- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
Igen a ZTE nagyon jó "dobbantó" volt az intelnek
(mivel az első intel-es telók eggyike muszály is volt nekik mutatni valami nagyot és mindezt lehetőleg olcsón)
kelzsoca
Van remény OC-ra is?
(na nem mintha annyira hiányozna,e azért megelégedettséggel töltene el ha tudnám h van még fentebb
)
-
miresz
veterán
Azt valaki tudja,hogy a modosított romban is eltünik egy idő után a kirakott közvetlen tárcsázás néjegy?Ill. még egy kérdés,a modosított romba esetleg bennt van az a funkció,hogy arcfelismeréssel nyitja ki. telót? A havernak van egy Alatel 955-e és arra tett fel egy főőtt jb-t és abba bent van. Nagyon jó kis opció.
Új szoftver? És az is 4.0.4-es lesz? Ennek mi értelme?
-
kelzsoca
félisten
(#5792) Lenry
(#5793) andyTMNEM Jelly Bean fog érkezni, hanem 4.0.4-es Ice Cream Sandwich.
-
kelzsoca
félisten
Biztos forrásból kaptam egy hírt, hogy várhatóan hamarosan érkezni fog (heteken belül) a készülékre friss szoftver.
-
TBG
senior tag
válasz
Torento #5766 üzenetére
Egyetértek. Egészen egyszerűen az Intelnek akkora a tapasztalata proci gyártásban, tőkeereje, hogy ha kell, ha akarja izomból végigszántja a piacot. És lássuk be, ez a z2460-as igencsak jól sikerült. Persze, kellett hozzá a ZTE is, hogy relatíve olcsón köré tudjanak tenni valamit.
-
k_imre
tag
Egy kérdés játékról:
Van az air control nevű játék, ami a pontszámokat helymeghatározás alapján tárolja.
Másnál. Nekem azt írja, hogy kapcsoljam be a saját helyem a térképen. Pedig minden helyazonosítót bekapcsoltam már.
A fiam ugyanilyen telóján minden jól működik, eredeti rom-mal.Ráadásul mielőtt feltettem Zsoca&Keeper Next rom-ját, nálam is ment.
(Amellett, hogy a Next jól szuperál, de ez is jó lenne, ha...) -
89BDave89
tag
Kollégák!
Olyan gondom van, hogy néha hiába van tiszta wifi jelem itthon, vagy akárhol, nem tudok betölteni semmit, se honlapot se facebookot, se youtubeot, csak ha újraindítom a wifit, de akkor azonnal meg is javul, de ezt sajnos 10 percenként el kell játszani. Valaki tudja mit kell tenni, hogy ez elmúljon?
Köszi
-
atillaahun
veterán
válasz
Robbertho #5774 üzenetére
Szóval ha jól értem még a hdmi kimenet se sokat ér magába, hacsak nem raknak mellé egy dokkolót.
De végülis igaza van, akarja a franc dugdosni a kábeleket bluetooth-os egér meg billentyű volna a legjobb.
Csak gondolom ilyennel még senki nem próbálkozott, nekem meg biztos sikerülne vennem egy olyan párost amit nem bírna a telefon.
Ötletek esetleg? -
andyTM
őstag
válasz
andikaaa #5777 üzenetére
- nem a wifi lesz a "ludas".
- nekem sajna ha kikapcsolom a wifit, szinkront, adatot, akkor is néha beáll mint a gerely és nem reagál semmire amit a képernyőn kellene csinálni; konkrétan csak a power gombra reagál, de kikapcsolni már nem tudom, mert a képernyő érintését már nem érzékeli, mindez kb 2-3 perccel a képernyő elsötétülése után.
- erre tudtok valami megoldást?, - vagy küldjem vissza? -
SziberTomi
tag
Szerintetek mielőtt holnap visszaviszem a T-be a telefont csináljak gyári visszaállítást és szedjem ki az SD-kártyát? Vagy azt ott megcsinálják? (amugy nem rootolt és gyári rom van rajta)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #5772 üzenetére
Ebben a videóban is külön részletezi, hogy nem lehet egyszerre a kettő. Ő személy szerint bluetoothos egér és billentyűzet használatát javasolja. Irány a bolt!
-
Coolmat
őstag
válasz
atillaahun #5772 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy kiváltható-e így az asztali PC, akkor azt kell mondjam hogy sajnos nem, mert vagy az MHL, vagy az OTG lehet csak rákötve a telefonra, egyszerre a kettő nem
Amit még kihagytam a beszámolóból: előszőr furcsálltam, hogy miért nem szól a telefon hangszorója mikor rákötöttem a monitorra, aztán rájöttem: a HDMI-n kiküldi a hangot is. Rádugtam a monitorom jack kimenetére a fülesem, és egyből szólt a cucc
-
Keeperv85
nagyúr
-
Coolmat
őstag
Na sikerült időt szakítanom rá, és kipróbáltam én is az MHL adaptert és az OTG kábelt is.
Az MHL nálam is csak 1280X720-at engedett maximálisan beállítani, pedig 1920X1080-as monitorra kötöttem rá. Kipróbáltam egy HDMI - DVI átalakítóval is, azzal 1024X768 volt a maximális felbontás. Játékok pofásan néztek ki a 23"-os monitoron, a HD videók is jól mutattak rajta.
A 99 centes OTG kábel is prímán működik egérrel és billentyűzettel, USB elosztóval a kettő egyszerre is. A 4GB-os FAT32-es pendriveom viszont valamiért nem akarta vele az igazat, villogot csak, de nem észlelte a rendszer (lehet én voltam béna, és fel kell maunálisan csatolni mint meghajtót, vagy lehet a pendriveom szar, mert PC-m sem ismeri fel néha). Kipróbáltam volna 2,5"-os HDD-vel is (aktív elosztóm van, vagyis kaphat külső forrásból áramot), de az USB OTG Helperhez root jog kell, azzal meg most nem volt kedvem bíbelődni, majd ha megint lesz rá időm rootolom és kipróbálom jól kezeli-e az NTFS-t.
Szerk: Ja és amit még próbáltam de sajnos nem működött, az az MHL és OTG egyszerre. A következő volt az elgondolásom: Az MHL adapter ahol az áramot kapja oda bekötni az OTG kábelt, arra rá az USB elosztót, abba egér + billentyűzet és a külső tápellátás, de így nem kapott áramot az MHL átalakító
-
Torento
tag
Én még örülnék is neki ha más telefonokba nem lenne intel proci,legyen ez csak a miénk
(persze az appokkal való kompatibilitásra lenne rossz hatással) én is azt szeretem ebbe a telefonba h lealázza a drágább cuccokat... nameg én világ életembe intelbuzi voltam
és most sem kellett csalódnom benne.(amit "tudtam" már vásárláskor...ugyan mit várhatnánk egy intel laptól,h majd szar lesz?)Ennek a telefonnak bizony a processzor a legerősebb paramétere.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Két cellás 1650-es akku. Annyira elég, mint a többi ilyen erős. Attól függ mi szívja éppen.
A kijelző egy Sharp qHD LCD, amit a Novatek nt35516 színkezelő és vezérlő rendszer hajt meg, 16 millió színnel, kb. 174 fokos betekintési szöggel minden irányból.
Az unlock megoldható: befárad az ember a szolgáltatóhoz és kicsengeti az árát. Egyébként nem.
Itt kérnék meg továbbá mindenkit, hogy ne keressetek pü.-ben ilyen ügyben, mert nem fogok válaszolni erre. Ha tudnám sem mondanám meg hogy kell kiütni, de tényleg nem tudom és nem is akarom tudni.
-
sdd2
veterán
-
derrik
őstag
Hali?
Három infót szerelék......mire elég az 1600-os aksi, kijelző típus, az unlock semmilyen módon nem megoldható? -
w333
félisten
válasz
Cooler96 #5747 üzenetére
Igen elég "brutális" ez az Intel Proci és Gpu a kollégáim meg a felső kategóriás telefonokkal pedig csak pislogtak hogy böngészőből simán röccenés mentesen lejátsza a full hd videókat
(#5748) Keeperv85:
Türelem... biztos vagyok benne hogy ez még csak a kezdet és egyre több telefon fog megjelenni Intel proceszorral főleg úgy hogy most az összes gyártó csak tátott szájjal és nyálcsúrgatva nézik hogy az Intel az 1 mag-al olyan teljesítményt hozott mint valami felső kategóriás majdnem 4 magos ARM
(#5751) sdd2:
Teljesen jogos a feltételezésed de azért attól hogy 5800 hozzászólásból van vagy 20db. olyan akinek van valami baja ezt azért nem venném alapnak sőt az is lehet hogy "user error" miatt vannak ilyen hozzászólások és vajuk be azért ez nem olyan rossz arány
-
Samus
addikt
Ez azért egy kicsit túlzás. Tény, hogy nagyon pörög a kis Atom, de hiába a többszálas végrehajtás, az nem két mag. Ugyan fogalmam sincs, van-e olyan alkalmazás, ami valóban kihasználja a két fizikai magot, de a Linpack többszálas végrehajtás tesztjében látszik, hogy csak egy mag van. Mondjuk az tény, hogy a többi szintetikus tesztben rongyosra ver elég sok két magos készüléket. A felhasználó élménnyel egyébként sincs semmi baj.
-
-
w333
félisten
Nincs semmi baj az Inteles mobil-al sőt sokkal erősebb és gyorsabb is mint az ARM megoldása és az tény hogy az Intel-t 1 mag-al olyan 2X1800 mhz ARM-hez tudnám hasonlítani
Esetleg az a baj hogy van olyan program a Play-en ami nem működik ? ez is csak idő kérdése mert max. 3 hónap és az összes alkalmazás fogja támogatni az Inteles processzort -
sdd2
veterán
válasz
philoxenia #5730 üzenetére
Nem mondtam hogy hardveresen erősebb a samu, GXI erősebb csak az inteles megoldás kérdéses és a hibák is visszatartottak tőle mert 2 évre kellene minimum.
-
Torento
tag
Aki ért hozzá írja már meg légyszi mibe formázzam meg az sd kártyámat!
(jelenleg fat32-be van)
A következő rom cserénél szeretném ezt is "rendbetenni" ami remélem h hamarosan érkezik -
xSide
őstag
válasz
Visi570 #5733 üzenetére
Erről jut eszembe, nem online vettem csak hirtelen döntés alapján mikor a té mellett voltam. Kirakva nem volt mutatóba. Kérdeztem van-e, amit kihozott a csajszi bontott volt, be sem akarta kapcsolni... Mondom ok lépek máshova, ekkor csak erősködtem mondom nézzük meg a kijelzőt pixelhiba miatt
Teló bekapcs, akksi használat 0, verzió legfrissebb. Kérdem hoztak már vissza szervizgond miatt? Válasz nem
Üzlet megköttetett...
Persze előtte mindennap a topikot olvastam, azòta sincs semmi gondom. Tökéletesen elégedett vagyok! -
Visi570
csendes tag
Hosszas tanakodás után végül a GXI mellett döntöttem, és megrendeltem.
Remélem hibátlan készüléket kapok, de azért mondjátok el kérlek, hogy a telefon átvételekor mire kell elsősorban figyelnem?
-
Canonfan
senior tag
andyTM (#5708), apeelme (#5715):
Köszi a válaszotokat!Keeperv85 (#5710):
Igen, repülő módban volt, ráadásul hozzá sem nyúltam, ezért tartottam (tartom) durva aksifogyasztásnak, mert repülő módban eddig kb 5-8% evett egy éjszaka alatt max, nem ennyit...apeelme (#5715):
Köszönöm szépen mégegyszer a hasznos infókat!
Nem kell elnézést kérned, igazad van, most hogy jobban belegondoltam én is jogos amit írtál.Annyira kétségbe azért nem vagyok esve, az előző telefonomnál is előfordult párszor hogy valami ette az aksit, de ott egy restart megoldotta, itt viszont nem, és inkább ez utóbbi az ami idegesít.
A 3g Watchdog igazából csak megszokás miatt van fent, mert GB alatt nagyon szerettem és ott ugye kellett is, de most kipróbálom majd az ICS beépített adatszámlálóját, meglátjuk az mennyire válik be, de aksiidőben szerencsére eddig se a 3g Watchdog sem az Avast nem jelentett semmilyen gondot
Szerintem az lesz a legjobb amit javasoltál, de a Factoty Resettel még várok egy kicsit (túlzottan nincs hozzá sok kedvem) most az a tervem hogy pár töltési ciklust hagyom így, közbe ami jön app frissítés azt felrakom, hátha kijön ahhoz az apphoz ami eszi az aksit egy frissítés ami megoldja a gondot, de ha nem változik akkor Factory Reset, remélem legvégső esetben az megoldja a dolgot...
gerii (#5727):
Nem Dolphint, elsősorban neki a könyvjelző widgetjére gyanakodtam első körben aztán próbaképp felraktam ideiglenesen a Boat browsert, + a Dolphin bookmarks wigetjét le is szedtem de nem változott sajna a helyzet... -
Torento
tag
Amikor vettem énis gondolkoztam az advance-n is.. de kb csak a super amoled miatt... olvasgattam róla és találtam olyat h SGS1 mellé téve az advanced-nek nem olyan fényes a képe.. na ez elég is volt (bár am is b@szta a csőröm a 768mb ram...vicces)
-
M3aN
senior tag
Van egy szoftveres hibám a névjegyzékkel (google szinkronizált címtár) és a skype-l. Más esetleg találkozott már azzal, hogy összefésüli a kettőt, de helytelenül? Tehát random személyhez berak a skype-ból egy másik személy képét, állapotát, és skype-címét is véletlenszerűen hozzárendeli más személyhez a címtárból.
Ötlet a megoldására?A megjelenítésnek csak a google fiók van bekapcsolva.
-
sdd2
veterán
Üdv!
S Advance lett végül a választás a felsorolt hibák miatt és nem is volt vele gondom a teszt során, meg hát nemsokára jön rá a JB frissítés. Köszönöm a segítségeteket.
-
hunaqua
addikt
Segítsetek léccci!
Beállítások - Fejlesztői lehetőség - USB hibakeresés
...ezt Angol menü alatt hol találom? -
Cidan
tag
Sziasztok!
Erről a tokról mit gondoltok? Kellően jól illeszkedhet bele a teló?
Másik pedig, hogy melyik a legjobb fólia hozzá? Olvastam itt ilyen 3 rétegűről is, tudnátok adni egy linket? -
apeelme
addikt
válasz
Canonfan #5707 üzenetére
Könyörgöm gondolkozz már egy picit, és nyugodj meg. Annyira ráfeszültél erre és nem veszed észre a saját balgaságod.
12óra alatt elfogyasztottál 30% energiát az akksiból, de szerinted 80%-ot evett az Android OS.
wtf?
Most ülj le és gondolkodj...tegyük fel hogy mindent be tudsz zárni amit ott látsz és csak az Android OS marad, szerinted mennyit fog írni rá? Megmondom 100%-ot.
Akkor mégjobban kétségbeesel?
Ráadásul olyanba kötsz bele aminek nincs értelme. Fent egy nagy csomó alkalmazás amit itt meg sem jelenít!
Mivel kiiktattál mindent se mobilhálózat - hozzáteszem ezzel nem is spórolsz - se wifi se semmi még ébren sem volt, és még egy semmire sem való Avast-al is nyekteted...tök feleslegesen.
Elnézést a hangsúlyokért nem akarlak megbántani de nagyon eltúlzod a dolgot!
Tudod mit csinálj? Gyári romon adatvisszaállítás hogy szűzen kezdj, egy wifi kapcsolat, és egy google fiók hozzáad. Majd használd a készüléket...sokáig! (~1-2nap) Ne telepíts SEMMIT! Ha úgy gondolod hogy még mindig annyira merül akkor gari, és mond el nekik mi a problémád. Persze úgy is elhajtanak.
Példa: látom 3G watchdog fentvan...ő pl. figyeli a mobilhálózatot ugyebár, a pro meg azt hiszem még a wifi-t is...ha nincs hálózat akkor is ellenőrzi hogy mikor kell működésbe lépnie. Ráadásul tök feleslegesen van fent ICS-ben beépített adatforgalom ellenőrzés van, akár felső határ is megadható (+riasztási), sőt még appokként is leszabályozható az adatforgalom...mind wifire, mind mobilnetre egyaránt...akkor miért is van fent?
jah, és amit (#5708) andyTM írt - minden tiszteletem az övé - azt még véletlenül se...nem ez a módja.
-
kfz81
tag
Nekem is sikerült vásárolnom egy ilyen telefont, nagyon meg vagyok vele elégedve!Segítséget szeretnék kérni, mert itt valaki írta a fórumon, hogy a pc-s total commander-el úgy mászkál a telefonban, mintha a telefonon a root explorer-el, na ezt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet vagy milyen plugin kell hozzá? Mert én feltettem egy plugint, de azzal csak az sd kártyát látom , meg a telefon sd-ext-et ezt is egy FTP kapcsolaton keresztül!
-
miresz
veterán
Arra van valakinek ötlete,hogy ha kirakok egy közvetlen hívás widget-et akkor az egy idő után miért tűnik el?
-
andyTM
őstag
válasz
Canonfan #5707 üzenetére
- [ES Task Manager] root neki/startup maneger/kilövöd az automatikusan induló programokat, persze ne rendszer programokat; egy próbát megér.
- egyébként (szerintem) ez normális fogyasztás 12 óra alatt.... -
Canonfan
senior tag
andyTM (#5658), apeelme (#5659):
Köszönöm szépen a válaszotokat és a hasznos infót!
Az automatikus szinkronizálások és a net alapból ki vannak kapcsolva nálam pont amiatt hogy 3 nap környékét bírjon az aksi.
Pár appot letöröltem tegnap este próbaképp, amit mostanában raktam fel, egy ideig úgy tünt most már ok lesz, de utána megint elkezdte enni az android rendszer az aksit, de most már nem 50, hanem 80 % körüli amit eszik,mint ahogy az alábbi képeken látszik:
Szerintetek mit lehet még megpróbálni ebben az esetben, megéri várni pár töltési ciklust hogy talán rendbejön az aksifogyasztás, vagy mit lehetne még megpróbálni?
Bármilyen infót előre is nagyon köszi!
-
azamat123
csendes tag
Order and Chaos online nevű játékot valakinek sikerült elinditania a készüléken?
-
Samus
addikt
válasz
#40993792 #5668 üzenetére
Én Camera ICS+ -t használok. Bár a gyárival sem volt semmi bajom, itt ki tudom kapcsolni a zárhangot, és sok beállítás kínál, amit ugyan nem használok, de jó a tudat, hogy van
És Ultra beállítással 4 megás képeket csinál, ami ugyan nem jobb a High minőségnél, cserébe háromszor akkora a mérete.
-
SFMFer
csendes tag
Csinálhatok vele bármit nem lesz jó.
Csináltam egy gyári visszaállítást is, lehet ez nem volt jó döntés. A mobilinternet beállításai miatt.
Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest