- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #10997 üzenetére
Inkább ne vsz. Nagyon el fogja vinni a topicot olyan irányba, ami erősen nem ennek a topicnak a témája. Majd ha megjött a csere telóm, fordítok egy friss WiFi modult (vagyis megpróbálok) mellé, hátha segít a bajok többségén. Az új libEGL is pörgette az UI-t rendesen. Kár volt lepucolni.
-
Garry84
tag
válasz
Winchester95 #10982 üzenetére
Srácok, akkor most kellene megosztanotok a routerek beállításait, szolgáltatót, mik vannak még a routeren, ilyesmi. Hátha kijön valami infó.
-
xtevo
őstag
Köszi!
Én is szeretem pofozgatni, egységes kinézetet adni a telónak. Ezzel a WidgetLocker-al, se lehet módosítani ugye, a jobb felső sarokban lévő infókat?!
Most még ismerkedek a Mort Player-el, illetve Dolphin Browser-al, amit Keeperv85 ajánlott, eddig szimpatikus nagyon mindkettő, ha lesz "kedvem" akkor majd letöltöm a fizetős appokat is (Poweramp).Facebook terén nem vagyok akkora addict, csak legyen vmi, ez meg egész vállalható.
-
trialboy
tag
Meg lett oldva, restart nem segített, elnyomtam valamit a fejlesztőknek menüben, méghozzá a szigorú módot kapcsoltam be véletlen.
Viszont ma megvolt az első fagyás a telefonon (jan29-én vettem) kb 1%-on volt az aksi, lezártam a képernyőt, itt volt az asztalon villogott a piros led, meg akartam nézni még valamit de csak a hátteret adta be, kikapcsoltam és utána már be se kapcsolt, feltettem tölteni, azóta hibátlan (de 11 körül lehetett ez a fagyás.) Ez normális vagy csak bug?
-
atillaahun
veterán
válasz
trialboy #10990 üzenetére
Nincs bepipálva valami a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek > Felhasználói felület alatt?
(#10991) dReFiX
Ha azt nézzük, hogy a szoftverfejlesztők kb. 10-szer annyiba kerülnek mint a biorobotok, akkor egy bizonyos szintig biztosan jobban megéri +1 darabot legyártani, mint működő rendszert iratni rá. -
xtevo
őstag
válasz
trialboy #10990 üzenetére
Igen, én találkoztam. Az volt a fura, hogy sötét hátterű app-oknál nem jött elő, csak világosaknál. Nekem viszonylag hirtelen jelent meg, de ha jól emlékszem egy restart után már nem csinálta, (készülék azóta cserélve lett). Esélyes, hogy valami alkalmazás kavart be, hisz előtte nem fordult elő.
-
trialboy
tag
Piros kerettel találkozott már valaki? Rákattintok pl az üzenetekre és egy piros keret villog aztán jönnek be az sms-ek.
-
kentucky
őstag
Szegeden hol lehet a készüléket megnézni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #10986 üzenetére
Majd jönnek vissza a refurbished darabok, cserélni jó lesz az is.
-
-
dReFiX
senior tag
Akkor sem értem miért éri meg jobban lenyelni, a készülékek cseréjét a ZTE mint írni egy javítást vagy ellenőrizni a gyártást és abban javításokat eszközölni. El sem tudom képzelni havonta hány készüléket cserél csak a t-mobile, nemzetközi szinten meg főleg nem.
-
t181
senior tag
akkufigyelő: ha figyelni akarod, akkor szerintem GSam Battery Monitor
Widgetlocker: Nekem fent van, használom, mert szeretem bütykölni a teló kinézetét, és erre a WL felel meg legjobban(lockscreen szempontjából)..
Böngésző: amit a legtöbbet használok, az az Opera Mini, mert belassított mobilnet(32kb/s) mellett is elég gyors, a többi ilyen sebességnél nagyon szenved...A Chrome fent van, de nem nagyon használom, mert ha van wi-fi, akkor általában ott van a közelben a notim is, viszont abból a szempontból jó, hogy szinkronizál, figyeli, hogy a notin, vagy akárhol mi van megnyitva.
zene: PowerAMP...bőven megéri a pénzét, és egyszerűen nem sikerült olyan prorgramot találnom, ami helyettesíthetné...
facebook: fent van a facebook sajátja, friendcaster, és a facebook messenger. A Messenger-t javaslom, ha beszélsz facebook-on, de a másik kettő...ébresztgetik a telót(még így is lazán kihúzza az egy napot, de...). A kettő közül inkább a Friendcaster, mert gyorsabb. De néha még így is ránézek Opera Mini-vel az m.facebook.com-ra, ha fontosabb értesítést várok...
Ez csak egy szubjektív vélemény volt...(#10983) Canonfan
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A mobilnet problémára, szóval hogy van amikor megszakad az adatkapcsolat, és csak újraindítás után áll helyre van már esetleg valami módszer, vagy legegyszerűbb újraindítani ilyenkor a telót?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #10872 üzenetére
Így már tiszta sor, még egyszer gondmentes használatot az új cucchoz!
xtevo (#10978):
Ébresztő app terén szerintem mindenképp megéri kipróbálni az Alarm Clock Xtreme free-t nagyon jó, én még az előző telefonomon kezdtem el használni, és nekem maximálisan bevált, a GXI-nél a gyári ébresztőt el sem indítottam mert minek.
-
Keeperv85
nagyúr
email: gmail (alap) >> Jó az, nem kell másik.
facebook: friendcaster >> Ha jót akarsz magadnak: böngésző és semmi más FB mellé. Még nem írtak hozzá normális app-ot, ami ne ébresztgetné a telót folyton és szerintem soha nem is fognak
filmlejátszás: mx player >> Esetleg helyette a MoboPlayer, nincs ennyire tele reklámokkal.
képnézegető: quickpic >> Jó lesz.
fájlátvitel: airdroid >> Oké. Sőt, ez a legjobb szerintem.
akkufigyelő: battery stats plus >> Tökéletesen felesleges, csak az erőforrásokat zabálja. >> Kuka.
design: nova launcher + dcikonz >> Ez ízlés kérdése, ha neked tetszik, akkor oké.
-> létezik olyan app, ami a notification bar-t és a jobb felső sarokban az infókat designolja át? >> Nem, nem létezik.
widget locker >> Passzolok.
böngésző: gyári - érdemes cserélni chrome / opera mini / opera mobile ? >> ...helyett Dolphin HD
zenelejátszó: ?? >> Mort Player, ha ingyenes kell, ha hajlandó vagy költeni: PowerAmp
ébresztőóra: ?? >> Gyári. Mindegyik ennyit tud, vagy ennyit sem. -
xtevo
őstag
Most kezdem igazán belakni a telefonomat, egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy az egyes felhasználási területre, mennyire jó választás, amit felraktam. (Ahol kérdőjel van, ott értelem szerűen még nincs választva.)
email: gmail (alap)
facebook: friendcaster
filmlejátszás: mx player
képnézegető: quickpic
fájlátvitel: airdroid
akkufigyelő: battery stats plus
design: nova launcher + dcikonz
-> létezik olyan app, ami a notification bar-t és a jobb felső sarokban az infókat designolja át?
widget locker: ??
böngésző: gyári - érdemes cserélni chrome / opera mini / opera mobile ?
zenelejátszó: ??
ébresztőóra: ?? -
kelekyle
őstag
Most olyan helyen vagyok ahol egy D-Link Di-524 router van... és nem bírom lezárni a telefont mert 2perc alatt megfagy a cucc... Inkább mobilnet
Otthon TP-Link van, napi 1-2x fagy ott. -
motoflug
őstag
válasz
atillaahun #10973 üzenetére
Sajna nem olyan könnyű találni,legalábbis dominosat.
-
^Gesz
csendes tag
Üdv!
Mától én is büszke tagja vagyok a klubnak
Őszintén, voltak elvárásaim a géppel kapcsolatban, de túlszárnyalta az elképzeléseimet. Nagyon meg vagyok elégedve. Szerencsére pont egy jó darabot kaptam, egész napos nyüstölés után nem jött ki se a vaku, se a piros szél...
Viszont.... a fagyás probléma egyszer kijött. Teljesen egyértelmű, hogy szoftveres a hiba. Valóban a Wi-fi csatlakozással van a gubonc. Lényegében annyi lehet a gond, hogy a kódban valszeg úgy van megírva, hogy az érintőképernyő jeleit tiltsa, amíg el nem jut a zárképernyőig. Viszont a zárképernyőnél a wi-fi betöltés miatt gondolom úgy ágyazták egymásba a feltételeket a programkódban, hogy nem figyeli az érintőképernyő jeleit, amíg minden nem klappol, köztük a wifi sem. Ezért ha alvó módban valami kapcsolódási gubanc lép fel a wifivel, elképzelhető, hogy a zárképernyőnél előjön a "fagyás". Ilyenkor az oldalsó és felső gombok teljesen működőképesek, vagyis maga a telefon nem fagyott le, nincs érintkezési baja, szimplán rosszul van megírva a kód. Mivel ez elég gyakori hiba, és nagyon sok esetben előjön, biztos hogy adnak ki valami javítást hozzá, remélhetőleg egy JB formájában. (ergó készülékcsere nem segít a dolgon, mivel hardverileg rendben van... legalábbis az elméletem szerint.)
Megoldási javaslat:
- sikerült akksikivétel nélkül orvosolni a problémát. lehet hogy csak szimplán mákom volt, de hosszan benyomtam a kikapcsológombot, akkor szétválasztotta a wifitől és életre kelt a teló...
- a biztonság kedvéért bekapcsoltam a "wifi -> speciális -> tartsa bekapcsolva alvó módban -> mindig" beállítást, azóta nem jött ki...Lehet hogy puszta próbálkozás, de egy próbát megér
Sorry a hosszú post miatt, remélem tud segíteni esetleg.
-
tPedro_
őstag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet Meifeng márkájú tokot vásárolni? ( Neten/boltban, akárhol. )
Konkrétan ez érdekelne: [link]
Próbáltam guglizni, de a cégnek még a saját weboldalát se találtam.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Danny750
őstag
Hétfőn belépek a klubba
Szeretném már kipróbálni az Intelt és jelenleg nincs keretem a "vágyott" Razr I-re így veszek egy Grand X In-t ,mert specs alapján nagyon tetszetős kis készülék!
Kijelző érzékenysége javult már, vagy megszokható?? (mert itt a mobilarénás tetsztben eléggé pontatlannak tűnt......) Kicsit félek ettől, de remélem nem annyira vészes! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #10955 üzenetére
..és én szerinted mit használok egy hónapig?
Na ne vicceljünk má', hogy egy hónap múlva tudja cserélni! Adjon szépen egy bizonylatot, hogy cserére jogosult vagyok és már megyek is a másik boltba, ahol van! Amúgy az USB kábelem és a hátlapomból kiesett "Z" betű is megér egy misét, szóval nem fogom annyiban hagyni a dolgot...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winchester95 #10943 üzenetére
Valakinek jó valakinek nem.Egyértelmű hogy hardveres.
Egyelőre még a ZTE sem tudja, hogy ez mitől van, tehát ilyeneket kijelenteni felesleges.
Nem a GXI-ben lévő wifi a probléma, hanem bizonyos routerek, vagy azok beállításai stb..
Látom bővebben ki kell fejteni ezt a mondatot, tehát a wifi modul mint hardver szerintem nem hibás, inkább akad össze a szoftveres része bizonyos routerek szoftvereivel-beállításaival ((#10938) atillaahun hsz-e is erre utal: "Az egyiken olyan 80%-ban fagy, a másikon soha")
Továbbá láttam több logot is, több felhasználótól, és ott is a routerrel való kommunikációval volt probléma.
-
Keeperv85
nagyúr
Na az én hibátlan készülékem most lett éppen tégla. Remélem kicserélik. Röviden: gondoltam visszateszem a B04-es romot és mókolom egy kicsit. ROM fel, macedón kernel alá utána. Indulna a teló, fekete képernyő. Az első Intel logo-t még látom. USB-n egy pillanatra felismeri, majd ledobja a gép a portot. Bootloader mód, recovery már nincs. Ennek ennyi volt.
-
Winchester95
őstag
válasz
feelurself #10945 üzenetére
Igen.Nem sokat törtem magam rajta mert kb annyi energia volt benne mint a te hozzászólásodba.0.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Winchester95 #10891 üzenetére
Értem, de az átfogalmazott kérdésed értelme közelebb van a nullához, mint a kettőhöz.
(#10892) Tomacko: Csak a kapcsolattartás miatt van nekem is mobilnet, nem azért hogy Facebookozzak vagy Böngésszek. Meg valahogy nem is tudnék úgy mozogni hogy nonstop találjak wifit.(Nem sokat vagyok itthon, társasági emberként pedig autóban se szokott wifi lenni, ezért marad a mobilnet).
-
boxos23
aktív tag
válasz
Winchester95 #10943 üzenetére
Nekem sem volt még fagyás.
-
Winchester95
őstag
Fel lehet fogni hogy nem a "rúter" a rossz hanem a telefon.Baj van?Vidd vissza cseréld ki.
Elküldenek, halogatnak valamilyen válasszal?Csapj oda.
Béna ....... vagy akkor meg ott van a hajszárító majd az kiengedi a telefont.Azt nem lesz lefagyva.
Csomó routernél próbáltam.Mindegyiknél jó volt.
(Igen nekem is ZTE Grand X IN van.Én is a Tmobiltól kaptam.)
Erre szoftverfrissítés nem fog kijönni szerintem.
Valakinek jó valakinek nem.Egyértelmű hogy hardveres.
De majd biztos jön v.mi "okos" és megmagyarázza.
(Eddig nem tette de most hogy én írtam csak megfogja.)Nem a GXI-ben lévő wifi a probléma, hanem bizonyos routerek, vagy azok beállításai stb..
Igen nem a telefon a rossz.Elvégre minden más telefonnal működik......csak ezzel nem.......
De neeeem. Nem a telefon a rossz. -
atillaahun
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #10938 üzenetére
Nekem itthon van egy D-LINK router (D-LINK DIR-501) és van egy mobilnetes wifi router (Huawei R201) és egyszer sem volt fagyás.
(#10940) Keeperv85
Nem a GXI-ben lévő wifi a probléma, hanem bizonyos routerek, vagy azok beállításai stb..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10938 üzenetére
Azóta már büntethetted volna magad esetleg ezzel a "márkával", de nálad az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a WiFi a fő gonosz benne. >> "Az egyiken olyan 80%-ban fagy, a másikon soha"
Igen, most mondom, illetve most is ezt mondom. Szerintem nincs köze a WiFi-hez közvetlen. Közvetett módon is csak annyi, hogy ha 3G-t kell váltogatni (Ki-be kapcsol a WiFi jel miatt).
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #10931 üzenetére
Mint korábban válaszoltam nincs TP-Link-em. Melóban 2 megegyező típusú Dlink van, ugyanolyan gyári beállításokkal.
Az egyiken olyan 80%-ban fagy, a másikon soha (most mondd, hogy nem router gond). Azon csak szürkül a WiFi. Attól persze még van kapcsolat, Play, meg G-szinkron is rendesen.
Az itthoni Linksys-re meg csak ritkán fagy rá. -
xtevo
őstag
Urak! Elég kezdő kérdés, de nincs mit tenni... Ti milyen e-mail kliens-t használtok? A "gyárit", a gmail félét, esetleg mást?!
Illetve meg lehet változtani az alsó ikonsort, vagy a színét, vagy álleszcuzámmen a design-t? Vagy erre valók a launcher-ek?
@Zsolt_72
Köszi az infókat!A Gmail féle rendesen szinkronizál, vagy ott is kéne vmi extra beállítás? A Nova-t már felraktam, de megijedtem tőle, annyit tudott így inkább leszedtem gyorsba'.
Ezekután visszarakom.
Dock, már ezt is tudom. -
bubi92
őstag
válasz
sil3ntbeatz #10934 üzenetére
én két tp-linket, egy dlinket, és egy belkint próbáltam egyiken se volt probléma. gps-t ma volt alkalmam kipróbálni szerintem fél perc se kellett neki és talált jelet.
-
xtevo
őstag
válasz
dReFiX #10927 üzenetére
Én mindezen hibák ellenére is kitartok a teló mellett, egész nyugodtan mondhattam volna, hogy inkább adjatok egy Samsung Galaxy S Advance-t, és inkább ráfizetek, de nem! Amikor először láttam a telefont élőben, működés közben, akkor elhatároztam, hogy nekem ez KELL!!!
Az, hogy elsőre nem tökéletes került hozzám, nem vette kedvem, éltem a 3 napos cseregarival és kaptam egy újat, ami kopkopkop hibátlan. (Elsőre nem segített a Miatyánk) Tömeggyártás terméke, csakúgy mint rengeteg cucc a számítástechnikában, ott is vannak hibaszázalékok, itt is.
-
airwawes
tag
válasz
motoflug #10908 üzenetére
Játékokról: a legtöbb játék (amit a Play lát), az mindenképpen megy. A többit kénytelen vagy nem hivatalos forrásból letölteni, és a telepítés is általában macerásabb. (főleg a gameloft játékok)
Annak a kérdésnek viszont nincs értelme hogy melyik akad, mert a telefon egy erős procival van ellátva, ami eddig nálam minden játékot (ami elindult) akadásmentesen visz.
Ha mégse akkor: beállítások/aksi/menügombot megnyomod és battery tweaks/processor frekvencia, és valami nagyobb órajelet kiválasztasz (gyári szoftver tartalmazza ezt)
Ami játékban pedig nincs támogatás a procihoz, az előbb utóbb kap egy updatet.
Amik sajnos nem mennek: GTA Vice City
Order And Chaos
Heroes of Order And Chaos -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10930 üzenetére
Szerintem nem router gond. Ezt sem csak itthon használom, volt már számos hálózaton csatlakoztatva. Persze, ha TP-Linked van, akkor mindent el tudok képzeni...
-
Keeperv85
nagyúr
Na most akkor. Van itt valaki pécsi, akinek fagy a telója? Meg szeretném nézni élőben a jelenséget! Pl. a jövő hét végén nagyon ráérek. Az enyémet képtelen vagyok megfagyasztani, akár mit követek el ellene...
-
dReFiX
senior tag
Pont az ilyen visszajelzések miatt kételkedem abban, hogy ezek szoftveres hibák meg usererror, meg a T hálózata tehet róla meg a többi kifogás. Szerintem szimplán selejtes a készülékek fele. Megrendeltem én is egyet a jövőhétre, kíváncsi vagyok mennyire leszek szerencsés, de majd 15 miatyánkot dobok a kiszállítás előtt.
-
xtevo
őstag
Péntek este elvittem a közelünkben lévő T-be a készüléket, lévén 3 napos és rakat problémám volt vele, persze a szerviz 5ig volt... a szemrevaló hölgy rögtön mondta, hogy szombaton vagy hétfőn is nyugodtan vihetem, a kérdésre miszerint akkor már nem 3 napos besunyult... akkor már nem cserélték volna izibe'
Az Arénában lévő T este 9ig volt nyitva, ott volt, a szervizes szerint én voltam az első!!! aki visszavitte a telóját, és csak nézett bociszemekkel, hogy ilyen hibákat produkált volna... cirka 1 óra várakozás kaptam meg az új telót, a boltból szinte kidobtak... már húzták le a rácsot, no comment...
Hibák amikkel visszavittem: lockscreen fagyás, 2mp-es "csönd" telefonban, wifit eldobálta, kamera fókusz + led villanó nem volt szinkronban, piros keret a kijelző szélén be-bevillant időnkéntAz új készülék eddig patent, sőt, jobb, mint a múltkori volt. A GPS hidegindításra 10 perc után talált holdat (3betűs progival), és stabilan tartotta, a wifi vevője jó, hívásminőség is, még nem jelentkezett a "csönd", a kamera szintén, este is egész értékelhető képet csinált.
A wifi eldobálás ellen pedig egy app-al védekeztem: REGPON wifi KeepAlive.
Akiknek gondot okoz a PC - Telefon összekapcsolása, azoknak ajánlom az AirDroid-ot, nálam bevált, aki ismerte ezeket, azoktól elnézést kérek, még newbie vagyok a témában. -
bubi92
őstag
válasz
Winchester95 #10921 üzenetére
na jah. tavaly mikor a blade-met vettem én is belecsúsztam ebbe. zuglóból kibicikliztem soroksárra egy "karcmentes, papíros" bladert. ahha tiszta karc volt, egy kis darab le volt törve a sarkából, papírokra meg csak annyit mondott a srác, "há tessó a dobozában vóttak aszt meg elvesztettem". nyilván nem volt lopott
de ha vigyázol rá akkor simán megtudod tartani az eredeti állapotot.
-
bubi92
őstag
válasz
andikaaa #10915 üzenetére
első dolgom az volt, hogy kidobtam a pistsába a fóliát, annyira gyűlölöm őket. az előző blademen illetve az előtt az x10mp-n is. mindkettő zsebben volt tartva de ügyelve rá, hogy ne csesszem össze. mindkettőt karcmentesen hirdettem meg, mert annyira patent állapotban bírtam tartani. szóval ez abszolút ember függő.
illetve az 1-2mp-s mikrofon késés szoftveres hiba és van rá esély, hogy javítják, vagy hardveres és cseréltessem. csak mert eddig nem más probléma nem jött elő, és ha javítás várható akkor nem szívesen vesznék el a t-mobile bürokrata világában!
-
spinkler
tag
válasz
Keeperv85 #10912 üzenetére
Erre van valami app? Mert próbáltam pl ezt, de hiába. (Tudom CM-re van, de itt ajánlotta valaki) Míg MTP-vel csatlakoztattam tv-hez azt írta ki a tv, hogy nem támogatott eszköz, kipróbálva a fent említett appot, nem írt ki semmit, viszont ugyanúgy nem olvasta be a memóriakártyát.. Hasonló programot meg nem találtam.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
callmeakos #10868 üzenetére
Nekem volt már 50 fokos is.
-
andikaaa
aktív tag
Azoktól kérdezem, akik nem használnak fóliát... Nem karcolódik még most sem a kijelző? Ugyanis készülök leszedni az utolsó darabot, nagyon idegesít, hogy csak buborékosan tudom feltenni... A neoprén tokban hordanám, szerintetek fog karcolódni fólia nélkül?
-
golyós
addikt
mostantol-delta-frissiteseket-is-tamogat-a-rom-manager-android
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
motoflug #10906 üzenetére
Nekem nem tűnt úgy elsőre sem. Azért kérdeztem hol olvastad, hogy ez vagy az nem fut, mert lehet valaki gyűjti valahol a listát, illetve több dolgot próbált, csak nem tudok róla. Ha lenne ilyen, akkor akár bekerülhetne az első hsz.-be is, hogy előre lehessen rá számítani, ha valaki esetleg célirányosan azért venné meg pont.
-
motoflug
őstag
válasz
Keeperv85 #10905 üzenetére
A lényeg,hogy megtetszett a telefon,és nem izgat,ha nem fut rajta teszem azt a temple run2,vagy xy.(Most csak mondtam valamit.)
Azért kérdeztem ezt,mert én hosszú távra szoktam telefont vásárolni,így szeretek előre körbekérdezni,hogy később ne -vagy kevesebb- meglepetés érjen.Mint írtam az elsődleges cél az xperia p lett volna,csak kb. lehetetlen olyat találni,ami nem előfizetéses,így kerestem opciókat.Megnéztem a Mobilarena fél órás tesztjét,és olvasom itt sokatok kommentjét,amik néhol elriasztanak,de szerintem nincs problémamentes telefon.
Mindent tud papíron amit az új telefonomban szeretnék:jó kijelző(xperia mini után),1gb ram, mhl, korrekt kamera stb. ( a fórumon látott képek alapján),és persze kedvező ár.Az,hogy JB lesz-e vagy sem,nem halnék bele,ha nem. Sry a regényért,csak tisztázni akartam,hogy nem feltétlenül egy "tini jáccós" telefont akarok.
-
atillaahun
veterán
Nektek is fejjel lefelé fordított lesz az előlapi kamerával felvett videó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest