- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
spinkler
tag
Köszönöm mindenkitől a megnyugtató válaszokat. Azt hittem csak nálam van ilyen, azért "pánikoltam" be, mert az előző telefonjaimnál nem láttam ilyet (pl Defy+). Természetesen így nem viszem vissza a készüléket, ami igen csak tetszik, meg vagyok vele elégedve! Védőfóliát akarok rárakni, azért vettem le a gyárit.
-
Peter_Pan
tag
válasz
spinkler #2090 üzenetére
Szerintem tisztísd meg rendesen a képernyőt, aztán kellő gondossággal rakd rá az új védőfóliát.
Fólia nélkül nem célszerű használni, mert nincs gorilla üveg. Vagyis idővel meg fog kopni/karcolódni az egyébként nagyon szép kijelző. A gyári fólia egyébként lemosható (igen, kipróbáltam és visszaraktam).
Én csak akkor vinném vissza, ha fólián keresztül is átütnek a pontok és zavarják a vizuális élményt.Csak a tudat miatt, hogy ott vannak (de nem látom őket), nem vinném vissza, inkább orvoshoz fordulnék és az felírna receptre valami pirulát, amitől megnyugodnék
-
toppet
csendes tag
Sziasztok! Szerettem volna feltelepíteni az mx playerhez az x86-os kodeket, de egy ilyen hibát írt: "Összeegyeztethetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkalmazással/alkalmazásokkal"
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
előre is köszi
-
Peter_Pan
tag
válasz
Lacko87 #2085 üzenetére
Tényleg biztos vagy benne, vagy csak a saját tippjeidet mondod biztosnak?
Valaki már eltérő benchmarkokat mért 600-ra és 1600-ra állítva. Ebből az következik, hogy olyanról nyilatkozol teljes bizonyossággal, amihez nincs kellő ismereted.Amúgy nem értem miért szenvedtek már 2 napja sok tucat frekvencia tekergetős poszttal, holott az egész nagyon egyszerű:
Aki épp valami csúcsjátékkal akar nyomulni, az tegye 1600 MHz-re, cserébe zabálni fog.
Mindenki más meg hagyja úgy ahogy van.
Mert semmilyen beállítással nem lesz elég hetente egyszer tölteni az akkut, a nap végéig viszont mindenképp kibírja. -
spinkler
tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek!! Ma akartam rárakni a telefonra egy védőfóliát, ám amikor levettem a gyári fóliát, belül a kijelzőn szabályos oszloposan, szalagszerűen elhelyezkedő pöttyöket fedeztem fel, amikor a fény ráesik. Azt hittem, hogy a védőfólián van rajta, de nem. Nektek van ilyen? Vigyem ezzel vissza?
Képek:
1
2
3
4
5
6
7
8
A vaku körül lehet észrevenni, olyan mint a porszemcse, de ez csillog, és a kijelzőn van.
A választ előre is köszönöm!
Ráadásként, most nem tudtam feloldani a képernyőt, mert feketén világított a kijelző, a megnyomtam a gombot. -
kidarida
csendes tag
válasz
Lacko87 #2085 üzenetére
Ha 600Mhz hagyom szaggat lagol a Most Wanted
Ha 1,6Ghz re állítom teljesen simán fut
Tehát eme gyakorlati teszt alapján valamit biztosan állítgat.
Más dolog az, hogy így hagyva mennyire enné az akkut.Szerintem ha ondemandon hagyom és 1,6Ghz re állítom a frekvenciát akkor 1,6-16ghz között változik a sebesség értelem szerűen ergo folyamatosan 1,6Ghz ketyeg.
Ha pedig 600Mhz választok akkor szerintem 600mhz-1,6Ghz között mozog az ondemand funkció miatt
Szerintem ezért szaggat a játék is mert össze vissza ugrál a két tartomány között nem tudta belőni a tutit..
míg 1,6ghz-1,6ghz között ugye nem tud semerre ugrálni..Vélemények?
-
Lacko87
tag
Szerintem ez a frekvencia állítgatásos játék az ICS miatt van benne, de semmit nem változtat ha állítgatsz rajta. Legalábbis a frekvenciavezérlésnél biztos, hogy nem működnek az opciók.
-
szponzor
senior tag
válasz
kidarida #2074 üzenetére
Az ondemand-nak pont az a lényege, hogy magától skáláz és ezért nem kell powersave-re vagy performance-ra állítani. Még nincs ilyen telefonom, nem tudok tapasztalatokat írni, de az eddigi telefonjaimnál (ARM proci) governor-ok szépen tették a dolgukat. Lehet, hogy ide valami spéci governor kell.
szerk.: A 600 MHz, az az állítható minimális frekvencia, ugye? Tehát nem a maximum, hanem az alsó határ, ugye? 600-nál nincs is kisebb?
DrCsernus: Az ondemand is csak a megadott határértékeken belül ugrál több fázisban.
-
TBG
senior tag
Nah meghozta a futár
Első benyomások:
1. Meglepően vékony. +
2. Nagyon szép. +
3. Rohadt nehéz volt leszedni a hátlapot, féltem, hogy eltöröm. - -
kidarida
csendes tag
Tesztelgettem kicsit
Ondemandon hagytam a frekvencia vezérlést és 600on a procit, így laggolnak a játékok pl.
Viszont ha proci 1,6Ghz re állítom akkor teljesen jók a játékok.
Akkor végül is hogyan működik az ondemand funkció? Mert ezek alapján játékban nem adja le a teljes teljesítményt ha 600mhz van hagyva a frekvencia, vagy csak össze vissza váltogathat a legkissebb(600mhz) és legnagyobb(1,6ghz) frekvencia között.
Gondolom a játéknak vannak olyan részei ami nem kívánja meg a maximális teljesítményt, de pár pillanat múlva megint szükséges lenne, aztán megint nem.. tippem szerint amikor változik automatikusan a frekvencia akkor nem tudja tartani a lépést a játékkal, vagy nem tom
Biztosan lesz itt hozzá értőbb személy aki tud erre magyarázatotÉs mindenkinek ajánlom ezt a telefont 2012 legjobb vétele címet megérdemli!
-
hunaqua
addikt
válasz
vegyszer #2073 üzenetére
-Az Aliexpress fizetéseit az Escrow kezeli,csak akkor kap pénzt,ha lezárod a rendelést.( ua. mint a Paypal)
-Van benne Magyar nyelv ( írja is az oldal)
-Nem kell meggyőzni Őket (ninden számla 20usd) Az más kérdés,hogy a vámon "átcsúszik",vagy nem.
Nagyon sokat rendeltem már az Ali-ról,minden gond nélkűl.
-
DrCsernus
csendes tag
Nem nagyon értettem az utóbbi oldalakon folyó 600Mhz témát. Hiába rakod 600-ról 1600-ra, ha a frekvenciavezéslést Ondemandon hagyod. Azért On-demand, mert úgy pörög ahogy terheljük. Ha User Specifire rakod, akkor lehet fingatni 600-on, amíg szét nem fagy.
-
vegyszer
addikt
válasz
hunaqua #2067 üzenetére
Azért Alibabától sem, és a 40 rablótól sem szívesen vennék semmi.
(pl nincs paypal használatra lehetőség, ha nem jön meg, vagy törött, sérült, ugye nincs aki védje a hátsóját az embernek. Valamint a vámon is megbukna jó eséllyel, és + 27% ÁFA + 8% VÁM után, (meg egy ezres vámkezelés után már nem az igazi. És őket nem hiszem, hogy meg tudo győzni, hogy írjon rá 19$-rt)De ne legyen igazam. (jól látom, telefon nem beszélni magyar nyelv? Bár írni tud úgy...)
-
Z.É.T.
őstag
Mi a helyzet a flac lejátszással? (fogalmam sincs, hogy egy telefon esetében ez sw, vagy hw kérdés)
(Egy barátom tervez a következő 2 hétben telefont venni, csak T-nél, - előfizu nélküli - 79.999HUF a felső határ, minimum 4inch, elsősorban tartalomfogyasztásra (webböngészés+olvasás+video+zene) és a zenéi 99%-a flac-ban van. Jelenleg a Galaxy S Advance a befutó (jó hangminőség, tűrhető hw) illetve bejött a képbe a ZTE GXI is)Köszönöm a választ, vagy az esetleges próbát.
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy OFF !
Csak érdekesség miatt:
http://www.aliexpress.com/item/Support-Russian-original-ZTE-u970-v970-Upgrade-Android4-0-Nvidia-Tegra2-1-2GHz-RAM-1GB-ROM/665668879.html
Rendelhető már a Tegra-s is,postával kb: 42.000.-huf
-
zoltan6
addikt
azt szeretném tőletek kérdezni,hogy mit javasoltok?készüléket akarok váltani,jelenleg blade-m van,amivel megvoltam elégedve.ezzel a készülékkel szemezgetek,vagy galaxy s2-vel.melyik lenne jobb választás? pro és kontra.
-
TBG
senior tag
válasz
adamsz82 #2064 üzenetére
Szia!
Ahogy tudom, a 4-es androidban alapól nincs USB Mass Storage opció. Egyik haverom a Galaxy S3-at éppen ezért csapta majdnem a földhöz.
Szóval:
1. root
2. [link] (Lehet, hogy pont ez az app nem fog menni, de vannak ilyenek szép számmal)Azt hiszem, hogy ez az útja módja.
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Tegnap óta birtoklok egy grand x-et, többek között hála a pozitív véleményeiteknek
Nos.. nem csalódtam én sem, nagyon tetszik bár eddig winmo-t használtam.
Pár kérdésem lenne, amire visszakeresve nem találtam egzakt választ.
Az egyik az USB kezelése, 64 bites Win7-nél sehogy nem jön fel USB drive-ként az SD kártya tartalma, csak valami médialejátszóként vagy kameraként jön fel, attól függően, hogy milyen módra állítom a telefont. Van egyáltalán megoldás, hogy USB storage-ként működjön androidnál?A másik, hogy a T-nél domino csomaggal vettem 100mb bónusz adatforgalommal, na ez nem akar működni, hiába engedélyeztem a bónusz forgalmat a *111# önkiszolgálóban. Van tippetek, hogy miért nem megy?
Köszi előre is a helpet!
Tapasztalat: tegnap du. 1kor töltöttem fel a telefont, utána munka közben nem igen volt időm foglalkozni vele, de este fél 7-től fél 11-ig folyamatosan nyomogattam, wifi végig ment, full hd-s filmekbe bele-bele néztem, telepítgettem, zenét hallgattam (a JetAudio lejátszó nagyon bevált, és a minőséggel sincs gond, esetleg a hangerő lehetne minimálisan izmosabb), majd este wifit-t kikapcsolva, bekapcsolva hagytam a telefont és jelenleg a töltöttség 49%. Szerintem ez teljesen korrekt (nem hiába vagyok intel párti
)
Az amoledes samsung O2-es telefonom egy ilyen kiképzés után többet dob le magáról töltöttség tekintetében, pedig ott az amoled jóval kevesebbet kajál. -
TBG
senior tag
Most írta a T:
A kiszállító futár a csomagot megkapta, a kiszállítás a mai napon megtörténik.
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel után hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!Nagyon várom már
-
ben11
őstag
Hogy szakadjatok meg..Egy napig nem nézek a topicra és ~250 hsz termett.
Most aztán lesz mit pótolni.. -
-
golyós
addikt
Találtam egy értelmezhető leírást a frekvencia vezérlésre:
A CPU scaling elnevezések tulajdonképpen algoritmusokat jelentenek, amik meghatározzák, hogy a két beállított CPU frekvencia /Min : Max/, milyen ütemben változzon, vagyis mennyi idő alatt, milyen lépésekben érje el a CPU a Min-ről a Max frekvenciát. Ezek és a CPU használat figyelési időközök variációi a Scalingok.
Az általános scalingok:
1. Performance : A CPU mindig a Max frekvencián megy.
2. Powersave : A CPU mindig a Min frekvencián megy.
3. Userspace : A CPU a CPU-device mappában lévő scaling_setspeed értéken megy.
4. Ondemand : Használattól függő CPU frekvencia beállítás. Szinte az összes további Scaling mód ennek a verziónak a variációja. Annyi változások vannak csak, hogy mennyi időközönként figyeli a használatot, és milyen és mennyi lépésben emeli meg a Min-ről a Max-ra a frekvenciát.
5. Conservative : Használattól függően 5%-kal növeli a frekvenciát, majd egy meghatározott ideig figyeli a használtságot /mintavétel ideje /, és ha kell megint növeli 5%-kal mind addig amíg szükséges, vagy el nem éri a maximumot. Lassú !!Én Ondemandra raktam, ez tünik ésszerünek.
Meglátásotok? -
Tomacko
őstag
-
szponzor
senior tag
Véleményem szerint a frekvenciavezérlést nem kellene elállítani. Ha nincs 600 MHz-nél kisebb minimum érték, akkor azon kell hagyni, maximum értéken 1,6 GHz, governor-nak pedig maradjon ondemand-on (a conservative használható még, de a powersave és a performance semmiképp sem). Bár nem tudom, hogy az Android mennyire használja ki a Hyper Threading-et, de szerintem azt sem kellene kikapcsolni.
Tegnap én is megnéztem a telefont a zalaegerszegi T-Mobile-ban. Szerintem szebb a kerete, mint az MTK chipset-tel gyártott ZTE-nek. Megvettem volna, de inkább webshop-ban 6500 Ft-tal olcsóbban majd.
-
Peter_Pan
tag
Szerintem a torzításról túlzó elképzelésed van, javaslom próbáld ki egy üzletben. Eddig nálam két hangfájl egyes részein vettem hasonlót észre az 1 hónap alatt. Ezek oszcillószkópos képét megvizsgálva azonban kiderült, hogy kissé túl voltak vezérelve, amelyre egy kis méretű hangszóró érthető okoknál fogva érzékenyebb. Vagyis ezzel azt akarom mondani, hogy normális alapanyag esetén semmit sem torzít a készülék. A gyári fülessel is lehet hallgatni, persze akkor nem kell különlegesen szép hangzást várni. Szerintem egyébként aki nem vájtfülű az teljesen elégedett lesz a készülék hangjával is. A vájtfülűek meg nem mobilon vagy mini füllhallgatón hallgatnak zenét
-
|AP|
veterán
ha már szóba jött a hangminőség:
valami jobb zenelejátszó appal (poweramp pl. - ezt használom a kezdetektől) próbálta már valaki? Mennyire vállalható a hangminőség? Nem vagyok nagyon vájtfülű, de azért az jó lenne ha egy normális fülessel és programmal nem torzítana és élvezhető minőséget produkálna. Egy Defy-ről gondolkodom váltani. -
^Clown
addikt
válasz
borsodika #2046 üzenetére
A Samun még vaku sincs... Szerintem egy dologban jobb annyival az i9000, ami elgondolkodtató: a hangminőség. Ha valakinek ez a legfontosabb, akkor ne váltson / vegyen Galaxy S-t. Ha marginális dolog, mert nem, vagy keveset hallgat zenét, akkor szerintem a ZTE jobb.
Bocs, nem trollkodom tovább
-
borsodika
őstag
válasz
#40993792 #2044 üzenetére
Képzeld el fél évig volt nálam napi használatban egy zte skate telefon és Kelzsocáék munkáján kívül nem igen volt rá semmi. A kinti cm portok is televoltak bugokkal és teljesen használhatatlan volt az egész. Nameg a led villanót nem tudtam pl semmilyen "zseblámpa" appal működésre bírni mert a zte úgy gondolta, hogy azt csak fényképezésnél használd... Tudom, hogy ez egy zte topic de attól függetlenül a fórumos kolléga kérdésére válaszolva én nem cserélnék zte-t samsungra inkább fordítva.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Tudom a telefont modemként használni mint az elöző Nokiámat a Pc Suite programmal?Ritkán kéne hétvégente mert anyóséknál nincs net igy a mobilt kötöttük rá a laptopra.
A frekvencia vezérlés pontosan mire jó illetve mire érdemes állítani?
Olvasom a forumot de ez még nem derült ki számomra. -
-
borsodika
őstag
válasz
Blackhole13 #2036 üzenetére
Én azért nem hagynám ott az sgs-t egy Zte-ért. Super amoled, nagyon nagy szoftveres support, és még Samsung is.
-
Joshi
titán
válasz
Blackhole13 #2036 üzenetére
Ha a hangra kényes vagy akkor ne ZTE-t vegyél.
ui.: egyébként hardveresen(cpu, gpu) erősebb teló a Grand X In, ez nem kétséges.
-
Blackhole13
senior tag
Samsung i9000-ről megérné váltani erre?
A hangra igen kényes vagyok, biztos vagyok benne nem veri a samu-t, de elfogadható a jack kimenete?
A costum romokkal jobb ellátottságra nagyjából mennyit kell egy új készülék megjelenésekor várni? -
kidarida
csendes tag
Kíváncsi voltam mit bír a kicsike játékok terén így letöltöttem a marketből a Need For Speed Most Wantedet
Kellemes csalódás ért, mert elindultigaz lagol egy kissé, mondhatni nagyon, de gyorsan betölt.
Gondolom majd ha lesz esetleg custom rom, azzal esetleg többet is kilehet préselni a hardverből, ugyan semmi szükség rá mert már így is nagyon megvagyok vele elégedve.
Ugyanakkor ez egy jó teszt voltUpdate!!!
Feladatkezelőben kilőttem mindent és most tökéletesen simán fut!!! -
t1
veterán
Hi!
Nah nekem is meghozta a a telót a futár.
1. Kb 2 órát bírt a gyári fólia? Valaki tud ajánlani tartósabbat?
2. Nekem is nagy hangerőn recseg/rezonál a hangszoró ez biztos, hogy a hangszoró hibája valószínűleg egy nagyon gagyi került bele X10 Minimbe sokkal szebben szólt, de így is használható ez miatt nem viszem vissza.
3. Imádom már most -
spinkler
tag
Sziasztok. Én is vettem ma egy ilyen telefont. Még nem volt alkalmam sokat nyomkodni, eddig nagyon tetszik, de a playről letöltöttem egy képernyőreszt appot, és fekete képnél észrevettem egy apró pixelhibát. Nem nagyon lehet észrevenni, de hát a tudat. Nem tudom vigyem e vissza szerintetek? Szereintem az eladó észre sem venné.
-
Lacko87
tag
Másodjára produkál a telefon egy érdekes hibát. Fel szeretném oldani a képernyőzárat, benyomom a bekapcs gombot előjön a feloldó képernyő, de nem reagál az érintésre. Bármit nyomok semmire nem reagál. Ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor felteszi a kérdést a kikapcsolás repülőmód stb. de a képernyőt hiába tapicskolom nem érzékeli.
Ha felhívom magam másik telefonról akkor utána helyreáll a képernyő érzékelése.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez már a másik topic témája-e
azoktól szeretném kérdezni akik frissítettek B4-re hogy hoz bármiben változást?
Igazából nekem a mostani rommal (B3) sincs semmi problémám, megy, gyors, és ezidáig semmi buggal nem találkoztam, szóval ha semmiben sincs változás, akkor én szerintem hagyom úgy ahogy van, max ha valami komolyabb újítás van, pl. kiadják rá a JB-t vagy megcsinálják a rádió részt akkor frissítenék...Illetve még annyit szeretnék megkérdezni, hogy a gyári frissítő app-al frissítettétek, vagy recoveryből?
-
Cooler96
aktív tag
srácok,ti rajtahagytátok a gyári kijelzőfóliát? észrevettem a védetlen területet a front camera felett.Más kijelzővédők védik azt a területet.A krédés az hogy megéri e lerendelni,csesződni a feltételével.
-
damenija
csendes tag
Frissítettem b04-re de a rootolás így sem megy. Pedig azt írja minden OK.
-
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Egy kérdés, amire eddig sehol sem találtam választ: az androidra Mo-on hivatalosan nem kapható, ámde kis hazánkban fejlesztett 3 betűs nevű navi rendszer vajon működik ezen az intel platformon? A túra gps alkalmazások? Navitel? Nekem ez lenne az egyik legfontosabb szempont. Nagyon tetszik a teló, de ha nem megy rajta a navigáció, sajnos felejtős...
Köszi a választ előre is! -
rizso
addikt
Na jó, de eddig én nem találkoztam ezzel ilyen formában, így akár arra is lehetne gondolni, hogy manuálisan tudod állítani magadnak (ami ugye félig-meddig igaz is). Talán valamelyik kínai kütyünél láttam ilyet. De az is lehet, hogy ez ICS tulajdonság (nem tudom, a legutolsó droidomon még nem volt ICS).
Zsolt_72: igen? Én nem láttam
Keeperv85: zsír! Mondjuk ez sem rossz kép, mert itt még ZTE logó sincs az előlapon, viszont itt meg a kijelzőképet kellene cserélni a jelenlegire (már ha mindenki egyetért - nekem legalábbis jobban tetszik az első hsz-ben lévő képernyő)
toppet: ennyi, tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest