- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
13-án beléptem én is a klubba, viszont a mai napon 3napos cserében pixelhiba miatt visszavittem, pontosan ugyan olyan hiba van mint amit már korábban előttem is jelentettek. A készüléket 2012/06-hóban gyárották és 04-es FW-el jött. A mait amire kicserélték (hibátlan, eddig) 2012/07-ben és 03-as FW volt rajta ( ??? ). Találtam egy olyan opciót a menüben még 03-as FW-el ami a 04-es frssítéssel eltűnt róla,hogy gyors, energiatakarékos üzemmód, továbbá olyan beállítási lehetőségeket,hogy milyen mintavételezéssel dolgozzon a fényérzékelő illetve mennyi legyen az egyszeri beállított fényerő időtúllépési ideje = (gyári beállítás mintavétel 2s, szinten tartás 5s-> tehát 2 másodpercenként 5 másodpercre fixálta a kijelzőt az én értelmezésem szerint).
Hang nem recseg, jól hallanak, a kijelző hibátlan, a nyomás próbánál nekem is kicsit "megfolyik" mint a pár hsz-el ezelőtti videón, a kamera autófókusza is jó a képek nem homályosak. Annyi még,hogy az első telefonom akkuja gyárilag 15%-on volt, és nem teljesen pontosan volt illesztve a szállítási fólia rajta (1mm eltérés kb, és volt pár buborék alatta). Ezen az újon viszont buborék mentes és pontos. Perpillanat van nálam egy TI OPAM 4430-as chipsesetes telefon is, sőt, egy Tegra2-es is bár azon 2.3.6-van, azonos appokat megnyitva, használva (böngésző betöltődési idő) a Tegra 2-nél picit fürgébben az OMAP-al viszont teljesen párhuzamosan dolgozik a telefon, és ez nem benchmark, ezt én itt nyomkodtam magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest