Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, twitch.tv-ről néznék live streamet, de akár appot használok, akár böngészőből nézném csak fekete képet látok. Nem tudom más nézi-e néha vagy ezt a telefon nem támogatja valami úton-módon. Megnézné esetleg majd valaki más is?
-
Metronome
csendes tag
Hát ez vicces. Olvasom nagyban hogy így a kábel, úgy a töltő, mondom délben keltem akkor még jó volt. Felveszem ágy mellől, hát nem kezemben maradt a feje?
nembaj van szigszalag. -
Metronome
csendes tag
Szevasztok, voltam t-pontban, ki is cserélték a telefont de ez meg ha kb fél óráig alszik már lemászik wifiről, előzőnél ez nem rémlett... Nem tudjátok én nyomtam-e félre valamit vagy mehetek vissza megint?(esetleg hagyjam a fenébe)
-
Metronome
csendes tag
válasz
SziberTomi
üzenetére
Köszi akkor ma mèg lesz egy utam...
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, szombat òta van meg a kèszülèk ès nèha mikor feloldanám a kèpernyőzárat(vagy mit) nem reagál semmire. Ùjrainditás vagy pár perc várás segìtett, de ezzel èrdemes lenne visszavinnem valami t-pontba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nembaj van szigszalag.