- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
====================
ZTE Grand X IN :: Hope
==================== -
Krysz74
tag
Sziasztok
Tegnap Délután fényképezni akartam erre közölte velem a teló hogy nincs az SD kártyámon hely.
Reggel még 1.3 GB helyem volt elkezdtem átnézni, hogy mi a franc írta teli a kártyámat.
Nagy nehezem-megtaláltam a DCMI mappában a hibát a .thumbnails mappában a 1.3 GB file-t
Kitöröltem az óta nincs gondom.
Valakinek valami ötlete hogy mi a franc lehetett ez? -
Torento
tag
Szerintetek ha 32gb-os sd karit veszek lehet h picit lassabb lesz mint mongyuk 16gb-al?
(az a max amit kezel ugye,meg azért az má brutál egy telóba sztem) -
TBG
senior tag
Ezek után kell bárkinek is Windows8?
-
Torento
tag
Én csak annyit tudok írni erről a telóról h maximálisan elégedett vagyok. Design-ra is tetszik,sőt!
Előtte Skate-m volt...ott tényleg lehetett érezni a gagyiságot de ennél cseppet sem.Harverileg pedig nagyon meglepett....végre van egy kemény telefonom..
A felsorolt hibákról annyit h a rezgőmotor kicsit tényleg lehetne erősebb de pontlesz@rom.Disco-ban,félrészegen stb. úgysem veszi észre az ember bárh is rezeg...a többi "hibával" nem találkoztam (új sim-em van)Ha valakinek gondolkoznia kell ezen a telefonon annak azt tudom mondani h vegyen mást -
Coolmat
őstag
válasz
Peter_Pan #4677 üzenetére
Leszedtem most iziben, de el kell szomorítsak mindenkit: nem változott benne semmi, build.prop alapján ez ugyanaz a B04-es ROM. Abban tér csak el az előző ZIP-től, hogy itt már eleve update.zip-ként csomagolták be, és telepítési útmutatót is aktualizálták (ha ez érdekel valakit, itt meglesheti).
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Olvasom már egy ideje ezt az 1-2 mp késés dolgot. Az én telefonom, egy Optimus One ezt csinálja, mióta megvettem. Én annak idején betudtam annak, hogy az Android rendszer ilyen és kész. Akkor most nem?
Végül is mindegy, soha nem zavart, csak meg kellett szokni.Üdv.:
T
-
Peter_Pan
tag
Még épp csak letöltöm, így fogalmam sincs mihez nyúltak hozzá. Bizonyára olyan dolgok kerültek bele, amit a gyár érdemi előrelépésnek gondol, különben nem foglalkoznának lényegtelen dolgokkal. Downgradelni meg szerintem senkinek sem jut eszébe...
-
M0RGI
őstag
Igen, ezt írtam, de keverek mint a fagyigép.
Próbálok más modellt választani, aztán mindig visszakozom, mert a GXi jobb mindegyiknél. Tehát lehet, hogy 3adszor is megpróbálkozom vele.
És nem hibafetisiszta vagyok, csak próbálok számomra elfogadható hibájú, vagy számomra hibátlan készüléket választani, így jól meggondolok mindent.
Belekapok ebbe-abba, mert nem tudom mit csináljak. Elnézést kérek érte. -
-
Peter_Pan
tag
Mai dátummal új SD-upgrade van. Láttátok/próbáltátok már?
-
golyós
addikt
Vzaza!
Ezt tegnap irtad a S Advance forumában:
Szevasztok!
Hosszú tépelődés és a GrandXin-el tett kísérleteim után úgy döntöttem ilyen telefont veszek.
Vannak a telefonnak gyakrabban, több embernél is előforduló hibái?
Pár szóban írjátok le kérlek őket, bár remélem nem írtok semmit.
Köszi!Ha így döntötél akkor nem mindegy milyen a ZTE?
Hiba fetisiszta vagy? -
k_imre
tag
Nekem még westeles a sim kártyám, kb. 12-13 éves
,jól működik. Csak az a fránya 1-2 mp-s késleltetés ne lenne. A telefonszámom 9-essel kezdődik, ebből látható, hogy régi t-s vagyok.
-
M0RGI
őstag
válasz
Peter_Pan #4666 üzenetére
Nem azt mondtam hogy alkalmatlan, csak azt, hogy nem illene ilyen hibát csinálnia egy készüléknek manapság. Nekem ez az igényem, mert rengeteg hívást bonyolítok egy nap, más meg együtt tud élni vele. Másnak meg mondjuk egy telefon kijelzője túl kicsi (most csak mondtam valamit).
És még egyszer mondom, hogy nem fikázok, csak próbálok valami megoldást találni rá, mert ez a telefon jelenleg a legjobb ár-érték arányú készülék a piacon és kár lenne nem ezt választanom csak mert egy ilyen hiba van.
(#4668) : Ezért írtam úgy, hogy végre talán valami összefüggés.
-
golyós
addikt
Nekem már ez a második simem ,mindig szó nélkül cserélik.Az elsőt még az N96-nál cseréltettem mert a Nokia szólt ,hogy régi a kártyám cseréltessem.Most meg a vásárlásnál megnézte a gépen a T-s eladó és egyből cserélte.
1-2 másodperc szerintem nem a világ(inkább 1) 1 hét alatt megszoktam.Lehet,hogy a következő frissítésnél megoldódik.
A vibra "erőtlensége" jobban zavar.
Övtáskában hordom a telót de buszon nem mindig érzem,hogy rezeg inkább a csörgést hallom meg. -
Peter_Pan
tag
Ne én legyek a telefonért, hanem az értem. Ne kelljen már arra figyelnem 60 ezerért, hogy
várok-e vagy sem.
Kb. úgy írsz, mintha telefonálásra alkalmatlan lenne. Illetve mivel hosszabb idő alatt többedszerre jutsz arra az összbenyomásra, hogy mekkora áldozat részedről ezzel a készülékkel együttélni, szerintem válts modellt. Jobban fogod érezni magad utána. -
tPedro_
őstag
Elozo telefonomban egy kb 10 eves simkartya volt, azzal pl sosem volt gond recsegessel, vagy hangminoseggel.
Mikor megvettem a GXI-t, automatikusan kaptam egy uj simet, nem is kerdeztek semmit (igaz eddig dominos voltam, most meg elofizeteses, nem tudom ez szamit-e).
A GXI-vel eddig 1x fordult elo recsegos hang, de ez akar lehettet a terero miatt is. Tobbszor nem vettem eszre, szoval ha volt is, akkor se volt zavaro.
A kezdeti 1-2mp-es szunetet is csak akkor vettem eszre mikor a vasarlas utan direkt ezt teszteltem. (akkor se mindig fordult elo)
Hasznalat kozben nem talalkoztam vele, lehet, hogy mire a telefont a fulemhez emelemcsak es ezert egy kicsit kesobb szolok bele le is telik. -
M0RGI
őstag
Akkor ha már ezt így nagyjából megfejtettük, megfejthetnénk a 2 mp-es problémát is.
-
Samus
addikt
Na most várjunk. Új SIM kártyával megszűnt a hívás közben előforduló érthetetlenség (az 1-2mp késés nem érdekel)? Akkor rohanok én is cseréltetni. Az enyémnek csak ennyi hibája van, hogy néha nagyon nem ért a másik fél. A rezgőmotor gyenge, viszont a hívás közbeni hangerő minimális szinten olyan hangos, mint a GT540 volt maximumon, zajos helyen sem probléma telefonálni. De ez a régi SIm vs. új SIM dolog érdekelne...
-
golyós
addikt
A simkártyában lehet valami mert amikor én vettem a telót megkérdezték,hogy mikori a sim.
Max 3 éves,erre rögtön adtak egy újat.Nekem nincs is gondom a hívásoknál,csak várni kell 1-2 sec-et mielőtt beleszólok.De ezt meg lehet szokni olyan mintha a teló még nem fogta volna fel,hogy felvettem. -
Keeperv85
nagyúr
Én is erről beszélek látod. De én főleg a sim szoftverekre gyanakszom erősen. Van egy új sim kártyám (kértem a dominóst az előfizetés mellé), ezzel meglepően kevés alkalommal játssza el, hogy ne hallanám az első mondatokat...
Átraktam a régit a Mini-be, azóta az is döglődik...
-
Jano_023
őstag
Szerintem minden telefonnak vannak hibái, de sokszor van az is azt itt is olvasható hogy egyes hibák csak egyes embereknél jön elő ki tudja miért. Az én készülékem teljesen jó, nem hozza egyik hibát sem. De az előző készülékemnek a kijelzője tönkre ment, teljesen elsötétült és úgy marad. Ilyen sem volt még senkinek. De cserélték és minden jó most.
A másik amit írtam már hogy általában az emberek a problémákkal keresik meg a fórumot és csak kevesen írnak maguktól 1-2 hét után hogy mennyire jó is a telefon.
Én csak ajánlani tudom a telefont de ha neked nem tetszik akkor persze vegyél mást. De én nem tudok olyan hibáról ami miatt lemondanék róla.
És nem utolsó sorban a support sem semmi. Még ugyan kezdeti fázisban vannak a srácok de csinálják és biztosra veszem hogy lesz a telefonra custom rom is. Lehet nem holnap de nézz be a mély vízes topickba és láthatod hogy nagyon rajta vannak. -
Keeperv85
nagyúr
Nem szépítek semmit. Itt van nálam több féle készülék is, több féle simmel napi szinten. Eddig mind ilyen volt, de nem mindig, cak időszakosan
Akkor azt magyarázd meg nekem, ha semmi köze a kettő dolognak egymáshoz (hálózatépítés vs. késleltetés), akkor az Atlasban, miért csinálja ugyan ezt a T-s kártyám? Mert baromira idegesítő, tény és való...
..ja és ha semmi köze hozzá., akkor mikor két hete megálltak a T szerverei, akkor is biztos azért lehetett csak telón rendelést leadni, mert olyan fasza az infrastruktúra, hogy egy laza karbantartás miatt le kell állítani az egész kicseszett szerverparkot... ja persze.
A Voda is 3 éve építi a tornyot. Közben az előző kettőt lebontotta, mert nálunk a közbeszerzési pályázaton kiírt frekvencia sáv azt jelenti: "Építs meg te marha, ha nem jó két hét múlva úgyis lebontod... "
-
Robbertho
aktív tag
Root segítségével, egyszerűen megoldható, hogy ne legyen benne az összes média az SD kártyáról az értesítések és csengőhangok közt? Ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni?
Elég zavaró, hogy listázza az összes zenémet, elég lenne csak ha a szokásos mnt/sdcard/media/audio/ringtones és notifications mappákat figyelné, nem az egész sd-t. -
M0RGI
őstag
válasz
Keeperv85 #4646 üzenetére
Nekem van 15 kollégám ICS-vel vagy anélkül, 15 különböző telefonnal, 15 T-s kártyával (flottában), és senkinek sem csinálja, csak nekem. Kipróbáltam mindenki telefonjával.
Totál semmi köze a hálózatbővítésnek ennek, miért kell szépíteni?
Inkább arra lenne jó rájönni, hogy a GXi-nél mi okozza ezt.És hiába tűnik szándékos hibakeresésnek amit mondok, de nem az!!!
Szeretnék megoldást találni, mert még egy 300ezres telefon sem ér semmit, ha éppen
nem tudok rajta rendesen telefonálni. -
ux1
addikt
válasz
Tomacko #4650 üzenetére
Elég sok teló topicját olvasom, ezek a hibák ott is megvannak. Röhögő frászt kapok az olyan emberektől akik saját "hülyeségük" miatt egyből a szervizbe rohannak többségében user-error miatt, vagy szoftver hiba miatt amit amúgy se tudnak orvosolni a következő update-ig.
Amúgy én is a Blade3 táborát fogom erősíteni, de kizárólag anyagi gondok miatt...
-
Tomacko
őstag
Sok sikert a Blade 3-hoz. Amiket itt olvasol készülék "hibákat" a nagy részük nem is létezik, vannak sokan minden fórumon akik ezt "élvezik", hogy hibákat kerewsnek mi az amivel nem akarok együtt élni címszóval
Nemhogy itt most elkezdje nekem sok ember leírni hogy márpedig ez így-úgy stb stb, nem vita alapnak írtam, hanem egyszerüen én így látom sokak hibamániáját (van bajom nekem is az enyémmel kevéske, de tudom, miért és ennyi).
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #4646 üzenetére
+1 annyit tennék hozzá, hogy az én tapasztalatom a vodafonál is ugyanez volt annó. Szóval ezek a hibák mind szolgáltatói hibák, sőt az is szolgáltatói hiba, hogy hívsz valakit és foglaltat jelez rögtön, majd újra próbálod azonnal és csörögni fog....és ezeket még lehetne sorolni 2 héten keresztül.
-
dReFiX
senior tag
Én szeptember óta ezt a telefont vártam, de ezt így nem veszem meg, nem hiszem el hogy ezt a rengeteg szoftveres(?) hibát nem tudják javítani, nincs egy fm rádió benne, főzött romokról egyenlőre ne is álmodjunk stb. Én inkább egy Balde 3-at fogok venni, az pont fele ennyibe kerül, fm rádióval, normális rezgőmotorral stb., ?Mostani Blade 1ről az is előrelépés lesz nem akkora mint egy grand X de mégis valamekkora.
-
M3aN
senior tag
Lehet már volt róla szó, de a "Cellán belüli adások" funkció mit tud, mi ez egyáltalán?
-
Keeperv85
nagyúr
Van itthon 4 db ICS-vel felszerelt telefon, mind a 4 T-s kártyával. Mind a 4 ezt csinálja, amíg T-s kártya van benne. Akkor szerinted ez készülék vagy szoftver hiba? Esetleg megfordult már a fejedben, hogy hálózatot bővítenek és nem kicsit késik a kapcsolás?
Hogy mást ne mondjak, egy mezei buta telefonról felhívtam a minap a 1430-at: legalább 15-ig ki sem csengett...
-
M0RGI
őstag
Aki mostanában vett ilyen készüléket, attól kérdezem, hogy tapasztalják a GXI tipikus hibáit ezeken az újabban kiadott telefonokon? Vagy ez még ugyanaz a széria lehet?
Gondolok itt:
- gyenge rezgőmotor
- hívó fél a hívás elején és hívás közben többször nem, vagy nehezen hall
- recsegő hívás közbeni hangszóróHa ugyanis ezek eltűnnek még adok egy esélyt a GXI-nek.
-
cspety
tag
Sziasztok!
Nektek alvás módban szinkronizál pl e-mail-eket, vagy frissít valamit?
Én nem igazán értem a működését, mert ha lezárom a bekapcs gombal, akkor ha pár percenbelül megnyomom megint, de nem oldom fel a képernyőt sem, akkor látom, hogy van wifi jel is és a 3g is mellette kékes színű, ilyenkor szinkronizál is. Ha viszont eltelik kicsit több idő (nem tudom mennyinek kell) 10 perc körül már ilyen, akkor a felébresztve látom, hogy pl a wifi jel nincs is ott, és ilyenkor az alvás közben érkezett emailek, hírtelen egyszerre jelennek meg. Be van állítva a Wifinél, hogy ha csatlakozva van, akkor ne kapcsolja le. -
apeelme
addikt
Ha valakit érdekel a recovery védelem "kiiktatása" akkor elolvashatja a mélyvízben: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
A táblával a cellán belüli adásokra gondoltam.
-
TBG
senior tag
Hogyan lehet a Play Store-ban egy hozzászólásnál azt is megjeleníteni, hogy milyen telefonom van? A profilomban engedélyeztem a láthatóságot, meg minden frászkunyhó, de mégsem
-
Torento
tag
Hogy tudom témázni? Leszedtem 2 témát is de nem tudom hol beállítani....már lehztam valami theme chooser-t is de így se megy
Már énis alig várom a kelzsoca féle romokat
-
Joshi
titán
Most mértem meg a Kindle Fire-t custom romos (3.0.31+ kernel, Android 4.1.2) és 7993 pontot kaptam ami több mint a képen látottak, szóval számít az oprendszer is.
Szvsz 10k-t ki lehetne hozni a Kindle-ből is ha mondjuk kelzsoca foglalkozna a témával.
Tényleg jó ez az Intel Atom de a lényeg hogy a hétköznapi használatban hogy teljesít. A ZTE Grand X In árcédulája mindenképpen pozitív, remélem januárra leesik ~40k-ra 2év hűséggel.
(#4627) TBG: ne akarj ebből a cpu-ból 2 magosat mert akkor külön táskában kellene vinned az akksit.
-
TBG
senior tag
Lehet méregetni, de tény, hogy piszok gyors ez az Intel ketyere. Főleg mégha kétmagos is lenne. .
-
Bembee12
aktív tag
válasz
SziberTomi #4622 üzenetére
Ok.
Én voltam a pontatlan, mert az Antutu honlapján néztem.
-
Torento
tag
Szépjóestét!
sd kártyából szerintetek milyet vegyek?
class4...class10? fogalmam sincs ezek mit jelentenek... a kútfejemből gondolom h a sebessége... ha az akkor észrevehető valami különbség? (érdemes e megvenni a jobbat?)
Márka? kingston-t szeretem de ha van valami más ami lehet még jobban ízlik a telónak vehetek mást is.. -
moriak
tag
Vellamo teszt:
HTML5: 1309
Metal: 534
Mind a 2 mért adat esetében a Galaxy Nexustól marad el kicsivel. -
Cooler96
aktív tag
válasz
keep2000 #4603 üzenetére
Zsocáék romja szerintem nem a bugjavításokra ment ki,hanem a tudat,hogy csináltak egy custom romot.Ne legyünk türelmetlenek.Biztos látunk majd még szép dolgokat tőle,de szerintem nem túrkáltak a rendszerben.Sóval ha eddig ilyen gondod volt ezután is meglesz.Egyébként nekem is előjön néha,fogalmam sicns mi okozhatja,de hajtépő egy élmény az biztos.
csabesz: hogy lehetne hardveres hiba?főleg ha eddig 10/7 ember érzékelte de 3 nak sosem volt ilyen.Az ilyenek szoftveres gondok szoktak lenni.
-
törölt tag
válasz
keep2000 #4603 üzenetére
hello, nálam is előfordul ez a hiba, de azt vettem észre hogy csak akkor ha be van kapcsolva a wifi. Wifi be, leteszem a telefont, 20 perc múlva próbálom feloldani a kijelzőt de nem reagál, csak 15 másodperc múlva. Ja és már nem egy gyári vissza állítást csináltam már, de mindig elő jön ez a hiba. Elég idegesítő. Ez szoftveres vagy hardver hiba lehet?
-
keep2000
tag
válasz
kelzsoca #4598 üzenetére
Szia kelzsoca!
Az új rom-ban van remény arra, hogy megjavult az a gond, ami a képernyőfeloldásnál jelentkezik kb fél perces érzéketlenség formájában? Csak ma háromszor volt olyan, hogy hívnak, csöng, látom is a hívó felet, de a kijelző nem reagál, hiába próbálom felvenni vagy értesítési sávot lehúzni. Csöngés közben próbálom a kijelzőt kikapcsolni/bekapcsolni, ekkor ugye az első kikapcsolásnál elnémul, aztán már némán csöng tovább. Kb fél perc után egyszercsak magához tér, akkor fel tudom venni, ha türelmes a hívó fél, egyébként kénytelen vagyok visszahívni.
Másnál is van ilyen? Vagy csak én vagyok szerencsés? Okozhatja valami app esetleg? Nem nagyon van tippem, hogy mi lehet.
Szinte az elejétől csinálta, root előtt és után is
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest