Új hozzászólás Aktív témák

• Timyyy

őstag

Hmm, most hirtelen ez a sok válasz elbizonytalanított. De valamiért mégis maradtak fenntartásaim, amiből a legfontosabb az üzemidő, ha már a tárhely probléma megoldott. A Skate-em 3-4 napot simán bír minden nap egy kis játékkal, wifivel, facebook messengerrel, pár hívással. Soha semmit nem mókoltam rajta.

(#3048) istnag: a blade 3 is felkeltette a figyelmem, de nagyon hiányolom róla a mobilarénás tesztet, ugyanis nekem az nagyon mérvadó, jól megszokott az elemzési értékelési mód, tudom hogy nekem melyik paraméternél mi a fontos, és a tesztből ez ki is szokott derülni, anélkül viszont még bizalmatlan vagyok. :U

(#3049) Coolmat: mobilarénásat természetesen. Komoly, hogy a skate ~120 megás memóriája helyett ebben másfél gigára tudok telepítgetni? :Y Az már jó lenne :) a rajt lévő androidtól is tartok kicsit, a skate-n lévő régi nekem annyira kezelhető és kézenfekvő, hogy nagy pozitív csalódás volt az előtte lévő nem okostelefonom után. Nem is akartam lecserélni pont ezért mert azt gondoltam nekem túl bonyolult lesz (pedig 21 éves vagyok, de mégis, nem rajongtam érte - most viszont annál jobban bírom). A tesztképeket nézegetve próbáltam meg képet kapni az új androidról, hát, nemtudom, minden kép után az jutott eszembe, hogy ez a skate-men sokkal szebben van megoldva, áttekinthetőbb stb... :F

(#3050) rizso: nemtudom mi az a "külön launcher" :B nekem minden totál gyári rajta. Te ugyan azt írod mindenféle program használatával is 2 napot bír az akksi, de pár hsz-el fölöttem olyat olvastam hogy ennél kevesebb használattal se bír 1 napnál többet. Most akkor nemértem, nekem ez nagyon fontos kérdés... :F

(#3051) ^Clown: nem értek semmi ilyesmihez, hogy particionálás telefonon, vagy ezt meg azt csinálni a rommal, nekem ez mind kínai, és elég bizalmatlan is vagyok az ilyesmi eljárásokkal.

(#3052) keep2000: "Az ICS nekem bejön, a launchert kizárólag azért cseréltem le, mert gyárilag nem kezel app foldereket." Hihi, ebből 1 szót sem értek. Elmagyaráznád? :)

Megnéztem rizso tesztképeit is, végülis, mivel a telefon nem digit fgép, kifogásolni való igazából nincs rajta. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés