- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Peter_Pan #2394 üzenetére
Érdekes. A te eseted még magyarázható lenne azzal, hogy más szolgáltatótól vetted, valószínűleg kicsit más a rom is. De TBG elvileg a T-től vette. Vagy mindenkinek volt OTA, csak pl kellett volna nyomni egy menü/opciók gombot (mint a Battery Tweaks eléréséhez), vagy valahol máshol kellett volna keresni? Mert emlékeim szerint nekem csak Frissítés memóriakártyáról opció volt...
-
Drughi
addikt
Üdv!
Függetlenül honnan érdemes megrendelni a telefont?
Nem igazán találok webshopokban... -
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #2386 üzenetére
Persze elolvastam, de az első hozzászólásban az van, hogy a root jog még nem kivitelezhető, ami már ugye nem fedi a valóságot. Ezért kérdeztem rá, nem akarok pórul járni.
Peter_Pan: Ennyi lenne az egész? Mert egyes telefonoknál külön vissza kell rakni a gyári romot stb.
-
spinkler
tag
Ezt a telefont is vissza lehet állítani ugyanúgy gyári állapotúra, mint más androidos telefont is? Mi lenne a folyamat? Csak azért tettem fel ezt a "buta" kérdést, mert amilyen szerencsés vagyok mindig van valami baja a telefonjaimnak, ami szervizeléssel jár. (remélem ennél nem lesz ilyen gond)
-
Danniel
tag
Vásárláskor van valami olyan spéci dolog, amit meg kell vizsgálni a telefonon? Pl anno a blade-eken az ominózus gradiens hibára kellett figyelni
Ilyesmire gondolok.
-
golyós
addikt
válasz
pbl8608 #2367 üzenetére
Érdekes,hogy a rezgés neked milyen erős.
Én pont a rezgéssel vagyok elégedetlen.
Az eddigi telefonjaim lemásztak az asztalról, gyakorlatilag csörgés nélkül hallottam, hogy keresnek annyira rezgett az asztalon.Ez meg nagyon gyenge.Buszon szerintem nem is érezni, hogy rezeg. -
madmike
őstag
-
zannor
tag
Frissítést követően, eltűnt a "Gyors kifogyasztású mód". Vagy csak én nem találom...
Egyébként én idáig nem találkoztam semmi komoly hibával
-
pbl8608
csendes tag
Elős benyomások:
Igaz már nyomkodtan, de így h huzamosabb ideig nálam van, nagyon meg vagyok elégedve a kijelzővel, nagyon szép képe van, gyors mint állat (eddig bladem volt), könnyű, igaz kicsit nagy még, de majd megszokom (úgy veszem ki a zsebemből mint valami hímes tojást), appok mennek rendesen amiket én szoktam használni, úgyhogy szerintem ezzel nem lesz baj. Ami kicsit furcsa nekem az a rezgő, mint azt már sokan említettétek, sokkal erősebb mint amit bármilyen más telóban láttam. Ez az első ICS-es telefonon, ezt is szokni kell, de tetszik. Akksi időről még nem tudok nyilatkozni, mert reggel vettem le a töltőről, de ha lesz tapasztalat, akkor majd megírom azt is. Találtam egy alkalmazást ami egész jónak tűnik, a go ex luncherhez van, go power maxer, esetleg más is használja?
Valaki talált megoldást a Gtalkra? Ez eléggé hiányzik nekem...Talán ez az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni...
Illetve lenne egy kérdésem, a processzor beállításoknál defaultból nem volt engedélyezve a HypertTreading, ezt bekapcsoltam, mert ha már van ugye..., akksi ezt hogy tolerálja?Már ailg várom hogy elkészüljön egy jó féle Kelzsoca ROM...
Köszi a válaszokért!
Üdv
-
pbl8608
csendes tag
válasz
madmike #2309 üzenetére
Hello!
Nos tegnap nem tudtam kivárni a dolgot bementem egy T-hez és megvettem, így már én is boldog tulaja vagyok eme masinának. Két dolog van amit tudnod kell. Mivel spec díjcsomagod van, ahogy nekem is, webshopban nem lehet megrendelni, én próbáltam tényleg nem engedi, csak üzletben. Elvileg kell hozzá munklátatói igen, bár mint említettem tegnap csak bebattyogtam és megvettem hűséghosszabbítással. Igazából valszeg csak szerencsém volt, mert az ügyintéző srac nagyon nem volt képben... (Érdekes volt olyan kérdésekre válaszolni nekem egy eladónak miszerint idézem: "Ezen milyen op.rendszer van?; "Mennyi belső tárhelye van?", és ehhez hasonló kérdések, vicces volt, vagy inkább szánalmas...) Talán pont ezért nem is kérte a munkáltatóit. Ajánlom Te is próbáld meg hátha, egyébként ez az üzlez a westendi T-pont volt, a legfelső emelet.
Egy próbát megér szerintem.Üdv
-
ko9
addikt
Akit esetleg idegesít, hogy csak MTP módban hajlandó csatlakozni a készülék:
Módosítottam egy appot, most már nekünk is jó. MTP mód helyett sima külső eszközként felismeri - akár egy pendriveot - az SD kártyát, és a teló beépített tárhelyét - attól függ melyiket választjuk.
ROOT szükséges hozzá.
Letöltés: [link]
Használat:
- Feltelepíted az alkalmazást (felmásolod memóriakártyára, esetleg egyből oda töltöd le - Ismeretlen forrásokat engedélyezni kell!)
- Rádugod a gépre a telefont.
- Elindítod az alkalmazást és megadod a ROOT jogokat
- Kiválasztod mit akarsz csatolni - a készülék újraindításáig, vagy másik választásáig az az opció lesz érvényes. -
spinkler
tag
Sziasztok! DSP manager kaliberű EQ-t tudnátok ajánlani? Ami nem abból áll, hogy leveszi a hangerőt ha mélyebbre állítom.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. A mobilra nekem már alapból rá volt telepítve az üzenetek és a handcent sms. Ha üzenetet kapok mind2 felugrik. Azt hogyan tudom beállítani, hogy csak a handcent ugorjon fel ebben az esetben?
-
madmike
őstag
Erről senki nem tud némi infót szolgáltatni?
-
Tucobe
tag
Azért jó lenne, ha pár dolgot írnátok róla, mert igen csak sokat kell keresgélni
-
kidarida
csendes tag
Mèg egy buta kèrdès így iOS utàn
Vissza lehet varázsolni az előző B03 as szoftvert ha nem jön be az új?
Ès ha igen akkor sima sd kártyás megoldàssal vissza tehető?
Köszönöm!! -
Tucobe
tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem hozzátok! A teló viszi a Play-ről letöltött játékokat maradéktalanul? Navi fut rajta pl Igo? Akksi jól bírja? Ja és tapasztalatok is érdekelnének! Köszi szépen
-
kidarida
csendes tag
Èn is szeretnèk frissìteni, a gyári frissìtő alkalmazás már le iss töltötte a frissítèst (2Xmb), csak hezitálok a játèkok miatt mert mintha visszàbb olvastam volna, hogy B04 es frissítès utàn az akumlátor menüben eltűnik a processzor beállítàs lehetösège, valamint a gyors ès kisfogyasztás menü is..
Tapasztalatok? -
alien19
tag
Igen
Bár én nem itthon veszem át mert egész nap dolgozom hanem inmedio újságosnál
A hölgy azt mondta h hétfőn szállítják (volt egy kis webshopos gondom és ügyfélszolgálaton keresztül intéztem) kiváncsi vagyok.Állítólag ha ma Fél kettőig adtam volna le a rendelést már holnap megjött volna... -
rizso
addikt
-
gusty0522
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan én is beruházok egy ilyen készülékre. De vannak kérdéseim:
1. Mint már olvastam megoldódott a root dolog, ez minden frissítéssel megy vagy csak bizonyos szoftververzióval?
2.Olvastam, hogy nem mindenkinek ment a rootolás, ez egyedi dolog?
3. A ZTE honlapjáról letölthető frissítést érdemes felrakni?
Előre is mindenkinek BIG THX
-
M0RGI
őstag
válasz
alien19 #2341 üzenetére
Első töltésnél semmi extra. Mint ahogy a bladedet töltenéd egy év után.
Lithium akksiknak a teljes lemerítés nem tesz jót. Nem kell a teljes lemerítés-feltöltés ciklusokat sem végigcsinálni velük. Kifejezetten szeretik a rendszeres rátöltést.Én is ma rendeltem meg.
Neked hétfőt írtak az érkezésre?? -
alien19
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem én is a drágasszágot hétfőn meg is kapom
Egy kérdés az első töltést hogy csináljam?
Egyébként én is bladeről váltok erre (igazából a blade is megmarad melós telónak
) A ZTE nekem az utóbbi 2 évben bizonyított a bladdel, semmi gondom nem volt vele így megbízom a cégben szóval hajrá Kína
Szeptember óta ezt akarom akkor tudtam meg hogy jön de ez a várakozás....
-
Canonfan
senior tag
ha a telefonon a szoftverfrissítés menüben lefrissítem a szoftvert, úgy kireseteli a telefont, vagy megmarad minden program és beállítás?
Ez érdekelne engem is, + hogy ilyenkor a sim kártyát benne lehet hagyni?
Én még nem frissítettem OTA-n mert az előző telefonomon (HTC Tattoo) eszméletlen outdated volt a gyári rom, (1.6-os Android) és nem is foglalkozott vele a HTC már különösebben (pedig meg volt igérve rá a 2.1) szóval amint összehozták rá a teljes értékű 2.3-at az XDA-n azóta főzött rommal használtam, ott meg nem volt OTA frissítés, ezért kérdezek csupán ilyeneket, hogy hogy megy ez...
Gondolom, ha a wipe data nincs bepipálva csak a cache, akkor maradnak az appok, kérdés, hogy ezt lehet-e ennél a frissítésnél így, mivel frissült a kernel is.
-
válasz
SziberTomi #2331 üzenetére
a jel ott van, de ha nem világít meg nem villog akkor nem megy
-
sdd2
veterán
Valaki próbáltam SIM adapterel? Belemegy és kijön simán?
-
ko9
addikt
válasz
SziberTomi #2331 üzenetére
Az, E, H, stb mindig ott lesz, de ha használja, akkor bezöldül.
-
ben11
őstag
Hozzászolva a kijelző karcosodáshoz.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy közel sem olyan egyértelmű a GG előnye.
Párszor megjártam már vele, mert oldalirányű hatásokra lazán bepókhálósodik, míg a síma plexivel "védett" kijelzőkkel ezt nem igazán tapasztaltam. A plexinél viszont nem árt tényleg egy minőségi fólia.. -
SziberTomi
tag
válasz
gyuribácsi88 #2329 üzenetére
Az adat off-on van, a wifi on-on. Mégis ott a jel
-
válasz
SziberTomi #2326 üzenetére
van valahol olyan beállítás hogy ha van wifi akkor azt használja és ha nincs akkor menjen át 3g-re, de ha lehúzod felülről a kurzort vagy mit, egy érintés kikapcsolni a 3g-t és egy érintés bekapcsolni a wifit, nem egy bonyolult művelet.
-
M0RGI
őstag
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Ha a Wifi jel mellett ott van a 3g jele is, akkor a mobilinternet is megy? Azt hogy tudom ilyenkor kikapcsolni?
-
SziberTomi
tag
Megvan végre a készülék! EZAZ!
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Én is flottás vagyok, Ti legalább rendelhettek webshopból, náunk a cégnél ezt se lehet sajnos, szóval webshop kedvezmény mint olyan nálam sose játszik
Másik, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok a telefonnal palyről apk-t letölteni, hogy el tudjam menteni? Mert ugye alapjáraton amit akaorok azt letöltöm és telepíti is ahogyan az a dolga, de én most csak letölteni szeretnék egy programot mert akciós és filléres áron van, a telefonom meg még nem érkezett meg mivel hétfőn rendeltem, így a defy-l tölteném le most, ráadásul másik telefonszám stb stb
Előre is köszi a segítséget.
Tomi
-
Canonfan
senior tag
A kernel frissítés az egész teló működésére kihathat. Ez egy " nagyobb lélegzetű dolog" . Bizony.
Ez igaz, úgy értettem, hogy funkcionalitásban nem hoz újat, pl FM rádió, újabb Android verzió, stb...
Viszont gondolkodok én is hogy felrakjam, de nem tudom érdemes-e, ti milyen változásokat (akár pozitív, akár negatív) tapasztaltatok a B04-es frissítés óta?
Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy ti próbáltátok a gyári frissítő app-al frissíteni, én reggel megnéztem kíváncsiságból és jelzi a frissítést, kb huszonvalahány mb-ot akar letölteni, de napközben dolgoztam, úgyhogy eddig nem engedtem neki, + nem tudom rá lehet-e bízni a frissítést, vagy inkább a recovery?
(Semmi kedvem csak emiatt leszedni a hátlapot)
Válaszotokat előre is köszi!
-
M0RGI
őstag
válasz
#40993792 #2311 üzenetére
"Mivel WebShop-ból rendelted, lesz rá 8 napod, hogy alaposan kipróbáld - legrosszabb esetben az azonnali elállás opcióval visszaadod, ők meg a pénzedet és választasz mást."
Tényleg? Ezt nem tudtam, de ha így van akkor királyság.
Olvastam telefonbiztosításról. Azt a T-nél lehet kötni?
Csatabárdilag én is így gondoltam, örülök, hogy megtörtént!
-
M0RGI
őstag
válasz
Lacko87 #2307 üzenetére
Köszi a véleményed! Így egyre jobban várom.
Nekem előtte blade-em volt, ami még évekig a telefonom maradt volna, ha
nem jön ki a Grand X, ha nem lett volna idegesítő a lassúsága és az ebből eredő képernyőérzéketlensége.
Szóval ha hibái nem lesznek (remélem nem fogok kifogni hibás példányt), akkor tökéletesen ki fog szolgálni és hosszú évekig a társam marad majd.
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2306 üzenetére
De, nem lesz meg gyorsan a papír. Röviden vázolom...
Én Bp-n dolgozom és Szolnok alá tartozunk, így nekik kell jeleznem, hogy kéne a papír, az anyaalakulat pedig Székesfehérváron van, ezért Szolnok Fehérváron csináltat egy munkáltatóit. Mivel nagy a csóróság, igy nem lehet össze vissza autókázni, emiatt, ez egy baromi hosszú folyamat mire végül a kezembe kapom.Azt mondta a csaj, azért nem lehet arra a számra,mert az nem aranykártyás (érdekes,mert a My Tmobile annak írja). Elképzelhető,mert muterom használja, Ő pedig mindig csak az előfizetési díjat fizeti.
-
alexka79
csendes tag
1nap 23 óra használat: ma elég sok telefonálással, minimális netezéssel 51%-on van az akkumulátor. Rosszabbra számítottam mikor megvettem.
Nektek volt már olyan hiba, hogy hív valaki és olyat ír ki hogy "az android.phone alkalmazás leállt" vagy valami hasonlót? Persze a kapcsolat megszakadt mielőtt felvettem volna?
-
Lacko87
tag
Mivel ez az első droidos telefonom és ez a legdrágább is nekem elhiheted, hogy két napja szinte folyamatosan a kezemben van és keresem a hibát. Fél éve vártam hogy ilyen áron normális telefon legyen kapható. Az Alcatel ot995 majdem meggyőzött csak az ICS tudtommal mai napig csak ígéret és az 512 mb ram is szűkös.
Szerintem ezzel a telefonnal akinek nincsenek extra igényei az elégedett. En 2 és fél nap után maximálisan elégedett vagyok.
Az új tulajoknak javaslom a frissítés elvégzését az elején, mert pontosan nem tudjuk de sokmindent javít. Pl: aku idő, sebesség. -
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2302 üzenetére
Bepróbálkoztam most még telefonon is megrendelni, diskuráltam vagy negyed órát egy hölgyikével, de arra jutottunk, hogy csak üzletben tudom részletre megvenni, szóval indul a várakozás. De nem baj, biztos okkal van így. Lehet addigra már csak fele ennyibe fog kerülni
( vagy ilyesmi áron fog indítani a Nexus4) Egyik se tul valószínű
-
M0RGI
őstag
Megrendeltem!!!
Remélem tetszeni fog és nem fogok csalódni benne!Az utóbbi napok vitáiért, kötekedéseimért meg ezúton mindenkitől elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest