- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
Én erre a két HSZ.-ra alapozva, gondoltam én, hogy lesz egy "B07".
Ez /Kelzsoca/
és
Ez /ZTE Meeting/. -
kelekyle
őstag
válasz
Ed3r_X_ #16632 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy megíratatták a kernelt hozzá és felépítették a ROMot, ugyanúgy javíthatnák is a bugokat. És ez nem az INTEL sara, ez annak a sara, hogy a ZTE fosik mindenbe és csak profitot akar termelni, ergo spórol az ilyenen...
/*Teszem hozzá, hogy más gyártónak fontos az elégedettség... lehet, hogy nem hoznak ki JBt meg ICSt egy alsó/középkategóriás készülékre, de akkor az aktuális szoftver idegesítő hibáit legalább javítják, azért hogy ne legyenek elégedetlenek a USERek*/
Volt egy bejelentés, hogy kész az új frissítés és mindjárt jön... folyamatosan olvasom a topikot.
Úgy látom sehol semmi... -
kelekyle
őstag
Elég rég lecseréltem már a GXI-t és nem bántam meg. Sok sok hajtépés és idegeskedéstől kíméltem meg magam. Egy S Advancere cseréltem.... lehet, hogy papíron gyengébb de megy rajta minden játék és egyik futós játéknál sincs idegesítő akadozás (Subway Surfer, Temple Run). Az akksija is sokkal jobban bírja. Amit írt Keep, hogyha teljesen lemeríted cseszheted az nem teljesen igaz. Már 4x sikerült teljesen lemerítenem és mindig visszakapcsolt...
A Grand X IN valóban jó és erős telefon lenne..., ha megfelelő support lenne mögötte. Nekem nem volt különösebb hibám vele csak fagyó wifi és tré rezgőmotor.... Szerettem a GXIt de a kamerával nem voltam kibékülve (egy csere után sokkal rosszabb lett az új készülék kamerája) és sokszor cserben hagyott... na meg a rezgőmotornak csúfolt valami benne...
ZTE készülék többet nem lesz... majd ha felnő, akkor talán... -
kelekyle
őstag
B06-hoz ki tud frankó mirrort ?
ZTE honlapról 63kB/s sebességgel hasítja le..... -
kelekyle
őstag
-
kelekyle
őstag
válasz
JoeCockBill #16058 üzenetére
Van egy bizonyos idő mely után következő fokozatokra léphetsz. Papírozd le velük vagy csak szimplán ismertesd velük a szitut... egyből közreműködőbbek lesznek. (SZVSZ)
-
kelekyle
őstag
Már régóta akartam írni de nem jutottam el idáig. Wa2x_ írása alapján elkezdtem foglalkozni ezzel így hobbi szinten, újból kedvet kaptam. DSLRem már nincs, mivel időm sincs. De azért néha mégis. Úgyhogy jó pár száz képet lőttem már a GXIvel. (És ezidáig családi stb. fotókkal együtt ezernél is többet)
Most fogok eljutni odáig, hogy a legjobbakat kicsit megszerkesztem és feltolom Dropboxra majd megosztom veletek !
Egy a titok és a kulcs ... de ez úgy a fényképezésben általában... FÉNY kell neki
És amúgy a led villanója tényleg gyér, nem is oda világít ahol tuti lenne, ezért hát nem is használom csak ha nagyon kell. (illetve a szinkron sem okés, amit már többen felvetettünk itt).
Szóval jó ez a gép fényképezésre is! -
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15790 üzenetére
Feladatát ellátja...
-
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #15702 üzenetére
Mindenben jobb... egyedül annyi, hogy nem bővíthető.
-
kelekyle
őstag
válasz
illes.bence #15668 üzenetére
Garancia
-
kelekyle
őstag
válasz
agressor12 #15655 üzenetére
CHMOD:222 ?
-
kelekyle
őstag
Átállítottam a routeremet rejtett SSIDre... hát nem nagyon szereti a telefon... Hosszabb tétlen állapot után bekapcsolom a telefont, wifire csatlakozva vagyon de nem tölt be semmit és nincs net...(Ráadásul szürke is a wifi ikon) Tabletek és ezen kívül 4 okostelefon sem csinálja ezt.
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15346 üzenetére
Az is.... de itt egy: Ultimate NÚB GÁJD
Időigényes...
-
kelekyle
őstag
Drefix elég jó áron,jó minőségű tokot árul hardverapron. Én olyat vettem és teljesen elégedett vagyok vele :-)
-
kelekyle
őstag
válasz
Garry84 #15300 üzenetére
2G-t nekem is dobálgatta... Fertő-Hanság területén voltam pár napot és ott olyan, hogy 3G a TRÉnél nincs....
2G meg fos volt, folyamatosan szakadozott míg másnak teli volt a térerő...Amikor volt akkor egy helyben megálltam és a mobilnetet próbálgattam, hátha de sehogy se ment (pedig aktívnak jelezte), sőt egy idő után meg is szűnt a térerő
Budapesten békességben van a 2G hálózattal.
-
kelekyle
őstag
Legújabb PowerAmpot miért nem tudom leszedni?
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15159 üzenetére
Se
Bár mondjuk ZTE és Intelnél hallottak már a Cyanogen csapatról nekik lehet
Amúgy ahogy néztem ezt a lengyel fórumot régebben írtak GXIsként a fórumba mostani profiljuk mellett már L9 van szóval ott is ugyanaz van mint nálunkÉn is szívesen cserélném L9re... csak nem tudom hogyan...
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15157 üzenetére
WTF ?!
Lengyelek már erre hivatkoztak... Ami nem nagyon 100%
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #15137 üzenetére
Nálam nincs ilyesmi!
-
kelekyle
őstag
válasz
Keeperv85 #14992 üzenetére
Ugye sok ember a rootra panaszkodik.. ES, Solid stb. nem tud root explorerként működni... busybox kell neki, méghozzá friss. Busybox installer meg baszik akármelyiket is felpakolni mondjuk a /bin-be... néhány app xbinbe "nem találja" pedig kéne... szóval valami ilyesmi lenne a problémám.
-
kelekyle
őstag
Amúgy a nextekben custom busybox van ?
-
kelekyle
őstag
válasz
Lazarus911 #14946 üzenetére
Akkor nyomj egy Gyári adatok visszaállítását
Utána minden klappolni fog!
-
kelekyle
őstag
válasz
Lazarus911 #14941 üzenetére
Hogy nem megy ? Mit produkál és mit nem ?
-
kelekyle
őstag
válasz
Lazarus911 #14939 üzenetére
Hagyd akkor.
Csak tanácsos új telefon kézbevételekor egy factory resetet megejteni
Amúgy Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása (ilyenkor minden adat törlődik a telefonról!) -
kelekyle
őstag
válasz
Lazarus911 #14936 üzenetére
Tolnék neki egy factory resetet és utána csinálni a dolgokat!
-
kelekyle
őstag
válasz
Joe Cockroac #14901 üzenetére
Nekem az új telefonnal teljesen eltűnt a makró... talán más kamera van benne ?
-
kelekyle
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14880 üzenetére
Aktív wifi kapcsolat nélkül de bekapcsolt wifivel is fagyott nekem jó párszor.
Amúgy észre vettétek, hogy nextV3ban (és B06ban??) a TALK képes hang és videó csevegésre ? -
kelekyle
őstag
Ugye hét elején visszavittem a telefont... És a hangszóró is recseg... Szóval jól ráfaragtam.
Amúgy a lockscreen nekem csak úgy fagy, hogyha a wifi be van kapcsolva... nem kell aktív kapcsolat elég ha keres. Tegnap Blahánál egy kávézóban időztem jó sokat és mobilneten voltam de a wifit elfelejtettem kikapcsolni... keresgélt és amikor kapcsoltam be durr úgy megfagyott, 2-3percig semmi... -
kelekyle
őstag
Vidd vissza, cseréltesd nyugodtan, kapsz egy ugyanolyan szart vagy még annál is rosszabbat, ami nem csak lilásodik.... Ilyen a panel, el kell fogadni, együtt kell vele élni. Én sem tudom használni a napon ha sötét téma van a kijelzőn, ha világosabb színek vannak akkor látom és eltudom olvasni a dolgokat... tegnap előtt cseréltettem (persze ugyanúgy fagy a lockscreen, ugyanúgy fos a rezgő és még a kijelző is lila a napon). Naná, hogy zavar de nem sírok egész nap miatta. Már rájöttem, hogy ez a telefon nem nekem való de nincs időm, energiám eladni és újat vásárolni no meg akármikor jöhet a szoftverápdét.
-
kelekyle
őstag
Lilulásért nem cserélik. Azt mondták ilyen panellel van szerelve, ez van.
-
kelekyle
őstag
Felkúszott a B06 és megint fos a rezgő... Na mindegy... beletörődöm valahogy....
-
kelekyle
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
Én is most voltam Alleban eleinte a csávó kamuzott, hogy nincs cseretelefon meg hasonlók és, hogy nem tudja reprodukálni ott a wifi fagyást... hát mondom próbálkozhatsz mert elég random dolog. Aztán mondtam, hogy fos a mobilhálózat is meg a rezgő... (ezek ugye konstans hibák...) a rezgőre mondta, hogy szubjektív a mobilnetre meg ráfogta, hogy fos a lockscreen fagyást meg nem fogadta el... egy szemüveges Sándor nevű embernél voltam. De végül korrektül kicserélte (mégis lett cseretelefon) és nagyon rendes volt végig
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )
Szóval nekem is új van... a ház sokkal fakóbb maga a fém rész meg a hátlap is fakóbb. A rezgő sokkal jobb és a hívásminőség azt mondta a párom, hogy évszázadokkal jobb. Az érintő is sokkal érzékenyebb pedig B04 van még...Többiről még nem tudok nyilatkozni
-
kelekyle
őstag
Igaz gyári B06 van fent de megoldottam az akksi kijelzés problémát....
-
kelekyle
őstag
Most akkor mit is javított a B06 ?
-
kelekyle
őstag
Nos, Next V2a szoftról visszatértem B04-re és most tölt a B06... szélvész... saccra 10-20kb/s
7-re meg is lesz... Kíváncsi vagyok milyen lesz... De érik egy gariztatás jövő héten...
-
kelekyle
őstag
Szóval megjött ez a B06 és akinek eddig komoly wifi fagyásai voltak azok most is tapasztalják ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Könyvajánló
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest