- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Valamilyen gyorstalpaló leírás van? Rootról meg ilyen dolgokról. -
Torento
tag
-
Danniel
tag
válasz
ithomas #5074 üzenetére
Nekem már többször is csinálta, igaz nekem egész nap megy a wifi. Ahogy fölöttem már írták, néhányszor kijelző ki-bekapcs, megvárom, amíg a villogó zöld led folyamatosra vált és már jó is. Eddig ez mindig bejött. Kb fél perc az egész. Mindig akkor volt, amikor valami értesítésem érkezett. Egyszer volt idegesítő, amikor nem tudtam hívást fogadni emiatt... Amikor még nem tudtam, hogy ki lehet várni, hogy megjavuljon, mindig küldtem egy mailt a laptopomról magamnak. Az új mail értesítés feloldotta a képernyőt. Na erre varjatok gombot
-
M3aN
senior tag
Hát nem tudom ti hogy használjátok a telefont, de nekem az átlag üzemidő az 3-4 nap között mozog. Napi szinten hallgatok rajta zenét, netezek mobilnet, illetve wifi segítségével, és sokat is beszélek rajta. Így produkál napi 20-25%-os merülést, bár ahogy észrevettem, 30% alatt picit gyorsabban merül már.
-
Samus
addikt
Basszus, ez a telefon olyan gyors, hogy a háttér már megjelenik, mikor a Sense3 feloldógyűrűje még eltűnőfélben van (Widgetlocker). A GT540-nél várnom kellett, sokat.
Észrevettétek, ha a Fejlesztői lehetőségek részben bekapcsoljátok a GPU megjelenítést, fürgébben lesznek az animációk? A Fancy teljes képernyős előrejelző animációja néha meg-megröccent (érthetetlen, mikor esett az eső vagy/és hó, és az ablaktörlő is üzemelt), de bekapcsolt állapotban olyan folyamatos az animáció, hogy csak lestem...
-
Ezt a képernyő lefagyást nekem is csinálta már, hogy amikor fel akarom oldani a bill. zárat akkor nem reagál, 1 percre pihentetem, utána már jó is.
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #5077 üzenetére
Akkor azt mondod a hiba hardveres? Akkor elég sok embernél ki kellet volna jönnie. De talán az okosok megoldják majd.
-
Canonfan
senior tag
Nekem még egyszer sem produkálta ezt a hibát, (kopp kopp) viszont keveset használom a wifit, nagyrészt csak otthon appok letöltéséte/frissítésére meg adatok másolására ftp-n, különben ha nem használom ki van kapcsolva, a mobilnettel együtt.
Ma is frissítettem appokat az otthoni wifin, utána még böngésztem, nyomogattam a telefont és semmi gond nem volt.Én is a B04-es gyári romot használom.
-
89BDave89
tag
Igen a wifi nekem is húzza, már ha használom, de nekem mintha alvó módban nem maradna bekapcsolva, hiába jelöltem be a beállításokban hogy maradjon meg.
A mobilnettel is egyetértek.Nekem valszeg szerencsém van, mert még semmi említett probléma nem húzta az agyamat. Leszámítva a kijelző érzékenységét, amit meg meg kell szokni.
Amúgy ha már itt épp tapasztalatokat írok:
Elégedett vagyok (így 2 hét használat után), mind a hangerőkkel, a teljesítménnyel, és én még a kamerával is. Van egy kis kompakt digitális fényképezőm, ha nagyon fontos dolgot akarok fényképezni, vagy videózni, akkor azt úgy is viszem magammal, ez meg vész esetére tökéletes.
ha úgy csinálom hogy éjjel töltésen van, akkor 1nap+1éjszaka+1nap -ot kibír, persze estére könyörög az etetésért. Nem folyamatosan használom a netet, csak hébe hóba, de olyankor pl játszok is (Szókirakós, az egyik kedvencem) itthon viszont folyamatosan be van kapcsolva a wifi, (meg egyetemen is), és azért barátnővel elég sokat beszélek napközben, néha fél órát egyhuzamban. Apu is rendszeresen keres
. Néha egy gyors térképes helykeresés, útvonaltervezéssel, meg van amikor egy fél órás Navigáció is becsúszik, ha mennem kell valahova.
A szoftverhez még nem nyúltam, megkaptam a gyárilag frissebb B04et, és én semmit se tettem még rá. Root se volt.(remélem valakinek meghoztam a kedvét ehhez a telefonhoz, ezzel a kis beszámolóval.)
-
Danniel
tag
Nálam is produkálja hébe-hóba a befagyott kijelzőt, ha valami értesítés jön. Azt vettem észre, hogy 10-15 másodperc után "életre kel". Nagyon érdekes, mert amíg villog fent a zöld led, hogy mondjuk email jött, addig nem reagál a kijelző. Amint folyamatos világításra vált, visszakapom az irányítást...
-
tPedro_
őstag
Sziasztok,
Huzamosabb ideju jatek utan, a telefon hatulja a zte felirat feletti reszen eleg rendesen megelgszik.
Masnak is? Milyen merteke melegedes az ami meg elfogadott?
Ha hazaertem, megprobalom megmerni valamivel, de kb olyan lehet mint a radiatorcso. -
M0RGI
őstag
Szevasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol tudnám megnézni, vagy milyen kóddal, azt, hogy hány perc telefonálás van a készülékben? Eltárolódik ez egyáltalán valahol, vagy romcserénél, gyári visszaállításnál nullázódik?
Köszönöm! -
ithomas
őstag
Én is maximálisan meg vagyok vele elégedve, 2 dolgot leszámítva.
Bekapcsolt wifinél tényleg eljátsza (nekem naponta többször), hogy nem reagál a kijelző.Pár alkalommal ki be kapcsolom a kijleszőt, majd helyrejön..A másik az audio minősége.
Xperia Mini Pro után érezhetően gyengébb a dinamikája, nekem szét kell EQ-znom hogy valamennyire használható legyen, pedig nem szar fülessel használom...Ezeket leszámítva viszont nagyon jó döntés volt, az előbbi meg remélem javításra kerül valamikor
-
junkpod
veterán
size < 8.5 x 8.5 x 4 mm
lens movement from macro to infinity of 300 μm
30 μm steps in less than 10 msec
acoustic noise less than 27 dBA
power less than 10 mW
lens tilt less than 0.1 degreetehát van valamekkora zaja, és ráadásul a mikrofon is ahhoz a testhez van rögzítve mint a motor.
(bár nekem nem IN (8mpx) van hanem V970 (5mpx), de annál ha az LG Camera appal folyamatos fókuszra van állítva, akkor ahogy mozgatom a képet mindig rángatja a fókusz "motort", ez látszik is a képen és hallatszik is a hangban. Valószínűleg ez a folyamatos fókusz akkor lehet hasznos ha a videózáskor "rögzített" helyzetben van a telefon-kamera és valaki sétál a kamera felé/felől és azt követed a fókusszal, vagy autókat próbálsz videózni.)
-
Tigryss76
tag
válasz
ggeleven #5057 üzenetére
Hát akkor nekem valami idő örvénybe keveredett a gépem, hogy már előre tudtam, de senki nem hitt nekem!
No de hogy a tapasztalataimról is beszámoljak, nemegész két nap után.
Pazar kijelző, gyors, akadásmentes rendszer. Gyerekjáték testreszabni, bár van egy két furcsaság a 2.3 rendszer után. Egyszer csinált olyat, hogy kivettem a zsebemből, és pin kódot kért, de ezt betudom a mozgáskultúrámnak. Azt viszont kevésbé, hogy ezután pár másodpercig nem reagált a kijelző.
Ha a csengőhangok, és értesítési hangok az SD kártyán vannak, hajlamos alvó módban elfelejteni, ellenben úgy tűnik, ha a telefon adattárában van, akkor nem áll fent a probléma. Persze lehet hogy a 4.0 már ilyen, és ez nem a telefon működésének köszönhető. Jut eszembe alvó mód, nekm nagyjából 3 %-ot esik egy éjszaka alatt, ami eddigi tapasztalataim alapján nem lóg ki a sorból. Tehát akinek merülési problémák adódnak alvó módban, majdnem biztos valami feltelepített alkalmazás hibájából fakad, de ezt már jelezték a delikvenseknek, ha jól rémlik.
Szokták kérdezni a micro SD típusát, ki milyet használ: Madaras Tesco-ban 2 500-ért vettem class 6-os 8 GB-os Samsungot. Villámgyors, teszi a dolgát.
A képernyő érzékenységét valóban szokni kell, én Optimus One után nem mondanék semmit, ott egy plasztikot kellett simogatni, itt meg ugye üvegfelületről beszélünk.Nos egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Az biztos, kategóriájában verhetetlen, most még ... de hát a mai világban soha nem lehetünk naprakészek hardverek tekintetében ... ami nem is olyan nagy baj ...Üdvözlettel:
T
-
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #5049 üzenetére
Szétszedtem már pár ilyen kamerát, nem mechanikus. Nincsen benne mozgó alkatrész már. A fókuszt máshogy állítja be. (Ha jól emlékszem valami kapacitív megoldású szűrés van benne, de erre most nem kötnék fogadást)
Utoljára a tényleg mechanikus volt, az ő: [link] Itt még pl. volt értelme a záridőről beszélni, ugyanis tényleg volt rajta zár..
-
junkpod
veterán
válasz
ragnar69 #5045 üzenetére
Ha folyamatos fokuszon van akkor allandoan ugral es ez behallatszik, ha atteszed egyszer vagy erintesre fokuszalo modra akkor csak az egy ket fokuszalas fog hallatszani es talan fel se tunik de mindig ott lesz az.
Illetve ha pici a tavolsag kulonbseg a fokuszalasok kozott akkor nem megy ki a lencse a vegpontig es nincs kattanas. -
mzprx
csendes tag
Srácok amit említettem (fókusz hallatszik a felvételen) senki nem tapasztalt?
-
TBG
senior tag
Ahogy most mondod, bekapcsolt wifi-vel történt....
(ilyenkor szidom is azt a hülye barmot, aki kitalálta, hogy egy telefonra fölöslegesek a hardveres hívásgombok, vagy éppen a kameragomb - no de hátha ezt is javítja majd egy esetleges frissítés).
Várom a szoftverfrissítést, ami ezt javítja
-
rizso
addikt
Otthon nálam is előfordult bekapcsolt wifivel - kétszer is. Veled ellentétben engem zavart, mert pont hívásom volt az egyiknél, és így nem tudtam felvenni (ilyenkor szidom is azt a hülye barmot, aki kitalálta, hogy egy telefonra fölöslegesek a hardveres hívásgombok, vagy éppen a kameragomb - no de hátha ezt is javítja majd egy esetleges frissítés).
-
TBG
senior tag
Nah nálam is jelentkezett kb. 3 hét után, hogy befagyott a screenlock képernyő és csak egy kikapcs/bekapcs segített. Különösebben nem zavar, mert az előző Galaxy-m 2-3 naponta produkált ilyesmit.
-
mzprx
csendes tag
Sziasztok! Gyors kérdés, sűrgős lenne még 3 nap miatt. Csak nekem hallatszik bele az autófokusz hangja a felvételbe. Számomra nagyon hangosnak tűnik. Ez normális? Mindegyik ilyen?
Köszi a válaszolat. -
Beci9595
tag
Rég jártam már itt.
Időközben nekem is megérkezett a "cseppes tokom" amint elsz időm dobok fel képet.
Van már valami buherált rom? esetleg frissítés? -
Keeperv85
nagyúr
Az a verzió, ami nálam fut, nem az a verzió, amibe Zsocának csinálok dolgokat, szóval nem biztos, hogy a két módszer átfedi egymást. Én kézzel deodexelek, de elvileg a folyamat tökéletesen azonos az automatizált másával, kivéve, ha elfelejti valaki a bootclasspatch-ben felvenni esetleg a DRM-et. Én felvettem, nálam megy így is minden. Zsocát nem tudom...
-
William84
csendes tag
Zoca a Romba megoldható hogy benne legyen egy, olyan opció hogy a záró képernyő hátterét lehessen változtatni. Köszi
-
szponzor
senior tag
válasz
tonyqa23 #5009 üzenetére
A legegyszerűbb, ha hagyod is a TouchPal billentyűt, szerintem elég kevesen használják és a gyári Android billentyű szerintem jobb.
A Menü-Beállítások-Nyelv és bevitel-Alapértelmezett billentyűre menj és ott válaszd ki az Android billentyűzetet és utána azzal tudsz írni. -
Tomacko
őstag
Egyáltalán nem nagy durranás 5-8 éves típusokról át állni androidra....tudom, mert én is ezt tettem evvel a telefonnal. Utánna kell olvasni, hogy miről szól a rendszer amit használni akarunk majd és egyebek és akkor máris menni fog, legalábbis én így tettem. Amúgy teljesen jogos, hogy nem így kell meg nyilvánulni a fórumon, hogy leszólom amit nem ismerek (és mondjuk annak se kell lekiabálni a fejét aki nem ismeri a rendszert és hülyeséget beszél). Ha jók az emlékeim már az Ericsson T68-ba is volt prediktiv szövegbevitel
pedig ugye az aztán tényleg nem mai telefon
-
johnnyjungle
tag
Nalatok nem csinalja, hogy naponta 1, max. 2 alkalommal erzeketlen a kijelzo, teljesen?
Atlagban naponta ennyiszer nem reagal semmire, csak off/on.
Barmilyen launcherrel, alappal is, factory reset utan is. -
golyós
addikt
válasz
tonyqa23 #5004 üzenetére
Szerintem nem az android billentyüzettel van gondod hanem a touchPal bevitellel.Kapcsold ki.
6120-ról váltani ICS-re mondjuk elég bevállalós húzás volt.
Én is Nokiáról váltottam de az érintős volt így azért könnyebb.
Ha már az androiddal ismerkedsz azt tudod,hogy kikapcsolva nem ébreszt? -
M3aN
senior tag
válasz
tonyqa23 #5009 üzenetére
Képzeld, én a gyári szoftverrel írok vele sms-t. Ki lehet benne kapcsolni a prediktív beviteli módot és nem javítgat mindent át!
Az extra appokkal csak gyorsabb lesz az egész mechanizmus, de a gyárival is minden ugyanúgy megoldható, ha kinyitod a szemed, és OLVASOL, mert kiírja szép betűkkel hogy hol lehet kikapcsolni azt hogy belenyúljon abba amit gépelsz!Mutatom képekkel hogy mi a titka:
-
tonyqa23
senior tag
válasz
cappa72 #5008 üzenetére
A telefon töltős példa nem jó, két különböző generációjú telefon töltőjével akarod példázni...hogy egy új telefonon úgy lehet normálisan sms-t írni,h fent kell legyen rajta 2 beviteli alkalmazásnak...mert az egyik használhatatlan. =pl: a 3310hez viszed magaddal mind2 töltőt, holott egyiket úgysem tudod használni.Ez a vicc. Én már mindent kikapcsoltam benne, mégsem hagyja el ezt az átírósdit.
-
válasz
tonyqa23 #5004 üzenetére
Próbáld más oldalról megközelíteni, és könnyebb lesz a.
Pl. a nokia3310 és a nokia6120 töltője más. Pedig mindkettő nokia. És mindkettő tölti a neki megfelelő telefont. Más az átmérője, sbt... De a funkciója ugyanaz, csak másképp látja el.
Az, hogy valami új számodra, az nem jelenti azt, hogy vicc.
Pl. 9 éve használom a lotus notes-t, és múlt hónapban kaptam egy win outlook-ok. Teljesen másként működik, mégis mindkettő levelezőkliens (tudom több is, de maradjunk ennél).
Máshol vannak a beállítások, stb...
Akkor melyik a vicc?
Egyik ebben jobb, a másik abban.
Nekem Ericsson, neked Nokia. Mi ebben a vicc?
A droid választási lehetőséget ad, amit a nokia nem nagyon. Ezen gondolkozz el.
Ismerd meg, használd. -
TBG
senior tag
-
Cooler96
aktív tag
válasz
tonyqa23 #5004 üzenetére
Figyelj csak,most mi mondhatnánk,hogy ez nem android fórum,hanem telefon specifikus.Ha új vagy hozzá ajánlom hogy üsd be a google-ba hogy WHAT IS ANDROID,szép nagy betűkkel,hogy jól megértsd a működését.Itt többé kevésbé mindenkinek van alapismerete a rendszerről.Arról mi már nem tehetünk hogy a legalapvetőbb tulajdonságait nem ismered.Akkor tényleg maradj a régi nokiáidnál,nem neked valók az okostelefonok.Próbálj meg magadtól tanulni,és nem mindent megkérdezni.Gondolkodj,utána írj.Ez a sorrend.És többet ne írj ilyen stílusban itt.Máshol írhatsz,itt nem.További szép estét.
-
Jano_023
őstag
Igen fizetős, de nagyon megéri. Bár most látom, hogy 1000ft, én nem ennyiért vettem hanem akcióban 100ft-ért. De szerintem az ingyenes is jó lehet. Ráadásul mindig van akcióban, mióta megvetem 3x biztosan volt akciózva 1$-ra. Ki kell fogni. De érdemes egy jó billentyűzet progit megvenni. Azt tuti mindig használni kell.
tonyqa23: Szerintem arra gondolt, ha kérdeztél volna és nem a telefont állítód be szarnak az kicsit másképpen jött volna ki... ennyi, ha nem tudsz valamit kérdezz. Szívesen segítene itt az emberek.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
#40993792 #5000 üzenetére
Nem a telefon a hülye,hanem aki kitalalta,h igy müködjön. Van benne egy szövegbeviteli program,és biztos én vok a hülye h megkérdezem miért kéne egy hozzá nem értőnek azzal kezdenie a telefonban az sms írást megtanulnia,h rögtön a billentyűzet beállításaiban kell módosítania vagy egy külön alkalmazást letöltenie...+pénzért,aztán így már lesz rajta 2 is...vicc.
Nem mindenki akkora telefonbúza, mint te, h 2 perc alatt beállítsam meg ilyenek. 6120ról váltottam, assetom mijazazandrojd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest