- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nincs IGO a telefonra!
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Én egy videót szeretnék a telefonra másolni, de MTP-ként csatlakoztatva az XP-hez a Windows Update-el akarja frissíteni és megkeresni a hardvert a gép. De hibát jelez. Hogyan lehetne átmásolni? Valaki help plííz
-
brian173
csendes tag
-
brian173
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #2486 üzenetére
Miskolcon még csak ki sincs rakva, sorbaállás után tudtam csak kikérni egy kis tapira. Elsőre bejövős
-
sarkanyolo2
őstag
Köszi srácok!
-
M0RGI
őstag
válasz
Székesfehérváron pl. csak tapizhatod, nem lehet bekapcsolva kipróbálni a kiállított darabot...
(#2482) rizso: Az jó, ha nem gyűjti! Inkább a bumszlisága tűnik zavarónak. De majd ha megkapod, csinálsz nekünk jó kis fotókat, meg leírod milyen.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Nem, csak a nagyobbakban.
-
rizso
addikt
válasz
sarkanyolo2 #2485 üzenetére
Lehet, hogy kicsit vastagabb lett tőle a telefon (N8-nál meg főleg, hisz ott a hátlapi kamera dudorához is alkalmazkodott a tok, ami még jobban megvastagította az egészet), viszont a fogásuk jobb lett (főleg S2-nél), meg hát igencsak jó védelem volt
-
sarkanyolo2
őstag
Nem tudjátok, hogy a T-Pontokban minden esetben vannak kipróbálható modellek?
-
sarkanyolo2
őstag
#2480 #2481 Jól hangzik!
Csak jönne már egy kicsi akció a telóra!
-
rizso
addikt
válasz
Robbertho #2466 üzenetére
Skate-et nem érdemes a GXI-nel összehasonlítani karcolódás szempontjából. Teljesen más anyagból vannak. A Skate fényes bevonata még egy puha szemüvegtörlőtől is képes karcolódni, nemhogy a tokba bekerülő porszemektől. De szerencsére a GXI nem ilyen, az bírni fogja a "strapát". Én Sensationön ilyesmit használtam, öcsémnek is hasonló volt a Ray-en, de mondhatnám párom Skate-jét, vagy ismerős C3-00-ját. Mindegyiken ez a fajta van/volt. A másik, ami bejön (és talán még jobban véd az ütődések ellen), az az ún. "hybrid" tok, ami egy puha gumi belsőből, és egy azt körülvevő "mesh" részből áll (lásd: 1, 2, 3, 4). Ilyet használtam S2-n és N8-on...
vzaza: amit linkeltem, az bizony nem gyűjt semmiféle koszt sem - főleg nem a matt része!
keep2000: csak az a baj, hogy Németországból nem kapok 4$-ért tokot. Az a pár hét megér 1000-1500Ft-ot számomra, max addig az univerzális belecsúsztatós tokomban tartom...
-
válasz
sarkanyolo2 #2471 üzenetére
Nekem is ez a tok tetszik, meg is rendeltem már 1 hete, 10$ volt, de adnak hozzá kijelzővédő fóliát is.
-
M0RGI
őstag
válasz
Ezzel az a "baj" (legalábbis nekem), hogy kemény tok, plusz nem véd semmmit felül és alul.
A szilikonost ha leejtettem, megvédte a telefont mert rugalmas, ez a tok földetéréskor átvinné az energiát a telefonra, plusz egyből lepattanna róla, így a készülék is kapna. Látni és érezni kéne élőben.(#2476) Robbertho: Én max. havonta tisztogattam és nem láttam semmi rendellenességet a tok alatt.
Por sem igazán ment alá, de hogy is ment volna? Tökéletesen illeszkedett! Plusz emiatt nem is mozgott benne a telefon, így ki sem dörzsölődött.(#2475) t1: pár link pont itt van a szemed előtt, de ha googleben rákeresel, találsz itthon is (vatera pl.)
-
t1
veterán
Itthon van webshop ahol lehet venni a Grand Xhez tokot?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2469 üzenetére
#include <iostream>
using namespace std;
void main()
{
cout << "En masra emlekszem! ;)" << endl; } -
t1
veterán
válasz
Nekem is ez jön be !
-
sarkanyolo2
őstag
Nekem EZ a telefon tok elég minőséginek néz ki, több helyen is dicsérték már a gyártót tapasztalataim viszont nincsenek vele.
-
Gabor12
tag
válasz
Peter_Pan #2455 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy túlzó elvárásaim lennének. Én egy közönséges Samsung Galaxy 3 (2 éves tipus, nem az S3) kép minőségéhez hasonlítottam, és a régi gép határozottan jobbnak tűnik, 3.2 Mpixelen. Amit megfigyeltem, hogy az ég kékje a Galaxyn egész jó; a ZTE pirosan szemcsézi. Majd felteszek esetleg mintákat. A panoráma jó, érdekes, de a felbontás drasztikusan csökken panoráma fotónál, képes 500 kB méretűre zsugorítani, ami szép, de elmosódott, pixeles képet eredményez.
A Facebook app (gyári), működik valakinek?
NFC működik valakinek?
VPN-t tudja használni valaki?Egyébként jó gép a 4.04 sok lehetőséget ad, remekül lehet az akkut kímélni, akár 0.1%/óra fogyasztást is el lehet érni, be lehet úgy állítani, hogy éjjel semmit nem fogyaszt.
Kiváncs vagyok a 4.2 megjelenik-e hamarosan rá?
-
M0RGI
őstag
Gondolod? Ennek csak a fényes része tűnik kemény szilkonnak ami nem gyűjt szöszt, a többi az TPU, ami gyűjthet. De kicsi rá az esély. Itt inkább a bumszli forma és vastagság nem tetszik.
Helyette:
[link]
Ez tetszetősebb, mint amit mutatsz, vékonyabbm, de ez meg tuti zselés szöszgyűjtős... Vagy rosszul látom?
Nehéz a tokválasztók élete.... -
Robbertho
aktív tag
A te tokoddal az a baj, szerintem, hogy az alá kerülő kosz összekarcolja a telefont.
Nekem ugyanilyen kinézetű van skate-en 1 éve, és sajnos azt tapasztalom, hogy annak ellenére, hogy azért vettem, hogy ne legyen karcos, sok helyen az oldalán olyan lett.
Túl kemény az anyaga, ezért rossz (más kérdés, hogy épp ezért és az általad felsorolt okok miatt vettem ilyet én is). -
William84
csendes tag
Igen, szerintem is a kemény szilikon tok TPU a nyerő. Nekem több telómon is az volt és szerintem a legjobb.
Ez a fajta a legjobb ami nem esik le és nem nyúlik! -
Peter_Pan
tag
válasz
Gabor12 #2449 üzenetére
A kamera igen gyenge
Azt hiszem egyrészt túlzó elvárásaid vannak, illetve lehet elhamarkodottan alkottál véleményt.
A szűk keretek miatt a fénytan szabályairól, másrészt az android jpg mentési szabályairól nem tudlak felvilágosítani. Amit eddig tudni lehet: ISO 100-200-as érzékenység tartományban telefonhoz képest nagyon is jó képeket készít. Ehhez viszont optimális fényviszonyokra van szüksége, mert ha kb. 1/30 mp-nél hosszabb záridő kéne a felvételhez, akkor elkezdi feltornázni az ISO értéket. ISO 400 felett már jól látható, ISO 800-nál pedig sok zaj lesz a képen.
A Camera FV-5 programmal sebességprioritású programra tudsz váltani: long+ rekeszidő választásakor kb. 1/11 mp záridőt választ, amelyhez esti olvasó lámpa mellett 100-200-as ISO érték társul. Azaz ha nem remeg a kezed, este is jó képet lehet készíteni, illetve ezzel a programmal az expozíciót is korrigálhatod -1/3 vagy -2/3 fényértékkel, ami további ISO csökkentést tesz lehetővé, de utólag szoftveresen könnyen korrigálható zajképződés nélkül. Nappali képekkel jó megvilágítás esetén eddig még mindenki elégedett volt, persze nem egy DSLR-hez kell hasonlítani. Az viszont nagyon jó lenne, ha a felhasználó fixen ISO 100-as értékhez tudna ragaszkodni, gyenge fényben a hosszú záridő miatt pedig figyelmeztetne a bemozdulás lehetőségére. Ha a srácok nem csinálják meg 1 héten belül, akkor ez lesz a második appom, amit bejelentek -
rizso
addikt
Nekem ilyen lesz (remélhetőleg hamarosan). Eddig az ilyen kialakítású/anyagú tokokban sohasem csalódtam. Rugalmas, mégis kemény (nem olyanok, mint a hagyományos szilikontokok, amik inkább "gumisak" és gyűjtik a szöszt, tapadnak a zsebhez), kényelmesebb tőle a telefon fogása is, és nem utolsó sorban alul és fölül is véd. Ja és nincs egy ezres sem (viszont várni kell a szállításra).
-
TBG
senior tag
Én innen rendeltem tokot és fóliát. Nagyon tetszik.
-
Gabor12
tag
válasz
spinkler #2407 üzenetére
A real Parking 3D hibás, nem megy Gaklaxy Tab 10.1-en, meg még 776 hasonló bejegyzés van. Lehet, hogy nem igazán jól van megírva.
Ami érdekes, az, hogy gyári feltelepített proramok közül nem működik: B03-ban nem működött News & Weather időjárás grafikonja. Nem működött a Facebook. B04 javítja az első hibát, de nem javítja a másodikat.
Más: NFC-vel van valakinek tapasztalata? A Play azt írja NFC programokkal nem kompatibilis.
A kamera igen gyenge, a szoftver vagy a hardver vacak?
A zene lejátszó nagyon jó. -
TBG
senior tag
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de ha a ZTE rendesen szállítja a frissítéseket, nekem a főzött romok nagyon nem is hiányoznak. ICS már elég pöpec ahhoz, hogy a napi dolgokat problémamentesen tudja kezelni. Erőforrás a vasban van dögivel, szal még ilyen célból sem látom sok értelmét.
-
johnnyjungle
tag
Sziasztok,
H valakit erdekel, 55e - 17.5e Ft-ert vettem, k.jo flottas dijcsomagban, T-nel.
Egy hatranya van, csak ceg, EV, kft, bt nevere lehet megvasarolni az elofizut.
A percdijak amigy nem rosszak, belul/vezetekesre netto 9,5, masik ketmobil irany netto 13 Ft.
Ha valaki meg tudja oldani a ceges vasarlast, szivesen segitek, mert k jo ar egy marha jo kis telohoz...
Udv,
Zsolt -
madmike
őstag
válasz
Danniel #2412 üzenetére
Hat en ma megvettem, ugyhogy buktam ezt a kedvezmény dolgot, de annyi baj legyen. Meg szerencse, hogy rohangasztam ma az igazolásert, aztan vegul el se kertek a westendben.
Amugy az elso benyomasok a telórol nagyon pozitívak. Kijelzo nekem érzékeny, gps kb 10 másodperc alatt pozíciónal, telefon nagyon gördülekeny, eddig akadást nem tapasztaltam. -
Canonfan
senior tag
vzaza (#2340), Zsolt_72 (#2345), rizso (#2347):
Köszi szépen az infókat, így már értem,
csak furcsa volt, hogy miért beszél mindenki az SD kártyáról, amikor ott van az appok között a szoftverfrissítő app is, azt hittem hogy azzal nem érdemes frissíteni vagy ilyesmi, azért van preferálva az SD kártyás cucc...
Bár még várok vele egy kis ideig a tapasztalatok miatt, úgy olvastam itt a fórumon eddig, hogy használatban alig van érezhető hatása a frissítésnek, új funkciók, vagy ismert hibák javítása nincs benne, csak a kifogyasztású funkció tűnt el, bár ki tudja, lehet már alapból fixen be van kapcsolva van az új kernelben, ezért vették ki a menüből...
Amúgy jelenleg nekem 1 nap 21 óra és kb 55 perc aksihasználattal 64%-on áll az aksi, nagyrészt készenléti módban kevés nyomkodással, pár telefonhívás és kevés net mellett, éjszakára offline-ba hagyva.
A root már más tészta, bár az előző telefonomon is csak a Titanium Backup és a custom romok miatt volt rá szükségem, lehet majd inkább a kettőt együtt, ha lesz rá valami fincsi rom...
keep2000 (#2427):
Az előző telefonomon főzött romokat használtam (2.3 CM7), mert a gyári rom csak 1.6-os Android volt, szóval ott szívesen romoltam, + moddoltam is amennyire lehetett a cuccot, hogy a teló szűkös hardveréből amit lehet ki tudjak hozni. Most én is elég jól elvagyok a stock ICS-el egyelőre, nekem is stabil, meglátjuk hogy később milyen modding lesz rá, illetve mennyire áll majd fent a téglásítás veszélye...
-
Dyde
aktív tag
Sült hal vagyok, de beírtam hogy 540x960 wallpaper gugliba letöltem felküldöm telóra és nagyon nem passzol
Miféle méretet kéne keresnek ami háttérnek pont passzol?
-
keep2000
tag
-
dnorb
csendes tag
rendeltem egy kijelzővédőt, a felhelyezése után, mintha még az érintést is jobban fogadná a készülék, nem kell többször ráböknöm semmire, h elinduljon...:
www.ebay.com/itm/Savvies-Crystal-Clear-screen-protector-for-ZTE-Grand-X-IN-/350626094469?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item51a2f19d85
-
keep2000
tag
válasz
Keeperv85 #2422 üzenetére
Csatlakozom. Én a korábbi telefonjaimon leginkább kényszerűségből használtam custom ROM-okat, kisebb részben teljesítmény/akkuidő/buheraszellem miatt, nagyobb részben azért, hogy ki tudjam terjeszteni a tárhelyet, mert szűkös volt.
Most van hely, nekem nagyon elegendő teljesítmény is (nem vagyok egy hatalmas gémer), egyelőre élvezem a stock android stabilitását. A root mondjuk nem rossz, leginkább Titanium Backup meg AdFree miatt
Majd biztosan eljutok egy idő után oda, hogy igényem lesz rá, de egyelőre nagyon jó így. Addigra meg talán lesz valami mókolt rom is.Apropó AdFree - valahol azt írták egy cikkben/blogban, hogy jobban merül az akku, ha van AdFree a gépen, mivel az eszköz folyamatosan próbálja lekérni a reklámot, a próbálkozás meg jobban szívja az akkut. Szerintetek?
-
Peter_Pan
tag
Off
Windowson otthonosan mozgok, de a linux/android nekem teljesen új. Viszont szívesen megpróbálnék pl. egy névnapos appot írni androidra kiváncsiságból. Szerintetek androidos ismeretek teljes hiányában honnan tudnék kicsit beletanulni? Illetve PÜ-ben valaki legyen kedves írja már meg, hogy mely fájl kiterjesztések mely windowsos kiterjesztéssel analogizálnak? Köszönöm! -
natë
nagyúr
Megnéztem én is, jó telefon, ár/érték nagyon is rendben, de aki moddolásban gondolkodott szerintem kicsit elsiette a vásárlást (nem a megfelelő változatot/telefont vette)...
(#2418) Keeperv85 : Nem veszek, azért írtam, hogy szerintem. Félő, hogy ha igazam lesz, elönti a hardveraprót az olcsó GrandX invázió
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy OFF!
Véleményeteket szeretném kérni! Nagyon tetszik ez a telefon,de olyan kérdésem lenne,hogy nagyon szeretem a CM Rom-okat,és ragaszkodnék is hozzá.
Tehát van ebből 3 féle: 2 Sim MTK ---- erre biztos nem lesz
Intel------------ ?
Tegra2-------- ?.....na most CM szempontból INTEL vagy TEGRA2 ?
-
Peter_Pan
tag
válasz
Keeperv85 #2410 üzenetére
Szerintem afelé már tettek is egy fél lépést, bár ez csak tipp. A kamerát viszont szerintem nem okosítják gyárilag, mert akkor ki venne majd másik modellt drágábban?
(Pedig a Camera FV-5 app a záridő növelésével egy bizonyos határon belül jelentősen csökkenteni tudja az ISO értéket. Sajnos fix ISO érték kiválasztása viszont hatástalan: magas ISO-rövid záridő kombináció mellett marad a szenzor. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a záridő -és azon keresztül az ISO érték- úgy tűnik mégis állítható. Ezirányba tudtok valamit próbálni?) -
Danniel
tag
válasz
madmike #2370 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok. Kértem faxon igazolást az eü pénztártól. El is küldték 10 perc alatt. Felhívtam az árkádot, és megrendeltem a telefont. Mondtam a csajnak, hogy így elesek a webshop kedvezménytől, erre csatolt valami reklamációfélét a megrendeléshez és mondta, hogy az első hónapban jóváírják a számlámról. Úgyhogy aki nem tud vmiért webshopról rendelni, reklamáljon. Ja, és a 8 napos cserelehetőséget is megkaptam, mintha weben rendeltem volna... Az igazolásra nem volt szükség...
-
MájkiVán
csendes tag
Frissítés után javult a memória használat nekem egy kicsit, ugyan azon beállítások mellett kb 5-6%. Szerintem ez pozitív
-
spinkler
tag
Egy észrevétel: B04-re való frissítés után a Real Parking 3d nem települ. Eddig ennyi.
-
alexka79
csendes tag
-
polki4
csendes tag
Valaki tudna segíteni esetleg, hogy hol találom a google talk-ot? Mert sehol nem találom, pedig előző telefonomnál (xperia play) nagyon sokat használtam és ha ott valaki rám írt akkor értesítő sávba jelezte is, de itt még csak maga a google csvegőt se látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest