- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #11699 üzenetére
Nem megy a kezelőfelület. Elindul a kamera app, de onnan nincs tovább. Hiába nyomok akár mit, se a TtF, se vaku (ennek a gombja is hiányzik), se semmi más nem megy rajta. Közben az ISP driver olyan errorokat dobál, hogy kifagyott tőle a Terminal ablak...
Reboot után egy darabig jó, aztán megint összef.ssa magát...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #11694 üzenetére
Verjétek már ki a fejetekből a Razr I-t, légyszi! Az égvilágon semmi köze a két modellnek egymáshoz...
Fasza a hardver, persze. Csak két olyan eszköz van benne, ami sehol semmi másban, kifejezetten ide gyártották őket, mellé egy olyan pluszba, ami ezen kívül csak az Xperia GX-be került. Ehhez a ZTE egy byte forráskódot nem ad, ezzel két lábbal taposva meg az össze létező GPL-t... Ideje volna belátni: ez a modell halva született ötlet volt. Már nézegetik a következő ilyen SoC-ot, ezt meg szépen elfelejtik. Lehet hisztizni a support miatt, lehet kérni szépen, csúnyán, le van sz.va, mert kifut. Valakinek az újat is meg kell venni....
Csak hogy mondjak valami örömteli hírt: olyan hibám van, ami itt egyikőtöket sem érte utol eddig, szóval ha eddig én voltam a fekete bárány, akinek mindig jó.. Hát nem ez nem mindig jó. Javítani nem lehet, élhetek vele így, mert pont a szervizben nem jött elő...
-
TBG
senior tag
Imádom a T mobilt....ugye korábban írtam, hogy a telóm nem hajlandó tölteni. A jelenség rpszódikus volt, hol töltött, hol nem...bevittem a T-hez, ott éppen töltött. A szervizes azt mondta, hogy nem tudja átvenni, mert működik...akkor vigyem vissza, ha teljesen szar lesz..az agyam eldobom ezektől..
Viszont "szerencsére" azóta teljesen megkukult, szóval már át fogják venni
-
kelekyle
őstag
-
keep2000
tag
Magától kikapcsolás-téma:
Örültem, mert nekem november óta egyszer sem állt le magától a telefonom, nem is indult újra talán csak 1-2 alkalommal. Tegnap reggel viszont nekikezdett és a nap folyamán vagy 8-10 alkalommal kikapcsolt. Töltőn, töltő nélkül, zsebben, asztalon. Biztosan nem véletlenül nyomtam gombot, ebben a tokban még direkt is nehézmeg tényleg asztalon előttem is kikapcsolt.
Gondolkoztam, hogy mit tettem fel utoljára és pont reggel teszt jelleggel az aTorrent alkalmazást. Este leszedtem, azóta megint minden jó.
Gondoltam hátha segít valakinek az infó. -
gonger
senior tag
megvolt már, kétszer is. az az érdekes, hogy van olyan hét amikor egyszer sem tapasztalok ilyen hibát..aztán ha előjön, akkor egyfolytában, minden hívás, serceg, pattogó hangokat hallok és egyszer csak megszakad. ha nincs szerencsém vissza sem tudom hívni az illetőt, és mindeközben full térerőt mutat.
-
Winchester95
őstag
Magyarul vettél egy telefont amivel nem lehet telefonálni?
Sztem maximum szoftveres hiba. -
w333
félisten
válasz
gonger #11682 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom de szerintem a főzött romok-ban is megvan ez a hiba ...
És szerintem sajnos ezek hardveres hibák amiket frissítéssel sem lehet megoldani
De semmi értelme nincs annak sem hogy visszaviszed mert a cserekészülékben is benne van ugyanez a hiba
Szóval erre nincs megoldás vagyis van : telefoncsereTalán ha a ZTE kiadja a forráskódját és nem a hardverben van a hiba akkor ez a hiba egyszer majd javítható lesz ...
-
gonger
senior tag
válasz
Winchester95 #11672 üzenetére
apple fórumokon is panaszkodtak már rossz hangminőség és hívásmegszakadás miatt. De engem az érdekelne, hogy erre van-e gyógyszer? ha nem mindegyik GXI-nél van ilyen hiba, akkor a hardware-ben van szórás...
azt hiszem írok is a zte supportnak, kíváncsi vagyok mit reagálnak erre... -
boxos23
aktív tag
válasz
korpicschess #11675 üzenetére
ja bocs rosszul olvastam.
Nem ujra 2év ez igaz de él tovább ez a lényeg. -
boxos23
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
gonger #11671 üzenetére
Amíg nem lesz frissítés addig ne is számíts javulásra
Én is észrevettem hogy egyre többször van hívás megszakadás és valahogy mintha az internet is lefagyna és ilyenkor semmi nem működik... pl. telefon hívás és internet sem
Szerintem sokan megbánták már hogy ezt a telefont választották lassan én isHa egyenként visszük vissza a telefont akkor kicserélik de az miért is jó nekünk ha ugyan ilyen az összes példány ???
Globálisan kell itt gondolkodni kérem szépen
Beszéljünk meg egy időpontot és vigyük vissza egyszerre 30-an
Lássuk akkor mi történik -
gonger
senior tag
nem mai cikk de én pont ezt tapasztalom.
-
gonger
senior tag
válasz
kelekyle #11432 üzenetére
No miután a GSM Band-ot átállítottam, 1 hét után újra előjött a megszakadó hívás problémája.
Ma egy Samsung S2-es tulaj számolt be ugyanezekről, Ő is T-mobile-os.
Napokig nem volt gondom, de ma a hívásaim 70 % megszakadt legalább 1-szer. Volt olyan is, hogy már a kicsöngésnél recsegő-ropogó volt a vonal, nem értett a másik fél sem és én sem Őt. Letettem, újrahívtam, tökéletes volt.
Továbbra is azt mondom, hogy a T mobil hálózati gyengeségeit a GXI nem tudja kezelni, ergo így használhatatlan. (legalábbis az én példányom) Érdemes ezzel is szervízbe menni? Van ezzel kapcsolatos tapasztalat?(#11661) Canonfan Azért ez így elég vicces, hogy ki kell támasztani az akksit, nem?
Arra is kitalálhatnának valamit a frissítésben, hogy lezárt képernyő mellett zsebben ne kapcsoljon ki ha benyomódik a power gomb...(#11643) golyós nekem is cserélték már egyszer a készüléket (akksit, hátlapot nem) és a garancia nem indult újra... pedig direkt rákérdeztem.
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Megjött az úi kicserélt ZTE.
Eddig jócsak anyi bajom van hogy öszeraktam és a vaku ledje kicsit maszatos volt, mondom megtörlöm pfff és mozod ááá.Mindig kifogok valamit, na de mindegy nem zavar működik az a lényeg.
Az még a komoly hogy a készülék szerviz papírjára az van irva, hogy Hiba oka:szavatossága lejárt(kikapcsol)
pontosan ezekkel a szavakkal.
Ez tiszta röhej -
feelurself
aktív tag
Üdv újra !
Nem tudjátok véletlenül, Pesten melyik szervízben van cserekészülék ? -
curtis2
aktív tag
Bő 1 hete használom a telot, túl vagyok egy cserén. A hangminőséget azonban eddig többen szóvá tették (korábban sima nokiákat használtam), hogy nem az igazi. Ez általános jelenség, vagy megint egy gyengébbet fogtam ki?
Köszi, -
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Hát sajnos újfent kikapcsolt magától a GXI,
(megint övtokban volt fektetve, nem tudom, hogy ez számít-e valamit) ezért azt szeretném megkérdezni, hogy az aksi kitámasztást ti hogy csináltátok pontosan, ill hogy a legcélszerűbb, sima papír több rétegbe hajtva, vagy jobb ha eleve vastagabb papírt, pl kartondoboz oldala erőltetek be az aksi alatti résbe?
Válaszotokat előre is köszi!
-
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #11650 üzenetére
Oks, köszi, akkor reális! Erre voltam kíváncsi.
@Zsolt_72
Tuti besírtam volna...Főnökömnek 384mb memóriás Galaxy W-je van, eléggé hamar elfogy neki, főtt is a feje, hogy 1gb memóriás telót vettem én, erre ma rendelte meg LG Nexus 4 16GB verziót 2gb rammal...
@heidricha
Persze, arra van, hogy használjuk, de azért szeretek minél több szabad memóriát látni. -
Tomacko
őstag
válasz
Joe Cockroac #11655 üzenetére
36 napjaa mondták azt neked, hogy cserélik a telefonod, és hogy kiértesítenek ha érkezik új? Mert ha ez így van és papírod van róla, hogy bent jártál és cserére vársz akár vissza is kérheted az árát.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata BT-os headset használattal kapcsolatban? Milyet érdemes venni?
-
heidricha
őstag
Az első droidomban összesen 64M RAM volt... amúgy mire is lenne jó a sok szabad RAM? Azért van, hogy használjuk nem?
Tényleg meg kell szokni, de inkább csak ártani lehet neki mindenféle "takarítókkal", szerintem se tedd!
BT füles: engem is érdekelne, ki mit tapasztalt, főleg, hogy szemüvegre használva mennyire elviselhető egyik-másik, mind egy füles, mind sztereó vonalon!
-
Joeee25
csendes tag
Nekem is problémám volt a Viberrel, és inkább visszaraktam a régit, frissítés nélkül!
-
M3aN
senior tag
Már minimum egy hete nem működik a Viber nevű alkalmazás, az egyik frissítés óta, aztán most azt olvastam, hogy elvileg az x86 miatt, de több féle készüléken sem működik. Erről mit tudtok, nektek megy?
-
xtevo
őstag
Nektek mennyi szabad memóriátok van? Elvileg csak pár háttérfolyamat fut, és csak 400-450MB szabad RAM-om van? Van erre vmi bevált szokás, hol lehet a folyamatokat/nem használt app-okat kilőni, esetleg erre külön app?
Pár folyamatot kilőttem így 500MB free, de ez nem kevés?! Vagy ennyit eszik a droid?!
-
curtis2
aktív tag
válasz
atillaahun #11611 üzenetére
Hello,
Köszi, ez az ES Explorer nagyon tetszik. -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy bluetooth-os headsetet ehhez a telóhoz?
-
kelekyle
őstag
Amúgy a data/log után ez már meg sem lepett...
-
2e3r4t
csendes tag
Hogyan tudom azt beállítani hogy ne csináljon automatikus frissítéseket a Viber-hez?
Előre is köszi -
Benyo0210
csendes tag
válasz
kelekyle #11635 üzenetére
Igen én is ennek tudtam be a dolgot mindenesetre vicces jelenség... Más üvegképernyős telefonnál is megesik az ilyen? Amikor megláttam először eléggé megijedtem, remélem nem lesz emiatt gáz nyáron a használata.
Szerk: közben olvasom hogy az s3 is ilyen hát jó majd hozzászokunk...
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Ma a párom bevitte a telómat garanciára a T-hez.Megnézték nem e sérült, meg megkérdezték mi a baja.És vissza adták. Azt mondták holnap jöjjön vissza és adnak egy másikat, csak a hátlap és az aksi marad a régi, a teló új lesz.Ez gyorsan ment holnap meg is van
kíváncsi leszek hogy fog menni.
-
kelekyle
őstag
válasz
Robbertho #11634 üzenetére
Megvan rájöttem....
Tuti az üveg (már ha üveg) vagyis inkább egy együttes...
Off: Fizika óra:
Az üveg mint első fénytörő közeg majd alatta a kijelző panel, mint "tükör"... Az üvegre érkező napfény okozza ezt a jelenséget: Amikor a teljes fényvisszaverődés határán esik be a napfény az üvegre. És az ibolya alapszínt bontja le, az üvegre (fény -> energia, nem tud kitörni mint az optikai szálban ezért látjuk az egész kijelzőt lilának)
Egy lézer és egy üveg segítségével kitudjátok ezt kísérletezni. -
Garry84
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a kijelző erős napfényben gyakorlatilag lilára vált? Nem a fényérzékelő okozza, mivel ahol leárnyékolom a kijelzőt, ott normális a kép, ahol telibe kapja a napot, ott "szőrös" lesz, és mintha minden második pixel lila lenne. Nagyon hülyén néztem rá tegnap...
-
Gabor777
aktív tag
Nektek milyen sebességgel másol gépről telefonra? Egy laza 500mb-os sorozatot is 20 perc alatt másol fel a kártyára...ez normális?
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #11618 üzenetére
Ok köszi
És még annyit kérdeznék hogy milyen alkalmazások lettek a rom-ból eltávolítva illetve hozzáadva ? -
w333
félisten
Érdeklődnék hogy a Next V2 Romban lévő Google Csevegőben van "videó és audió csevegés ?
Válaszokat előre is köszönöm -
andyTM
őstag
válasz
Soap97 #11614 üzenetére
- erre nagyon jó szolgálatot tesz az [SD Maid - System cleaning tool]
- csak ésszel használni(!), ha nem tudod mit csinálsz, hagyd ki! -
Soap97
csendes tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy miért van az hogy a memóriakártyát szinte fullig megteltnek jelzi mikor van a telefonon 2 kép meg kb 50 zeneszám és kevés alkalmazás ? (2 gigás kártya) rámegyek a beállításokra------->Tárhely és azt mutatja hogy az SD kártyán 230 MB mennyiségű kép van mikor van ott 2 db fotó..... valaki segítség ? -
GvFh
csendes tag
válasz
atillaahun #11605 üzenetére
Ennek ellenére működik. ..
Érteni én sem értem, de amióta megcsináltam, nem volt kikapcs. (Mielőtt megcsináltam , én is nézegettem hosszan az akkut és a házát.. Egy próbát megért, mivel másnál is működött. Mondom mindezt gyakorló villamosmérnökként..)
-
xSide
őstag
válasz
parades888 #11609 üzenetére
Kezdetnek megteszi wifin keresztűl böngészőből az Airdroid, esetleg ftp-n FTP Szerver
Mindkettőt play-en leled...
USB kábel pc-n TC pluginnal, hogy lásd az SD tartalmát.
Én Samba Filesharing hálózati eszközként wifin keresztűl használom. -
atillaahun
veterán
válasz
Pl. USB kábellel.
De ennél elegánsabb megoldás WiFI-n keresztül.
ES Explorer-rel. PC-n megosztasz egy bármilyen mappát, és ES alatt látni (és ha adtál rá engedélyt írni is) fogod a tartalmát ha a LAN fület választod. -
válasz
Kezdésnek telepítsd fel a WIN7-et.
-
parades888
csendes tag
Sziasztok kezdő vagyok. Hogy kell a telefonnal felvett videót a pc-re másolni xp van a gépemen. első androidos telefonom. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
ASRMartyn
tag
válasz
kelekyle #11600 üzenetére
Igen, sajnos Riotól nem indul el, viszont ha már így tudod verziószámra pontosan, esetleg nem tudsz tanácsot adni nekem, hogy rá lehet-e rakni a new yorkos verziót valahonnan?
Sajnos ráfrissítenek, eddigieket nem hagyták meg :S
Más: remegéshez én azt tenném hozzá, hogyha pl böngészőben zavar titeket, akkor engedjétek fel a lecsúsztatás után és ha még egyszer ráböktök gördülés közben, akkor ott megállítja. Ezzel engem így nem nagyon zavar a remegés.
-
atillaahun
veterán
Azért gyanús nekem hogy jelenthet ez az akksikitámasztás bárkinek is megoldást, mert az érintkezők a foglalatban eleve rugalmasak, tehát ha 1-2 mm-el kisebb lenne az akksi is bőven nekifeszülnének a rajta lévő kis fémlapoknak.
-
Canonfan
senior tag
bajaki, golyós, kelzsoca, GvFh:
Köszönöm szépen a válaszotokat és a hasznos infókat!
Egyelőre még várok még pár napot, 1 hetet tesztelésképpen hogy kikapcsol-e újból, (jövő héten munka, tehát nagyrészt övtokban lesz) ha igen, akkor mindenképp kipróbálom az aksi kitámasztást,
és akkor egyidejűleg felmásolom kártyaolvasóval az sd-re a gyári romot, de remélem nem lesz rá szükség, és az aksi kitámasztás megoldja a problémát.
-
airwawes
tag
válasz
Robbertho #11593 üzenetére
Nekem fater régi Galxy 3hoz kapott töltőn remeg a legbrutálisabban. Gyári töltő gyári kábellell egy kicsit, Gyári töltő egy szerintem huaweis kábellel tökéletes. Viszont a fehért HTCs töltő bármilyen vezetékkel szuperál. Érdekes.
UI: A telefonhoz ha hozzáérek kb fél minimétert remeg kb 1 másodpercig, (csakis netezésnél lehet észrevenni) és ha a másodpercet túllépem akkor bbahagyja a remegést. Ez normális? Nem vészes, csak ha cserére szorulna eyszer, akkor készíthessek egy listát mikor beviszem. -
xtevo
őstag
Érdemes felrakni a javító patch-eket? Javítanak/segítenek egyáltalán? Vagy jobb a szinte gyári állapot? (Ha igen, akkor a megfelelő oldalt linkelné valaki légyszíves?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Béta iOS-t használók topikja
- Alkoholista nevelde
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest