- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Na én is beléptem a táborba!T-től vettem, így gyári állapotban 60% memóriát zabál, nem sok 1 kicsit?
-
Coolmat
őstag
Biztos megbízható, de nekem a Google Maps és ez a GPS Status nem szerették egymást. Múltkor teszteltem tömegközlekedésen, mobilnettel lehúzott friss AGPS adatokkal 10-15mp alatt lett GPS fix, de a háttérben elindult ez a GPS Status program is, és a valós helyzetemtől 5km-re arréb tett a térképen a GMaps. Letöröltem a GPS Status-t, utána egyből a jó helyre kerültem a GMaps-en is.
-
dReFiX
senior tag
Úgy látom nagyon kellene már az a fránya frissítés....
-
miresz
veterán
Ezzel a GPS-el nekem is gondom van. Abszolút nem működik. 10 perc elteltével eljut eddig:
Aztán innen sehová.Nagy nehezen lát egy-két műholdat,de nem használja egyiket sem.Kérdezném a szakértőket,hogy ez vajon szoftveres hiba,vagy egyszerűen sz@r a hardver benn. Ha szoftveres akkor remélem ez javítva lesz.Vagy esetleg a Next,vagy Hope-ban javítva van?
-
Lacko87
tag
válasz
heidricha #6086 üzenetére
Teljesen ugyan ez a problémám.
1. GPS mostanában nagyon nem akar jelet találni.
2. Kiveszem a zsebemből és narancssárgán világít a led folyamatosan és semmire nem reagál. Hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor egyszer csak megjelenik az intel logo és bekapcsol, vagy mint tegnap este az se elég csak az aksi ki - be tevése segít.
3. Az elmúlt napokban számtalanszor fordult elő, hogy x db nem fogadott hívásom volt. A rezgésből semmit nem érezni.
-
Keeperv85
nagyúr
"Ki mondta, hogy nem abból dolgozunk?"
"Dolgozunk"? Ki dolgozik rajta? Mert hogy te nem az elég valószínű! Legalábbis ha emlékeim nem csalnak te írtad, hogy nem értesz a C-hez... Utána meg azt hogy nem érsz rá. Szóval te nem dolgozol rajta. Esetleg neked segít valaki.
"Az ember azt hinné, hogy itt segítő szándékra lel, jóindulatú fejlesztőkre, aztán ezt kapja... Tipikus magyar hozzáállás..."
Mert ez aztán nagyon elmondható volt, mikor legutóbb segíteni akartam: kis híján én lettem nyíltan lehülyézve. Igaz nem általad.
Én belátom a saját korlátaimat, megmondtam hogy nem értek ennyire hozzá és nem hitegetem a népet az egy délután alatt megírt dev.tree-vel, meg egy nap alatt CWM stb... Szóval itt és most zárjuk rövidre ezt a tipikus magyar baromságot, mert nagyon unalmas!
-
Tigryss76
tag
válasz
heidricha #6086 üzenetére
Helló!
GPS problémám nincs, kés a vajban.
Én már az előző telefonom – Optimus One – óta hetente kikapcsolom egyszer a telefont, semmi gondom vele.Más:
Kezdő androidosok miért egyből root-al indítanak? Csak kérdezem ... Ilyen kötözködös hangulatom van na ...Megint más:
Csak a kijelző érzéketlenséggel találkozom – képernyőzár alatt – néha, de türelemmel megoldódik a dolog, nem kell újraindítani.Imádom, tisztelem, becsülöm. Ennyi pénzért a hülyének is megéri, nem hogy nekem.
Három hete használom, nem tudok semmi rosszat mondani ... ja de, néha hajlamos elfelejteni az adott személyhez tartozó csengőhangot, aztán magától visszarakja, na ezt nem értem, de veszem a fáradtságot, és ránézek a kijelzőre, hogy ki keres ... szóval annyira nem b@sztat, inkább csak érdekes ...
-
espista
senior tag
válasz
junkpod #6034 üzenetére
Tegnap próbáltam beállítani, de valamilyen szerver hibát írt ki és nem mukodik. :-( Majd megpróbálom ma is, ha hazaértek az iskolából. Közben rájöttem arra is, hogy ehhez a funkcióhoz kell egy kis mobilnet is, mivel a pozíciós adatokat csak ezen keresztül tudja nekem megküldeni, az meg még egyelőre nincs nekik. Mondjuk az asszonynak van. :-D
-
heidricha
őstag
válasz
ASRMartyn #6045 üzenetére
Fóliával tele van a Vatera. Nekem régebben csak a 3M vált be, azt meg e-bay-en lehet rendelni, vagy van remek direkt weboldala is az e-bay-es cégnek. Nem akarok reklámozni, de nem titok, akinek kell, alküldöm szívesen. Többször vásároltam, teljesen megbízhatónak bizonyultak eddig.
-
heidricha
őstag
Sziasztok!
Itt egész szép leányság/legénység gyűlt össze, megkérdem, ki találkozott azzal a két jelenséggel, ami engem komolyan zavar:
1. A GPS teljesen béna. Részletesebben: iszonyat lassan fog FIX-et. Ez nem mp-ekben, hanem percekben (akár 10, de minimum 2) mérhető, de olyan is volt, hogy 30 percet sétáltam,és még nem talált pozíciót, igaz, olyan is volt, hogy 18 mp-be tellt a kocsin belül. Összességében, ha hirtelen el kell találnom valahova egy ismeretlen helyen, jobban járok egy hagyományos térképpel. Aki elégedett a GPS-szel (sokan írták, hogy rendben van) az használja is, vagy egyszer a kipróbálás kedvéért megnézte? Én naponta többször is használnám, a Blade elkényeztetett, 10-20 mp-nél hosszabb fix sosem volt szerintem.
Amúgy, ha összeáll végre, akkor működik rendesen.
A-GPS fel van töltve, mobil net elérés nincs!2. Időnként kikapcsol a készülék. Eddig semmi szabályosságot nem találtam benne, de 36-40 órát még nem haladta meg az uptime, a legrövidebb talán 8 óra lehetett.
Eleinte úgy tűnt, teljesen egyedi vagyok ezekkel, de máshol már akadtak sorstársak.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem passzivitás, realitás érzék. 0 forrásból nem lehet dolgozni. Pont.
-
-
Syzone
csendes tag
válasz
Keeperv85 #6078 üzenetére
Értem. Van viszont egy játék ami nem igényel internetes kapcsolatot, és nincs benne semmi online jellegű menüpont, a neve Teeter. Giroszkópos golyó tologatós játék. Ez elég durván akad ezen a telefonon. Tehát ha jól értettem, attól hogy megvan a superuser a telefonhoz, nincs rá mód hogy megszüntessem a játékok akadását?
-
Syzone
csendes tag
Sziasztok! Kezdő androidos vagyok, rootoltattam a telefont, és az lenne a kérdésem van-e rá mód hogy kicsit húzzak a telefon teljesítményén, mert 1-2 játékot csak szaggatva visz a telefon. Előre is köszönöm.
-
RIC5I
tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a Smart Idle hogy tudom bekapcsolni ? mert olvastam hogy az inteles prociknál van ojan funkció hogy amikor lekapcsolod a képernyöt hogy stand by állapotban legyen olyankor le lehet állitaní a procit hogyne egye az aksit -
kelzsoca
félisten
válasz
andikaaa #6068 üzenetére
Felrakni majd úgy lehet, hogy jelzi a készülék a friss szoftver érkezését (gyári szoftver esetén)
Szerintem idén már ne várja senki, és ha január közepéig nem érkezik be, akkor már tolódik is februárra, hiszen januárban a kínaiak kezéből minden kiesik, és egy jó ideig nem is néznek a munka felé.
ui: ma világvége, tehát lényegtelen.
-
andikaaa
aktív tag
Előre bocs az okosoktól a kérdés miatt... Ha megjön az a várva várt új szoftver, akkor mit kell csinálni? Hogy kell feltenni?
-
jaraig
csendes tag
-
snyper990
őstag
azért olyan szempontból nem mindegy, hogy ugyebár RAM-ról beszélünk, ami annyit tesz, hogy pár órajelenként ki kell olvasni és visszaírni a tartalmát, különben elvész, mint kikapcsoláskor. és ilyenkor nem mindegy, hogy 200 megát vagy egy gigát kell kiolvasnia-újraírnia párezerszer másodpercenként... fogyasztásban meg kell mutatkoznia
-
hgymagus
csendes tag
Üdv! Szintén egy Grand X In készülék gazdája vagyok és sajnos nálam is fenn áll az a gond, hogy néha a képernyő feloldhatatlan. Megfigyeltem, hogy nálam is csak akkor fordul elő ha a wifi folyamatosan bevan kapcsolva. Hivatalos frissítés megvolt, fix IP-t kipróbáltam, de változás nem történt. Ha másnak is ismerős a probléma és tud vagy később tudna rá megoldást kérem jelezze!
Illetve még azt észre vettem, hogy amikor nagy nehezen sikerül feloldani a képernyőt akkor pár másodperce eltűnik a wifi jel ikonja, majd visszajön mintha újra csatlakozna. -
atillaahun
veterán
válasz
Cooler96 #6051 üzenetére
Nem tudom, lehet kezd szétrohadni az egész optika, és kipattognak belőle apró részek a felszínre.
Egyébként ha másrészről jól működik a telefon, és nem videochat-elsz napi több órát, akkor nem érdemes visszavinni, mert lehet kapsz egy mégdefektesebbet. Meg ezzel szerintem úgyis elküldenek, hogy a kép több mint 50%-a még látszik, tehát nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot.
-
Canonfan
senior tag
linker92 (#6014), Zsolt_72 (#6015), nbukta77 (#6019):
Köszi!
nbukta77 (#6019):
Én is ezt a fajtát nézegetem, de még meg akarom nézni egy gsm boltban ahová szoktam járni (ha ott van akkor rendelgetni sem kell
) neked mi a tapasztalatod vele, mennyire mernéd ajánlani ezt a fajta tokot, tényleg porosodik benne a telefon?
Válaszodat előre is köszi!
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #6050 üzenetére
k_imre: akkor ugrana a garancia nem?
attila,tulajdonképpen nem használom sokat a front kamerát,meg nem pont a lencse előtt van hanem inkább a széle fele,úgy hogy ha nicns semmilyen alternatíva el tudok élni vele,csak hogy a frászba került az oda?!
-
Cooler96
aktív tag
én is belépek a "porszem van az előlapi kamera üvege alatt" ak táborába.Engem borzasztóan idegesít
nem lehet valahogy kipiszkálni?
-
ASRMartyn
tag
A Flow Free nevű játék szépen húzza lefele az akksit. Kb 40 perc játék után 50-ről 15%
Nem tudjátok lehet-e már fóliát kapni rá Magyarországon?
-
kelzsoca
félisten
-
k_imre
tag
válasz
Keeperv85 #6039 üzenetére
Sorry, nem én találtam ki,de csak ahogy leírtam, úgy volt hajlandó működni.
Az a rész megoldódott, nem is rugóznék rajta.
De egy gyári reco+next rom felállásban miért nem ismeri fel a laptopom (win7 64 bit) a telefont? Korábban semmi problémája nem volt ezzel. mondjuk tegnapelőttig.
Ráadásul a next USB beállításoknál mindent felcsatol, de a media módot nem. -
Keeperv85
nagyúr
Légyszi ne találjuk ki, hogy a GPS-nek van köze a recovery-hez!
Abszolút semmi. A recovery maga nem is vesz részt a rendszer indításában, sem előtte, sem közbe nem működik. Erről egyszerűen meg tudsz győződni. Egyszerűen törlöd s recovery helyét. Biztosíthatlak, hogy a készülék be fog kapcsolni. Függetlenül attól, hogy milyen rom van rajta.
-
k_imre
tag
-
kelzsoca
félisten
Belépsz recovery módba, ha egy fekvő robot jön be=>gyári a recovery, ha egy narancs figura jön be=>custom recovery van fent.
Gyári recoveryvel csak gyári romot, custom recoveryvel csak custom romot tudsz telepíteni, minkét esetben ettől eltérő próbálkozás sikertelen lesz.
-
k_imre
tag
Honnan tudom, hogy a recovery original vagy custom?
(Custom reco telepítése volt visszaalakizás is, de nem vagyok benne biztos, hogy jó lett a back.)
Vissza szeretném tenni a B04-es verziót a Next rom helyett. Ha custom recoval csinálom az original helyett, nagy b...dmeg lehet? Vagy egyszerűen nem megy fel? -
junkpod
veterán
válasz
junkpod #6030 üzenetére
még egyszerűbbet találtam: a telefonon elindítod a Koordináták (Latitude) programot és ott lesz alul egy ismerős hozzáadása gomb (emberke ikon + jellel, ott hozzáadod a fiadat, ő megkapja a megosztás kérelmet és gamil vagy Koordináták felületen visszaigazol ismerősként.
A hozzáférést később lehet állítani legjobb pontosság, város szintű, elrejtőzés típusra. zt persze a megosztást engedélyező állíthatja.
Szerintem teljesen nem tudod elrejteni majd ezeket a beállításokat mert a Latitude havonta küld egy emlékeztető gmailt a beállításokról, illetve a gyermek is ki tudja ezt kapcsolni bármikor, ezért talán jobb vele megbeszélni mire is jó ez, az Ő biztonsága érdekében. Én megértem az aggodalmadat, ha csak megnézel egy kertv híradót, már nem lesz lelkiismeretfurdalásod a megfigyelés miatt.
-
junkpod
veterán
válasz
espista #5970 üzenetére
most próbálgattam én is, de néha ez az amerikai-google gondolkodásmód érthetetlen európai aggyal
Nos, arra jutottam, hogy lépj be a google fiókba és ott a Latitude szolgáltatásba (ha bent vagy a google fiókban és beírod címsorba a latitude.google.com-t akkor feljön a Latitude kezdőlap és be tudsz jelentkezni. ott lesz egy add friend gomb, add hozzá a fiadat (légy a fiad barátja
és a rendszer küld neki egy megosztás felkérést amit majd az ő fiókjából el kell fogadni. Persze a fiad telefonján legyen bekapcsolva a helyközlés és ilyesmik (bejelentkezés az nem kell).
Remélem tudtam segíteni.
-
tPedro_
őstag
Nem, csak legutobb nem reagalt senki, gondoltam aprankent kozelitem meg a problemat.
Azert ebben a topikban erdeklodok, mert sehol mashol nem talakoztam a problemaval, elofordulhat, hogy telefon specifikus.
A problema az, hogy nem tudok kepet csatolni a becsekkolasokhoz:
Lehet ugye valasztani, hogy uj kepet keszitek vagy egy meglevot csatolok.
Uj kep keszitesenel, mikor exponalas utan a pipara bokok, nem tortenik semmi, a kepet se menti el a telora, csak visszalepni tudok.
Ha meglevo kepet szeretnek csatolni, akkor meg hibauzenet fogad, miszerint a kepet nem tudta megnyitni.Alapbol tudok kepet kesziteni, megnyitni, feltolteni, csak Foursquare alatt nem mukodik.
Szokasos korok (torles, ujratelepites (tobbszor is), masik verzio) mint lefutva, Foursquare support se tudott ra mit mondani, csak hogy utananeznek. Google se dobott ki semmit.
Talalkozott vele/hallott valaki errol valamit?
-
tPedro_
őstag
Hasznalja valamelyikotok a Foursquare alkalmazast?
-
nbukta77
addikt
-
TBG
senior tag
válasz
hudini1993 #5998 üzenetére
Az ATOM HT-s. Tehát fizikailag egy magos, de 2 párhuzamos feldolgozószálat futtat és a Droid is kihasználja. Legalábbis az x86-os port szerintem igen. Ergó, igazából két magos körüli a cucc.
Kérem a szakikat, hogy nyugodtan javítsanak ki, ha valami egetrengető baromságot írtam
-
xSide
őstag
válasz
kelzsoca #6011 üzenetére
Restart és rendben müxik...
Szerintem bekavart a volume+ amit a tune in radio miatt akartam használni, telót a házimozira kötve netes rádiót hallgatni.Zsolt_72: a bladem nekem is repült, zsebből kihúzva beakadt valahogy és kezemből megcsúszva, lendületetét megtartva kb 2méterre húzott nagy ívben, kültéri járólapra. Felül a ház sarka sérült, darabokra esett, kijelzővel lefele, amin egy karc sem esett
-
linker92
csendes tag
válasz
Canonfan #6013 üzenetére
Én azt mondom hogy nekem már mindenképp megérte sajna már 2x is leesett olyan derék magasságból járólapra, és kutya baja, de azért nem probálnám ki ujra
http://viewitem.eim.ebay.hu/MF-Soft-TPU-Cover-Case--LCD-Guard-For-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/251187927305/item kicsit dragabb mint az "alap" de nekem nagyon bejött, kb alig birom kiszedni belölle de ez a dolga
(+ adnak hozzá egy vastagabb foliat, (nem azt a lehelet vekony sz.rt amit nemetböl rendeltem vagy 10es packet, hát a 10böl 1et talán ha bubi mentesen feltettem és farmerba csusztatva le is szedte magat
nem megy ez nekem
) (ja igen és ugye silikon tok melett egy mübör tokba azért becsusztatom pofátlanul azért
, skate már eléggé kinyuzta szoval pikkpakk belefer
szerintem ezt a max 1-2e forintot megéri a silikon tok)
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a szilikon tok kérdése már korábban ki lett tárgyalva, de én most gondolkozok abban hogy vegyek-e rá, és szeretném megkérdezni az azóta gyűjtött tapasztalataitokat.
Én nem szoktam használni szilikon tokot, és alapjáraton a GXI-re sem akartam venni részben amit itt a fórumon is olvastam, hogy tokban porosodik a telefon, + ha bekerül a tok és a a telefon közé valami akkor össze is karcolja...
Viszont az előző két telefonom is elszenvedett már sajnos 1-2 esést derékmagasságból betonra részben az övtok hibájából,ezért gondoltam venni egy a telefont körbeölelő típusú szilikon tokot, [pl ilyet] de nem tudom hogy a fentiektől mennyire kell tartani, mert ha így porosodik akkor inkább jobban próbálok ügyelni rá, mert volt már beporosodott kijelzőjű telefonom és nagyon zavart, viszont egy esetleges esés az meg drága mulatság lenne mert nem Gorilla üvegje van...
-
xSide
őstag
Észrevettétek, hogy a hangeffekteknél a mélyhangkiemelés fordítva müxik fülessel?
Ha a csuszkát balra húzom nyomja a basszust rendesen, ha jobbra csökkenti...
Nagyon jó hangja van jó fülessel, át is forrasztottam az immár majd 6 éve használatos Sony-t a korábbi bladem headset-jére -
apeelme
addikt
válasz
atillaahun #5997 üzenetére
Valamit elrontott az LG akkor. Blade3-on jelenleg is a ma elindított 14db app-om figyel a recent app-ok között...köztük Opera Mini.
-
xSide
őstag
Egy újabb kellemes meglepetés, Opera Mobile simán viszi az indavideo videókat.
Ezért sem kell pc-t kapcsolni, hogy megnézzem a kedvenc sorozatom 3. évadát -
miresz
veterán
válasz
atillaahun #5997 üzenetére
LG. Hagyjuk...
Persze csak vicc volt. Én próbáltam JB-t Alcatel OT 955-ön amiben csak 380Mb memória van és gond nélkül futott gyorsan,és hibátlanul. Én várom a JB-t a GXI-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest