Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricky333
csendes tag
Igen ezen én is gondolkodtam, ez most szerencsére eddig hibátlannak tűnik, de lehet hogy hosszabb beszélgetés közben nekem is előjön valami. Mivel csak kb 3 percet beszéltem, de az kifogástalan volt mindkét fél számára.A rezgést simán éreztem a zsebemben, hangját is hallgattam, nem hallottam semmi különöset.
-
ricky333
csendes tag
Sziasztok!
ma visszavittem T-be a telefont, mert amikor az alsó ledsor viálgított a képernyő jobb alsó sarkában kis fehér pixelhiba jelent meg.mivel 3 napon belül voltam ott helyben kaptam egy teljesen új telót, amin mindent le is teszteltem, és kifogástalan.
Direkt figyeltem a rezgőmotort, elég erős, farmerzsebben simán érzékeltem hívásnál.
Az 1-2 másodperc némaság, nálam úgy tűnik nem jött elő, még az előző készüléknél sem.
Maga a rendszer szupergyors, közepes grafon megy rajta a dead trigger, és egyéb játékok.
Az összeszerelése, tényleg 5* még a boltban is szenvedtünk vele egy sort mire le lehetett szedni.
Viszont a boltban mondták, hogy elég sok zte-t cserélnek. (gondolom, rezgőmotor, pixelhiba és társai.) -
-
ricky333
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is megkaptam a zte grand x-em, nagyon meg vagyok elégedve vele, viszont találtam egy kis hibát.
Amikor az alsó billentyűsáv világít a képernyő jobb sarkában egy kis pixel is fehéren világít.
Valaki találkozott ilyen, vagy ehhez hasonló jelenséggel? -
ricky333
csendes tag
Valaki már kipróbált nagyobb vas igényű játékokat rajta?
pl: gta3, mc3... -
ricky333
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy mennyire erős a hangszórója, illetve zenehallgatáskor mennyire hangos fülhallgatóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi