Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
De idegesítő az sms írás ezen a szaron. Írtam benne,h "unatkozok", erre szóköz után átvált "instiozok"-ra.
Há' hülye ez? -
herrká
senior tag
Akkor még túlórázok egyet a videóval. Hátha mégis valami beállítás probléma, igaz már átnéztem párszor.
Az biztos, hogy fotózni viszont nem való, csak erős kompromisszumokkal. Bár, szabadban még nem próbáltam. Most is csak kényszerből használtam, mert otthon felejtődött a fényképezőgép... -
-
Samus
addikt
Kérdésem a Nillkin tokot használó fórumtársakhoz. Ez a tok tökéletes lenne? Vagy van olcsóbban is? Ki milyet vett? Sürgős lenne...
-
Tigryss76
tag
Helló!
Megvan a vas! Csak ámulok és bámulok! Még ismerkedünk, majd beszámolok.
T
-
Jano_023
őstag
Látva ezt a ciket: "Galaxy Note 6400 mAh kapacitású akkumulátorral" kicsit álmodoztam, hogy mi lenne ha ez állna ott: "ZTE Grand X IN 6400 mAh kapacitású akkumulátorral!!"
Azoktól kérdezem akik közel állnak a tűzhöz, hogy valamilyen formában nem lehet-e rávenni a ZTE-t, hogy gyártson nagyobb kapacitású akkumlátorokat (és hozzá megfelelő hátlapot) is ehhez a készülékhez. A 6400 az túlzás lenne, de egy 4400 vagy 4000 mAh el tudnék képzelni és szerintem sokan áldoznának a karcsúságból a praktikusság oltárán ilyen téren.
-
kelzsoca
félisten
-
rizso
addikt
Azt nem tudjátok, hogy képek és videók importálásakor van-e valamilyen lehetőség, hogy csak az adott/általam kiválasztott mappák tartalmát szinkronizálja át a laptopra (win7 gyári megoldása)?
-
Kajt
tag
Rájöttem, köszi a tippet. A mappá kell átnevezni ponttal kezdődő névre. A gyári fájlkezelőben az opciók gomb felhozza a "pont mappák mutatása" lehetőséget ha kellenek. Egyfajta rejtett mappák mutatása opció. Így a galériában nem jelennek meg, de ha kell, a fájlkezelőben elő lehet hozni őket
-
Kajt
tag
Hogyan oldható meg, hogy bizonyos elemek ne látszódjaak a galériában? Azt tudom, hogy QuickPic-ben van lehetőség kivételeket beállítani, de ha valaki belemegy reflexből a galériába, ott mindent lát... ötlet?
-
William84
csendes tag
Fólia mizériába én is beszállnék.
Legjobb szerintem a 3 rétegű fólia. Ezt nagyon sok helyen könnyen beszerezhető pl. itt prohardveren is. Keressetek rá.
Könnyen felrakható, strapabíró és jól védi a kijelzőt!Ilyen:
-
Gabor12
tag
Több mint két hete használom és jó. Nagyon elégedett vagyok vele.
Nem néztem végig az üzenetek, így elnézést, ha ezeket az ábrákat már valaki más közölte.
Ezeket mértem és ezek alátámastják, hogy ez egy igen jó készülék. Könnyedén veri pl. a Samsung Galaxy SII-t. Én Galaxy Note-on és Nexus-on gondolkodtam. Az előbbi 110, az utóbb 85 eFt volt amikor néztem.
Ezeknél jobb sok szempontból (a képernyő felbontása kisebb ugyan). -
dReFiX
senior tag
válasz
atillaahun #4961 üzenetére
Főleg ezt a típust
-
atillaahun
veterán
Ugyanezt tudom mondani, garancia nélkül ZTE-t venni (nagyon) nem okos dolog.
-
nepszter1
addikt
Erről mi a véleményetek?Vagy maradjak a V970nél?
-
Samus
addikt
-
golyós
addikt
Nekem a video rendben van, nem akad de a fènykèp az kritikán aluli.Ma cèges tèlapónál jártunk,2 mèterről fènykèpeztem a gyereket, Camera fv5-el ès mèg igy is csapnivaló.Rázumolni a kèsz kèpre èrtelmetlen.Több szoftvert kipróbáltam de teljesen mindegy.Èn sokat fotozok de igy nem sok èrtelme van.
-
Samus
addikt
válasz
andikaaa #4951 üzenetére
Egyelőre nem. Van hozzá Nillkin kemény tok, ebből van fekete, barna és pink. Illetve kapható hozzá szilikontok, ezek több színben (fehér-zöld, stb.). Ebay-en rengeteg van belőle.
Ha már témánál vagyunk, valaki linkelne egy eladót, akinek Nillkin tokja van? Ezt találtam elsőre, nem néztem van-e olcsóbb, drágább. Elvileg a sima Grand X, és az IN ugyanaz külsőre, csak az LTE különbözik, ugye?
Következő hozzászólásra: akkor miért vetted meg? De komolyan, tesztképek elérhetőek voltak a megjelenés után pár nappal (köszi rizso). Ennyi pénzért mutass egy telefont, ami szebb vagy jobb képeket csinál, és droidos, és hozza ezt a teljesítmény.
Vettél volna Xperia P, S vagy T-t. Azokban jobb a fényképező. Ugyanígy zajos kevés fénynél, de jobb. Csak hát nem egy árkategória. Nagyon nem.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
andikaaa #4951 üzenetére
Egyelőre fólia is főleg csak Németországból van, pedig az ilyesmi kellékeket nagyobb számban Kínából szokt(uk)am beszerezni. A hátlap kérdéses, valószínűleg lesz előbb-utóbb.
Eltört, vagy csak nem tetszik?
A szolgáltatót nem tudom, hogy tudna-e szerezni, szerintem most még ők sem. És egyébként is drága lenne
Figyelni kell e-bayen, előbb-utóbb tele lesz mindenféle alkatrésszel a telefonhoz.Persze a hátlapra gumi vagy műanyag, esetleg szilikon fedőlapot már most is tudsz venni.
-
andikaaa
aktív tag
Lehet hozzá új hátlapot venni?
-
nepszter1
addikt
Aki külföldről rendelte a telefont kínából DHL futárral kellet fizetni áfát + vámot ? Vagy mekkora erre az esély ?
-
ko9
addikt
válasz
kelzsoca #4945 üzenetére
Hogyan lett deodexelve a ROM? Simán, minden nélkül, a ZTE DRM frameworköt hozzáadva a classpath-hez?
Csakmert megcsináltam én is, de a sajátom helyett egyből ezt töltöttem fel a build szerverre, a patchrom mégis visszadob minden egyes smalit, hibával. Ha csak párat dobna, akkor oké, de így
Lehet ez a Mélyvízbe kellett volna, már mindegy
-
kelzsoca
félisten
Közben elkészült egy kis mod a Hope custom romhoz=>katt
-
rizso
addikt
Ma ocsem keszuleke is meghulyult: elszallt, kikapcsolt, nem lehetett bekapcsolni, meg akksi ki/be utan sem. Toltore dugva utana beindult, pedig nem volt lemerulve, olyan 50-60% korul volt...
-
Samus
addikt
válasz
Keeperv85 #4934 üzenetére
Próbálj meg egy full wipe és gyári ROM újraflashelését. Nekem anno az LG csinálta párszor, hogy nem volt lockscreen, de ez azzal járt, hogy ilyenkor random fagyott és újraindult a rendszer. Újrahúztam, utána jó volt, sajnos csak a system flashelés nem volt jó, kellett a teljes "wipe". Ha ez sem segít, akkor holnap szerviz. Vagy ha cseréltetni akarod, akkor simán vidd be, ez a hiba könnyen reprodukálható.
-
Coolmat
őstag
válasz
Keeperv85 #4923 üzenetére
Azt próbáld ki esetleg, hogy bekapcsolt hangszóró mellé teszed, és hallgasd hogy"bepittyeg"-e amikor hívnak (amikor az értesítő SMS-t kapod akkor biztosan fog).
Az én készülékemmel arra jutottam, hogy 90% eséllyel a rádiós része hibás, néha pár mp-ig abszolút érthetetlen vagyok a másik félnél. Holnap visszaviszem egy T-Pontba, és addig ütöm a vasat amíg ki nem cserélik (mert lefogadom ott akkor megint nem fogja produkálni a hibát a szervízesnek).
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Ma csinált olyat a teló,h böngészőből csak úgy kilépegetett, amikor kattintottam valahová. Minden hibaüzenet nélkül. Mi lehet ez? -
andikaaa
aktív tag
válasz
Keeperv85 #4920 üzenetére
Óóóhh, tényleg hülye kérdés volt! Köszi a választ... Meg is van, azt nem láttam, hogy lehet oldalra lépni...
Csak azt a 2 mp.es szünet hozzáadását láttam... Azért telefonálni tudok vele...
Üres albumot a galériában továbbra sem tudok törölni, olyat, amit a google fiókomból szinkronizált... Ott már nincs az az album...
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Úgy egészben mi a véleményetek a telefonról? Ezzel + az Advance-el szimpatizálok.
GTA 3 elfut rajta tökéletesen lagg nélkül? Dec 6. jön a Vice City, de nincs a támogatott androidos készülékek közt. Van rá esély, hogy elinduljon? -
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #4923 üzenetére
Értem, hát akkor itt valóban megállt a tudomány. Ennek sajnos kinéz egy szerviz. Pontosabban egy azonnali csere, mer gondolom nem javítják.
Bár jobban átgondolva, ha haldoklik benne valami alkatrész, annak nem kellene ilyen részleges hibát okoznia. Mondjuk ilyet most látok először, úgyhogy én is csak találgatok.
A rom újrahúzás biztosan legyalul minden adatot a telefonról? Nekem nincs még meg a készülék, egyelőre nem vagyok tisztába a folyamatokkal. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #4922 üzenetére
Az nem tudom mennyire látszik, de nem megy a képernyőzáram... Hiába zárom le. Nem zár. Kicseréltem a sim-et már. Semmi. Kifelé megy a hívás, de befelé nem fogad semmit. Folyamat foglalt vagyok. Hívtam a 1430-at, azt mondja visszahív... mondom: oké, hívjon.. nem fogadott hívás: magánszám...
Felhívom.. kértem ugyan azt az ügyintézőt... az mondja foglalt... A másik telómban működik a kártya...
..és mondom: ez egy érintetlen stock rom. Frissen tettem rá, miután a hibát tapasztaltam. Semmit nem állítottam rajta még!
-
atillaahun
veterán
Én is ilyesmire gondolok. Esetleg nézd meg a sim-et másik telefonban, hogy ott megy-e a hívás-indítás/fogadás vele.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Robbertho
aktív tag
Bár a Firefox for android jelen állásban nem támogatja hivatalosan az x86-os platformot, nemrég kiadtak egy Nightly-t, ami rendesen elfut a Grand X In-en is.
Kipróbáltam, működik. -
andikaaa
aktív tag
Mára is van egy hülye kérdésem:
Hogy lehet törölni a hívásmemóriát??? Köszi!
-
herrká
senior tag
Szia! Pedig sajnos igaz. Tennék fel fotót, de sokan látszódnak rajta, és most nincs kedvem kikocgázgatni az arcokat.
A videó beállítások 1080p-re vannak állítva, de mégis szaggat és villog a fényerő. Igen, ennyi pénzért, de ha már 8Mp, az miért nem működik normálisan?A következő hozzászólónak is válaszolom, a 15fps-t hasonlatként írtam! Nagyjából ilyen szaggatott felvétel lett a videó! Hasonló okból nem teszek fel részletet mint a fotónál!
Lehet, hogy a hiba akkor az "én készülékemben" van, ha másnak működik...
-
Doky1988
senior tag
válasz
#40993792 #4905 üzenetére
Értelek köszönöm.Igazából erre úgy jöttem rá hogy először arra gyanakodtam h root kavar be neki, unrootoltam a telót, meg kikapcsoltam a törölje a tevékenységeket és láám jó lett.. aztán mondom na akkor valamelyik a 2 közül a galiba.. megnéztem először a tevékenységes témát, visszakapcsoltam és meginn nemjó.. ezt kipróbáltam még 2x és ez volt a galiba okozója aztán vissza rootoltam a telefont
és működik
ennyi
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Nem lett még megoldás a rádió problémára? Ha nincs akkor nem tudjátok kompatibilis a telefon a se mv600 as rádios bluetooth-os fűlessel?
-
rizso
addikt
Johetne egy frissites, ami javitja az olyan "apro" hibakat, mint pl a kijelzo erzeketlensege bekapcsolt wifi mellett. Most mar harmadszor talalkoztam ezzel a hibaval, es rohadtul kellemetlen, mikor nem tudok emiatt hivast fogadni, vagy szimplan nem tudom hasznalni a telefont...
-
w333
félisten
Ezt egy kicsit nehezen hiszem el mert ha normálisan fókuszálsz akkor szép képeket csinál, és a videóban meg folyamatos fókusz van és 15fps és akad ??? Érdekes nálam nem akad semmi és 1080p-ben simám felvesz és lejátsza is... de különben is ebben az árban mondj egy olyan készüléket amivel 1080p -vel tudsz videózni ?
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Nemrég van meg a telefonom. Még nem próbáltam ki teljes tudását. De, tegnap a kisfiam kung-fu vizsgáján fotóztam és videóztam vele. Hát, az eredmény szánalmas, a régi sgs-emhez képest (5Mp!). A képek szemcsések, zajosak, színhűségük nulla. A videó, mintha valami 15fps-sel felvett anyag lenne, szaggatott felvétel, hozzá másodperces intervallummal fényerő villogás, mintha valaki vakuzgatott volna mellettem. Beállítások pedig mindenhol maxon, jók.
Van erre valami megoldás, hogy használható legyen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest