- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Kérnék egy kis segítséget
Erre lenne szükségem, de play szerint nem kompatibils a GXI-vel, ha esetleg valakinek meg van és fel tenné valahova akkor azt nagyon meg köszönném.
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #10098 üzenetére
- ezért nem árulom el a varázsszót
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #10096 üzenetére
"... a NFS Most Wanted a GrandX IN meg akad mint állat."
- ezért nem a telefon a hibás
, van rá megoldás...
-
Winchester95
őstag
válasz
kelekyle #10095 üzenetére
Szerintem benchmarkokat feleslegesen nézed.Farokhosszabbításra jó lesz.Már ha valakinek ettől nő.
Hardvernek erősségének egyetlen előnye van.Hogy játékok simán mennek rajta.(FullHD videókat alapnak tartom már ilyen kategóriában.....)
Viszont addig nem méregetnék semmit még mondjuk a SGS Adanceden simán megy a NFS Most Wanted a GrandX IN meg akad mint állat.(És még sorolhatnám.) -
kelekyle
őstag
-
tonyqa23
senior tag
válasz
andikaaa #10089 üzenetére
Ebben a neoprén tokban észre lehet venni, ha csörög a telefon? Nekem pl még a gyári csengőhang van, de még így is alig veszem észre, ha csörög, pedig itt van a telefon a jobb felső mellzsebben, mégcsak nem is lent farmerzsebben és majdnem max hangerőn, asszem 2-vel visszább.
-
t1
veterán
Érdekes dologra lettem figyelmes a minap. A telefon a a galériában és a másik fényképezős program által készített képeket megduplázta. Tippek, hogy mitől lehet ez?
-
jose999
senior tag
válasz
Winchester95 #10077 üzenetére
Nekem a hibák, amiket jeleztem az értékelésnél, érintetlen gyári állapotban jöttek elő. Most next2nél egyszer volt, hogy nem oldódott fel a zár, semmi más eddig.
-
andikaaa
aktív tag
Látom nem csak nekem van már legalább 4féle tok hozzá. Rendeltem 2 szilikont, azok nagyon védik, de nem lesz túl szép a telefon, majd egy rózsaszín Nillkint, ez nagyon szuper, jó a fogása, nem vastagítja stb, majd megjött a neoprén tokom is. Aki rendel ilyet számoljon vele, hogy Nillkinestől nem fér bele...
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #10086 üzenetére
Nekem is megjött a Nillkin, jól néz ki. A fólia még nem került fel, viszont rendelek egy S line-t is, bár a szin még kérdéses...
Fő a változatosság -
tonyqa23
senior tag
válasz
Winchester95 #10086 üzenetére
Nekem meg ha csak egy kézzel tudtam használni a telefont, akkor nehézkes volt ezeket nyomogatni, olyan bizonytalan volt a nyomkodásuk. Tudom, mki utálja a szállítási fóliát, nekem még mindig az van fent nov. óta, azt is lehet fikázni!
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Ma megjött a 3. Grand X tokom. Ez is szilikontok, de sokkal szebb és jobb, mint a fekete S-line. Sajna képet nem tudok még feltenni. (32kbit/s)Az S-Line-hoz képest annyival másabb, h a hangerő és bekapcs gomb helyén ki van vágva, sztem így jobb, mert könnyebb kapcsolgatni, de mégis beljebb vannak és védettebbek, mint tok nélkül. Üröm az örömben,h az eladó a fehér helyett a szürkét küldte, írtam is neki panasszal élve,h 1 hónapot vártam erre a cuccra és kifejezetten fehér hátlapút akartam. Mert ennek csak a hátlapja fehér , az oldala teljesen átlátszó, valamint a hátlap is részben, mert jól kivehető a ZTE és az Intel felirat. Fehérnél nem hiszem,h az lesz, mert a feliratok is fehérek. A képernyő felől pedig nem lóg annyira rá a képernyőre, kisebb a széle, így nem annyira gumibugyi hatású. Passzol rendesen, jó cucc.JDK Soft TPU Silicon Skin Case
-
atillaahun
veterán
válasz
Winchester95 #10082 üzenetére
Ezekről már mind találsz hozzászólásokat. Akinek jelentkezik a képernyőfagyás annak sem a factory reset, sem a sim vagy sd kivétel nem segített.
Leginkább a WiFi kikapcsolás segít rajta. -
Winchester95
őstag
Én sem hiszem hogy az a baj de eléggé érdekes ez a dolog.
Nekem egyszer sem csinálta.
Tennék egy olyan próbát a helyetekben hogy visszaállítok mindent a gyárira.Memkártya ki.Simkártya ki.
Megnézném.Ha így jó akkor beleraknám a simkártyát ha így is akk..........................Üzleteléseim során volt pár telefon amit úgy kaptam meg ahogy használták.Azt hittem rossz a telefon mert magától bekapcsolt meg felvillant ha egy kis rezzenés volt vagy valami.Közbe meg egy launcher meg sok hülye program volt...........
Én pl nem rootoltam. Megcsinálnám de még felesleges. Majd ha minden game, program Intel kompatibilis lesz. -
airwawes
tag
válasz
Root nélkül én nem tudom elképzelni a telefonomat, és szerintem sokan így vannak. De az nem lenne normális hogy a root jog bekavarjon. Mindenképpen szoftveres hibának kellene lennie.
-
bajaki
őstag
válasz
Szerintem nem sok köze van hozzá. Nálam például a ugyanúgy mint a Next V2-vel, a gyári rom alatt is előfordult a lock screen fagyás...
-
Winchester95
őstag
válasz
atillaahun #10075 üzenetére
De kíváncsi lennék hogy ebből mennyi rootolt/piszkált és melyik nem.......
-
airwawes
tag
válasz
atillaahun #10075 üzenetére
Már akkor szavaztam, mikor be lett ide linkelve.
Ja a képernyőfagyás ez lenne... Akkor újraszavazok -
airwawes
tag
Visszajelzésem lenne egy szoftveres hibáról. (Szerintem az)
Gyakran hallgatok zenét fülhallgatóról, hosszabb ideig. (alap zenelejátszó)
Utazás közben néha előfordul hogy zenét váltanék, és bekapcsolom a kijelzőt, megjelenik a képernyőzár (MINTA) Próbálnám feloldani, de nem tudom mert nem érzékel semmit sem. Alul a vezérlőgombok sem reagálnak, sőt a hangerőgombokat sem érzékeli. Viszont ha a power gombot lenyomva tartom megjelenik a kikapcsolás menüje, de akkor sem érzékel semmit sem. Viszont ha kikapcsolom a kijelzőt és ezt eljátszom párszor, 2. vagy 3. próbálkozás után helyreáll.Nem annyira vészes probléma, csak elsőre ilyesztő, és néha idegesítő (tipikus jézusom, rootoltam a telefonomat és nem megy a kijelző reakció")
Egyébként a telefonnal nagyon meg vagyok elégedve, a ZTE Blade után (igaz még mindig megvan) ez a hatalmas kijelző, a QHD felbontással egyszerűen lenyűgöző. A sebesség meg pláne.
Remélem tudtam segíteni. -
válasz
Keeperv85 #10071 üzenetére
Ezt próbáltam,de nem engedte! Mindenáron azt mondta, hogy fel van telepítve és csak a frissítés volt ott Play-en, mint opció!
TB szerint is fel volt téve (igaz piros betűszínnel volt írva), viszont ha törölni szerettem volna ott, akkor azt írta, hogy a com.facebook.catana.apk nem található...szóval valami mégsem jött össze a rendszerrel való törésnél. A data/data mappában volt amúgy egy com.facebook.catana mappa (tele szeméttel), de ennek a törlése sem segített,utána akkor ugyanúgy nem tudtam frissíteni. Ha pedig jegeltem TB-ben, akkor Play-en csak az Engedélyezés opció fogadott...
Persze ha meg nem jegeltem ezt a megmaradt valamit, akkor 10 mp-ként dobálta, hogy com.facebook.catana váratlanul leállt...A lényeg, hogy pár alkalmazást töröltem, így egyből lett helyem és gond nélkül települt!
-
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #10068 üzenetére
Nekem ez a hívás 1perc 21 mp-ig tartott. ez nem túl hosszú idő. Elég kellemetlen volt, épp az egyik ügyfelünkkel beszéltem.Érdekelne, hogy ez csak a gyári romon tapasztalható, vagy a többin is...
(#10066) jose999 nekem a hálózat végig full térerőt mutatott eközben, igaz a tel.kikapcs után sem működött a mobilnet, csak annak külön kis és bekapcsolása után(de lehet nincs összefüggésben a hívásmegszakadással)(#10067) zer0fill örülj neki :-) nálunk időnként halk a GXI-n wifivel is. Az lenne a normális amit írsz: Viberen jobb hangminőség mint GSM-en
-
zer0fill
tag
méghogy hak a Viber hívás... most teszteltük le végre az én GXI-m és 1 sonyxperiaminipro-között! persze mind 2 oldalon 3G..
tökéletes hangminőség és nagyobb hangerő van mint gsm-en keresztül! - ugy emlékszem mindenki a
viber halkságára panaszkodott..! gyári 04es rom. Hát nálam tökéletes! -
gonger
senior tag
Ezen a héten is többször produkálta azt a GXI, hogy hívás közben spontán megszakad a vonal. Ez előfordult már utcán, irodában, otthon, tehát különböző helyeken is. Eddig azzal nyugtattam magam, hogy a T rendszere ilyen; de egyre kevésbe hiszem ezt már el. Másik telefonnal ilyen soha nem fordult elő.
Ma pl úgy szakadt meg a hívás, hogy én még pár mp-re hallottam a másik felet, hogy hallózik, aztán már én sem hallottam őt. Onnan letenni nem tudtam, piros gombot nyomva nem történt semmi, a hívásidő számláló is megállt. A telefon eközben nem fagyott le, mert home gombbal ki tudtam lépni. Újra beléptem a Go Dialerbe de hívást indítani nem tudtam, mert azt írta hibának, hogy 'hívás nem indítható'. Csak a ki és bekapcs segített.
Nem tudom más tapasztal-e ilyet, esetleg a SIM kártyámmal lehet gond, vagy a dialerrel, passz.
megjegyzem másik készülékkel ugyanez a SIM nem csinál ilyet. -
sepmunk
csendes tag
hali
nekem a személyek azaz a névjegyzék zakkant meg rövid időre, eltűnt az összes tel szám,ám a telóval megvagyok elégedve, nem nagyon vettem még észre rajta hibákat, gyors, szép képeket/videót csinál, aksi is bírja
gyári fólia hülyén van rárakva, érdemes venni hozzája, camera gomb nincs rajta, de van a Vignette nevű ap és ott a hangerő gombbal is lehet fotózni
kb karácsony óta van meg a teló, nokia lumia 800 an gondolkoztam anno, de valahogy ez a teló jött ki nyertesen, úgy vagyok vele ha azt a telót vettem volna anno, most lehet azon morfondíroznék h miért nem a zte-t vettem meg
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #10059 üzenetére
Ja még valami.Megjavult az elforgatás is magától.
Nem tudom hogy de eléggé érdekes ez a telefon. -
Winchester95
őstag
válasz
Attila_26 #10053 üzenetére
ZTE nek van egy egyedi sajátossága.Már csak azért is.
De ha az ICS normálisan működik az O.2X-en akkor én a helyedben nem cserélném le.
Bár akinek sok telefonja volt és már több ilyen márkájú telefonja is (Nekem Blade,GrandX IN) az tudja szerintem hogy mi az a ZTE feeling.
(Vonatkozik ez az egész telefonra,rendszerre,kinézetre és persze a fórumra és támogatottságra.+A kis hibákat beleértve.)
Ennek a telefonnak vannak hibái de én azokkal együtt szeretem. -
kelekyle
őstag
Kíváncsiságból leszedtem az Epic Citadelt... Lenyűgöző
60Fps... Van egy nagyobb terep ahol egy picit lemegy 30-40FPSre, de úgy gondolom ezt ellehet nézni
-
w333
félisten
Támadnak a robotok : Link
-
szaszii
tag
Van egy eladó tokom, fekete színben, bontatlan csomagolásban.
Képeket küldök kérésre.
Ha valakit érdekel, privátban keressen meg. -
Attila_26
aktív tag
megéri váltani egy optimus 2x-ről zte grand x in-re?
-
ithomas
őstag
válasz
callmeakos #10050 üzenetére
Neveld meg
-
callmeakos
veterán
Fura dolgot produkált le a telefon az elmúlt percekben. Megakarom nézni az időt, erre nem jön elő a képernyőzár, de látom hogy a képernyő háttérvilágítása kapcsol. Mondom ok akksi ki, restart. Akkor meg beírtam a pin kódot, erre nem találja a hálót. 2x megcsináltam, semmi. Harmadjára kiveszem a SIM kártyát, erre most ok lett.
Kicsit se állt meg most benne az űtő. 6 napos telefon azt már csinálja a fesztivált.
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
látom már jópár féle tok van itt közkézen, de úgy láttam, hogy mind ebay vagy más rendelős történet.
nem tudtok mondani esetleg budapesti boltot/üzletet, ahol megnézhetném anyagában stb. ezeket a tokokat?
(Nilkin, MeiFeng, Imak stb.)köszi
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #10031 üzenetére
Nekem is recseg a hátsó kihangosításnál. Érdekes zenehallgatásnál minden jó
-
andyTM
őstag
válasz
ggeleven #10045 üzenetére
- most nézem, hogy az nem is volt odexelve, de próbáld már meg légy szíves ismét, de [ezzel a gyárival]
-
Vajon miért kapok "Nem áll rendelkezésre elég tárhely" üzenetet, amikor telepíteni szeretném a
MarketbőlPlay-ről a gyári Facebook app-ot?
A rendszerpartíción 181 MB szabad hely van még... -
bajaki
őstag
Sajnos a Subway Surfer a frisssítés után nem indul és ahogy olvasgattam nem csak nekem.
Tudtok rá valami megoldást? -
andikaaa
aktív tag
Ma nálam is előfordult a kikapcsolás. Egy alkalmazásba léptem bele, vártam, hogy elinduljon, de az intel logó jelent meg, újraindult...
-
Hunter2
addikt
MIUI Romot fejleszt valaki GXI-re?
-
kelkaresz
csendes tag
na én is rendeltem egy Nillkin tokot innen.
ha megjön megírom... -
Hunter2
addikt
-
Winchester95
őstag
válasz
atillaahun #10031 üzenetére
Hát
Szerintem itt nincs ilyen hogy rossz vagy jó.
Eredetileg csak jókat kellene írni.
Elvileg nem egy hibás készüléket kaptál.
Minden funkciójának tökéletesen működnie kell.
(Megjegyzem:Még soha nem találkoztam ilyen telefonnal a Live With Walkmanon kívül)
Pedig hihetetlenül sok okostelefon megfordult a kezemben.
+++ (Kisebb ideig volt Samsung galaxy ace,SGS, Samsung Omnia 7) Ezekkel sem volt baj végül is.
Én bevállaltam a kompromisszumokat.Nem csalódtam.Pár pixelhiba(Ezt a ZTE nél hozzá csomagolják a telefonhoz) +elforgatás pocsék.(De szerintem ez nem csak nálam van így.)
Még így is jobb mint a többi.Bár a SGS A.......Hát igen.Ki kellene próbálnom.
De szerintem maradna a ZTE. -
atillaahun
veterán
Nah hogy időközben azért ne csak egy oldaláról írjak a telefonnak, az utóbbi napokban sokat volt használva kihangosítva és meglepően jól hallott mindent a másik fél, pedig nem ordítottunk bele a kollágákkal, és megvolt azért a kb. fél méter távolság is a mikrofontól. A hátsó hangszóró viszont valóban recseg keményen max. hangerőn, meg még alatta is 2 értékkel, de azért még érthető.
Nektek van ilyesmiről tapasztalat? -
VROBY
tag
válasz
atillaahun #10029 üzenetére
Igen ma ez volt soron. Holnapra kapok választ, de sajnos a készülék céges papírokkal lett vásárolva. Így a visszaadás nem probléma, de az új vásárlást csak Győrben lehetne megtenni! ( GIGA flotta)
Amikor a SIM cserét csináltam egy hétig tartott mire megbízási papírt és cégkivonat másolatot kaptam. Amit természetesen ott fogtak
-
VROBY
tag
válasz
atillaahun #10027 üzenetére
A rendelést már három hete megtették
A szállítást nekem is mondták, hogy heti kettő.
Próbáltam az ország dél-nyugati részén ( Dunaújvárostól-Nagykanizsáig) , de nincs szervizkészülék -
atillaahun
veterán
Hát ha nincs akkor rendelniük kell a központból. Legalábbis felénk ez a módi. Úgy tudom kb. 2 alkalommal van szállítás hetente. Én holnapra vagy legkésőbb hétfőre várom az enyémet.
Egyébként természetesen hogy az értékesítési darabból is cserélhetnek. Csak nincs meg rá a megfelelő motivációjuk.
Téged egész konkrétan szarba se néznek. -
VROBY
tag
Szia!
Sajnos még mindig nincs csere készülék a kaposvári T-be ( három hete)
Elkeseredésemben már én is egy aksi csere javaslattal mentem a mai nap hozzájuk.
Volt náluk aksi, de a csere után negyed órával már kétszer kikapcsolt
Így marad a várakozás, mert az értékesítési darabból nem cserélhetnek -
rizso
addikt
válasz
atillaahun #9993 üzenetére
Havernál is össze-vissza újraindulgatott, és egy akksicsere (elvileg) megoldotta
-
kelekyle
őstag
Én írtam a C4DROID app fejlesztőjének, hogy x86 támogatást pakolja bele és jött a válasz, hogy hamarosan :-)
Minden jól megy és ami nem támogatott az is támogatott lesz :-) -
xSide
őstag
Mivel új android user leszel, nem fogod tudni mik azok az alkalmazàsok amik koràbban futottak volna màs felèpitèsü kèszülèken...
(Egyèbkènt nàlam minden megy, mit koràbban hasznàltam ès szàmos alkalmazàs cserèlve is lett valamint minden pòtolhatò màssal funkciòjàt tekintve)
Tènyleg mi az ami nem megy?
Koràbban az SD Maid volt problèmàs, de hamar jött frissítès hozzà.
Az intel (x86) elterjedèsèvel sok alkalmazàs màr alapbòl tàmogatott lesz ès a koràbbiak is kapnak/kaphatnak tàmogatò frissìtèst szerintem.
Jàtèkok engem nem èrintenek! -
nrvn
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a fórumot és a telefonnal is már megjelenés óta szemezgetek egyrészt a külső miatt másrészt az ár/érték arány miatt.Igazából két kérdésem lenne:
1. Nem igazán vagyok otthon az okos telefonok világában - jelenlegi telefonom egy Nokia 5230 - szóval ez az Android téma eléggé új nekem. Mennyire javasolnátok a telefont egy kezdő Androidos felhasználónak tudatában annak, hogy a programok támogatottsága - olvasatom szerint - nem éri el az ARM-et használó telefonokét.
2. Mivel a telefonok többségében nem igazán fellelhető az Intel és ez a fajta architectúra a későbbiek folyamán mennyire lehet a telefon(?) amolyan zsákutca támogatottság terén?Válaszokat előre is köszönöm!
-
xSide
őstag
Köszönöm, közben kiderült a superuser tagadta meg a root jogot, annak ellenére, hogy engedélyeztem korábban.
Egy su értesítés beállitás módositással minden rendben lettTudom nem e topic témája lenne, azonban nem régóta van Apex esetén x86 root támogatás, ezért leírnám azokat a funkciókat amik az Apex mellett szólnak Novával szemben a használati szokásaimnak megfelelően és más GX tulajnak is jól jöhet:
- alkalmazás ikonra tapp megosztás
- külön állitható álló/fekvő rácsnézet elrendezés sor/oszlop nemcsak az appdrawer-ben
- ikon méret tetszőlegesen állitható a dokkon is (nem csak előre meghatározott 'Small' lehetőség
- több/szebb áttűnési animáció
- külön app nélküli számláló megjelenítés sms/email/tárcsázó és más appok esetén
- mappa a mappában lehetőség
- csoportos hozzáadás mappákhozNegatívum:
- appdrawer-ben nem hozható létre mappa -
zeg
őstag
válasz
Keeperv85 #9969 üzenetére
Aztán meg mehet majd a nagy meglepődés, ha nem új készüléket fog kapni az ember, hanem egy másik 'ügyes' júzer megfelelőnek minősített használt készülékét.
Az már csak hab a tortán hogy ha van készülékbiztosításod, és a készülék már 4-5 alkalommal volt javítva, írhatsz egy őszinte kérvényt komoly érvekkel, melyet nagy valószínűséggel el fog fogadni az adott város T központjának mindenhatója, és teljes eredeti áron beszámítva és esetleg ráfizetve kaphatsz egy másik márkájú készüléket, a 2 év lejárta környékén is.
A sok ügyeskedő ellenére ennyire "gonoszak" ott a T-nél -
zeg
őstag
válasz
tonyqa23 #9967 üzenetére
-A defy egy 98 ezres telefon volt akkor, mint ahogyan a Samsung Galaxy S1 is 130ezres körül fájt. Nem a hatvanezres, havi 1700Ft-os 'lesz@rom' kategória, mint a grand x.
-A telómon van nilkin tok, több védelmet nem érdemel ez a készülék. Hogy nincs otterbox grandx-re? Alsó kategóriás(árban) ritkaság cuccnak miért kellene hogy legyen?
-"Ráadásul, ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is..." Elb@szod, de elvárod hogy segítsenek rajtad, és még neked áll feljebb ha elküldenek a vérbe. Ezt inkább nem minősítem -
xSide
őstag
Apex használóktól kérdezném (mert látom van frissités), nálatok a root működik-e rendesen vagy még mindig nem lehet app drawer-ből modulokat kirakni GX-In esetében?
Ui. csak ha átraktam systep/app alá korábban akkor működött rendesen.
A Novával ilyen gondom nincs, az hibátlan... -
Tomacko
őstag
Abszolút nincs baj a telefonnal támogatottság terén, kevés olyan alkalmazás van amit nem lehet használni és azokra is van bőséggel alternatíva. Leginkább játékok közt fordul elő olyan amiknek nincs még támogatása de ez is kevés. Rendszere hibák? Hát az is akad néhány, egyeseknél az érintőkijelző kellemetlenkedik avval, hogy lefagy, nehezen érzékeli az érintéseket, néhány darabnál kicsit recseg az ugyan tényleg elég paszontosan szerelt hátlap alsó része, hívásnál vannak páran akiknél 2 sec késés van sűrűn, nálam videórögzítésnél nagyon gyenge és zajos hangot vesz fel, DE ezek a "hibák" nagyon minimálisak. Ha többet szeretnél tudni ezekről akkor írd be a keresőbe, hogy hiba, hibák stb és azt a néhány hozzászólást amit kidob végigolvasva biztosan megtalálod az összes hibát, mert én most csak hirtelen fejből mondtam néhányat ami eszembe jutott.
-
pityx
csendes tag
Sziasztok
Telefon vásárlás előtt állok, és nagyon megtetszett a grand x in (rásegített egy kicsit az intel-pártiságom
) és szeretnék tapasztalatokat , ismert hibáit, előnyeit megtudni
meg az érdekelne legfőképp hogy régen nagy port kavart a x86, még azóta is kevésbé támogatottabb mint az arm?
Köszi! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
dReFiX #10003 üzenetére
Nyilván az összes telefonon ugyan azok az appok vannak, ugyan olyan hőmérsékleten, másodpercre pontosan ugyan akkor alszanak és ébrednek, valamint természetesen tökéletesen ugyan azt a mail szolgáltatót használják és az is teljesen nyilvánvaló, hogy a térerő és a wifi valamint a gps szignálok is mindenhol konstans állandó értékek...
@w333:
A T-nél fél évig "tesztelni" szokták a egyébként mindenhol elérhető szoftvereket is...
-
dReFiX
senior tag
Valaki azt eltudná magyarázni, hogy ha ugyan az szoftver van mindenki készülékén akkor az hogy fordulhat elő, hogy a felmérés szerint:
1-2 mp-es híváskésés telefonok 51% fordul elő
Érintőképernyő fagyások telefonok 52% fordul elő
míg 20%-nak van tökéletes telefonja
[...]
Hogyan fordulhat elő ekkora szórás ha szoftveres probléma okozza ezt állítólagosan ? Nem igazán értek hozzá de ez jutott eszembe ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest