- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFMFer
csendes tag
Rámegyek a google play-re és azt írja, hogy: Nincs kapcsolat. Alatta van egy újra gomb amit hiába nyomkodok... Pedig wifiről vagyok fent.
-
SFMFer
csendes tag
A telefonban hol tudok kijelentkezni a google fiókból, amit korábban megadtam?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
atillaahun #5694 üzenetére
Ok, köszi.
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #5694 üzenetére
- én nem játszok, nekem nem kell a magas órajel.
- azért próbálkoztam ezzel a megoldással, mert volt, hogy nem éledt a telefon; csak a power-gombra reagált. -
SFMFer
csendes tag
Miért van az, hogy ha a telefonon rámegyek a Google Play-re azt írja, hogy nincs hálózat?
Pedig a chrome is működik... Nem értem...
-
atillaahun
veterán
Ez a 25%-os sebességcsökkenés elég rossz kompromisszumnak tűnik nekem.
(#5692) andikaaa
Jogosan várod el persze, de ha olyan rendszert akarsz amin minden hibátlanul működik, akkor ne Android-ot válassz legközelebb. Ez részemről az elmúlt 2 év és sok telefon tapasztalata. Én persze nem bírnák ki egy almát vagy windózt, hogy nem turkálhatok bennük, ezért választottam ezt.
Ami a képernyőzárat illeti, szerintem semmiféle biztonságot nem nyújt, vagy legalábbis nem látom át hogy milyet, ezért gondoltam hogy a kikapcsolása lenne a legrövidebb út neked a megoldáshoz. -
andyTM
őstag
válasz
andikaaa #5692 üzenetére
- mivel nekem is volt hasonló tapasztalatom, én a következőt csináltam: letöltöttem a [Speed Boost] nevű programot, telepít, indít, beállításoknál a CPU settings alatt beállítottam a min. és max órajelet (min.: 600MHz/max.:1,2GHz) és azóta rendben megy
-
andikaaa
aktív tag
válasz
atillaahun #5688 üzenetére
Öööööööö... Pl. a biztonság miatt?! Ha van ilyen funkció, miért ne várjam el, hogy működjön is, szarabb telón semmi gond nem volt... De végül is, ha majd telefonálni sem lehet, akkor nem fogok azon sem bosszankodni, majd nem használom azt a funkciót sem... :S
-
miresz
veterán
Valaki tudna segíteni,hogy mit kell felrakni még a gépre,hogy felismerje a telót a gép. Innen feltettem az usb drivert,de semmi nem történt,még mindig nem ismeri fel. A rendszer win 8 x64. A válaszokat előre is köszönöm.Tárgytalan megoldva!
-
atillaahun
veterán
Tényleg nem kötekedésképpen, de akiknek ilyen problémája van miért ragaszkodik annyira a képernyőzárhoz?
Én sose bírtam felfogni a lényegét. -
andikaaa
aktív tag
Sziasztok. Azt vettem észre, hogy ha itthon vagyok kapcsolódva a wifire, nem történik az a fagyás soha, a munkahelyemen szinte minden második alkalommal lefagy, ha fel akarom nyitni. Vajon miért van ez?
-
snyper990
őstag
Nálam a hangrögzítő nem vesz fel semmit. Meg próbáltam egy call recordert is, az sem vett fel semmit, bár azt tudom hanyagolni, de a hangrögzítő fontos lenne. Valami tipp?
Update: Közben megoldódott valahogy, most megpróbáltam, és megy. De azért, ha már beírtam, valaki tudna ajánlani egy jó call recordert, ami működik?
-
SFMFer
csendes tag
Holnap vesszük, már nagyon várom.
Mennyi ideig töltöttétek az aksiját először?
Igen, közben már utánaolvastam, hogy nem kell először hosszú órákig tölteni. Az előző telefonomat még kellett.
-
Blöff
csendes tag
Tisztelt Urak!
A mai nap sikerült hozzájutnom egy ilyen készülékhez. Képtelen vagyok a wifi-vel csatlakozni. Hiába írom be a jó jelszót, nem csatlakozik. A router-ben tiltom a wifi jelszót, akkor is azt írja ki, hogy helytelen jelszót adtam meg.
Légyszives segítsetek! -
golyós
addikt
válasz
SziberTomi #5673 üzenetére
Én bementem a madaras teszkoba és vettem 350 ft 1-1 db Nokiához illetve mini usb-s autóstöltőt.
2 éve használjuk és semmi baja. -
SziberTomi
tag
Tudnátok a telefonhoz autós töltőt és tartót ajánlani? Navihoz kéne...
-
Cooler96
aktív tag
Zsoca,szokás szerint holnap várhatjuk az új romot?
-
Torento
tag
Nekem laggol az NFS MW azokon a versenyeken amikor többen vagyunk.. (akkor nem ha egyedül megyek)
Akkoris ha a prociórajelet stabil 1.6-ra teszem....
Nálatok mizu ezzel a gémmel? -
golyós
addikt
válasz
#40993792 #5668 üzenetére
Köszi!
Nem is az, hogy meglepetés ért,nem vagyok nagy játékos de néha esténként 1 óra játékot "igényelnék".
Reméltem, hogy azért a játék kompatibilitás elenyésző lesz de hát végül is minden relativ.
Remélem a pozitiv visszajelzések miatt tényleg dolgoznak az ügyön mert jó ez az intel proci és persze a telefon is. -
golyós
addikt
Megvagyok elègedve a telefonnal de baromira elegem van,hogy a jobb játèkok túlnyomó rèsze nem fut rajta.
Nem èrtem mièrt engedi letölteni ha nem kompatiblis?
Van rá esély szerintetek , hogy valamikor javítják a játèkokat? -
t181
senior tag
Üdv!
Nekem is sikerült beszereznem egyet, meg vagyok elégedve vele, főleg a jó kis Blade után.Milyen app-pal fényképeztek?
Blade-en Camera360-at használtam, de GrandX-en folyamatosan FC-zik, ha el van indítva, ha nincs. Ráadásul hibátlanul működik. -
Torento
tag
Ma reggel produkált olyat a telefon (amit anno már az 1. rommal is...amit még gépről kellett telepíteni) h nem lehetett kinyomni az ébresztést mert nem kínált semilyen lehetőséget.. ez már 1 szundizás után volt... Mentem már a végén ébresztőóra beállításokba,status bar-ba...mindenhova de nem lehetett kilőni sehol... újra kellett indítanom (amikor kikapcsolt akkor kicsit berecsegve halgatott el)
kelzsoca
Látom készül az új rom
Nekem ami nagyon hiányzik belőle az a crt animáció (ki és bekapcsoláskor is) és a testreszabható lockscreen,status bar..
Fényerő beállításból nekem elég lenne az automata és a 100% mivel automatánál a csökkentéssel sosincs gond viszont az emeléssel néha igen (bár ezt csak halkan mondom mert elég jó benne az automata fény...mérföldekkel jobb mint még a skate-nél volt)
-
boxos23
aktív tag
ZTE Grand ix in -re szilikon tokot tud valaki 2db kéne különböző színben fekete meg mondjuk fehér.
-
w333
félisten
Ha jól emlékszem akkor Samsung Galaxy S Advance volt a másik telefon ...
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én elvből sem vennék Samsung-ot, nincs velük semmi bajom és minden elismerésem előttük nagyon jó kis telókat készítenek de szerintem ezt az Amoled kijelzőt és középső fizikai gombot el kéne már felejteni valamelyik nap összehasonlítottam a zte telómat a Galaxy S2 és S3 és azt kell hogy mondjam hogy én sokkal szebb és reálisabb színeket és képpontokat látok a Zte-ben a Samsung olyan túl tömény kontrasztos és pixeles az ikonok-nál az egész !!! Viszont a Nexus S -nek nagyon szép színei vannak, én pl. ahoz tudnám hasonlítani a zte-t
-
lajbi101
tag
Sziasztok! 2 probléma jött elő
1: Mikor elinditom a kamerát és fényképezni akarok vele akkor nem reagál semmire bármit nyomok, a visszagombra sem, ilyenkor egy home gomb megnyomás segít csak és ha másodszor indítom el akkor már jó! Ez minden alkalommal így van!
2: nincs lejelszavazva a wifim és soxszor azt csinálja hogy kiírja hogy hibás jelszó, ugyanezt csinálja a vonaton a gyeseves wifivel is. Ez nem mindig jön elő! Valami ötlet? -
apeelme
addikt
válasz
Canonfan #5657 üzenetére
Döntsd el a fejedben hogy mi az az időpont amitől elkezdte ezt a túlzott merülést. (És vonatkoztass el attól a "grafikontól", saját tapasztalatra hagyatkozz pl.: "egy ideje nem nem bírja már estig a teló...") Nah attól a ponttól kezdve szedj le minden appot amit azóta felraktál/frissítettél ilyen-olyan forrásból, beleértve ezt a GSam micsodát is mert a legnagyobb ludas ő lesz. Ezekben az esetekben 99% hogy egy app a hibás, amit vagy frissítettél, vagy újonnan telepítettél. Szóval nyugi...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Van egy problémám most a GXI-vel pontosabban az Androiddal lehet nem 100-as valami, nem tudom, hogy ti már találkoztatok-e ezzel, vagy van-e ötletetek hogy a Factory Reseten, vagy a B04 újratelepítésen kívül lehet-e valami amit érdemes megpróbálni, ugyanis ha nem muszáj akkor az előbbieket (főleg a B04 újratelepítést) elkerülném ha lehet...
A gondom az, hogy valami nagyon eszi az aksimat már pár napja, és gyanúm szerint maga az Android rendszer.
Néztem a gyári aksigrafikont és aszerint a legnagyobb fogyasztó az Android OS kb 50%-al, illetve felraktam a GSam Battery Monitort, ami szerint a kernel a legnagyobb fogyasztó 50-60%-al.Ennek ellenére van amikor teljesen korrekten merül, de van hogy elkezd minden ok nélkül merülni az aksi, hirtelen elkezd meredeken esni a grafikon, például ma este is offline módban kb több mint 10%ot megevett (előtte nem sokkal Wifit használtam) aztán meg újra normálisan merül.
Már többször újraindítottam mióta elkezdte csinálni közben csináltam egy google szinkronizálást is, azóta jobb már, de nem olyan mint régebben, van amikor úgy merül mint kéne, aztán hirtelen úgy hogy semmi olyan nem fut ami indokolná leeszi az aksit,
és mind a gyári, mind a GSam Battery Monitor szerint a többi appok csak alig esznek valamit a kernelhez viszonyítva...
Még próbálkozom dolgokkal, az előző telefonomon is volt hasonló (főzött GB rommal) akkor magától helyrerázódott és ebben bízom most is, de elég idegesítő, és nem tudom mit lehetne megpróbálni, ezért bármilyen infót előre is köszönök nektek!
-
miresz
veterán
Na,végül is a Grand x in mellett döntöttem,úgy néz ki,hogy jól tettem,mert eddig nagyon tetszik a telefon. Gyors,dizájnos,minőségileg összerakott,így tudnám röviden jellemezni.
-
tlac
nagyúr
nektek a hátsó hangszóró teljesen tisztán szól?
-
válasz
atillaahun #5637 üzenetére
keep2000 kolléga tapasztalatai: link
-
Beci9595
tag
Vice city-t sikerült valakinek működésre bírni?
-
azamat123
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy nemrégiben vettem a telefont és reménykedtem hogy ezen a telefonon tudok majd játszani az order and chaos online nevű telefonos mmorpg-vel de olyan problémám lett hogy a telepités után a normál játék kidob a betöltőképernyő után a hd játék pedig nem ismerte fel az internet kapcsolatot. Ha valaki tudna netán valami módszert amivel elindulásra birnám kényszeríteni a játékot nagyon megköszönném.
-
moriak
tag
Srácok csak nekem tűnt fel, hogy nincs GTalk? Olvasom a topikot, de nem találkoztam olyannal aki mondta volna! Letölteni se tudom így nem lenne kompatibilis?
-
kgbs67
csendes tag
válasz
Coolmat #5503 üzenetére
Kicsit tesztelgettem az MHl adaptert.
Álltható a felbontás egy általa megadott lista alapján.
Gondolom ez függ a HDMI-s kütyü képességétől is.
Nekem 1280x720-at engedett max beállítani.
Álló módban középre kb 1/3-ad arányban teszi a teló képét.Fektetve kitölti teljesen.
Sztem ez is függ a TV felbontásától.
MXPlayer-rel normál divx-eket korrektül lejátszik.
Lehet még egy két dolgot állítgatni, de ezek nem nagyon használható beállítások sztem.
Ha jó minőségű a film akkor a képe is szép.
Arra tökéletes, h így gyakorlatilag van egy mobil médialejátszóm
Játékokat nem nagyon tesztelgettem.
Klondike Solitaire jól mutat. -
89BDave89
tag
válasz
snyper990 #5633 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, még annyit tennék hozzá, hogy nekem Blade-em volt, rohadt halk volt, minden fülessel, és a Grand ehhez képest iszonyatosan szól. És jól. Van hangszínszabályzó, szóval kedved szerint alakíthatod a hangzást, és én pl nem bírom full hangerőn használni agybadugós fülhallgatóval, mert egyszerűen már fáj
Én nem észleltem semmi kattogást, sistergést, stb... zajt. (Most próbáltam ki Trust fejhallgatóval) -
Robbertho
aktív tag
válasz
snyper990 #5633 üzenetére
Szerintem a hangminőség teljesen jó, ezt többen is mondták már.
Az előző ZTE-khez képest szerintem még jobb is, én egy Sennheiser CX-200 fülhallgatóval használom.Nincs semmiféle kattogás számváltáskor és ha nincs kimenet (nem játszol éppen le semmit) "kikapcsolja a telefon a jack-et". Ez az energiagazdálkodás szempontjából is fontos.
FLAC-ot gyárilag támogat a telefon (csengőhangnak, értesítésnek betehető, a két gyári lejátszó lejátssza).
-
snyper990
őstag
Üdv mindenkinek!
Eléggé piszkálja a fantáziámat ez a teló, de lenne néhány kérdésem:
Fülhallgatóval (nem a gyárival, hanem valami normálisabbal) milyen a hangminőség? Amikor nem játszik le semmit, nincs a fülesben valami zaj, sercegés? Számok közötti váltáskor kattanás/egyéb zaj? (ilyen jellegű problémák miatt adtam el anno a nokia 5630-asomat, pedig szerettem...)
Előre is köszi! -
Jano_023
őstag
Hali, nem volt idén karácsonyi app vásár a storeban?
-
Keeperv85
nagyúr
OFF-ra rakom mert földi halandó topictársaink ezt nem fogják érteni, ennek inkább a "Mélyvízben" lenne a helye...
Szoftveres watchdogunk van a kernelben, nincs külön hardvere tudomásom szerint, tehát ez csontra fagy, ha olyan kódútra lép, ami natívban a procin futott vagy elment a kernelig a VM helyett. Hamarabb lép a Zygote process viszont, mint ahogy a watchdog futna és vagy kinyomja FC-vel az adott folyamatot, vagy betolja a kényszertett resetet, de az már a végső eset.
Ezért szokták a board szinten a VAC-tesztet megcsinálni. (Verity All Commands), mert ha hibázik a proci akár melyik aritmetikán, akkor ott elfekszik.
Amiről te írsz, az nekem erősebben szoftver, mint hardver hibának tűnik. Ha hardver, akkor sem a CPU, hanem a flash IC. Simán el tudom képzelni, hogy a sok fagyás, meg az hogy nem akar flashelni és ilyen-olyan hibákat dobál vissza, visszavezethető a memóriába írásra. Nem véletlen mondtam, hogy szerintem a cache sem 100-as, ugyanis nálam is volt ilyen, de miután egy az egyben kiütöttem az akkut elsőre rendbe jött és hajlandó volt kiüríteni a cache tartalmát, ami előtte hiába wipe-oltam, azért sem.
@hunaqua:
A Sony-t Kínában gyártják már...
-
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
Keeperv85 #5626 üzenetére
Sajnos nem a chache okozta a hibát, azt is ürítettem természetesen... és végülis cpu tesztnél szerintem ki is jönne a hiba... hát nem tudom így első ránézésre kaposból CPU hiba... legalábbis recovery -ben amit művelt azután ezt tudom rá mondani... elkezd hibázni és akkor gondolom nem jó eredmény jön ki a verifikációra, sőt még rosszul is címez ez miatt, aminek következménye egy rossz mutatóra ugrás és így "végtelen ciklus" "kifagy" amiből csak a watchdog tudja kiszedni egy restart -al a procit... persze lehet, hogy nincs igazam, de elsőre nagyon ilyen hibának tűnik amit produkált... előfurdul sajnos az ilyen... nálunk is vannak néha - néha ilyen hibák... és nem olyan könnyű kiszűrni elsőre.
Gyakorlatilag ez konyhanyelven annyi, hogy a proci ugye dolgozik, de ha valami hibája van akkor nem éppen tér vissza mindig a megfelelő eredménnyel ennek következményeképp hibásan címzi meg a memóriát azaz rossz mutatóra ugrik... (nem a megfelelő program részre) és így egy "végtelen ciklusba - hibás ciklusba" kerül, amiből gyakorlatilag annyit látunk, hogy megfagy a telefon.
Mindeközben van egy watchdog timer egy időzítő ami a CPU -ban párhuzamosan fut a többi periféria mellett és ezt bizonyos időközönként a CPU nullázza... de ha rossz helyre kerül a mutató akkor ez a nullázás nem következik be, így a watchdog ideje eléri a számára megadott max -ot és restartolja a procit. -
r3pl4y
aktív tag
válasz
kelzsoca #5623 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, de épp írtam az előző HSZ -eim egyikében, hogy sikerült visszavarázsolni.
Annyit csináltam, hogy recovery -ben addig addig indítgattam újra a telepítést amíg egyszer csak összejött neki a verifikáció és felment a rom.
Csomószor próbáltam nem sikerült neki, aztán egyszercsak sikerült... most már nem is bántom, jövőhéten bedobom a T -hez aztán remélem a legjobbakat... az lenne a legjobb ha sikerűlne egyből kicseréltetni, de gondolom erre esély sincs. -
kelzsoca
félisten
mivel nem tudom visszatenni még a gyári szoftot se, így meg ugrott a garim...
Ma már nem, de holnap csinálok egy olyan gyári csomagot, ami érintetlen gyári állapotban lesz, de csak custom recoveryvel lehet feltenni.
Tehát visszateszed a custom recovery-t, feltelepíted a csomagot, majd visszahúzod a gyári recovery-t, ez esetben gyári állapotba kerül a készülék, és a garancia is megmarad.
Ettől függetlenül érdekes, hogy még az alap gyári állapot esetén sem tudtad feltenni a gyári csomagot. -
r3pl4y
aktív tag
válasz
apeelme #5621 üzenetére
Oké most "hangosan" gondolkozok... megszokás... hardveres vagyok egy elekrós cégnél
...na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy miképp kellene a T -nek ezt a problémát előadni... mert szerintem tuti az lesz, hogy visszakapom ugyanígy a telefont... mivel ez a hiba nem éppen olyan, hogy simán előidézhető... mármint... most 35h -s uptime volt... és addig semmi hiba... most meg egyből 5x reszartolt... meg előtte is volt, hogy 1 - 1.5 napig jó aztán újra beakadt gondolom valami system app -nál, és ott újra restart.
Minden esetre remélem, valahogy sikerül megoldani, mert nekem nagyon tetszene ez a telefon, csak sajnos én pont kifogtam egy hibás darabot...
-
r3pl4y
aktív tag
Na addig nyomtam neki újra és újra még egyszer csak ki tudta számolni a cpu a cheksum -ot... de mostmár legalább nyilvánvaló, hogy CPU hibás, ugyanis hiábázik folyamatosan és ezért fagy ki a kicsike... recovery -ben is volt már hogy fogta magát és restartolt... csak nem tudom, hogy ezt, hogy adjam be a T -nek... mert elképzelésem szerint az lesz, hogy most én visszaviszem mondom, hogy kifagy hardver hibás, elküldik kmajd 2 hétre.. nekik biztosan nem fog ez előjönni aztán meg visszakapom ugyanúgy, hogy szar... nincs valami mód amivel el lehet érni, hogy azonnal cseréljék?
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
apeelme #5567 üzenetére
Elmondom mit csináltam:
1. letöltöttem a gyári file -t!
2. leellenőriztem az md5 -öt azt jött ki ami neked is.
3. SD -re másoltam a cuccot.
4. Újra Checksum és ismét jó.
5. Recovery_install -al vissza az original recovery.
6. Boot recoverybe - zöld fekvő droid.
7. Apply update from extarnal storage - update.zip kiválasztva.
8. Eredmény: E: failed to verify whole-file signature, E: signature verification failedEnnyi. Teljesen mindegy mit teszek nem lehet a gyárit visszatenni. Szóval van egy olyan érzésem, hogy valszeg én vagyok a szerencsétlen, hogy kifogtam egy hibás készüléket, de ennyi elég is volt, hogy többet ne válasszak ZTE -t, ugyanis most 2 évet fizethetek egy gyakorlatilag szarért, mivel nem tudom visszatenni még a gyári szoftot se, így meg ugrott a garim... persze ez is az én hibám, mivel várnom kellett volna még, hogy teszteljem egy kicsit mielőtt nekiugrok így egyből a custom rom -nak, dehát nem gondoltam hogy egy gyárihibás szart kapok.
-
fhunor
csendes tag
Valaki ötlet, hogy a névjegyzéket hogy lehet facebookkal szinkronizálni?
-
andikaaa
aktív tag
Használhatom azt az autós töltőt, amit eddig a Zte Blademhez használtam??? Ezek után már nem tudom, hogy ez hülye kérdés-e vagy nem... Köszi!
Rendeltem egy nagyon szuper 3 rétegű fóliát, most tettem rá, jobban sikerült, mint az eredeti. Szilikontokot vettem is hozzá, nagyon ajánlom mindenkinek!
-
k_imre
tag
Zsoca, a kibővített power menü mikor lesz elérhető?
A mélyvizben már memutattad. -
M3aN
senior tag
A telefon működik Samsung telefonokhoz járó fülhallgatóval? Úgy értem, hogy rajta a gombokkal irányítható is, stb?
-
Robbertho
aktív tag
Megfelel a célnak, persze.
Az ára viszont nem tetszik
Miért vennél teljes töltő kit-et, ha semmi másra nincs szükséged, mint egy 5V-os USB portra a kocsiban?
Erre vannak jó univerzális megoldások is.Én személy szerint 220 Ft-ért rendeltem kínából egy nagyon kicsi szivargyújtós átalakítót. Ezt feltétlenül nem ajánlanám mindenkinek, mert eléggé melegszik és a matrica ellenére tudom, hogy csak 500 mA-t tud kiadni. Így komolyabb GPS-ezés mellett lemerülhet a teló töltőről is, igaz ehhez 10 óránál is többet kell, hogy menjen egyhuzamban.
Ilyen van, csak 1000 mA van rámatricázva.
Szerintem 1000 Ft körül találni tökéletes megoldásokat, ami a hálózati töltő erejével is felérhet akár.
Pl. ennél elég nagy áramokat mondanak márHa a fele is igaz, teljesen jó. (csak egy példa, a szállítás miatt ez is már 2500 Ft-ra jön ki)
-
M3aN
senior tag
Nem csak a telefonok piacon figyelhető meg ez az egyre erőteljesebb Kínai és egyéb keleti előretörés. Ott vannak az autók (Kia) és a notebookok (Lenovo) is. Egyre minőségibb, és szinte verhetetlen ár-érték arányú kütyüket dobnak a piacra a Samsunggal és az egyéb "régi" vállalatokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Peugeot, Citroën topik
- Androidos fejegységek
- A Nubiánál vehetünk legolcsóbban levegőt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest