- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Na megvan a teló...eddig szuper! (kopp-kopp)
(ebben az árban abszolút best buy)
Led szinkronban van a képkészítéssel-kijelző érzékenysége nem a legjobb ,de bőven vállalható-mikrofon hangos-szenzorok is rendben vannak, bár a fényerőt hamar minimumra állítja auto-n+a bill világítást is csak sötétben kapcsolja be , szürkületben csak nagyon ritkán!
Sebesség a krait/4 magos gépek után a legjobb!!
(2magos arm-eket is simán veri, a többit meg nem is említem)
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11097 üzenetére
Á cseppet sem
Nem személyeskedtem, Te sem tedd!
Ha ezt tettem volna már az elején (youtube) user error lett volna beállitva, nem pedig bővebb info kérés (amire választ sem adtál), amikor azt kértem nézd meg miként viselkedik a kényszerített elforgatást alkalmazó appoknál... -
Winchester95
őstag
Nem vagy képben.......
Elsőre nem segített.Másodszorra sem.Nem vagyok hülye.Tudok olvasni.Meg is értettem.
kelekyle:
Dexter: Csak a sorozat miatt.De ebben nem reménykedem.Mivel most volt egy Február 8. frissítés.Úgyan úgy kilép töltés után.Még a menü se......
Vice City:Ideje lenne már frissíteniük.Utolsó frissítés December 18.-án volt.
Meg kicsit irónikus hogy pont a vice city nem indul el inteles telefonon.... -
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11080 üzenetére
Wazz alapból irja tedd vízszintes helyre és ne használd az elforgatást kalibráláskor
xtevo, arra figyelj, hogy esetlegesen az sd-re korábban települtek (pl. Otp smart bank vagy játékok)
.android_secure mappában is jelen vannak, ezt csak (rejtett fájlok mutatása) gépre adatkábellel vagy a memkarit kártyaolvasóba téve tudod átmásolni!
Másik lehetöség beállitások/alkalmazások/sd-kártyán megnézed mi van ott és áthelyezed telóra másolás előtt! -
kelekyle
őstag
válasz
Szenzornál valószínű, hogy ilyesmi lehetett a gond, ha a játékoknál működik...
Dexter the game 2... undorítóan néz ki és gameplay videót néztem róla hát a játékélmény se valami tuti... Amúgy meg a kedvenc sorozatom.
Vice City nem nagyon lesz. De amúgy meg hiába reménykedsz ha sok kérésre se javítják a hibákat pl. olyat, hogy kifagy egyik küldetésnélOlvasd el a kommenteket és nézd meg az utolsó frissítés dátumát.
-
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #11091 üzenetére
Eddig nem volt jó.
Mégegy jóhír: a www.gameloft.com oldalról letöltöttem a heroes of oact. Playen nem lehet megtalálni, de végül sikerült elindítani. -
atipacsi
csendes tag
Pár napja megpróbáltam kicseréltetni garanciával . Hibák sajnos ismertek csak kevésbé megfoghatók . Hívás közben a vonal gyakran megszakad , kikapcsol magátol , gyenge GPS . Szerintem azért cserélték csak mert ismerösök voltak . Azt mondták hogy a hibákat produkálniuk kell a ZTE felé mert ha nem bizonyítják öket vihetik haza a telefont . Akit lehet talán ez miatt küldenek el . Az új készülék nem kapcsol ki , a vonal jóval ritkábban szkad meg , GPS már vállalható , majdnem BLADE szintü képernyö érzékenység .
-
kelekyle
őstag
válasz
junkpod #11078 üzenetére
Igen, szabvány szerint adják meg minidg... S3-n is gusztustalanul nagyok a dolgok...
Patched Play is megvan...(240DPI és így HDPI appok továbbra is kompatibilisek maradnak)
Root kell hozzá: Pipa
Mountoltam a rootot ( "/ " ) RW-ként... Itt kicsit minden bonyolultabb mint az átlag rendszereknél
Keep már leírta, hogy hun van a kutya elásva.Nem ma kezdtem
-
airwawes
tag
válasz
Winchester95 #11087 üzenetére
Gameloft updatelte a Dungeon Hunter 3mat! Pont ma pár perce. Playről ingyenesen letölthető. Aszem alakul ez a támogatás...
-
xtevo
őstag
Ma megjött a 16GB microSD-m, létezik olyan megoldás, hogy átemeljek mindent a régi kártyáról? ctrl+c , ctrl+v ?
Vagy hiú ábránd, és állíthatok be mindent újra...
-
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #11081 üzenetére
Kalibrálni kellett.Meg újraindítani.(Sztem 1 hónapba egyszer ezt meg kell csinálni amíg nem jön ICS.Bár lehet hogy mostantól jó lesz....
Alcatel?Viccelsz?10000X jobb a ZTE az alcatelnél.Hidd el nekem.
A két telefon között............sok különbség van.
Kb ez olyan mint a wc papír meg a 20ezres közötti különbség.pakkerpista:
Tökéletes most az elforgatás.
Pontosan úgy viselkedik ahogy le van írva.Még döntögetnem sem kell mint a hülye.
Csak elfordítom és fordul is magától.
Amibe bele tudnék kötni.....Semmi.Per pill. -
pakkerpista
csendes tag
válasz
Pedig már akartam mondani, hogy ha mást nem, fel tudok ajánlani egy kifogástalanul működő T610-et, ha minden szakad
Viccet félretéve, nekem eddig (lekopogtam), nem volt komoly bajom (2 hónap alatt), 2x vettem észre, hogy egyáltalán nem fogad adatot, onnan, hogy nem frissült se a posta, se az időjárás (se wifi, de mobilhálózat).
Ma pedig 2x indult egymás után újra, szó szerint egymás után, ahogy befejezte a bootot, megint újraindult. -
ANDROID???
addikt
válasz
Winchester95 #11063 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de alca 995 ilyeneket nem csinál, lehet hogy annak más nyűgjei vannak, de nem ilyenek...
Úgy néz ki nem fogom magam Grand mellett meggyőzni...Veszel egy HTC X-et vagy egy Sony T-t, vagy ion-t és elleszel ..
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11075 üzenetére
Jelentem új helyzet állt elő:
Össze vissza kapcsolgattam az auto forgatást.Kalibráltam a szenzort beállításnál úgy hogy össze vissza ráztam a telefont.Nem volt jó....
Ez után kikapcsolva hagytam az auto forgatást.Kalibráltam normálisan.(letettem az asztalra+kalib)
Újraindítottam.Bekapcsoltam az auto forgatást.Most jó minden.Játékoktól kezdve a programokig....Még a képnézegető is pöccre ...........
Szóval most egy nagy smiley
Vaku is jó.
Szóval még mindig csak az mondom hogy érdekes a telefon.
Ha lesz rá Vice City/Dexter the game2 intel támogatással akkor azt mondom hogy megérte a pénzét.
(Érthetőre fordítva.Még nagyobb lesz az intel támogatása androidon.) -
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #11062 üzenetére
Ezzel kapcsolatban, arra képes launcher pl. Nova Parancsikonok/Tevékenységek/Beállitások/BandMode és Europe (EUR)...
Na nálunk ez vált be hang terén haver telójánUgyanezen úton kalibrálható egy másik szenzor is,nem csak az alapbeállitásoknál elérhető, nevét ne kérdezzétek, rég volt és azóta nincs beragadó akksizabáló több órás érték a gsam érzékelők résznél...
-
atillaahun
veterán
Még egy érdekesség; az új/régi darabomon már a proxy sensor is észrevehetően jobb.
Úgyhogy végre tudok képernyő ki-be-kapcsoló programot használni vele. Nincs már benne az 1-2 mp-es késleltetés, csak max fél mp.Hihetetlen, hogy még ezeket a tetves szenzorokat is letudják gyártani szarul. Már csak azon csodálkozok, hogy a fényérzékelőre nem panaszkodott még senki.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11074 üzenetére
Szedd le a rootot is. Vissza kell vinned, ha nem lesz jó és úgy nem mehet. Ne szivasd vele magad. Totál pucold le, ha nem jó, csere!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11072 üzenetére
Tolj neki egy facory resetet, de ezúttal utoljára. Ne tegyél rá semmit. Hagyd úgy, ahogy van. Ha nem forog el, akkor úgy szüzen vidd vissza. Így eladni sem tudod, szóval előbb kénytelen vagy cseréltetni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11070 üzenetére
Gyári launcher van még rajta vagy már legyalultad valamivel?
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11068 üzenetére
Hát....Vácon ha bemegyek a Tmobilba elküldenek......Pestre meg minden egyes alkalommal bejárni.Főleg úgy hogy kb 40% az esély hogy adnak új telefont.......
Meg kitudja milyet adnak megint és akkor megint járkálni.....
Mindjárt földhöz ...........om azt megjavul a giroszenzor meg a vaku is sztem.Azon gondolkodom milyen telefonra érné meg lecserélni......
Talán SGSA.-re.
De az okosok nem cserélik.Csak fizessek rá.Amikor rosszabb telefon........ -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11067 üzenetére
"Többit meg majd kurv...ra költöm."
Ne add el, csak járj a nyakukra. Van ebből jó is! (Olyan, mint az enyém volt...). AZ Xperia mondjuk nem rossz váltás, de a kijelző miatt én félek tőlük....
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11066 üzenetére
Igen de nem akarom még kimondani ezt a szót rá.Majd ha betelik a pohár.
Képzelj el engem akinek volt egy Live With Walkman telefonja.....Mondom kellene valami normális telefon.
Erre vettem egy alcatelt.Az egy nagy rakás.......(amit írtál)........
Utána vettem egy LG Optimus 3D-t. (Álom telefonnak tűnt).
Majd rémálom lett belőlle ICS hiányában és a gyári 2.3 as rendszerrel.(nagyon sok hibák voltak).
Erre cseréltem ezt......
És ne legyek ideges.....
Azt hiszem eladom ezt a ZTE packot memkaristól és +12k ráfizetéssel veszek egy Xperia S-t.
Ha annál is ilyen bakik lesznek akkor veszek egy régi W800i-t azt csá.
Többit meg majd kurv...ra költöm.Szerk:
Xperia S kilőve.......
Előre nem küld az illető.Én meg nem küldök előre.
Főleg nem olyannak akinek 13 negatívja van és egy csomó visszamondása. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11063 üzenetére
Ja, az nem "érdekes", én legalábbis nem ezt a szót használom a sz.rra.
Nincs jól összeidőzítve a villanó, meg a kamera. Engem pl. kifejezetten idegesítene, ha ilyen lenne, amit majd kapok. Ez elég alap dolog, hogy ha már van benne villanó, akkor ne késsen, vagy siessen.
Sajnos csak remélni merem, hogy olyat kapok, mint az előző volt, mert úgy látom a mostani szériák eléggé... khm...hát gyengék lettek.
@kelekyle:
Szétszeded a kernelt. Nem generál az semmit. Ott van az initramfs-ben alapban. Ott megműtöd és garantáltan úgy marad. Viszont az UI szét fog esni...
-
kelekyle
őstag
válasz
Keeperv85 #11062 üzenetére
Én szeretem az alacsonyabb DPI-t... 240-en nekem túl nagyok az ikonok, szöveg stb.
Én nem jutottam vele semmire.
Default.propot tudom szerkeszteni DE restart után legenerálja újra ugyanazt a gyárit *$*@*?*
És mivel default.propban már definiálva van az érték build.propba állítgathatom én...Solution?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11060 üzenetére
Factory reset, ne kalibráld! Hagyd, hadd tegye a dolgát.
------------------------------------------------------------------Közben hodostamas fórumtársunk talált egy érdekes megoldást mikrofon gondokra. Gondoltuk hátha itt is jól jön. (Én most ugye nem tudom kipróbálni...
).
A módszert itt találjátok: KATT
@kelekyle:
Semmi értelme nincs állítgatni, de lehetséges...Megoldható.
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11060 üzenetére
Statusbaron állítod vagy Beállítások -> Megjelenítés -> Képernyő automatikus forgatás ?
-
Winchester95
őstag
Valamit kellene csinálni az elforgatással mert nekem már kb semmit nem reagál.(Játékoknál igen.)
Ilyen hogy képnézegető,file kezelő, mx video player,..... meg sem moccan....
Hiába kalibrálom. -
kelekyle
őstag
Density-t (DPI) valakinek sikerült már állítania ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #11055 üzenetére
Ja, nekem is mondta. "Szoftvert fogunk frissíteni... " Oh... mondom: "ezeket biztos idomítják erre..."... Mondom neki: "Két verzióval újabb van rajta, mint a maga gépén... nem hiszem hogy ennek sok értelme lenne... " >> "Jó, azért én frissítek..." "Hát próbálkozni lehet, persze...
" 5 perc próbálkozás után... "Hát... lehet mégsem... nem javítjuk, cseréljük..." "Ember, ezzel kezdtem...
"
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #11054 üzenetére
Mondanám, hogy gyere át Szekszárdra cseréltetni, de itt sincs csere darab, csak új.
Nekem is sikerült kifognom egy "okostojást", mondom a gonomat, hogy a videófelvételnél szinte nincs is hang, mondja szoftvert frissítés meg felküldi a saját szervizükbe stb. mondom szoftver oké mert a gyári legfrissebb van fent szóval azt hagyjuk ki a történetből, mondja oké beviszem meg nézem....kihozza egy reset meg újrahúzás után és érdekes módon naná, hogy ugyanazt hozta felvételben, jééééé, hihetetlen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
motoflug #11053 üzenetére
20k. Annyiért vállalható, de nem mp4 lejátszónak.
Én meg kényszerpihenőn... Csereteló nincs Pécsett, szóval pécsiek, ha valaki vissza akarja vinni, akkor számítsatok rá, hogy várni kell. Helyette megnyertem magamnak az LG T-500-at...
Inkább no comment. Ja és okosan, mert felkészült a szervizes. Egyből rátapadt a doksira, meg nyomta ezerrel a hang fel, hang le kombókat... Hiába mondtam, hogy ne erőlködjön, kár a gőzért...
-
-
motoflug
őstag
Egy letiltott grand x in kb mennyit érhet?
-
Tomacko
őstag
Böngésző: én a Maxthon-t használom
zenelejátszás: Winamp, Winamp pro, JetAudio dehát ugye izlés kérdése, egyszer kipróbáltam a poweramp-t is amit nagyon sokan tartanak top-1-nek. nekem pl. abszolút nem jött be, a hangzása nagyjából oké (EQ-t soha nem használok) és a hangereje se volt olyan hűde jó. Dehát kinek mi....
ébresztő: Alarm Clock xtreme free ha fontos neked is a szinte teljes képernyőre be állítható szundi vagy leállítás(gyárit nem próbáltam ki, hogy tudja-e ezt).
Képernyőzárnak én pedig a Magic Locker-t használom -
duggoo
csendes tag
Hali. Nemtudom hogy volt-e mar ilyen valakinek: telefonra rajon a kepernyozar eddig jo is. Kapok egz ertesitest bekapcs gomb megnyom roviden bal oldalon a sarga led vilagit es kikapcsol a telefon. Ugyanez jatek kozben is. Gyari beallitasok vissza igy sem jo. Szetszedtem a telot ejszakara pihentetni akkor 1 napig jo volt most megint kezdi. Valalinek otlete? Elore is koszi
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11040 üzenetére
Akkor legalább az SSID broadcastot tiltsd le....
-
xSide
őstag
válasz
Ne legyen ékezet, spec karakter, szóköz, alulvonás sem a névben, sem a jelszóban. Ne legyen korlátozva, hogy csak az előre meghatározott eszköz csatlakozhasson, régió beállitás, csatornaszám, bgn, titkosítás rendben?
Fw friss a routeren? Keress régebbit ha friss, vagy frissíts ha van hozzá új.
Egy példám családtag samu g mini2 nem hajlandó be/letölteni semmit a Netgear legfrissebb fw-vel, korábbival tökéletes.
Készits mentést arról a router beállitásodról, mikor nem tudsz csatlakozni jelszóval és adj egy linket hozzá! -
xtevo
őstag
válasz
"Másik" fórumon is volt valakinek ilyen gondja, itt találod.
Megoldás ott se volt (még) rá... -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11039 üzenetére
Nincs jelszó sem......
Mert ha van jelszó akkor nem tudok rámenni a wifire.Azt írja nem jó a jelszó.Pedig normálisan beírom.
Esetleg ha tud valaki segíteni akkor........x)Minden telefonnál ezt csinálta.Sőt volt már hogy a routert kellett kicserélni....mármint kellett volna.De valahogy megjavult.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11038 üzenetére
Alapon minden: tehát nincs jelszó sem? Merre is laksz?
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #10982 üzenetére
Nekem is ilyen van, de nem százas vele a telo. Pl 800-1000ms a ping. Tudnal privatban a beállitasi értékekrol listát vagy képet küldeni? Hátha lesz különbség.
-
Beci9595
tag
Értem, köszönöm
-
Beci9595
tag
Next rom alatt nekem jobban merül a telefon. Más nem tapasztalt ilyet? tegnap este raktam fel töltőre, ma reggel 8-kor szedtem le töltőről. egész nap hozzá sem nyúltam, nem ment rajta semmi. Mindössze 2x telefonáltam és most lemerült.
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #11027 üzenetére
- igen, de vond le a dominó kártyát; azt nem adtam, mert az névre szól.
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #11027 üzenetére
Még annyi hogy lásd 40ezerért GrandX IN:
Inkább megvették olcsóbban mint az én akkori 50ezerért árult telefonomat.Pár hét múlva srác kínálgatta nekem 12ezerért az egészet......
+
Nehogy már ez a telefon 40ezret érjen ha az Xperia Neo-t meg a galaxy s-t adják 35-40k ért.......No comment.. -
Winchester95
őstag
válasz
andyTM #11013 üzenetére
Webshopban 59ezer körül van nem?
Nem adom el.Mert mérlegeltem.
2választás volt:Xperia P, SGS Advance.
Xperia P jó választás lett volna teljes mértékben ha lenne benne memkari foglalat.
De nekem a @9gb tárhely nem elég.(Főleg úgy hogy 16GB papíron.)
SGS Advance-ban csak 768mb ram van.Még csak 2.3 van rá hivatalosan ami vicc.(4.1 el problémák vannak és nem is hivatalos.) Kamera csak 5MP-es.(Sztem ugyan ott van a kettő.)Videó is csak sima HD.
Kijelző felbontás is már alsó/középkategória.
Intel proci jobb......Amire érdemes lenne erről váltani az az Xperia S/HTC Sensation XE Beats Audióval és fülessel.
De inkább az Xperia S.......
Arra meg nem költök mert a hülyék 40ezerbe akarják beszámíttatni......Meg hogy ez a teló kevesebbet tud mert egy magos.....Meg kínai......
Nem csoda hogy mostanában full ideg voltam.
Pedig az enyémet nem fogják letiltani.És nincsenek is olyan széria hibái......
+8k-t megérne nekem a telefonra ráfizetni.(+ugye a 3ezer forintos kiegészítők amit vettem hozzá)Meg a 32gb os microsdhc samsung class 10 es amit 8k ért vettem hozzá anno)
(52k ra tartom a telefont a memkarival és mindennel együtt....)
60felett meg nem vennék már telefont. -
atillaahun
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Danny750 #11020 üzenetére
Úgy látom amit legközelebb össze kell szednem az első hsz.-hez, az a Moto vs. ZTE. A két készüléknek SEMMI köze egymáshoz! Oké. Nyilván ez így nem igaz, mert ugyan az a kernel hajtja őket, bár nem ugyan azon a kódúton. De az a két processzor NEM azonos, ahogy a telefon többi része sem.
..és igen, a z2460-as normál órajelmaximuma 1600Mhz, a Razr I-be lévő z2480 pedig, felhúzás NÉLKÜL is, tehát standard frekvencián 2000Mhz.
-
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #11015 üzenetére
Oks, köszi a helyreigazítást!
Azért néztem inkább ezt, mert Samsung kártyákkal nagyon kevés gond van, és 25 ft különbség van a samu 16gb cl6 és cl10 között ugyanebből a modellből!
@golyós
Az elég combos, azért!
Azt hiszem, megrendelem, bevállalom a rizikót, holnap akkor okosabb leszek majd, és beszámolok. -
bubi92
őstag
ma sikerült első fagyásnak előjönnie egy belkin routerrel. 5 routerből 1-el volt csak para.
-
xtevo
őstag
Leteszteltem a telót, AnTuTu pontszám: 11457 Kingston 4GB CL4 microSD-vel, szerintem elég pöpec.
Kérdés, egy Samsung 16GB MicroSD (Class10, UHS-1 Grade 0) (MB-MPAGC/EU) sokat dobna rajta pontszámban, illetve mennyire lesz jó ez? Valahol olvastam, hogy cl10-es kártyát annyira nem szívlelte a telefon...
Ti milyen microSD-t használtok? -
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #11012 üzenetére
- webshop áron:55850-ért, bontatlant kapott az új tulaj
(- te meg csak nem adod el, ha jól láttam?)
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #11005 üzenetére
Hát akkor mindegy, esténként mindenképpen tölteni kell.
Én az értesítéseket kikapcsoltam a Face-en, hogy ne jelezzen folyamatosan.agressor12
Az értesítéseknél minden kivan pipálva? Nekem jelzett mindent(amig nem kaptam agyfrászt az állandó értesítésektől) de én letiltottam. -
Joe Cockroac
csendes tag
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
2 kérdésem lenne,segítséget szívesen fogadom:1. Be lehet -e állítani valahogy ,hogy ha hosszú sms-t irsz 2 sms után ne alakítsa át MMS-é?
2. Ha facebook-on üzenetet kapok miért nem dobja ki értesítésként a telefon?Meghívás és egyéb facebook-os értesítést kitesz,de az üzenetet nem... -
golyós
addikt
A Facebook ébresztgeti a telefont.
Ezt honnan veszem érte?(nekem nem tünt még fel) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10999 üzenetére
Nem, dehogy vetettem el. De mivel úgy látom nem veszi fel, hiába állítod be a build.prop alatt (nem, sajonos úgy tűnik factory reset után sem érdekli ez már), így a modul környékén kell nézelődni, amivel viszont lehet bajban leszek, mert valamivel több külső FW vár, mint amennyit a standard kódban egyáltalán meg lehet adni... Majd kiderül. "Remélem" elhajtanak holnap és akkor elbúcsúzok a Grand X-től...
@Garry84:
Ja, inkább oda, hátha találunk valamit, de azzal nem "offoljuk" ezt szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest