezve....de semmi.Mountolom de sem a rootexplorer sem a gyári file kezelő nem látja a pendrivét.
-
Jano_023
őstag
Az FM rádió benne van szoftveresen van csak tiltva. Talán Zsocáéknak sikerül majd feloldani.
Amúgy meg ebayről egy 1000ért vehetsz külön a zsebedbe egy Fm rádiót ha ennyire ez van becsípődve.De lehet neked van igazad, ha emiatt dobod a készüléket akkor vegyél valami régebbi típust több pénzed is marad és lesz rádiód is ...
ha másra nem kell...
-
Timyyy
őstag
Nemrég írtam ide, hogy esélyesnek láttam a ZTE Skate --> Grand X IN cserét.
Megörültem a milliószor nagyobb belső memóriának, stb stb sok egyéb dolognak, végignéztem mobilarénás teszt videót, elolvastam a cikket, megörültem, hogy oké, ha meglesz a pénz akkor ez lesz a telefonom, majd a cikk végén jól pofára estem:FM rádió: NINCS!
Mivel nehezen váltok telefont, hosszú idő volt meggyőzni magam hogy jó lesz ez, kezdtem élvezni a gondolatot is, és már várni, hogy elinduljak a boltba érte... nos, kár volt
nálam halott ügy ha egy telefonban nincs fm rádió. Akkor is egy ezeréves telót választanék, ami rádiós, ahelyett, ami vadiúj csillivilli több 100 000 ft-os és ingyen meg is kaphatnám. Rádió nélkül nálam nem telefon a telefon.
Kár érte, most kereshetek tovább, bár elkeseredve, mert ár/érték arány nagyon fontos...
-
keep2000
tag
Remélem nem kiabálom el, de megoldódni látszik a "csöng, de nem tudom felvenni" probléma. Eddig napi 3-4 alkalommal volt ilyen, most 3 napja semmi.
Itt írtátok, hogy a wifi sleepel kapcsolatban lehet valami. Erre elgondolkoztam, hogy mi zavarhat be ebbe. És arra jutottam, hogy talán a Viber. A beállításainál a Wifi-sleep policyban az always connectedről átálltam a device's settings-re.
Azóta nincs ilyen gond, reménykedem erősen -
M3aN
senior tag
válasz
pakkerpista #4763 üzenetére
Ez a kékes 2xbökdösős valami nálam is előfordul, de én a gyári fólia "érzéketlenségének" tudom be a dolgot. Ha mégis szoftveres, majd javítják, mert annyira meg nem zavaró.
-
Coolmat
őstag
válasz
Robbertho #4766 üzenetére
Lehet hogy tévedek, de szerintem nem jó fajta kábelt rendeltél, mert ez egy micro-HDMI Type D - HDMI átalakító, ami nem ugyanaz mint a micro-USB-s MHL, HDMI wikipédián is ezt írják erről:
"Type D
A Micro connector defined in the HDMI 1.4 specification[103][106] keeps the standard 19 pins of types A and C but shrinks the connector size to something resembling a micro-USB connector.[107] The type D connector is 2.8 mm × 6.4 mm, whereas the type C connector is 2.42 mm × 10.42 mm.[108] For comparison, a micro-USB connector is 1.8 mm × 6.85 mm and a USB Type A connector is 4.5 mm × 11.5 mm. The pin assignment is different from Type A or C."A lényeget kiemeltem félkövérrel, vagyis csak hasonlít a micro-USB-re, de nem az. Ha majd kipróbálod, és kiderülne hogy igazam van, akkor szívesen megveszem tőled, mert édesapám Huawei S7 slim tabletjén viszont pont ilyen mirco-HDMI csatlakozó van (ezen a képen látszik egymás mellett a micro-HDMI és a micro-USB).
Másik fontos dolog amit ebből a cikkből sikerült kisilabizálnom: ha a monitor/TV amire kötöd nem MHL kompatibilis, akkor nem tud áramot adni a HDMI portján keresztül, ezért csak olyan adapterrel fog működni, ami külön kap áramot.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Coolmat #4761 üzenetére
Én is a dib-bid től rendeltem MHL kábelt is, az sajnos még nem érkezett meg.
Az enyém annyiban más, hogy közvetlenül HDMI papa a vége, és 1,5 méteres.
HDMI-ről elvileg tud táplálni, csak DVI-ról nem, de jónak tűnik ez a megoldás is, amit linkeltél.
Igazából csak kipróbálás céljából vettem, mert csak a monitoromra tudnám kitenni egyelőre, DVI-on keresztül.Bár a jövőben egyszer biztosan hasznos lesz.
-
pakkerpista
csendes tag
Sziasztok!
Péntek óta birtoklok egy Grand X In-t. Végigolvastam a topicot, pár dolog nálam is előfordult (duplikáció, 1-2 mp késés), de nem vészes. Egyszer volt torz hang, de letettem, újratárcsáztam, azóta semmi.
Van egy érdekes jelenség, ami nálam van, de más még nem számolt be róla.
Amikor appot indítok, néha előfordul (nagyjából 10/3-4 alkalommal), hogy az app körül megjelenik a kék derengés, de nem indul el, csak második bökésre. Nem komoly, csak néha zavaróRendeltem hozzá egy NILLKIN tokot az ebayen, Kínából jön, remélem siet
A gyári fólia széle a jobb alsó sarokban feljött, bement alá a por, szóval lekaptam.Szemezek kelzsoca custom romjával (a tabomon is egy kelzsoca féle rom fut), lehet még abból is törölnék, ha lehet (gyári videó és zenelejátszó).
Találtam 1-2 leírást app törlésre, most rágom át rajtuk magam, ha van valakinek egy teljesen világos, légyszíves ossza meg velem.köszi
-
golyós
addikt
Kéz alól nem hiszem,hogy bárki is vette volna még mert új.
A t-nél 65ezer dominóval de ha neten rendeled ingyen házhozszállítással akkor -10%.
Nézd meg a Vaterát,teszveszt,expresszt, stb Google a barátod.
Olcsóbb mostanában nem hiszem,hogy lesz mert viszik mint a cukrot mert ennyiért más márkából csak alsó-közép kategóriát kapsz. -
Coolmat
őstag
válasz
Robbertho #4756 üzenetére
Kösz a tippet, rendeltem is belőle
Keresgéltem ebay-en, és találtam olcsón MHL adaptert, ami tölteni is tud. Amint megjön, beszámolok róla hogy működik. -
RIC5I
tag
sziasztok
ahogy igy nézegettem a telefont egyreinkább érzem ugy hogy egy arany közép út a közép kategoria és a felsö kategoria között mert nem ugy gondolkoztak ennél a telefonnál hogy fúúú belerakunk 2 sima procit aztán usgyi hanem egy jol átgondolt (kevés) ám nagyon meg gyözö processzort tedtek bele és hozzá 1gb ramot ami tökéletesen megfér hozzá és igy felveszi a versenyt a legtöbb felsö kategoriás telefonnal de mégis meg marad a maga szerénységében és nekem kell egy ien telefon
a gondom hogy a T-M....nál van csak ien telefon és minden máshól amit neten néztem kártya fügetlen példány 70-90 ezer ft esetleg akinek van ien telefonya és olcsobban vette mint 70-90 ezer az hol vette vagy valamien tanácsot tudtok adni ?köszönöm a segitséget
-
Robbertho
aktív tag
Amit egy pár órára kölcsön kértem nagyon rossz volt, így megfogadtam, olyat nem veszek ami hasonlít rá
Így végül emellett a kábel mellett döntöttem.
Legolcsóbb kategória, de minőségi; működik, nem kontaktos. Megfelelően jól szorul mindkét végénél, kb. mint a gyári adatkábel amit a telefonhoz adtak.
1 dollár, és kb. két hét alatt megérkezett Budapestre -
M3aN
senior tag
válasz
Robbertho #4752 üzenetére
Én mikor hívtam a helyi üzletet, felvették gond nélkül. Azzal a különbséggel hogy én személyesen mentem be, mivel pont útba esett, de megkérdeztem van-e nekik és úgy vettem meg személyesen, bár szerződéssel is bajlódni kellett, aztán a gari miatt is egyszerűbbnek gondoltam a személyes vásárlást.
-
Robbertho
aktív tag
Hát, ha működik a telefonszám
Sajnos mi többet is próbáltunk, sokszor csak simán kisípolt vagy egyszer érdekes módon olyan hangot hallottunk, mint amiket a betárcsázós modemek adtak ki
(Igen, a megfelelő telefonszámot hívtuk, még csak nem is a faxot.) Pedig hétköznap volt.
Azért reméljük neked felveszik
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Robbertho #4654 üzenetére
Ezzel kapcsolatban végül arra jutottam, hogy kellene lennie megoldásnak, csak még nincs meg
A médiatároló alkalmazás 20 MB-nyi adatát törölve, következő bootnál eltűnt minden sallang média, de nem töltötte be azokat sem, amik jó helyen voltak az SD-n. Még egy restart után pedig megjelent megint minden zene (legalább a duplikációk eltűntek).Először azt hittem az a baj, hogy sdcard/music mappában tárolom a zenét, de a 'zene' mappában is megtalálta őket és berakta szépen mindet. Végül is, hogy már csak egyszer szerepelnek, annyira nem zavaró (pozitív, hogy a flac-ok is mennek
)
Egyébként van erre app: ringtone remover (play-ről leszedhető), csak az a baj, hogy egyesével tudja őket törölni.
-
Land
veterán
Van arról infó, hogy most van készleten a T-nél vagy lerabolták a készletet?
-
-
ux1
addikt
válasz
Cooler96 #4741 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: Magán problémádat, magánban, vagy old meg magad. Azon meg ne igazán csodálkozz, ha egy nyilvános fórumon mástól is kapsz választ. Egyébként a problémádra megoldást jelent némi tanulás vagy guglizás is. Még elég fiatal vagy, képezheted magad nyugodtan. Könyvet nem fogunk neked se írni.
-
Land
veterán
Szerintetek megoldható a T-nél, hogy bemegyek a boltba és Webshop kedvezménnyel veszem meg a telefont élőben?
-
tPedro_
őstag
Talalkozott valaki olyannal, hogy megszakad az adatkapcsolat?
Tobbszor elofordult mar, hogy hiaba van bekapcsolva, semmi nem tud csatalkozni.
Probaltam ki-be kapcsolni tobbszor is, de semmi. A telefon ujrainditasa segitett csak. Eddig talan 2-3x fordult elo, eleg bosszanto.Arra pontosan nem emlekszem, hogy mar bekapcsolt allapotban, hasznalat kozben szakadt-e meg, vagy mikor bekapcsoltam az adatkapcsolatot akkor, de legkozelebb megfigyelem.
-
Robbertho
aktív tag
USB on the go gyári ROM-mal töviről-hegyire tesztelve (megkaptam a saját kábelemet hozzá), tapasztalat:
Vezeték nélküli és vezetékes egér (optika és lézer) és billentyűzet tökéletesen működik.
4 gb-os kingstone pendrive hibamentesen működik, azonban gyárilag kizárólag csak FAT és FAT32-es filerendszert fogad a rendszer.Próbáltam még: Amazon Kindle (működik), Nokia telefonok (tárhelyként látszik, működik), ZTE Blade (miután a Blade-en csatlakoztattam USB eszközként, a telefon nem látta, de különösebben nem jártam utána a problémának), USB-s kártyaolvasó (áramot kap, sajnos nem volt kéznél másik SD kártyám).
Egy ingyenes program segítségével: Paragon NTFS&HFS+ (NTFS mountoláshoz) azonban sikeresen fogad a telefon NTFS filerendszerű külső meghajtókat is.
Így sikerült továbbá írni is és olvasni is egy 80 GB-os külső merevlemezről is!
Ezen kívül garantáltan működik mindenféle olyan USB-s kütyü, ami csak az USB áramát használja (karácsonyfa, kávéfőző, kóla hűtő, USB-s lámpa stb.), más kérdés, hogy ezek és a külső merevlemezek mennyire tesznek jót az akkuidőnek
Kíváncsiságból rádugtam még egy nyomtatót is, de természetesen nem működött, vagyis keresni se tudtam hol a működését
Érdekes lehet egy másik GXI-vel is kipróbálni. Ha valami ötletetek még van, és nekem is van olyan USB-s kütyüm, kipróbálom szívesen.
-
-
RIC5I
tag
sziasztok
ahogy igy nézegettem a telefont egyreinkább érzem ugy hogy egy arany közép út a közép kategoria és a felsö kategoria között mert nem ugy gondolkoztak ennél a telefonnál hogy fúúú belerakunk 2 sima procit aztán usgyi hanem egy jol átgondolt (kevés) ám nagyon meg gyözö processzort tedtek bele és hozzá 1gb ramot ami tökéletesen megfér hozzá és igy felveszi a versenyt a legtöbb felsö kategoriás telefonnal de mégis meg marad a maga szerénységében és nekem kell egy ien telefon
a gondom hogy a T-M....nál van csak ien telefon és minden máshól amit neten néztem kártya fügetlen példány 70-90 ezer ft esetleg akinek van ien telefonya és olcsobban vette mint 70-90 ezer az hol vette vagy valamien tanácsot tudtok adni ?
-
alien19
tag
Köszönjük a romot. Ha gèphez kerülök kipròbálom
Van fejlődés rendesen
A másik fòrumon jeleztem a hangszin szabályzò problémát play zene alatt. Tudtatok vele valamit kezdeni?
-
kelzsoca
félisten
Tettek ki pár képet is a romhoz, ha valakit érdekelne.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
kelzsoca #4722 üzenetére
Köszönjük a log-ot, így már szinte biztos, hogy amint időm engedi ki is próbálom
Esetleg azt meg tudod mondani, hogy a Gtalk az az a verzió-e, amit az előlapi kamerás telefonokhoz szoktak gyárilag adni? (voice és webkamerás beszélgetésekre is alkalmas)
Sajnos nem fog már jobban összejönni a fogalmazás, remélem érthető
-
kelzsoca
félisten
az egyébként aggasztó, hogy pont egy romcsere után
Olvassuk el újra az adott hozzászólást:
Sziasztok!
Ma amikor újraindítottam a telefont megváltozott a kijelző felbontása, olvashatatlan/alig olvashatóak a szövegek is.
Azóta próbáltam újraindítást, gyári adatok visszaállítást, semmi sem hatott rá.
Már az Intel logo is "mákos" bootolásnál.
Valakinek valamii ötlet?Majd ezután, egy másik usernek adott válasza:
Gyári rom volt, felraktam a ZTE Grand X IN :: Hope romot custom recovery-ével, de nem változott semmi
Tehát kérlek, ne írj olyat, hogy ez a custom rom miatt történt!
Köszönöm. -
kelzsoca
félisten
-
Torento
tag
válasz
razor20 #4717 üzenetére
Akkor az gari lesz... Mindent csinálj vissza gyárira
Más: Én is feltettem a recowery-t,gondoltam megnézem már milyen. (nameg úgyis kelleni fog
) Nincs még sd a telóba úgyh a rom az még vár kicsit.A lényeg h nem tudtam meglesni a CWM et mert nem töltötte be. Egy ilyen kis narancs színű logó jött be...úgy nézett ki mint valami halálfej alatta egy X-el...úgyhagytam 1-2 percig majd ki-bekapcsoltam..
Ez azért van mert nincs benne sd kártya? -
kelzsoca
félisten
Kitettem a changelogot a romhoz, de mint mondtam, nem a rendszer módosítása volt az elsődleges cél ezzel a verzióval.
(#4718) tlac
A forumtársnak valószínűleg gpu hibás a készüléke.
-
razor20
csendes tag
Sziasztok!
Ma amikor újraindítottam a telefont megváltozott a kijelző felbontása, olvashatatlan/alig olvashatóak a szövegek is.
Azóta próbáltam újraindítást, gyári adatok visszaállítást, semmi sem hatott rá.
Már az Intel logo is "mákos" bootolásnál.
Valakinek valamii ötlet? -
moriak
tag
Akiknek késik a hang azok 2G módban használják vagy 3G és társai?
Nálam 2G-nél nem késik. -
TBG
senior tag
válasz
hunaqua #4705 üzenetére
Ezt szajkózom. A régi időben kellett a főzés. A 4-es droid már jó. Nincs miért cserélgetni.
Miért cserélgettük régen? Kicsit volt a RAM, kellett a hely, ócska volt a gyári droid, turbózni kellett. Ilyen vas mellett a 4.x-es droid már sok ember számára több, mint elegendő. Aki cserél, főz, gyakorlatilag passzióból teszi. Mindemellett max. respect a főzőcsapatnak...várjuk a további eredményeket. -
Torento
tag
válasz
kelzsoca #4701 üzenetére
Nekem még nincs sd kártya a telefonba,viszont a total commander szerint van olyan h "SD kártya (2)" ami 500 megás...Az 1,5g belső tárhelyen felül..
Ezt nem értem mire jó,de nemis az a lényeg...
Azt az 500 megát nem lehet hozzáadni a belső tárhelyhez?
Ha erre másolom a custom romot működni fog a telepítés? -
hunaqua
addikt
Úgy látszik,hogy a Grand x tulajok már másak mint a Blade vagy Skate tulajok voltak.Kelzsoca "főzött" valamit akkor fél óra alatt min. 30-an nyomtuk.Itt + majd,legközelebb,karácsonykor,május1-el, megnézzük.
Úúúúrak!!! ......HAJRÁ!!!
Sajnos nincs ilyen telefonom.
-
Canonfan
senior tag
Ez az 1-2 másodperces szünet nekem sem jött eddig elő zavaróan, én sem érzékeltem, és senki sem jelezte még a túloldalról, viszont ma az egyik beszélgetőpartnerem panaszkodott arra hogy nagyon recsegősen hall, szinte alig.
Viszont épp egy régi épületben voltam, vastag falakkal, úgyhogy remélem hogy csak ez volt a probléma, mert amikor az ablak közelébe mentem, akkor már jelezte hogy jobban hallja amit mondok, ezért remélem nem telefon bug, eddig még senki sem panaszkodott ilyesmire, bár full hangerőn nálam is recseg a hangszóró (hívás közben) ezt ma észrevettem én is. -
Cooler96
aktív tag
válasz
kelzsoca #4701 üzenetére
Ne értsd félre,minden tisztelet a tiéd hogy összehoztad/összehoztátok...de addig minek ledúrni azt a system-et amit már belaktam?Azért hogy root legyen rajta meg le legyenek törölve a gyári appok?Azokat megcsinálom jómagam.(még egyszer ne vedd tiszteletlenségnek),de remélem látod benne az értelmes logikát,hogy addig nem főzök valamit,amíg nem ismerem a receptet.Egyébként meg innen már csak egy lépés a system tweaks-hez,témázáshoz,ilyesmi.Gratula
-
Attila_Bp
csendes tag
Sziasztok!
Ausztriában a Teleringnél 2 éves szerződés mellett havi 15 ajróért ingyen (najó, van 49EUR regisztráció) adják ezt a masinát 1000 perc duma, 1000SMS, 2GB havi adatforgalommal. Ha mindazt tudja mint a magyar T-s akkor elgondolkozom a beruházáson.
Vajon ezt a romot fel lehetne rakni egy Teleringes telóra is?
Lehetnek-e hardveres különbségek vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest