- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Namost. Látom sokan rendeltétek webshopból. A kapott halom papírt bevihetem bármelyik T-Pontba, és ott aláírom, és otthagyom, az úgy jó?
További vélemény. Iszonyú gyors. A hanggal semmi bajom. Tiszta, engem is jól hallanak, késésről továbbra sem érkezett panasz. Viszont a fenébe nem lehet az értesítést és a csengőhang hangerejét külön állítani. Alapból egyáltalán enged saját csengőhangot beállítani? A fényérzékelő vicces, bár nekem a gombsor világításával nincs bajom. A fizikai híváskezelők viszont hiányoznak...
SD nélküli teszt: 6549. Még így is veri a gyári szoftveres ICS-es Xperia S-t...
A szoftververzió már B04 (GXI_THUV1.0.0B04) A kernel verzió is friss, 2012.09.29. Az alapsáv neve pedig tetszik. Sunrise.
A fólia, ami rajta van, tényleg csak szállítási. Mert borzalmas simogatni. Komolyan mondom, próbáltam az Xperia S-t, majdnem az lett, de ahhoz képest ez egy rakéta. Pillanatok alatt történik minden, a Galériában egy reccenés nélkül nagyítom a 7mpx-es kompakt géppel készült képeket (darabja 1.5mb), amit szinkronizált a Picasa fiókommal (vagyis onnan kapta le a képeket, kérdés nélkül). A Facebook kliens (gyári megy). Legújabb Maps (Térképek) megy, Swiftkey 3 (fizetős verzió) megy, Fancy Widgets megy (a fizetős), az ADW EX megy (igen, anno egy raklapnyi alkalmazást vettem), Handcent SMS megy, bár görgetés közeben hajlamos beszaggatni (összesen kb 400 sms lehet 25 személlyel), SMS Backup + megy. Végre használhatok élő hátteret, és a multitasing is egy álom, semmi nem záródik be. A giga RAM egy áldás. Betoltam egy 8 gigás Samu kártyát (anno olcsó volt), le is töröltettem a telefonnal, de még üres. Zenehallgatás, fényképezés, videó még vissza van. Egyébként tudja valaki, hogy sztereó BT headset esetén is számít a telefonban lévő DAC? Van a headsetnek van sajátja? Egy MW600at akarok venni mellé...
wolf64: a hardver erősebb az Advancednél, bár annak ARM procija van (kompatibilitás szempontjából elvileg jobb, ez akkor fontos, ha sokat szándékozol játszani, vagy sok Marketes játékod van megvásárolva, mert virágboltból a ZTE-re is telepíthető szinte minden, és fut is.). A ZTE szinte teljesen gyári ICS-el jön, az Advancedre ilyen gyárilag nincs, elvileg JB-t kap rögtön, legalábbis mikor úgy egy hónapja néztem, még ez volt a helyzet. De mindenképp egy kicsit módosított (bár az SE 2.3as szoftvereinél biztos jobb, ott valamit megtalálni stock 2.3 után kész tű a szénakazalban...). Ha kezdő vagy, akkor mindegy. Dönts az alapján, melyik tetszik. Nézz youtube videókat róla, esetleg GSMArena cikket (ha megy az angol).
Hopp, még egy kérdés. Tudja valaki milyen GPU van a Grand X IN-ben? Valahol azt olvastam, hogy PowerVR 540, de másutt pedig azt, hogy Intel IGP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest