- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
spinkler
tag
-
spinkler
tag
válasz
counterbill #17323 üzenetére
Elméletileg az aktuális listaárat kellene nézni, ott meg több mint 10e-el többe kerül az SP. Remélem sikerül elhoznod, de ha mégsem, az L-ben sem fogsz csalódni.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Sajnos vagy nem, még nem tudom, de megváltam a GXI-től, mivel már nem tudták cserélni így egy Xperia L-t kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy legalább az sms-eket vissza tudom hozni a Sony-ba? Mindent lementettem a kártyára a ZTE-ről, viszont nem tudom, hogy tudnám átrakni legalább az sms-eket az új telefonba. Lehetséges ez, vagy veszett fejsze nyele? Köszönöm előre is a válaszokat, és további jó telefonálást a megmaradt Grand X In tulajoknak!
-
spinkler
tag
Sziasztok! Olyan probléma merült fel a telefonnal kapcsolatban, hogy telefonálás közben a hívott fél alig érti amit mondok, és én is rosszul hallom. Mással is meg van ez a probléma, nem csak egy embernél. Mi tévő legyek? Next v3 sem segített a problémán sajnos. Vigyem vissza ezt is? Ez már a 3. cserélt készülékem. Más típusra nem lehet cseréltetni, mert már többször elégedetlen voltam ezzel a fajtával? Köszönöm a választ!
-
spinkler
tag
Sziasztok! Cseréltettem SIM kártyát a telefonhoz, mert korábban beszéltük a fórumon, hogy lehet amiatt dobálja a hálózatot. Nos: nem. Ugyanúgy dobálja a hálózatot, akár 2g-n akár 3g-n van a telefon. Az előző telefont is emiatt cseréltettem. Szerintetek menjek be újra a szervizbe? A telefonálás hangminősége sem jó a másik fél panaszkodik
-
spinkler
tag
válasz
airwawes #15474 üzenetére
Sajnos az új modellek sem hibátlanok. Egyes modellek, mint ami nálam is van ugyanúgy lilásodik a kijelző, majd ha lesz rá lehetőségem illusztrálom is képpel. A mostani készülék nem tudom mi oknál fogva nem igazán kezeli jól a memóriát, sok app benne marad ami eddig sosem. Hangminőség ugyanúgy f*s, stb..
-
spinkler
tag
válasz
sil3ntbeatz #15258 üzenetére
Tegnapi fényes napsütésben megtapasztaltam, hogy igenis lilásodik a kijelző a cserélt készülékben is
Pedig már kezdtem örülni, hogy jót fogtam ki. No mindegy, ezzel együtt kell élni.
Szerk: Bocsi, nem neked akartam
-
-
spinkler
tag
Sziasztok! Nektek mennyire melegszik a telefon? Most volt időm nyomkodni kicsit a cserélt változatot, és 20perc wifi-s böngészés mellett (kép, szöveg, semmi videó) elég szépen felmelegedett az egész telefon, kijelzőstől, hátlapostól. Valamilyen program segítségével meg lehet nézni milyen hőmérsékletű a teló?
-
spinkler
tag
Sziasztok! Voltam bent a T-nél, hogy dobálja a telefon a hálózatot. Másnap ki is cserélték a telefont, teljesen új dobozt kaptam, előttem bontották ki és minden tartozékot cseréltek. A képernyő eddigi észrevételem szerint nem lilásodik, a rezgő csendesebb, viszont a hálózatot ugyanúgy dobálja 2-3 mp-re. Csak 2G-n használom a telefont. Mi lehet ennek az oka vajon?
-
spinkler
tag
válasz
bajaki #11733 üzenetére
Én már jeleztem korábban, azt hiszem én voltam az első... Elég rég volt, de írtam a problémáról. Nekem is elég gyakran jön elő a hiba, de eddig annyival tudtam orvosolni, hogy a feladatkezelőben bezárom a kamera appokat (már, ha több fut egyidőben) és újra indítom a kamerát.
-
spinkler
tag
válasz
atillaahun #11263 üzenetére
UCam 2.3.3.110202 Pro. Eddig nekem normálisan működött, tette a dolgát. FC-t még nem kaptam tőle.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Ma az én telefonom is megbolondult. Ma legalább 4x kapcsolt ki magától a zsebemben. Nem a gomb nyomódott be.. Volt amikor az intel logónál megállt, csak az újra bekapcsolás segített. Aztán telefonáltam 2percre rá kikapcsolt. Visszakapcsoltam, de A hívás nem indítható. felirat fogadott. Aztán visszahívott a másik fél, és újból kikapcsolt..
-
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #10912 üzenetére
Erre van valami app? Mert próbáltam pl ezt, de hiába. (Tudom CM-re van, de itt ajánlotta valaki) Míg MTP-vel csatlakoztattam tv-hez azt írta ki a tv, hogy nem támogatott eszköz, kipróbálva a fent említett appot, nem írt ki semmit, viszont ugyanúgy nem olvasta be a memóriakártyát.. Hasonló programot meg nem találtam.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Rootolt gyári romon megoldható az, hogyha rádugom a telefont a tv-re akkor lássa a memóriakártya tartalmát?
-
spinkler
tag
válasz
zer0fill #10684 üzenetére
Szia! Nekem is Genius fülesem volt GHP-i200, annak is jó minősége volt, csak sajnos elhagytam, azóta próbálok egy jó fülest találni. Skullcandyhez volt szerencsém, de 1 nap után meg is váltam tőle... én a Genius fejét átforrasztottam a gyári kábelre, így a ZTE-vel is tudtam használni. Most egy fa Maxell fülest használok, fél napos eq állítgatással egész jó minősége van.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Aki cseréltetett már készüléket, annak a cserekészülék, hogy üzemel? Megvannak ugyanúgy a kis hibái? pl; 2mp csend hívásnál, restartolás, rezgőmotor stb.
-
spinkler
tag
Zárd le a képernyőt, majd úgy nyomd hosszan, míg ki nem kapcsol. Én is csak így tudtam belépni a recoverybe.
-
spinkler
tag
válasz
kelzsoca #8751 üzenetére
Újraraktam, de ha felrakom a gyári lockscreenes zip-et akkor az a menüpont eltűnik. Nem tudom az okozza e a problémát. Mindenesetre ezt tapasztaltam.
Ha visszarakom a gyári recovery-t és telepítem a gyári romot, akkor kiír pár sort. E
an't open.....
Ha esetleg visszaviszem majd egyszer a telefont, ezt észreveszik? -
spinkler
tag
Sziasztok! NeXtV2 alatt eltűnt a power menüm. Ha hosszan megnyomom a bekapcs gombot, akkor rezzen egyet majd újra indul.
-
spinkler
tag
válasz
pudingstyle #8452 üzenetére
-
spinkler
tag
Mostmár nekem is fent van a v2. Tesztelni még nem tudtam, de eddig jónak tűnik. A gyári lockscreent valahogy bele lehet csempészni? Annyira megszoktam, hiányolom.
-
spinkler
tag
Biztonsági mentést a főmenüben található Mentés & Visszaállítás menüponttal csináljátok, vagy van más lehetőség is?
-
spinkler
tag
Sziasztok! Volt szó MHL adapterről. Most én is rászántam magam, hogy vegyek ebay-ről, de nem tudom, hogy milyet. Amit ti linkeltetek, azon van egy micro usb aljzat, azzal tud egyszerre tölteni is? Vagy még milyen adapter jöhet szóba? Lehető legolcsóbb érdekelne
-
spinkler
tag
Sziasztok! Most nekem is elő jött a lockscreen fagyás. Hozzátenném, hogy azóta jön elő (fél óra alatt többször is, állandó wifi mellett), mióta bekapcsoltam a szinkronizálást (csak gmail levelek). Amikor ez ki volt kapcsolva, nem fagyott...
-
spinkler
tag
Nekem is volt ilyen problémám, nekem a kamera zárhangja, az akkumerülés hangja tűnt el. A lockscreen hangot nem használok. Majd gondolt egyet és visszajött magától. Ötletem sincs, hogy mi okozza ezt.
+ Nekem még mindig fennáll az a problémám, hogy elég gyakran "lefagy" a gyári kamera, bejön, de nem tudok vele képet csinálni, nem érzékel semmit.. Más kamera appot használva pedig FC-zik ilyenkor. -
spinkler
tag
Sziasztok! Camera ICS+ alatt, ha videót készítek, lefagy a kép olyan 4-5 másodpercre, és ez megmarad a videóban is. Ez mitől lehet?
-
spinkler
tag
Sziasztok! Ehhez a képernyőzár problémához én is hozzászólnék. Nekem kétszer fordult elő, ha jól emlékszem és egyik alkalommal sem volt bekapcsolva a wifi. Először nemsokkal utána, hogy megvettem a telefont, másodszor pedig mostanában, éjszaka. Hiába nyomkodtam nem oldott a zár, viszont ráböktem a Segélyhívásra, bejött a tárcsázó, majd visszaléptem, és máris oldott. Lehet pont akkor érzékelt a képernyő, vagy ez is egy ideiglenes megoldás lehet a problémára. Nem rootoltam, nem piszkáltam a telefont
Ha már a problémánál járunk.. Nálam olyan fordulgat elő ritkán, hogy valamilyen programból kilépek (mindegy melyik), akkor betölt rengeteg alkalmazást amit legutóbb használtam, pl: böngésző, kamera, beállítások menü, játékok stb. Úgy kell visszalépkedni. Olyan is előfordult már, hogy belépek a gyári kamera alkalmazásba, és nem tudok képet készíteni mert "lefagy", a vakunak az ikonja üres marad, nyíllal nem tudok visszalépni, csak a home gombbal. Nem tudom mi okozhatja. Az ICS Camera program nálam nem hajlandó videót felvenni.
Egyelőre ennyi jut eszembe. -
spinkler
tag
Én sem érzem, ha hívnak, egy vászon tokban hordom a telefont, így a rezgést nem érzem, és nem is hallom ha hívnak, az egyébként nem túl hangos külső hangszóró miatt, igaz elég hangos helyen dolgozom. Ezért jött volna jól a rezgés.
One X.. Valahogy nem nyerte el a tetszésemet. Wifin keresztül játszottunk egymással GXI - One X, egy repülős játékkal. One X tűz forró volt (szó szerint) Hátlapja és a kijelzője is rendesen sütött.. GXI csak langyos volt. Nem akarom lehúzni a htc-t de lehangolt, hogy ennyire melegszik. Nekem nem érné meg 3x annyiért. -
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #5141 üzenetére
Nekem is van egy pixelhibám. Képernyő közepe környékén Szerencsére csak felvett fényerő mellett és fekete képnél lehet látni.
Headset témához hozzászólva: Nekem ilyen fülesem van, jó hangerővel, elég basszussal. Viszont nem kompatibilis a telefonnal a csatlakozója, így átforrasztottam a gyári kábelre.
-
spinkler
tag
Az hogy lehet, hogy alacsony akkuszint figyelmeztetésnél és fényképezésnél nem ad hangot a telefon?
-
spinkler
tag
válasz
Robbertho #4877 üzenetére
Nálam normálisan működik az érzékelő, amikor kell változik a fényerő, ill. híváskor is tökéletesen üzemel.
Kézügyesség kérdése. Elég precízen kell vágni a sarkoknál ollóval, az oldalát pvc vágó késsel vágtam. Így egyenes, de az oldalán nem tapad rá teljesen, feltéve ha nem simogatod eleget
Íme néhány kép (első próbálkozásra nem lett olyan rossz a fólia) : 1, 2, 3, 4
Innen rendeltem. -
spinkler
tag
Nálam is előfordult, hogy win7alatt a mappák duplázódtak. Levettem a telefont felraktam, minden tökéletes lett volna, ha nem tűntek volna el a képek... Az összes képem törlődött
Minden más maradt.
Samus: Nekem le van takarva az érzékelő és tökéletesen működik. Egyedül az előlapi kamerát hagytam ki, nem tudom miért, amikor nem is használom... Én úgy helyezem fel a fóliát, hogy letörlöm teljesen pormentesre a kijelzőt, majd felülről lefelé haladva "ráengedem" Egy darab buborék sem marad alatta, már több telefonra is raktam, igaz ez méretre vágható fólia.
-
-
spinkler
tag
válasz
89BDave89 #4590 üzenetére
Köszi! Folyamatos 2g-n használom a telefont. De rájöttem (mivel ritkán telefonálok), hogy a telefonálást jelzi. Volt egy 9perces hívásom azt jelezte a folyamatos barnás jelzés. Most volt egy 3perces és azt is így jelezte.. De, hogyha azt jelzi, akkor miért van elszórva ilyen jelzés amikor nem is telefonálok.
Lehet hülyeség amit írtam, de ezt következtettem ki.Kérdésedre válaszolva, igaz nem próbáltam a Soundhound-ot, de a Shazam elég jó, eddig minden külföldi számot megtalált, és tárolja is az eredményeket, a magyar zenékből is ismer sokat, de nem mindet (amiket próbáltam).
-
spinkler
tag
Sziasztok! Tudom már kérdeztem, de más nem tapasztalt ilyen statisztikát a mobil hálózat jelénél?
Screenshot
Mitől lehet ez? Ilyenkor lehet nem vagyok elérhető mobilon? -
spinkler
tag
Sziasztok! Azt hittem az én telefonom elkerüli azt a hibát, hogy elveszti a hálózatot... Tévedtem.. Most az imént elkezdett villogni a piros led jó 10-20 sec-ig, térerő ikon "x" . Megnéztem az akkustatisztikát ott is jelezte a mobil hálózat jelénél piros csíkkal (eddig nem vettem észre ilyet). Ám van 3 másik csík is narancs, vagy barna csíkkal az mi lehet?
ScreenshotSzerk: Meglestem ismét, még egy új sárgás csík jelent meg.. Utána ránéztem mégegyszer, a piros csík eltűnt, és más helyre került a sárgás csík de csak 2..
-
spinkler
tag
Sziasztok! Nektek nem recseg a telefon hátlapja a hangszóró környékén (elég jól) és a bekapcsoló gombnál? 4x ha levettem a hátlapot.
-
spinkler
tag
válasz
nordica711 #3659 üzenetére
Azt csak külön tudod hozzáadni, elvenni nem. Mert amikor hozzáadok egyet, akkor a telszám elé rak egy vesszőt.
Headset-hez hozzászólva én megvettem a sony egyik olcsóbb agybadugós fülesét, de halk, mélyet keresni kell benne, egy szóval sz@r. Megmaradt az elődje egy Genius agybadugós füles. Ennek a csatlakozója nem kompatibilis a ZTE aljzatával, de kitoltam vele, mert átforrasztottam a gyári füles kábelére.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Sony MDR-EX10 fülessel kapcsolatban, most 2k a Mediaban. Arra lennék kíváncsi, hogy kompatibilis-e, ill. milyen a hangminősége.
-
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #2097 üzenetére
Sziasztok! Nektek a kapacitív mátrix nem csillog bekapcsolt kijelző melltett? Nekem majdnem minden szögből látszik valamelyik oszlop. Általában világosabb háttereknél.
Egyébként jó a telefon, annyit vettem észre, hogy a hátlap kicsit nyekereg a bal alsó sarkán, ill néha nem érteni amit mondok rögtön a hívásfogadás után
-
spinkler
tag
Egy észrevétel: B04-re való frissítés után a Real Parking 3d nem települ. Eddig ennyi.
-
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #2386 üzenetére
Persze elolvastam, de az első hozzászólásban az van, hogy a root jog még nem kivitelezhető, ami már ugye nem fedi a valóságot. Ezért kérdeztem rá, nem akarok pórul járni.
Peter_Pan: Ennyi lenne az egész? Mert egyes telefonoknál külön vissza kell rakni a gyári romot stb.
-
spinkler
tag
Ezt a telefont is vissza lehet állítani ugyanúgy gyári állapotúra, mint más androidos telefont is? Mi lenne a folyamat? Csak azért tettem fel ezt a "buta" kérdést, mert amilyen szerencsés vagyok mindig van valami baja a telefonjaimnak, ami szervizeléssel jár. (remélem ennél nem lesz ilyen gond)
-
spinkler
tag
Sziasztok! DSP manager kaliberű EQ-t tudnátok ajánlani? Ami nem abból áll, hogy leveszi a hangerőt ha mélyebbre állítom.
-
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #2234 üzenetére
Köszi a tippet, ki fogom próbálni.
keep2000: Tudom, sajnos én is így jártam a Defy+-al, mindenkinek átlag használat mellett 2napig bírta, nekem alaphangon is max 1 nap volt. Most azon egy White Rabbit 1.8 van, ami az akkuidejéről is híres, nos azzal is gyorsan lemerül....
-
spinkler
tag
Sziasztok! Meglestem a jack csatlakozót a gyári fülessel, és normálisan szól. A füles hangminősége silány, de legalább már tudjuk, hogy nem hibás a telefon.
-
spinkler
tag
.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Csak vissza kell vinnem a telefont, mert rossz a jack csatlakozója. Fülhallgatóval próbáltam zenét hallgatni, de olyan volt, mint amikor félig van bedugva a füles, visszhangzott nem minden dallam szólt stb. :-( A gyárival is, és playről leröltöttel is ugyanez a helyzet.
-
spinkler
tag
Köszönöm mindenkitől a megnyugtató válaszokat. Azt hittem csak nálam van ilyen, azért "pánikoltam" be, mert az előző telefonjaimnál nem láttam ilyet (pl Defy+). Természetesen így nem viszem vissza a készüléket, ami igen csak tetszik, meg vagyok vele elégedve! Védőfóliát akarok rárakni, azért vettem le a gyárit.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek!! Ma akartam rárakni a telefonra egy védőfóliát, ám amikor levettem a gyári fóliát, belül a kijelzőn szabályos oszloposan, szalagszerűen elhelyezkedő pöttyöket fedeztem fel, amikor a fény ráesik. Azt hittem, hogy a védőfólián van rajta, de nem. Nektek van ilyen? Vigyem ezzel vissza?
Képek:
1
2
3
4
5
6
7
8
A vaku körül lehet észrevenni, olyan mint a porszemcse, de ez csillog, és a kijelzőn van.
A választ előre is köszönöm!
Ráadásként, most nem tudtam feloldani a képernyőt, mert feketén világított a kijelző, a megnyomtam a gombot. -
spinkler
tag
Sziasztok. Én is vettem ma egy ilyen telefont. Még nem volt alkalmam sokat nyomkodni, eddig nagyon tetszik, de a playről letöltöttem egy képernyőreszt appot, és fekete képnél észrevettem egy apró pixelhibát. Nem nagyon lehet észrevenni, de hát a tudat. Nem tudom vigyem e vissza szerintetek? Szereintem az eladó észre sem venné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest