- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
housejoy
tag
ha sms-t írok amint ékezetet akarok használni azonnal 2 sms-ben akarja elküldeni az üzenetet, valahol átlehet ezt állítani hogy megfelelően kódolja ?
-
Samus
addikt
válasz
Robbertho #2891 üzenetére
Részletre vásároltam, az előfizetésem megújításával. Az előző telefonom is részletre vásároltam (majd' két éve). Szóval emiatt engem is fel kellett volna hívniuk. Vagy aki folyamatosan fizeti a számláit, azt nem zaklatják ilyennel? Vagy nem tudom. Az első mailben benne is volt, mint említettem, hogy a munkatársuk megkeres telefonon adategyeztetés céljából.
Igen, ez eléggé OFFra sikerült, csak gondolom mindenki örül, hogy jutott neki, a múlt héten nem nagyon lehetett kapni. Tisztára, mint a Blade esetében. Bár ott nagyobb volt a készlethiány.
-
ux1
addikt
Át kellene nevezni a topicot: GrandX In megrendelési tapasztalatokká...
-
alien19
tag
Nekem mára kellett volna jönnie pp-pontba mire a nő közli h ma nincs is szállítás.... WTF???? Na mindegy holnap remélem megjön....
-
zannor
tag
Sokakkal ellentétben hála az égnek, nálam semmi gond a microfonnal, de...
A rezgőmotor valóban elég gyengére sikeredett, beszélgetésnél pedig néha-néha recseg a hangszóró (maxra tolva).
Ettől függetlenül szerintem teljesen rendben van a készülék és teljesen megérte az árát.
Már csak a mobilaréás tesztet várom róla
-
-
Samus
addikt
Én nem tudom, engem nem hívtak. Szombat délután rendeltem. Akkor jött a mail és az sms is (kértem), hogy a rendelésem állapota: feldolgozás alatt. Ma délelőtt jött egy mail, hogy rendelésem állapota szállítás alatt. Szerdára érkezik (ahogy kértem). De sms nem jött. Vártam, hogy hívnak, mert az első mailban ez szerepelt, de nem kerestek...Összefügghet ez azzal a ténnyel, hogy előre kifizettem?
-
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #2885 üzenetére
A hangrögzítős felvételeim nekem is teljesen jók. Én még azt vettem észre, hogy utazás során sokszor villog pirosan a státusz led, tehát sokszor nincs térerő. Annó a Bladenél nem tűnt fel, hogy ennyiszer nincs hálózat. Még az is lehet, hogy valamilyen térerő/antenna vagy hálózatkezelési gond van vele.
-
Coolmat
őstag
válasz
csill4g #2863 üzenetére
Most délután felhívtam csomó embert, egyedül a hugom mondta egy alkalommal hogy megint rossz, de akkor ő is olyan helyen volt ahol nagy a zaj, később visszahívtam és úgy azt mondta hogy már jó. Előbb beszéltem egy haverommal, ő úgy mondta hogy néha mintha dobozból beszélnék, de általánosságban ő is azt mondta most rendben volt a hangom. Beépített diktafont is próbáltam, visszahallgatva teljesen érhető. Nem tudom mire vélni a hibát, lehet hogy tényleg a hálózattal volt/van valami gebasz.
-
TBG
senior tag
Gyerekek, szerda óta van meg a telefon...nem akarok mindenféle okos eredményeket írni. DE!!!
Nagyon tetszik, vagány, gyors, aksi bírja, az LG 4x-es unokaöcsém cserére ajánlotta a sajátját(persze nem adom).......szal ütős kis cucc.
-
M0RGI
őstag
Hát, akkor holnap megpróbálom bevinni a T-be, legalább hallgassák meg a szervizesek.
Ha 8 napon belül vagyok akkor pénzt adnak vissza, vagy csere?
Kérhetek cserét mindenféle indoklás nélkül?
Ha nincs készleten, akkor mi van?Ha 8 napon túl viszem vissza a recsegéssel, akkor gondolom csak akkor cserélik, ha ők
is hallják/látják a hibát. -
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2864 üzenetére
Hétvégén is az volt, akkor csak néhány funkció nem működött.
Egyébként, ha valaki nagyon siet, telefonon felhívva őket ugyanúgy megrendelhető webshop kedvezménnyel (erre a hibára vonatkozva).Nektek egyébként mennyi volt a házhozszállítás Budapestre?
Szombati rendeléssel, ma még nem hívtak adatokat egyeztetni, és a T honlapja szerint péntekre lenne itt :\. -
Keeperv85
nagyúr
Közérdekű közlemény: jelenleg a T oldalán karbantartás van, szóval ne lepődjön meg, aki esetleg éppen rendelni szeretne és elhajtja a rendszer a bánatba. Türelem!
-
csill4g
csendes tag
válasz
Coolmat #2847 üzenetére
Én is először arra gondoltam, hogy eltakarom a mikrofont, mert elég szerencsétlen helyen van. Aztán direkt figyeltem rá és ha másképpen fogom is ugyanaz a hiba. Ez már kb. 1 hete ilyen. Érdekes módon ugyanazt az embert hívva, úgy hogy mindketten ugyanazon a (két különböző) helyen vagyunk kb. 50-50%-ban fordul elő a jó és a hibás állapot.
-
Coolmat
őstag
válasz
Robbertho #2860 üzenetére
Bladenél nekem is először recsegős volt a hanszóró magas hangerőn, egyszer jó erősen belefújtam és azóta teljesen oké.
Grand X-el viszont az a bajom, hogy mások nem értik amit mondok, vagyis a mikrofonjával lehet valami gebasz. Még próbálgatok hívni embereket, és ha még jelentkezik valakivel beszélve, akkor megint visszaviszem, és addig el nem jövök amíg nem cserélik ki. -
alexka79
csendes tag
Nekem 3 napot bírt a telefon akksija, úgy hogy hétvégén kevesebbet beszéltem. Neteztem meg fotóztam, de azt sem túl sokat. Hétközben is kibírja általában 2 napot.
Rátettem védőfóliát, nekem az érzékenységgel nem volt problémám eddig. Recsegést sem tapasztaltam, bár max. feléig van a hangerő.A billentyűzet világítását én sem értem, van amikor egész világos helyen is bekapcsol és van hogy elég sötét helyen nem. Bár lehet csak mi érezzük máshogyan a fényviszonyokat. Nem mindegy, hogy egy mennyezeti lámpa ég vagy több elsozott kisebb fényforrás.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Coolmat #2858 üzenetére
Nekem Blade-nél volt, hogy néha recsegett a hangszóró. Általában a semmiből jött az egész (nem leejtés után, vagy ilyesmi). Egy újraindítás mindig megoldotta, azonban szerencsére összesen 2-3x fordult elő ilyen.
Ezt csak arra mondom, hogy lehet szoftveres eredetű a dolog. -
Akos_h
tag
Nekem azt mondták az egyik üzletben hogy egyelőre a ZTE nem javít csak cserél de ezt most igérik megváltoztatni a GXI-nél és az új tabletnél, mert az lehet már nem lenne gazdaságos.
Szerintem ejtsd meg a cserét ha időben előjön a hiba mert később ha pont ott nem csinálja akkor nem fogják cserélni. -
Coolmat
őstag
Direkt kipróbáltam most, hogy felvettem csutkára a hangerőt, de megintcsak nem sikerült reprodukálnom a hibát, tisztán hallott akit hívtam. Egyébként mielőtt bevittem a T-be csináltam egy gyári visszaállítást, lehet hogy ez oldotta volna meg
Szerk: na most meg beszéltem hugommal, és megint nem értett rendesen...
rizso: Nem vettem észre különbséget e téren a B03 és B04 között, csak félhomályban vagy abszolút sötétben kapcsol be a világítása, ami nekem megfelelő.
-
rizso
addikt
Bebeszélem magamnak, vagy tényleg jobb lett B04 alatt a gombok világításának a szabályozása?
-
Akos_h
tag
A szerződés keltétől és csak olyan T-Pont-ba viheted ami nem szerződött partner, hanem saját.
Én 2x cseréltem, az első akksi szintje mindig 43%-ot mutatott, a második eldobta a mobil hálózatott és újra is indult. A harmadik tökéletes de a kijelző a másodiknál érzéketlenebb volt mint a másik kettőnél. Ennél ugyan olyan mint a drágább készülékeken, épp hogy hozzáérsz és kész.
Ha cseréled, előtte hívd fel a T-t hogy hol van készleten vagy közvetlenül az üzletet. -
Akos_h
tag
Ez nekem sehogy sem akar összejönni. 4x lefutott és minden alkalommal azt írta hogy sikeres, de ROOT meg sehol.
B04 van fent és Win7 a gépen.
Amikor először próbálkoztam, akkor nem az alaplapba, hanem a ház elejébe dugtam az USB-t és akkor volt valami kérdése amire nem emlékszem de utána belassult a telefon és villogott a kijelző, amit a factory reset oldott meg csak.
Esetleg valami ötlet? -
M0RGI
őstag
Nálam a zárképernyős érzéketlenség nem jelentkezik.
A recsegés viszonylag jól eltűnt azzal, ha a hívás közbeni hangerőt pár osztással lejjebb vettem. Kb. középen van. Érdekes módon hang ereje nem csökkent számottevően, amit nem gondoltam volna előzőleg.
Az viszont tuti, hogy 3G-vel javul a minősége, de hogy miért azt nem tudom.Még próbálgatom más hívófelekkel is.
Érdekelne, hogy nektek kb. hol van a csúszka?
(Ez a 8 nap az elállásra a készülék átvevésétől, vagy a szerződés keltétől számít?)
-
M3aN
senior tag
Hali!
Megcsináltam a frissítést, és azóta már másodjára fordult elő, hogy a billentyűzár "csúsztatásos" feloldásánál nem érzékeli az érintést, csak 10-15másodperccel később. Nem tudom a notification bar-t sem lehúzni, illetve a zárat sem feloldani.
Szoftveres lehet a probléma, illetve másnál is jelentkezett? -
Coolmat
őstag
válasz
csill4g #2817 üzenetére
Pont emiatt vittem ma el szervízbe. Kipróbálta az ügyintéző srác, hogy felhívta a telefonjáról az enyémet, érdekes módon teljesen jól értettük egymást, ezután próbaképpen felhívtam még egy embert és ő is jól értett... Ő arra tippelt, hogy biztos eltakartam a mikrofont a kezemmel (ennyire hülye azért én sem vagyok), vagy hálózati hiba lehetett (na de 2 napig?). Annyiban maradtunk, hogy ha mégegyszer ilyet tapasztalok visszaviszem és kicserélik.
-
kliszi
senior tag
Köszi a választ ! Játékok téren mi a helyzet ? Melyik indul el zökkenö mentesen ? Gameloft játékok futnak rajta ?
-
Peter_Pan
tag
Gyárilag nincs gorillák ellen felkészítve
Viszont végre megérkezett a fóliám. Príma minőség és rögtön 2 darab a csomagban. Van benne anyag az látszik. Teljesen átlátszó és meglepően könnyű volt buborékmentesen feltenni. Ha tényleg annyira karcálló, mint hirdetik, akkor többé nem kell aggódnom a kijelző miatt. Sőt egy hajszálnyival mintha érzékenyebben reagálna érintésre azóta, bár nekem előtte sem volt panaszom erre.
-
Peter_Pan
tag
Néha egy-egy hangfájl tényleg berecseg. Ezeket ha egy valamirevaló szoftverben megnyitom, akkor kiderül, hogy túl vannak vezérelve. Néhány db-vel lejjebb állítom és utána magasabb hangerőn sem recseg. Nálam ez van és elég ritkán, úgyhogy engem nem zavar.
Annyi azonban lehet, hogy érzékenyebb erre más készülékeknél, de nincs összehasonlítási alapom. -
rizso
addikt
Nálam néha van recsegés, de szerintem a másik fél miatt. Páromat (Skate) tisztán, jól hallom, nem recseg, de pl. öcsémmel már nem mindig ilyen tiszta a vonal. Most kipróbáltam max hangerőn párommal, úgy sem torzított.
junkpod: nem értem miért kellene leszedni a gyári fóliát, ha egyszer nem zavar. Pontosan illeszkedik, nem buborékos, szinte olyan, mintha ott sem lenne, de mégis véd. Ez nem olyan, mint pl. sok Samsungon, hogy csak úgy rá van téve egy fólia, ami hirdeti a telefon képességeit. Azt értelemszerűen le kell venni, mert amúgy nem lehet használni a kijelzőt, De a GXI-nél nem ilyen van, aki nem fóliaellenes, annak fölösleges leszedni...
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy a kijelzöje gorilla g és hogy gyárilag van e rajta képernyövédö folia ? Még annyit hogy van valakinek listája hogy melyik játék fut el rajta ? Tudom nem kompatibilis néhány játékkal ! Köszi a választ !
-
Metronome
csendes tag
válasz
SziberTomi #2829 üzenetére
Köszi akkor ma mèg lesz egy utam...
-
junkpod
veterán
HDMI-hez: vigyázzatok a készülékeitekkel, mert a HDMI csatolók nem hot-plug csatlakozók, azaz nem ajánlott működés közben csatlakoztatni. Ha kipróbálnám ezt a funkciót én úgy csinálnám, hogy TV kikapcsolva, telefon talán felesleges, mert ő USB-nek gondolja talán, hdmi kábel tv-be dugni, majd a másik felét a telefonba és utána kapcsold csak be a tv-det.
gyári fólia: nem értem ezt a "gyári fólia" mizériát... Tudomásul kellene venni, hogy a világon sehol nem árulnak telefont előre szerelt védőfóliával, ami rajta van az a csomagolás része. Azzal kezd, hogy leszeded, hiszen a dobozból is kiveszed a telót
google névjegy szinkronizálásokhoz: az android folyamatos net kapcsolatot igénylő, szerver/felhő használatot igénylő rendszer. Ha ehhez nem tudsz hozzászokni, akkor nem neked való. Ez azt jelenti, hogy EL KELL FELEJTENI A SIMEN ÉS TELEFON MEMÓRIÁBAN TÁROLT NÉVJEGYEK HASZNÁLATÁT! (Legfeljebb azért érdemes a SIMre ráírni pár fontos telefonszámot, ha telefonhalál miatt akármilyen butatelefonban kellene a SIM-edet használni. Minden névjegyet a gmail fiókban vagy a vállalati exchange szerveren kell tárolni és oda is kell menteni és a telefont szinkronizálva használni. (nem letölteni, hanem csak használni a szerveres névjegyeket).
konnektor-töltő problémák: másik konnektor helyett lehet, hogy egy fordított bedugás is csodát tesz.
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, szombat òta van meg a kèszülèk ès nèha mikor feloldanám a kèpernyőzárat(vagy mit) nem reagál semmire. Ùjrainditás vagy pár perc várás segìtett, de ezzel èrdemes lenne visszavinnem valami t-pontba?
-
M0RGI
őstag
Na, ma, hogy többen hívtak tudtam tesztelni jobban a telefont.
Sajnos meg kell állapítanom, hogy nagyon recseg a vonal másik oldalán a beszéd.
Főleg az Á betűknél recseg, de úgy általában mindig.Annyit megdigyeltem, hogy ha 3G hálózatot használok, akkor kevésbé recseg, de 2G használat esetén
nagyon durván. Ez nem tudom mitől lehet, talán a 3G-nél erőteljesebb a másik fél hangja? Passz!Valaki letesztelhetné, mert ha csak nálam van ez a recsegés, akkor vissza kell vinnem.
Neten rendeltem, ilyenkor hogy van a pénzvisszafizetés, vagy csere?Köszönöm!
-
DemonDani
addikt
Mennyire gyorsan lehet mostanában inkompatibilis alkalmazásba futni? Javulgat a helyzet?
-
csill4g
csendes tag
A hangminőség problémával kapcsolatban mi az álláspont?
Sokan panaszkodnak, hogy nehezen értenek illetve "távoli" a hangom. A Blade-nél nem volt ilyen. -
airmax_2.0
tag
Szerintem ez nem gond hanem fícsör...
Én is sokat kínlódtam mire rájöttem.
Minden névjegy lehet a telefonra privilegizálva, vagy gmailes, amit szinkronizál. (A telefonosok privátnak minősülnek amiket nem akarsz felhőben tárolni, nehogy ellopják.. vagy mi...)
Ráadásul nem lehetett látni melyik a melyik (nekem régbbi androidom van még..) Fölmásoltam a telóról, aztán szinkronizáltam és duplán lett.. töröltem és eltűnt szóval megkínlódtam mire rájöttem.
Nyugodtabb lesz az életed, ha eldöntöd, hogy hányféle névjegyet akarsz, és akarsz e csak a telón tárol névjegyeket.
Ha nem, .... királyság akkor a gmailen szinkronizálod, és minden megy... és ekkor ne zavajon, ha telefonora szűkítve üresnek mutatja névjegytárolót ott a nem szinkronizáltakat fogod csak látni... -
madmike
őstag
Volt mar tema, hogy antutuban kb ugyanazt a pontszamot kapja a telo akkor is ha 600on es akkor is ha 1600MHz-en van a proci. Nekem 600on volt, de most egy nagyon alap alkalmazasnal tunt fel, hogy nem a legfolyamatosabb. Feltettem 1600ra es utana mar szaladt. Valaki tesztelte mar, hogy mire erdemes allitani?
andrás47 : volt par magasabb arfekvesu tlefonom mar es szerintem semmivel sem erzeketlenebb ez mint azok voltak. Egyedul a tabletem erzekenyebb (Concorde 9.7 ips plus), de az mar tul erzekeny, sokszor hozza se kell erni a kijelzohoz, neha par mm-rol mar erzekel es eleg zavaro tud lenni.
Szoval szerintem a zte igy pont jo. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Valahol olvastam, hogy ennek a készüléknek az érintő képernyő érzékenység kicsit" elmarad az általánosságban jellemzőktől,akinek ilyen telefonja van mi a tapasztalata, ez előző készülékéhez, vagy egy magasabb árkategóriájú készülékhez viszonyítva?
Egyébként a T-s készülék csak T-s kártyát fogadja el, vagy bármilyet ? -
sdd2
veterán
válasz
unyadavid #2801 üzenetére
Meglátjuk, csak kerüljön a kezembe pár nap erejéig, de ha mákom van mint saját telefon tesztelhetem.
Zsolt_72
Ne is mond, tanulok mint állat, 3 cikk volt, már csak 2 kell és ma is jön egy one s. Föleg a szombati meló miatt van most ez a szarság, most majd beérem magam.
-
komaka
csendes tag
Milyen GPS programot érdemes feltenni rá amihez nem kell wifi és rendesen is működik??
-
Hegasus
senior tag
válasz
Keeperv85 #2800 üzenetére
Jajjj egyáltalán nem az első hozzászólás minőségét, meg íróját akartam kritizálni (ha kell akkor inkább dicsérném, mert jól összerakott 1. hsz.), hanem arra akartam célozni, hogy nincsenek feltüntetve benne a hibák, tehát egyáltalán nem gyakoriak, sőt talán szóra se érdemesek. Még egyszer bocsánat, hogy félre érthető voltam.
-
toppet
csendes tag
Valaki tud esetleg egy jó programot amivel képregény (.cbr) fájlokat tudok olvasni? Nem kell semmi extra csak menjen rendesen mert eddig vagy 5-öt megpróbáltam és talán a comic rack a legjobb, viszont az meg néhány lapozás után összekutyulja az oldalak sorrendjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest