Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
A repülő módot nem biztos hogy ajánlanám, sokan panaszkodtak, hogy valami miatt nagyon meríti az akksit.
Más téma: nekem is előjött az SD kártyán duplikálás probléma, de az a furcsa, hogy nem is volt gépre kötve mikor ez történt. Éppen zenét hallgattam, átváltottam volna egy másik albumra, és meglepődve láttam, hogy minden számból kettő lett. Persze nem játsza le ugyanazt a számot kétszer, hanem továbbugrik egyből a következőre, és ébresztőórának is ha a kettőből az egyik állítom be akkor szól, ha a másikat akkor meg se nyikkan (ezzel meg is tréfált ma reggel). PC-re kötve is minden mappát kétszer látok, de ott a fájlokat valamiért ki sem listázza
Viszont a beépített fájlkezelő és az EsFileExplorer rendesen látja a mappákat és a fájlokat, mindenből csak egyet. -
madmike
őstag
-
TBG
senior tag
Hali!
Sikerült megnéznem a Mobilaréna ZTE-s műsorát. Teljesen korrekt volt, kivéve az Antutu tesztet, persze ez nem az ő hibájuk.
A lényeg a lényeg, nem a piacon kapható legütősebb cucc, de ha megnézzük az árcédulát, akkor már közelít
-
valikund
csendes tag
Sziasztok!
Még új a mobilom, és van benne két idegesítő beállítási hiba, amit a világért sem tudok korrigálni.
1. Az ébresztő csak akkor működik ha a mobil be van kapcsolva
2. Ha emailt kapok akkor fölpittyen a mobil
Légyszi, aki tudja ,hogy kell ezt megoldani az segítsen.
Előre is köszönöm. -
Doky1988
senior tag
Értem köszönöm, gondolom ehhez kellene hozzá egy megfelelő gyári hűtés, meg azért mondjuk gondolom egy LED lámpa eszi rendesen az aksit is.Tehát gondolom azért nem lett megoldva rá a LED lámpa mert melegszik tőle nagyon a telefon.Olyasmiről tud valaki nyilatkozni, illetve próbálta valaki USB megosztással internetet megosztani? Az adapterbeállításoknál Windowsba létrejön a remote sharing vagy mi, de 67%os proci terheltséget vonz maga után, illetve elégé belagol tőle a gép, pedig nem egy gyenge gépről van szó, Dell Inspiron 15R, i3 -as proci 2x 2.53Ghz.. 4GB memória.Simán birnia kéne.
-
HuMarc
veterán
válasz
Doky1988
üzenetére
3.4.7. Zseblámpa funkció
Jelenlegi tudásunk szerint ez a funkció nem kivitelezhető. A készülékbe épített magas fényű led extra hűtés nélkül csak igen rövid ideig maradna üzemképes, ezért ezt a lehetőséget -papíron- kizárja a gyártó. Később esetlegesen születhetnek rész, vagy teljes megoldások, érdemes ezért követni a topikot.
Ez van az első hozzászólásban.

... ezt a lehetőséget -papíron- kizárja a gyártó.
A fenti mondat egyenlő azzal, hogy a gyártó nem is fog próbálkozni a probléma megoldásával, tehát megoldásra csak közösségi support-tal számíthatunk...
-
Doky1988
senior tag
A készüléknél a LED lámpát még nem oldották meg hogy folyamatosan világítson? Mert nekem nem igazán világít az alkalmazással.1et villan és kész.
-
HuMarc
veterán
Első hozzászólás vége felé ebbe a mondatba botolhatsz:
Tehát mindenkoron érvényes szabály: NINCS IGO a telefonra!
Már egyéni arcképed is van, tehát már legalább 800 napja itt vagy, ennyi idő alatt csak tudhatnád, hogy a fórumban nem tűrik a warezt...

-
rdi
veterán
Üdv, off line navis programot telepített már vki? Pl. Igo?
Off line milyen a gps elérése autóból?
Vki megtalálta, hogy milyentípusú a gps modul? -
adamsz82
tag
Nézem a mobilaréna TV grand-x tesztet.. és 5k alatti értéket mértek antutuban.. itt sztem meg mindenkinek 6900 feletti értékek jöttek..
-
rizso
addikt
Telefonálással eddig nem igazán volt bajom (1-2 furcsa kivételtől eltekintve).
8 napon belüli elállás elvileg az átvételt követő munkanapon indul, és 8 munkanapként kell számolni.
vzaza: köszi!
Csináltam most két képet neked is (bár nem tudom van-e értelme ilyen módon hasonlítgatni): vakus, vaku nélküli - lámpafénynél készült mindkét kép. -
GDanii
csendes tag
válasz
Peter_Pan
üzenetére
Köszönöm a tippet, a hiba ritkult de nem múlt el így végül visszavittem és pont ott is előjött.
Azt mondta a srác, hogy ezek után csak az aksit tudja holnap megnézni, hogy jó-e de amúgy cserekészülék, mert ezt a típust nem javítják. Ez esetleg érdekes lehet mindenkinek, szóval a gari lejárata előtt meg lehet próbálkozni apróbb hibával is...
-
Samus
addikt
Nem tudom...eléggé gondolkodom én is...csak teljesítmény. A GXIN egy jó ezrest ráver Antutu-ban, Quadrantban is vagy 400 pontot, A Linpackban pedig állva hagyja...hiába a fizikailag két mag az LGnél, az Intel nem szórakozott az első mobil Atommal...A kamera pedig számomra is egy óriási csalódás az LGben...
Egy nagy bajom van. A telefonálás. És nem tudom, hogy ez most szoftveres, avagy hardveres hiba. Mert nem mindig jön elő, csak alkalmanként...A 8 nap, az 8 munkanap, vagy nyolc rendes nap? Tehát 14én vettem át a telefont 13 órakor. Tehát akkor 21., vagy 26. lesz a nyolcadik nap?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mint írták van benne rádió csak még nem működik szoftveres gond miatt,esetleg van valami infó,hogy mikor fog működni? -
rizso
addikt
Töltöttem fel még pár képet

Samus: aki L9-et vesz, az nyilván örül a fejének, és nem bánja, hogy nem GXI-t vetted - és ez fordítva is igaz. Nekem bőven elég a 4,3", éppen ezért az L9 nálam ki is esett, ráadásul a kamerája számomra elég nagy csalódás -még a GXI-hez képest is. Biztos lesznek, akik váltanak egyikről a másikra, biztos lesz aki megbánja, és olyan is lesz, aki örül majd, hogy cserélt (így volt ez korábban a Sensation vs S2 kapcsán is).
-
Samus
addikt
válasz
tonyqa23
üzenetére
Igen. De megtarthatod a kártyán is őket, bár felesleges. De ha a névjegyzékben nyomsz egy opciókat-> Megjelenítendő névjegyek menüt, ott kiválaszthatod honnan szeretnéd látni a neveket. Ha már szinkronizált, elég a gmail címet kiválasztani. És máris nem lesz duplán-triplán semmi.
-
Samus
addikt
válasz
tonyqa23
üzenetére
Hagyd a fenébe a SIM kártyát. 2012 van. Okostelefonól van szó. Át kell másolni az egészet a telefonra, rendesen megszerkeszteni mindent, és szépen automatikus szinkronizálja magát, az összes cím meglesz, képekkel, mindennel. Később bármilyen droidos telefonnal jelentkezel be, minden rákerül automatikusan, nem kell másolgatni, nem veszik el semmi, egy név alatt több szám és rengeteg extra adat lehet...
Nem mellesleg az L9 topikban épp azt tárgyalják, hogy a ZTE mennyivel rosszabb az LGnél...most pedig épp kifogytak a készletek...a Grand X sem volt kapható egy jó hétig...
-
Cooler96
aktív tag
érdekes,nézem cpu spy-al a procit.Ondemand-on vagyok és próbából 1,2 ghz-re tettem a procit.Nekem eléggé úgy tűnik hogy ezzel a minimum frekvenciát lőttem be neki.Nyüstöltem ezekkel a beállításokkal 20percig játékokkal és 1,2 ghz alá nem ment,de 1,2 és 1,6 között a használat függvényében változtatta saját magának az értéket(ugye ezért ondemand).Szóval,most tényleg akkor belőttem vele a minimumot?vagy mivan?

-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Olyan gondom lenne -még mindig a címtár szívat - hogy nem írja ki néhány név teljes egészét. Minden telszám+név a sim-kártyán van. Ilyet produkál pl hogy Kiss Zoltán helyett csak "Kiss Zo" van. Ha megpróbálom kibővíteni,akkor bepirosodik a név és kiírja,h túl hosszú. Pedig van ennél hosszabb is és teljesen kiírva... -
Land
veterán
Srácok így pár hét után, milyen tapasztalatotok van a készülékkel kapcsolatosan?
Jó az Intel processzor? Mely folyamatoknál kevés? Milyen hangchip van a készülékben? Kamera szép képeket lő? -
TBG
senior tag
válasz
SziberTomi
üzenetére
Kíváncsi vagyok a verdiktre

-
SziberTomi
tag
-
hunaqua
addikt
...vagy az N970 Qualcomm.Van itt már annyi fajta mint a búcsúban.

Azt nem értem igazán,hogy ez miért jó,lenne max 2 fajta,de arra fejlesztenének 1000-el.Az előállítási költség is a még nagyobb darabszám miatt még olcsóbb lehetne.
Lenne mondjuk az MTK-s a 2 kártya miatt,és vagy az intel vagy a tegra,vagy a Qualcomm
-
Samus
addikt
A Camer ICS+ is Internal módban pakolja a külső SD kártyára a dolgokat, SD card-nál pedig a belső memóriába. Aranyos...
-
rizso
addikt
Van olyan, aki használja a Camera FV-5-öt? Abban "lehet állítani" élességet, kontrasztot és szaturációt is. Na most én mindet felnyomtam maxra a próba kedvéért, de semmi változást nem vettem észre (pl. Wave-en teljesen látható volt a változtatás). Tudtok esetleg olyan kameraprogramot, amiben ezeket lehet állítani, és valóban működik, nemcsak névleges opció?
-
Samus
addikt
Elvileg de. Csak az eddigi tapasztalatok alapján a második mikrofon pont ott helyezkedik el, ahol egy picit rosszul tartva a telefont máris izgatja az ember füles a hallgatózó egységet. Tették volna a hátlapra a kamera mellé. A környezeti zajok onnan jönnek...Hülye szokásom, hogy a telefon kijelzőjét nem nyomom az arcomhoz (ekkor nem takarhatnám), mert az előzőben nem volt közelségérzékelő, és előfordult, hogy érdekes dolgok történtek, még beszéltem...Emiatt kissé érdekesen, a fülemnél a hangszóró, és a számtól kicsit távolabb az alja, így szoktam meg, nem is volt baj vele...
-
Samus
addikt
Kipróbáltam a gyári headsetet. Akárhogy mentem közeben, tökéletesen hallottak a túlsó oldalon, tisztán, végig, pedig a mikrofon jóval távolabb volt ez esetben, mint a telefon szokott lenni...Szóval nem értem, mi lehet a baj, ha telefon használva beszélek...Amúgy a cuccnak teljesen jó a minősége, ha nem esne ki a fülemből, azt mondanám, tökéletes ehhez a kategóriához.
A processzorokhoz pedig: nem értem, mi azzal a baj, ha gyári beállításon jól teljesít, de tuningolva már nem bírja. A tuning mindig is ilyen volt, adott széria egyik darabja lehet jobban bírja, mint a másik. Ha gyári beállítások mellett nincs baj, akkor nem selejtes a CPU...
-
ko9
addikt
Rezgő motor bőven jó szerintem, Mini Prom sem rezgett jobban... Hangszóró csak akkor recseg (bár nálam akkor se), ha teljes hangerőre nyomod, de akkor már túl hangos... Kijelzőérzékenységgel sincs senkinek baj, aki levette a gyári fóliát. Nekem másik van rajta, és én még nem érzem, hogy hozzáértem, a kijelző már igen.
A rádió pedig szoftveres probléma.ux1
Ezt nem tudom mire vélni... -
dReFiX
senior tag
-
Samus
addikt
Kíváncsiságból kipróbáltam, a Handcent hány színben tud értesíteni. Namost: kék (semmi sem történik), zöld (oké), vörös (oké, de ijesztő), narancs (sárga és piros, mint töltés közben, csak itt villog), magenta (semmi), az egyéni színt nem is próbáltam.
A gyári fóliát még nem vettem le, de szerintem a kijelző így is túlérzékeny. Nagyon figyelnem kell, hogy fényképezés közeben ne kettő képet csináljon egymás után...Én próbáltam a T-ben az Xperia S-t, az sem volt jobban érzékeny, sőt...a kétujjas dolgokra nem reagált ilyen jól...
-
TBG
senior tag
Azért is érdekesek ezek a benchmarkok(vagy éppen ezért értelmetlenek), mert egy Huawei Ascend P1-es, 2 magos, 1.5Ghz-es CortexA9 procival 6100 pont körül teljesít([link])...szóval ez csak megerősíthet mindenkit, hogy jól választottunk. És különben sem lett leírva, hogy ebbe a topicba nem lehet ilyen hozzászólásokat tenni. Sokan OFF-ként teszik ide, pedig abszolúte ON.
-
SziberTomi
tag
6713

-
Peter_Pan
tag
Még hányszor méritek meg azt a nyamvadt benchmarkot?
Ha ennyire fontos egy szintetikus szám, akkor vegyetek olyan készüléket, amiben egy szerverparkra való mag dolgozik. -
Peter_Pan
tag
Lehet néhány összegányolt app miatt valami elállítódott az androidon. Úgy tapasztalom a factory reset nem igazán nyúl az operációs rendszerhez, csak a felhasználói sallangokat törli. Emiatt javaslom próbálj rögtön azután egy B04 újratelepítést sd-ről. Ha ez sem segít akkor tényleg vidd el megnézetni.
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok, a kezdetek óta olvasom a topikot az első hsz óta. Meg is van a telóm kb 1,5 hete eddig minden oké, a kijelzőről levettem a fóliát mert nekem nagyon érzéketlennek tűnt anélkül egy fokkal jobb de még mindig nem olyan mint amilyennek szeretném de ez van
ezt leszámítva tökéletesen meg vagyok elégedve a készülékkel. Viszont az utóbbi héten nem volt időm fórumozni és most látom hogy 980 új hsz. Ne zavarítsatok meg
valaki aki követte elmondaná történt vmi érdekes amiről tudni kéne? (pl új frissítés vmi ált hibák stb)
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
AnTuTu 2.9.4, 6905 pont a telónak.
-
Pete55555
addikt
Bekapcs gomb hosszan nyomásával (10sec) nem indul újra a telefon ?
-
GDanii
csendes tag
Sziasztok,
Még az elsők között vettem meg a telefont, és tegnap óta olyat csinál, hogy néha mikor megnyomom a bekapcs gombot, hogy felébredjen kikapcsol az egész telefon

Valaki találkozott ilyennel?
-
Samus
addikt
Ma megkaptam én is az érintőkijelző nem reagál dolgot. A hangom is néha elég érthetetlen volt, mikor vége lett a hívásnak, szembe találtam magam a lezárt képernyővel. És semmi reakció. Megpróbáltam kikapcsolni, be is jött az ablak, de ezt a telefon azzal díjazta, hogy teljesen lefagyott (élő hátteret használok, és teljesen megállt...). Az egyetlen interakció a kijelző lezárása és feloldása volt...Élmény volt leszedni a hátlapot...
-
Samus
addikt
Nem recseg a hátlap, de én csak kétszer szedtem le. A kamera alatt, ha benyomom, pici hangja van, de az sem recsegés. A töltés mindig USB, kipróbáltam az LG töltőjével (700mAh) és kábelével, az ZTE töltőjével (1Ah) és kábelével, és ezek keverésével is. Teljesen lemerülve PCről (500mAh) körülbelül 4 óra alatt tölt fel, ami reális érték, tekintve az akku "kapacitását", és a töltőáram mértékét. A gyári töltővel 2 óra körül kellene lennie (az a leírás szerint pont dupla akkora töltőárammal tölt, mint a PC), ezt páran írtátok is, ez is reális. Szerintem ez legyen a legnagyobb baj, hogy nem írja ki, hogy "Töltés (AC)", a GT540 kiírta, de nem voltam vele előrébb. Sőt, ott a gyári nem írta a hőmérsékletet, sőt, a legjobb főzött ROM is csak a negyedik-ötödik verzióban volt képes erre. Látom fejlődött az ICS is, mert legalább akkor rezzen, amikor a hívott fél felveszi. Jó lenne akkor is egy rezzenés, amikor lerakja, mint a CM-ben...
-
Tomacko
őstag
Kezdek ki akadni a sok akumlátorra "élvező" hozzászóláson. Nincs ezeknek valami külön fórum? Értelmesen is hozzászóva viszont, ha nyomsz egy bekapcs gombot és elő jön a feloldó képernyő akkor ott is láthatod a töltést, valószínű nálad is helyesen fogja ott jelezni, hogy hálózatról töltöd. Amúgy nálam is az akksi menüben usb-t ír, de engem ilyen nyelvi baromságok nem izgatnak, tőlem IRDA portot is írhat töltéshez, nem fogok rajta 10-20 hsz-n keresztül haldokolni fölöslegesen.
Ha lehet akkor ezt hagyjátok már abba.
Az vegye csak magára aki magáénak érzi.[ Módosította: philoxenia ]
-
unyadavid
senior tag
Van még képernyővédő fóliám, ha van akit érdekelne, akkor privátban keressen meg.

-
vargaimre
csendes tag
Melyik telefon készít szebb képeket: ZTE Garnd x in vagy Nokia lumia 800?
Régen Nokia párti voltam, majd lecseréltam Samsung Wave 723-ra de most valami jobbra vágyom.. -
spinkler
tag
Sziasztok! Nektek nem recseg a telefon hátlapja a hangszóró környékén (elég jól) és a bekapcsoló gombnál? 4x ha levettem a hátlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont a beépített fájlkezelő és az EsFileExplorer rendesen látja a mappákat és a fájlokat, mindenből csak egyet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

valaki aki követte elmondaná történt vmi érdekes amiről tudni kéne? (pl új frissítés vmi ált hibák stb)
Csináltam egy factory resetet, de nem segített rajta.... ez szervíz lesz...