- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
Vásárlás alatt mikor a t-mobile-nál kezébe veszi az ember mire kell figyelni? Voltak kezdeti hibái a készüléknek? (Csak mert az első hozzászólásban nem találtam erre utaló nyomokat, tehát tökéletes minden darab?
)
-
unyadavid
senior tag
+1 (bár már megnéztem élőben is, mostmár csak az árváltozások befolyásolhatnak)
-
Lacko87
tag
Nagyon jó ez a Zsolti_72 által írt teszt, de én egy Mobilarénás tesztre várok már nagyon és egy Különösen Ajánlott plecsnire. Ez lassan kezd méltatlan lenni a készülékkel szemben.
-
-
M0RGI
őstag
válasz
gyuribácsi88 #2784 üzenetére
Attól, hogy nálad belement a tokba, másnál nem biztos. Pl. nálam nem.
Vagy csak olyan minimálisan, hogy nem volt számottevő, főleg pár havi kitörlés mellett.
De gondolod más toknál, vagy tok nélkül nem kerül a telefonba por??? -
-
Melyik "okos" kezdte el terjeszteni azt a baromságot hogy a szilikontok-ba nem megy be a por? Pont hogy a szilikon tok az, ahol a tok és a telefon közé bemegy az apró porszem és szépen bemászik a telefonba is. Nekem az előző telefonomon olyan szilikon tok volt ami 100%-ig olyan passzos volt mint az állat, de a sarkoknál meg alul, olyan szinten megragadt a por és szépen lassan a telefonba is bejutott hogy dobtam a szilikon tokot a francba 1 hónap után, na ennyit a szilikon tokról.
-
Coolmat
őstag
válasz
s.adryen #2781 üzenetére
Ha van microSD kártyád, akkor töltsd le a ZTE honlapjáról a teljes ROM-ot, és tedd fel SD kártyáról. A rezgése nekem is furcsán hatott az első pár napban, azóta már megszoktam. Zörögni nem zörög, de akiket hívok alig hallanak, úgyhogy ezzel vissza kell vigyem sajnos a telefont szervízbe
-
s.adryen
csendes tag
Hello! Valakinek tippje arra, hogy miért találja meg mobilneten keresztül a b04-es frissítést és miért nem találja wifin keresztül ugyanezt? Nem akarom a mobilnetemet rápazarolni.
Még egy kérdés: mindenkinek úgy rezeg, mintha egy légy zümmögne a szobában? És nem zörög valami nálatok a telefonban telefonálás közben?
Köszi előre is a válaszokat! -
rizso
addikt
Van valami tippetek arra, hogy hogyan tudnám kikerülni, hogy a képek és videók importálásakor hogyan lehetne azt kikerülni, hogy az indexképeket és a filmeket ne másolja fel a laptopomra? Fontos, hogy ne kézi másolgatás legyen a tipp, hanem mikor a géphez csatlakoztatom, akkor az automatikus lejátszás "importálás" opciójával tudjam megoldani...
-
Canonfan
senior tag
sdd2 (#2614), Robbertho (#2617), Peter_Pan (#2619):
Köszönöm a válaszaitokat,
tényleg nem volt egy nagy probléma, csak idegesített kicsit hogy csak úgy elszállt...
Szerintem az lehetett a gond, hogy azok a folyamatok amik pl a bill. zár hangot bekapcsolják nem indultak vissza rezgő módból, szóval némák maradtak, de ez csak egy elképzelés részemről...
Gondolkodtam a dolgon, de végül nyert a Factory Reset, ez szerencsére megoldotta a problémát, most hogy újra belektam csinálok is egy biztonsági mentéstArról van esetleg infótok, hogy a B04-es frissítés javította esetleg a rádiót?
-
M0RGI
őstag
Végül is mi lett a konklúzió a repülőgép üzemmód használatával kapcsolatban?
Ha be van kapcsolva, akkor is merül a telefon, de ha nincs bekapcsolva, akkor mégjobban merül, nem?
Ha ne használjuk, akkor mit használjunk helyette?Nekem tegnap éjjelre be volt kapcsolva és sajnos 8%-ot merített az akksin.
Kb. 6x felébredt, de visszanézve, akksihasználatban csend volt. Fura, hogy mitől ébredt fel néha és ezek miért okoztak 8%-os merülést? -
HuMarc
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire olvasható a napon?
Előre is köszönöm a választ!
-
M0RGI
őstag
Hogy tudhatom meg, hogy sikerült-e a leírt rootolás?
-
keep2000
tag
válasz
tonyqa23 #2761 üzenetére
A class értékek az adatátviteli sebességet jelölik, minél nagyobb, annál gyorsabb (és drágább).
A méretet neked kell eldönteni, általában egy 8 gigással azért elég jól el szoktak lenni az emberek
Márkában sok embernek van személyes preferenicája, szerintem ha valamilyen márkásabbat veszel, nem lesz vele gond. Pl Kingston kb minden sarki üzletben van, az nagy általánosságban jó lesz. -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Megvettem ezt a telefont és teljesen kezdő vagyok az android témában. Kérdezném tőletek,h milyen memóriakártyát vegyek bele? Melyik márkát ajánljátok és számít-e, hogy class 4, 6 vagy class 10-es a kártya? Köszi! -
M0RGI
őstag
Na root megvolt, sikerült! Köszönet érte!
Most szeretném eltávolítani a nem kellő appokat.
Egy uninstaller program csak a visa kártyás cuccot mutatta mint gyári program, azt leszedtem.
A többi rakatot (twitter, mail, gmail, google+, fb, stb.) mivel tudnám leszedni? -
Coolmat
őstag
-
golyós
addikt
Nekem pont ugyan ez volt a gondom tegnap.Szépen leoltottak aztán ennyi.
Én is a telefonon tárolnám a cimjegyzéket de úgy néz ki a google az ilyen.
Végül is nekem jó így csak nem értem miért nem lehet a telefonon tárolni a dolgokat.
Összekötve a googleval tényleg egyszerübb minden(Play,Gmail,stb) de akkor is érdekesnek találom. -
M0RGI
őstag
válasz
Robbertho #2745 üzenetére
Hát pedig én is kiiktattam a gmailt és nagy nehezen visszaállítottam a keveréseit. Szépen ledaráltam a webről, a telefonról is mindent, aztán visszaállítottam a sync managerrel a pc-re elmentett névjegyeket, de mindenekelőtt letiltottam a szinronizácót. Én nem fogom állandóan figyelni a gmailben, hogy nehogy beszinkronizálja a telefonom címlistájába boldog boldogtalan emailcímét pl.
De persze ez egyéni vélemény.Apropó, ez az app center ez mi a túrónak, ha ott a play?
Mutatja hogy frissítsek appokat, aztán a play már rég lefrissítette. Ráadásul amit mutat, annak a felét nem tudja frissíteni. Ez az elsők között lesz root után amit törlök. -
Samus
addikt
Banyek, de várom már a telefont, hosszú lesz a jövő hét, szerdáig...remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket...
Nemrég megjelent a Marketben (Play) egy kívánságlista menüpont, és még nem telepített alkalmazásokat lehet megjelölni így, amik egy ilyen listában lesznek. Ennek van bármilyen jelentősége? Vagy csak egy sima megjelölés, hogy később ne kelljen keresni? Rég akartam egy ilyen opciót.
És még mindig nem tudom, mekkora a telefon belső tárhelye. Valaki írja már meg, mekkora területre tudok telepíteni. Köszi...
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2743 üzenetére
Előbb utóbb úgyis érdemes erre áttérni, hiszen mindent a google tárol.
A gmail felületén tudod szerkeszteni a névjegyeket, e-mail levelezőtársakat hozzáadni, egyesíteni névjegyeket stb.
És a változás 1 percen belül a telefonodon is megjelenik.Ha ezt megtetted volna már régen, kb. 10 perc alatt minden pontosan ugyanolyan lenne, mint a blade-en volt
ROM cserék után ez a "legjobb" része az egésznek, semmit nem kell csinálni, visszaállít mindent magától. Anno én is lementegettem vCard-okat, de rájöttem, hogy teljesen felesleges.
Igaz, egyszer azért rá kell szánni valamennyi időt, hogy jól nézzen ki a címtár. -
M0RGI
őstag
Itt gmailben minden rendezve van. A telefonon ha kiválasztom, hogy telefonmemória látszódjon csak, akkor nincs egy névjegyem sem. Ha az egyebet választom ki, akkor látszik minden. Az egyéb gondolom a gmail account lehet.
De én ezt ki akarom zárni a buliból, én csak a telefonmemóriában akarom tárolni a kontaktokat, gmailben még csak párhuzamosan sem.Azt sem értem mikor kerüt át az összes névjegyem a gmailbe, amikor a bladen mindig csak a telefonra mentettem helyileg és a szinrkonizáció is ki volt kapcsolva.
Talán a grandx-nél elkéstem a szinkronizáció letiltásával és suttyomban átrakta a gmailbe. Talán ha megkérdezte volna, annak örültem volna....(#2743) Keeperv85: simen nincs semmi, telmemóriában sincs semmi. Épp azt szeretném, hogy a netes lista kerüljön át a telmemóriába, de nem jövök rá hogy tegyem meg.
-
t181
senior tag
Eléggé user error... Sosem volt ilyen problémám...
Először tegyél fel egy ExDialer-t(bár nekem az ICS sajátjával sem volt soha bajom...)
Utána szépen felmész ide (PC-n).
Itt megcsinálsz mindent. Ezután, ha netet kap a telód, mindent frissít úgy, ahogy gépen megcsináltad.
Ekkor a telefon memóriában lesznek a számaid.
(szerintem olyan jól, és logikusan van megcsinálva ez a szinkronizációs rendszer, de...mindegy..) -
M0RGI
őstag
Annyira elegem van ebből a google-ből, meg hogy nincs normális névjegy lista a telefonon, csak ez a fos "személyek" lehetőség, amiben ha nem a google van kiválasztva nem látszik semmi! Nem lehet rendesen, egyszerűen névjegyet szerkeszteni, nem lehet csoportosan törölni.
Ez hihetetlen!Ez tényleg ilyen, vagy ennyire user error lenne?
Azt hiszem a blade-ről sync managerrel lementett telszámokat nem lehet grandx-re visszaállítani, csak a gmail-ben lévők látszódnak rajta. A gmail névjegyeket rá lehet másolni a telmemóriába valahogy?
-
válasz
SziberTomi #2735 üzenetére
Igen. (Ha észreveszik egyáltalán.)
Ha visszaállítod eredeti állapotára akkor kevés az esélye, hogy észreveszik. -
SziberTomi
tag
A rootolás garanciavesztéssel jár?
-
keep2000
tag
válasz
Coolmat #2729 üzenetére
legutóbb még úgy volt a ZTE-nél (az én Skate gépem esetében), hogy bediktáltam a hibát, megnézték, hogy megvan-e minden alkatrésze, majd a polcról adtak egy másikat. Ez egy fél éves készülék volt. Azt mondták nincs szervize, tehát azonnali csere.
Reménykedem, hogy a Grand X is ilyen.ps: ha talál valaki neten olcsó pótakkut, akkor jelezze már plz. A Skate-hez 4 dollárért vettem eredeti ZTE-t az ebay-en, csak mire ideért, lecseréltem
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Nem volt időm olvasni a fórumot az előző pár napban, gyorsan átpörgettem a topikot, de nem láttam a rooton kívűl semmi új érdemleges infót, ha mégis van valami nagy fejlemény, akkor javítsatok ki
Sajnos akadt egy igen komoly gondom a telefonnal: hívásnál engem alig értenek a vonal másik végén (szinte mindenki panaszkodott rá akit hívtam, úgyhogy nem annak a készüléke szar akit hívok), ezt kb. péntek-szombat óta csinálja, de nem volt időm elvinni szervízbe, így kicsúsztam a 3 napból, de még benne vagyok a webshopos 8 napos határidőben. Ha holnap beviszem egy T-pontba, ott akkor vajon szó nélkül cserélik, vagy több hetes procedúrát kell végigszenvednem?
-
Peter_Pan
tag
Passzolnék.
Aztán lehet amiatt sötét a felület ahol csak lehet, hogy spóroljanak a fogyasztással. Egy ilyen felbontású képernyő enni is kér. A kontaktoknál lehet direkt tettek kivételt, mert azt csak rövid ideig nézi az ember, de akkor igazán jól kell látszódnia. Főleg ha sötétben akar valakit felhívni az ember. -
M0RGI
őstag
Van rajta fül, igen.
Más:
Nem lehet valahogy beállítani, hogy a tárcsázóba belépve ne a tárcsázó, hanem a kontaktok, vagy a híváslista legyen az alapértelmezett képernyő?
Plusz nekem az a fura, hogy minden menü sötét stílusú - ami tök jó -, ezzel szemben a "személyek" ikonra klikkelve ott a menü ocsmány fehér/világoskék. Ezt kihagyták az eye candy alól, vagy ez valami külön app lenne?
-
housejoy
tag
nagynehezen sikerült rootolni , a probléma ez volt hogy win 8 x64 alatt nemelég a runme.bat-ra klikkelve rendszergazdaként futtatni hanem nyitni kell rendszergazdaként 1 cmd ablakot és ott beírva futtatni..
most már csak az usb mass storage módra kellene valami jó megoldás -
keep2000
tag
Na, megrootoltam én is, hamár ilyen egyszerű, meg nem kell recovery, meg van unroot stb. Ez a Total Commander plugin elég bitangul pöpec. Kicsit ijesztő is egyben, hogy így mászkálhatok a telóban. Tiszta Root Explorer PC-ről
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy a gyári fölöslegek közül mit lehet leszedni. A launcherben így is van egy "nem kell" folderem, de akkor már az akkura/memóriára se legyenek hatással.
Illetve mégegy pozitívum a korábbi Blade/Skate telókhoz képest: Mindkettőn használtam az AirDroid managert és a WifiKeyboard "billentyűzetet", de 1-2 perc után eldobta a kapcsolatot, hiába volt a képernyő bekapcsolva és a wifi üzemben. Ilyenkor pingetni sem lehetett a telót, csak a wifi ki/be kapcsolása segített. Itt nincs ilyen, amit hihetetlenül élvezek -
Cooler96
aktív tag
nem értem mért van mindenki oda ezért a nilkinért...kemény tok úgyse véd,karcosodni meg nem fog a recés felület,ha igen,akkor se lesz majd ltáható,ráadásul tok alá befészkel a por is.Inkább egy szilikon tok vagy egy sima zokni/pull out tok
-
madmike
őstag
Valaki akinek van Nillkin tökja megtenne hogy készít rola par kepet amint a telefonon van?
Mas: tobben irtak itt, hogy használják a Juicedefendert. letöltottem a freet, majd megvettem az ultimatet a jobb kalibralhatosag reményeben, de nem igazan ugy mukodik ahogy szeretném. Rendszeresen letiltja az adatforgalmat bakapcsolt kijelzonel is. valamit nem jol állítottam be. van valami normális leírás errol a progirol?
-
Z.É.T.
őstag
Srácok, a telefonon a gyári fólia nem szállítási fólia?
Tudtommal, ha van rajta "fülecske" eltávolításhoz, akkor egyértelműen az, ha nincs, akkor kétesélyes.
Ha szállítási fólia, akkor rajtahagyva nem feltétlenül kell tökéletesen működnie... -
M0RGI
őstag
válasz
damenija #2703 üzenetére
Köszi, ha levettem a töltőről, majd kipróbálom!
Meg a rootot is, mert rohadtul zavar a sok felesleges app. Szeretem a tiszta, én általam rendezett dolgokat.
Csak töltődne már fel...A blade-nél majdnem kétszer hosszabb idő kell neki, pedig az akksi nem annyival nagyobb. Érdekes.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Cooler96 #2701 üzenetére
Nálam B03 és b04-en is előfurdul(t), de nem mindig. Valaki már felvetette, hogy összefügghet a bekapcsolt wifi-vel. Ebben lehet logika, érdemes lenne párszor tesztelni, azzal és anélkül. Lehetőleg ugyanazzal a hívóféllel, illetve azt is figyelni, függe-e esetleg attól, hogy ki a hívó fél, stb. Hátha kiderül valami, ami közelebb visz a megoldáshoz.
-
housejoy
tag
nekem fennt van minden driver meg ami kell de még se megy a root, igaz win 8 de gondolom ez annyira nem számít,minden telot megtudtam eddig rootolni csak ezt nem
, telefonon nekem semmilyen restore nemjelenik meg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest