- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
A hang probléma nálam is fennáll. Első másodperc totális némaság, és 10 perces beszélgetés közeben 30 másodpernyi volt összesen, ami érthetetlen volt a túlsó fél számára, de vagy ötször fordult elő. Zömében akkor, amikor a mikrofon távolabb került a számtól. Irritáló volt. Remélem ez tényleg bug, és megoldódik, mert minden más tökéletes, bár a kamerát még nem próbáltam (menet közben működik az autófókusz, amire rámutatok, ráfókuszál, videó és fénykép módban is. Bár négy centiről nem megy neki a makró, tízről már éles. A vakunak elég kis fénye van, és ránézésre balra hord, a képeken viszont a jobb oldal világosabb, a bal sötétebb (nem meglepő, a keresőből nézve a vaku a jobb oldalon van...alá kellett volna tenni. Nem N82 és Xenon, na...
Töltéskor (PC-ről) mindenkinek világít a zöld és piros LED is egyszerre?
Továbbra is azt mondom, hogy veszett gyors. Apró akadásokkal találkoztam, amit lehet csak én vettem észre. De mindegy mik futnak, minden gombnyomásra, pillanatok alatt megy végbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest