- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf64
tag
Srácok a t-mobile honlapon már 4.0 -val van fen , T i mit tudtok róla ?jött a frissítés? Remélem így már működik a rádió is.
-
Peter_Pan
tag
Én ugyan csak most ismerkedem az androiddal, de eddigi tudásom szerint teljesen normális, hogy amikor a bekapcssológombhoz érsz, a lockscreen kerül onResume() metódussal felélesztésre, így ott azonnal az aktuális idő jelenik meg (mert mire feltekeri a fényerőt, addigra frissül az időpont is).
A launcher activity-jét, amin szintén van egy óra, viszont csak azután kezdi feléleszteni a rendszer, hogy rátapizol a lockscreen feloldógombjára. Az adatok frissítése pedig csak azután kezdődik, hogy a activity feléledt, így 0,1-0,2 mp késés teljesen normális és csak amiatt tűnik fel, mert itt már megy a kijelző.
Illetve lehet, hogy ügyes kódólással ez is áthidalható lenne, de én még addig nem jutottam -
rizso
addikt
Öcsém mondta, hogy az ő példányánál a feloldógombot megnyomva az utoljára mutatott időt mutatja egy rövid ideig. Másnál is van ilyen? Megoldás? Én megnéztem a sajátomon, és nincs ilyen késés, egyből az aktuális időt mutatja...
-
Coolmat
őstag
válasz
csill4g #2975 üzenetére
Nekem miért mondták akkor ugyanott az Alleeban, hogy a hibás ZTE-ket egyből cserélik
Remélem nem tapasztalom többet ezt az idétlen hibát, ha mégis előjönne megint, akkor elviszem megint, és ha produkálja ha nem a szervizesnek a recsegést ott helyben otthagyom, és vizsgálják ki ha akarják.
Galaxy Ace saját telefon, vagy azt adtak cserekészüléknek addig, amíg szervízben van a telód?
-
csill4g
csendes tag
válasz
tPedro_ #2984 üzenetére
Nekem már letelt a 3 nap és a 8 nap is. Nem tudom, hogy mi lett volna ha a 8 napon belül viszem vissza.
Egyébként ha sikerül nekik megjavítani vagy cserélik és jót kapok, akkor még nem megy el tőle a kedvem, mert ennyiért akkor is nagyon megéri. Ez az 1 hét még belefér. Ennél drágább telefonoknál is előfordulnak hibák. -
tPedro_
őstag
-
rizso
addikt
Úgy tudom a dominó kártyát is vissza kell adnod. Ha beszéltél róla, akkor annyival kevesebbet kapsz majd vissza (ha jól tudom). Azért kérdezz rá a T-mobile topikban is, ők csak jobban tudják, mint én
Mindenképp kérdezz rá, mert ahogy nézem, háromból három különböző választ kaptál
-
M0RGI
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy egy személy nevén lehet-e töb domino előfizetés?
Ugyanis ha a készüléket visszaadom, pénzemet visszakapom, és újra rendelek webshopban, akkor megint
lesz egy domino előfizetésem.
Vagy amikor leadom a készüléket, akkor a dominot is le kell adnom? -
csill4g
csendes tag
-
M0RGI
őstag
Én a szilikonosat rendeltem meg kemény 990 Ft-ért. Ha majd megjön és más addig nem teszi meg, beszámolok róla fotók kíséretében.
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #2960 üzenetére
Nagyon örülök hogy összejött az összeg, és megvettétek a telefont.
Sajnos eddig én is kimaradtam a szórásból de utólag én is hozzájárulnék egy kis összeggel a projekthez.
Kérlek ha még fogadtok felajánlásokat akkor küldd meg akár privátban a számlaszámot ahova lehet utalni, és akkor én is beszállnék, ha még lehet!
-
shenmuedc
tag
Most hogy a telenor a blade 3 telefont vette fel a kínálatába, gondolom grandx nem lesz mi? Egyébként arról tudni valamit? Mert a gyári specifikációk nem egyeznek meg a telenornál árulttal.
-
gorogtibor
csendes tag
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Ebayről " wakaplaza" felhasználónevű emberkétől rendelt már valaki Nillkin tokot, ami meg is érkezett? Ha igen, mennyi idő alatt? Október 10-én rendeltem, nem tudom bízzak-e még abban, hogy megjönKöszi!
-
M0RGI
őstag
Nem tudom már ki külde a ZTE-nek el az eddig felmerült "hibák" listáját.
A kérdésem, hogy jött esetleg valamilyen válasz tőlük? -
kelzsoca
félisten
(#2952) sdd2
(#2953) ggeleven
(#2955) vzazaKöszönjük a felajánlásokat, ha úgy érzitek utólag is küldhettek, illetve bárki, aki úgy gondolja (vagy már korábban ígéretet tett rá)
A támogatók természetesen bekerülnek az 1. hsz-be is.
-
M0RGI
őstag
válasz
Coolmat #2947 üzenetére
Nekem a T-nél azt mondták, hogy ha webshopban vásároltam, akkor a T-pontban csak leadhatom a készüléket, amit ők küldenek vissza. Cserelehetőség ott helyben nincsen.
(#2949) kelzsoca: én is utólag szeretnék támogatni ha van rá mód, de még futom a köröket a telefonnal és még nem 100%, hogy ez a típus marad.
-
kelzsoca
félisten
ZTE Grand X a közösségért project
A mai nappal, Nektek köszönhetően sikeresen zárom/zárjuk a kezdeményezést.
A kitűzött cél: 20.000Ft összejött, és a készüléket (előfizetésre, és részletre) meg tudtuk rendelni, pontosabban Keeperv85 modder társam.
Természetesen amiben tudom támogatom én is.Ezen kezdeményezés még a ZTE fülébe is eljutott.
A támogatók (nick neveket írunk):
k_imre
Coolmat
piltom83
jano_023
pbl8608
SAMBUCE
Vegyszer
atipacsi
ÉneAz említett uraknak köszönjük az adományokat.
Next Generation Team
-
Danniel
tag
Találkozott valaki azzal a jelenséggel, hogy a power gombbal történő telefonébresztés után nem reagál a kijelző? A hardveres gombok mennek, de semmi más érintésre nem reagál. Volt ilyen email érkezésekor és bejövő hívásnál is. Úgy oldottam meg, hogy küldtem magamnak egy mailt a laptopról és utána már érzékelt a kijelző. De elég idegesítő tud lenni, ha éppen egy fontos hívást nem tudsz felvenni... Belefutott más is ebbe? B04 van a telefonon. Ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok.
-
Coolmat
őstag
Alleeban azt mondta nekem a szervizes, hogy a zte-ket nem javítják, hanem egyből cserélik, ezért nem érdemes élni a 8 napos elállás jogával ha hibás a készülék (kivéve ha nem tetszik valamiért a telefon).
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki,h mikor sms-t írok, akkor ne változzon meg a szó, amit írni akarok?
Elkezdtem írni egy szót ( nekem még teljesen új ez a érintős dolog) szóval mire felnéztem a szóra,addigra már teljesen más volt.kezdhettem előlről...pedig jó betűket ütöttem.
-
rizso
addikt
8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a telefont, és ekkor visszakapod a pénzt (30 napon belül).
3 napon belül kérhetsz készülékcserét, ha valós hibával viszed vissza. Ekkor ha van több darab készleten, és rendes a szervizes/ügyintéző, akkor talán ki is próbálhatod.
3 nap után, de még 8 napon belül ha jól tudom már nem kell kicserélniük hiba esetén, ilyenkor már javítják (persze lehetnek kivételes esetek is).Nem neked és nem is pbl8608 fórumtársunknak, de: néha érdemes megnézni, hogy ki hogyan fogja a telefonját, mikor nem hallanak jól. Például velem is előfordult már, hogy véletlenül eltakartam az egyik ujjammal a mikrofont, vagy éppen kicsit elfordítottam a telefont, és már nem is a mikrofonba beszéltem, és ilyenkor egyből jelezték, hogy rosszul hallanak.
-
csill4g
csendes tag
Aki cseréltette az itt Budapesten tette? Melyik T-Pontban nem problémáztak?
Ma én is visszaviszem. -
M0RGI
őstag
Na megvan a stratégia.
T-pontban nem cserélik ha elállok, csak visszaveszik, pénzt 30 napon belül visszafizetik.
Tehát beviszem, leadom, ha pénzt megkaptam és lesz a webshopban, akkor megint megrendelem.
Ha tökéletes lesz ez a készülék, akkor ok, ha nem, akkor megint elállok a vásárlástól. De harmadszorra már nem grandx-et veszek, hanem a visszakapott pénzen mást.(#2938) pbl8608: Párodnak milyen típusú készüléke van?
-
pbl8608
csendes tag
Szaisztok!
Sajna lehet nekem is ez lesz a gondom, párom panaszkodik, h néha rosszul hall, vagy egyáltalán nem is, érdekes dolog ez, mondjuk eddig csak ő mondta, más nem. Vajon nekem is ugyanaz lesz mint a többieknek?
Nem nagyon szeretném visszavinni...Üdv
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom volt-e már: [link]
-
Tomacko
őstag
válasz
Badboys #2901 üzenetére
BADBOYS te minden fórumba bemész fikázni az adott telefont? Szerintem töröld a francba a regisztrációdat, vagy csak hirdetéseket olvass-adj fel. A fórumokat pedig hagyd szó nélkül, számtalan helyen olvastam már a fikázó hozzászólásaidat, hogy pont az a telefon neked nem kéne meg mennyire ratyi. Hagyd élni az embereket és tünj a francba.
-
tonyqa23
senior tag
Most próbáltam hívni a 1430at. Olyan 30 másodperc múlva beleszól a gép,h "Jó estét kívánunk!" Aztán bomlik a kapcsolat. 1x sikerült,h elmondta a menüpontokat. Ezekszerint az enyém is szar...
-
M0RGI
őstag
Nem tudom van-e összefüggés, de milyen szolgáltatónál vagytok ti akiket jól hallanak?
A hívás eleji szünet sem fordul elő nálatok? -
-
Altradan
tag
Ez a mikrofonos dolog egyre aggasztóbb... Mindenkinél jelentkezik a hiba?
-
M0RGI
őstag
Na, több ember véleményét kikértem akikkel a mai nap beszéltem és mind azt mondta, hogy sajnos jön-megy a hangom hívás közben, mintha víz alá merülnék időnként.
A hívások fogadásánál szóba jött omniózus pár másodperces szünetben is közrejátszhat ez a "víz alá merülés". Ma ugyanis saját fülemmel is hallottam, felhívtam barátnőm telefonjáról a grandx-et és az első mondatot szinte nem hallottam olyan tompa, halk volt. Aztán jó lett, majd beszéd közben is többször előfordult ez.Hálózati hiba, fejlesztés? Akkor miért csak annál van probléma a hanggal, akit hívok? Én miért nem hallom a grandx-en?
Eddig úgy voltam, hogy a recsegés miatt holnap beviszem és kérek másik készüléket, de ha ez a hang elmenés tényleg ilyen durva, mint azt hallottam és mondták, akkor lehet, hogy kénytelen leszek visszakérni a pénzem. Még azért holnap tesztelem, mert nagyon sajnálnám visszadni ilyen bagatel hibák miatt ezt a szuper ár/ érték arányú készüléket.
Badboys " kínai be nem a házba,de még a környékére sem.":
Nem?? Minden kínai ami csak körülvesz! Minden! Nézd csak meg, a környezetedben levő dolgokat, tárgyakat, eszközöket. 90%-a made in china. -
szponzor
senior tag
válasz
Peter_Pan #2914 üzenetére
Gondolom, hogy nem a Google sara, mert nem az első alkalommal használom, sőt rögtön az "akadozós" beszélgetés után beszéltem barátnőmmel, szintén Google hangout, csak ő egy Linux-os netbook-ról beszélt, de annak kamerafelbontása is nagyobb, mint a Grand X-é, de a sávszélesség kisebb náluk, ideális esetben 10Mb. A Grand X sávszélessége 20Mb, nálam pedig 30 van és egy Nexus S-sel videótelefonálok. Továbbá a hang jól jött a ZTE-ről, de a kép még diavetítésnek is lassú volt.
szerk: de hétvégén kipróbálom helyi hálón is, ha addig nem teszi meg valaki.
-
szponzor
senior tag
Próbálta már valaki a Google+ hangout funkcióját? Most hívtak egy ilyen telefonról és videótelefonálás közben nagyon akadt a kép, jó, ha 1-2 fps-t elérte.
-
madmike
őstag
Nem akar sikerulni a root. ko9 leirasa alapjan probaltam. Rendbn lefut a progi, nem ir semmi hibat, vegen ujrainditom es semmi. Marketbol leszedtem a superusert, hatha, de nem.
32bites xp-vel probalom.
Mi a titok? -
TBG
senior tag
válasz
Badboys #2901 üzenetére
Az összes Lenovo lapim kínai volt. Valahogy nem az jutott egyből eszembe, hogy semmi kínait a házba nem engedek be. Koreai telefon, német autó...sztereotípiák. Másrészről meg ugyan nézd már meg ezt: [link], sok LG feliratot nem látok. Harmadrészt meg Te a szereted a viccet, de nem érted kategória vagy?
-
Badboys
őstag
válasz
madmike #2906 üzenetére
Igazad van,de itt hirtelen kiadtak 4-5 javítást azzal megoldották az összes hibát így tökéletes lett még, ha nem is lesz 4.1. Sokan vettek akik azt mondták soha többet, itt nincs gond a supportal. Sokan jöttek onnan.
Zsolt_72: 100% ig igazad van, nem egy súlycsoport. Csupán arra reagáltam,hogy nem adja érte cserébe.
Tényleg nem akarok bántani senkit.Téma lezárva.
-
Badboys
őstag
Mennyit kért még rá? 80.000 ? Mert ugye ez vicc? Folyamatosan olvasom csak kíváncsiságból mert az OT 995 óta kínai be nem a házba,de még a környékére sem. 4X HD m van 5 ilyenért sem adnám. Bocs nem off ni akarok és elnézést kérek a tulajoktól, senkit sem akarok lenézni, sem megbántani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest