Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #13096 üzenetére
Nem szeretem az összeesküvés elméleteket és a hozzájuk hasonló dolgokat, de fordult már elő olyan, hogy egy cég a visszavont, "hibás" dolgait újradobozolta és kilökte a kárpátmedencébe.
Nem kizárt, hogy itt is erről van szó, ahogy nézegettem külföldi oldalakon messze nem ekkora számban vannak jelen a hibás készülékek.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #13095 üzenetére
Az ám a nagy baj, hogy hiába a nagy sírás, ha ott, ahol a kis sárga barátaink dolgoznak a laborban, ezeket a hibákat nem lehet reprodukálni. Bemérhetnek ezer, vagy millió darabot, ha náluk ott a tesztpadon a készülék jó, akkor képtelenek javítani. Márpedig a minőségi tanúsítványát ez sem tombolán nyerte el az EU-tól.
Látjátok, hogy hónapokig megy egy-egy darab gond nélkül, mint pl. az enyém, aztán úgy, hogy semmi extra körülmény nem változik "magától" megjelenik egy hiba, majd mikor szándékosan megpróbálom ismét előidézni, ismét semmi.
Mivel a teszteken nyilván jól szerepel a készülék, a ZTE bolond lenne fizetni olyan javításért, amire igazolhatóan szerintük nincs is szükség. Az, hogy a talán több 10 ezer userből 300-400 db jelezte ezt a hibát, kb. annyit jelent, hogy betudják ők is hálózati vagy Wifi vagy egyéb külső tényezőnek.
-
agressor12
senior tag
Nekem volt Blade-m,Skate-m,most a Grand X,de szerintem ez volt az utolsó ZTE amit megvettem,egy ~60e FT-os telefonhoz már nem ekkora supportot várna az ember.Ha nem is 1-2 hét alatt javítják a dolgot,mint a nagyobb cégeknél(bár a ZTE se kicsi...) de 4-5 hónap elteltével már bőven reagálniuk kellet volna a dolgokra.
Úgy érzem a ZTE afelé megy ,hogy a eddigi kevés ember bizalmát is eljátssza,aki esélyt adott a márkának.
Lehet ,hogy ár /érték arányban jó telefon,de ekkora hibákkal is...!? -
boxos23
aktív tag
válasz
kelzsoca #13087 üzenetére
Hali. Na ezt nem tudtam hogy ti már ennyre utána jártatok a dolgoknak. Én ezzel roszat nem akartam csak baromira bosszantó ,hogy már a 3. Telefonom lesz. Bezzeg a páromé hibátlan
. Remélem azért lesz valami javulás. Annyit még,hogy más telefonra, ami hasonló ár kategória mint pl: a samsung galaxy s advanced, ki cserélné nekem a T? Vagy ilyenekbe nem mennek bele.
-
w333
félisten
És innen "Orange San Diego" semmi hasznosat nem lehet összeszedni ?
-
w333
félisten
Akkor ennyi ... szerintem mindenki törődjön bele hogy nem lesz frissítés
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #13080 üzenetére
Természetesen bárki indíthat "lázadást" egyedül, vagy csoportosan, én biztos nem fogom megakadályozni, csak jeleztem, hogy ezt a kört már párszor lefutottuk.
A ZTE azt mondja az INTEL-től kell kérni a forrást, az INTEL azt mondja a ZTE-től, megy az egymásra terelés, de végül forrást soha nem fognak adni.
ui: ez persze nem Neked mondom, hiszen tudod milyenek a kínaiak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13075 üzenetére
Halóóó!!!
SEMMIT se ér, ha a hazai képviseletnek irkáltok, persze ha a külföldinek akkor se...
A lényegen az se változtat, ha a T-Mobile-nál veritek az asztalt.
Azt kell megérteni, hogy a ZTE-INTEL egy külsős cégtől megrendelte a szoftvert, amihez a szükséges drivereket természetesen kiadták, majd ez a cég (Borqs) elkészítette a szoftvert, nyilván nem fillérekért.
Ezért semmiféle forrást nem fognak kiadni, mi már kértük szépen, durván, hazai ZTE ráhatással-mindenhogy, de semmi.
-
boxos23
aktív tag
Holnap bemásolom én mit irtam nekik. Remélem lesz is válasz vagy reakció. Ugy gondolom kezdetnek egy jó pár user által küldött email azért hasznos lehet. Köszönöm azoknak akik egyet értenek velem, és írnak a zte-nek.
-
w333
félisten
válasz
bubi92 #13073 üzenetére
Most tényleg nem lenne egyszerűbb aláírást (peticiót) gyűjteni
Csak valaki készítsem már egy ilyen oldalt és akkor mindenki aláírhatja
És akár több web-oldalon is tudjuk reklámozni így még nagyobb lehet a sikerÉn megmerem kockáztatni hogy közzel 10 ezer szavazat is összegyűlhet
-
TBG
senior tag
Túl sokat gondoltok egy ilyem összefogásról...
Esélytelen...a kínaiak a Google-ra is tesznek magasról, nemhogy párszáz dühös európai userre...
-
w333
félisten
válasz
bubi92 #13062 üzenetére
Én benne vagyok, de igazából mindegy hogy melyikbe is megyünk ha sokan vagyunk
Vagy esetleg először próbáljunk ki egy ilyen nemzetközi "aláírásgyűjtést" (amit reklámozhatunk több oldalon is hogy jó sok aláírás legyen) hogy adják ki a JB-t vagy legalább egy ICS frissítést amiben ezek a hibák javítva vannak ...
Vagy akár Forráskódot ...
Valaki aki ért hozzá csináljon már egy ilyen digitális aláírást gyűjtő oldalt amit elküldhetünk majd a kínai ZTE-nek !!!Szerk.
Ha csapatban összefogunk akár 99% hogy sikerülni fog kicsalni egy frissítést vagy akár a JB-t de az is lehet hogy a forráskódot kiadják
próba cseresznye
-
boxos23
aktív tag
Úgy néz ki hogy már a 3. telómat fogom kapni a nagy T -től
Azért ez fura én nem erre számoltam.
Szerintetek nem lehet más készüléket kérni hasonló árban ezek után??Hiba jelenség, a korábbival megegyező.
!!!!!!!KIKAPCSOL MINDIG !!!!!!! -
w333
félisten
Szervezzünk egy találkozót, kb. vagy 100-an legyünk, majd egyszerre látogassunk meg egy T-pont-ot a felsorolt hibákkal ...
Kíváncsi lennék mi történne, talán Rendszerösszeomlás? -
Keeperv85
nagyúr
Elég rég kinn van a Moto egész forrása. ha nekem mérnöki segítségem lenne abból egy hét alatt komplett romot csináltam volna a ZTE helyében. De valahogy az új modelleket is el kell adni: meg kell ölni ami túl sikeres, hogy ki tudjanak az árnyékából lépni...
@Ed3r_X_:
Hidd el, hogy kevés. Most pl. a komplett ramdisket kéne újraírnom. Azt sem tudom hogy kéne nekiállni!
Fogalmam nincs miket vár a JB, de hogy így nem megy az tuti...
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #13051 üzenetére
Tudom, hogy nagy falatról van szó, de hihetetlen számomra ez, mert ezt az egyetlen részét cseszték csak el, de ez annyira meg tudja pecsételni az egész telefon használhatóságát, hogy sokszor nagyon el tud tőle menni a kedvem.
Nemrég is pl. sikerült végre MHL-en keresztül kitenni a teló képét egy 107 centis TV-re és gyönyörűen vitte a FullHD-t. A fényképezőt leszámítva még, szó szerint nem is lenne vele gond, ha a RIL-t nem cseszik el...
-
TBG
senior tag
válasz
Keeperv85 #13051 üzenetére
A ZTE magasról tojik ránk (Nem a Magyar képviselet, az anyacég)
Ha valóban így van, akkor ez volt az utolsó(és az első is) ZTE telefonom. Még arra a nyomorult kis Galaxy 3-ra is képes volt a Samu egy 2.1 -> 2.2 váltást csinálni..pedig aztán annál gyorsabban telefon még nem tűnt el a süllyesztőben....megjegyzem, hogy azóta is kifogástalanul működik...nem volt szívem eladni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Robbertho #13049 üzenetére
Röviden és ez kicsit sem áprilisi tréfa:
1, A ZTE magasról tojik ránk (Nem a Magyar képviselet, az anyacég)
2, A Forrást nem adják ki
3, Jelen pillanatban egy érdemi modder próbál valamit kezdeni a meglévő semmivel, a többiek... nos... Nincsenek többiek... (Magam nem számoltam nyilván bele, az én tudásom a nulla felé közelebb van) -
Robbertho
aktív tag
-
szaszii
tag
válasz
Keeperv85 #13042 üzenetére
Azért az sem elhanyagolható tény, hogy a témához hozzászóló fórumozók többsége mezei user, ergó nem ért ily magas szinten a dolgokhoz. Nyilván a wifit okolják sokan, ha aközben jött elő sokaknak a probléma.
Szerintem meg kell ezt érteni és nem okoskodni, meg mondogatni, hogy bezzeg te megmondtad.. ez csak az én véleményem, ne vedd magadra nagyon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ha már itt tartunk: van olyan felvevőprogram, amihez nem kell NEON támogatás, hogy felvegye azt, amit a telefonon játszom, csinálok?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #13040 üzenetére
Mintha nem azt mondtam volna, hogy szerintem a RIL szar, de kishíján le lettem itt is idiótázva, hogy az nem lehet...
Nem baj, hogy:
Zajosak a hívások
Két mp.-et késik a kapcsolás (ez egyébként nem bug, ez direkt van benne!)
Random szakad a 3G..de mindez semmit sem jelent. Nyilván a Wifitől fagy, amit nem is használtam... aham...
-
Tomacko
őstag
Szerkesztési idő lejárt....t-home témához annyit, hogy nincs köze hozzá......NEM A WIFI okozza fagyást, fel tudjátok ezt fogni ?! 2G hálózaton kikapcsolt wifinél is tdott fagyni az enyém is, és voltak itt mások is így. Logot nem tudok mert én meg váltam tőle.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #13034 üzenetére
-Ezekkel a feltételekkel kibírja az akksi a két napot is.
-Jelly Bean előreláthatóan nem lesz rá, de a mostani rendszer is elég gyors, nekem nem röcög, meg semmi.
-Processzora 1 magos, de két szálon képes dolgozni, és jóval erősebb ilyen kisebb kétmagosoknál is, nagyjából erőben egy SII szintje.
-Érintője nekem tökéletes, többen panaszkodtak érzéketlenségre, ilyen esetben visszaviszed, vagy a fóliát leszeded. Kinek mi.
-A virtuális gombok világítanak, de igen sötétben csak.Nekem hibátlan a készülék, az újabb szériával már nincs annyi baj, ha meg igen, cserélik, nem javítják.
Gole69: Az E betű az Edge kapcsolatot takarja, az ott van szerintem automatikusan (2G)
ithomas: Jól teszed, jó telefon az
-
gole69
csendes tag
Sziasztok!
5-napja vagyok tulajdonosa eme készüléknek,és lenne egy kérdésem.
A mobil netem le van tiltva a szolgáltatónál, (T) egyenlőre wifi-ről netezem,de a térerő ikon mellet ott figyel egy "E" betű!
Ezt hogy lehet eltüntetni?
wifi nélkül bárhova akarok csatlakozni ,azt írja "Nincs kapcsolat" tehát nem lehet fent a neten,de engem idegesít az az E betű! -
Hunt3r22
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok ennek a telefonnak a megvételén, szeretném a véleményeteke kikérni a telefonnal kapcsolatba.
Néhány kérdés a telefonnal kapcsolatba ( elolvastam az utolsó ~30 oldalt, de szeretném 1 helyre gyűjtenyi)
Akksija mennyit bír? 2 napot kibírja normál használat mellett ( napi 1-2 óra net, ~1 óra zene hallgatás )
Jelly Bean jön rá?
Procija 1 magos vagy 2 magos?
Érintőképernyőjét " erősebben" kell megnyomni, hogy érzékelje, hogy mit kell csinálni?
4 alsó virtuális gomb, tényleg sötétben nem világít?Kérlek írjátok már le, hogy milyen "gyári hibákkal" találkoztatok.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
ithomas
őstag
Semmi köze a T-home-hoz...nekem upc-vel fagyott.(wifi keep alive feltétele előtt)
Amúgy tényleg unalmas ez a téma -
Keeperv85
nagyúr
válasz
bsanzika #13029 üzenetére
Játsszuk a régi módszert (Ami nálam nem megy, de hátha.) Root kelleni fog!
Feltelepíted a Terminal Emulator-t, majd kiadod a
su
logcat > /sdcard/log.txt...parancsokat. Megvárod a fagyást, majd a kapott log.txt fájlt valahogy közzéteszed.
-
Keeperv85
nagyúr
Nos, akkor akinek T-Home Wifi-je van: jöhetne pár log a fagyásról... Kezdjük előröl a korábbi köröket...
-
TBG
senior tag
Wifi lockscreen. Unalmas már, de tegnap rokonoknál voltunk, a telefon lockscreen 2 alkalommal fagyott, T-homeos wifivel. Itthon nem fagy.
-
boxos23
aktív tag
Remélem sikeres lesz, hogy szóltál a ZTE-nek
és végre tesznek valamit.
Köszönjük. -
Ed3r_X_
nagyúr
Hát már nem, Pandawillen láttam már a ZTE Grand Memo-t forgalmazni, igaz csak elővételben.
-
kelzsoca
félisten
Pénteken ismét jeleztem a ZTE felé, hogy szükség lenne egy friss szoftverre, ha nem is várható Jelly Bean, legalább a 4.0.4 szoftveres hibáit javítsák ki, mert a userek jogosan vannak felháborodva, és ha ilyen támogatása van egy flagship modellnek, az nem túl szerencsés.
-
heidricha
őstag
Akit netán érint, az Ubuntu 13.04 már alapban tartalmazza a médialejátszóként csatlakoztatott Androidhoz való kapcsolatot, nem kell vele semmit sem szenvedni!
-
w333
félisten
válasz
grandvitara #13011 üzenetére
Miért nem használod a gyári ICS billentyűzetet ?
Beállítások / Nyelv és Bevitel / Alapértelmezett / Magyar Android Billentyűzet -
Canonfan
senior tag
Én is csatlakozom, nekem is voltak gondok, kikapcsolgatás és mobilnet szakadás de azóta mindkettő megoldódott telefon csere nélkül.
(kopp-kopp...) Én nagyon szeretem ezt a telefont, az eddigi egyik legjobb telefonom, és nekem eddig ha nem lesz vele több gond és nem kell cseréltetni akkor megérte az árát, még úgy is ha nem lesz rá JB, nekem ICS-el is tökéletes, ha meg esetleg lesz rá főzött JB akkor még jobb.
-
kelekyle
őstag
válasz
ithomas #13006 üzenetére
Az a program igazából a wifit folyamatosan ébren tartja és aktívan tartja így nincs idle meg disconnect és keresés fázis amitől megakadna és egy-két router válasz vagy nem válasz csomagjaitól lesz kampó... Szerintem.
Szóval ennyiben router függő. Csak egy kiváltó tényező. És amúgy van egy másik tapasztalatom... Haveromnál CISCO router van (TP-Link... ) és attól meghalt a telefon... Folyamatosan megfagyott egyáltalán nem tudtam használni, ilyenkor mac szűrés rajta volt... Utána szűrés nélkül megpróbáltuk és ugyanez volt... Otthon TP-Link routerem van (szintén) és nem szokása fagyni... Párszor megesett. -
xtevo
őstag
Hogy ne csak a rosszat olvassa, aki ide betéved, egy kis ellenpéldát is mondanék... igaz az előző telefonom egy ősöreg nokia volt, de ahol annak semmi, azaz zéró térereje volt, akkor a ZTE-nek gond nélkül közepes (baromi nagy vasbeton csarnok) nem mellesleg a hívott fél szerint tökéletes volt a hangminőségem, még ilyen körülmények között is.
A telefon nem tökéletes, ezt mindenki tudja, elfogadja, én is, de tökéletes telefon nincs. Szeretem, igaz első androidos telefon lévén sok összehasonlítási alapom nincs, de ez nem lényeg. Az anno frissen vásárolt készüléket 3 napon belül ugyan cseréltettem én is, de azóta *kopkopkop* (szinte) hibátlan. Ajánlom-e másnak?! Igen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #13004 üzenetére
Végre! Erről pofáztam oldalakon át, mikor korábban szóba jött ez, de rendre be lettem állítva hülyének, hogy márpedig a WiFi szar és a router így, meg a band úgy, meg hogy a tedd fel a Wifibuzerátor30000 app-ot. Nem, nem a WiFi. Simán kifagy úgy is, hogy köze nincs hozzá. Nem is a framework, mert tök mindegy éppen milyen zár fut rajta.
-
kelekyle
őstag
-
ithomas
őstag
Lehet hogy nincs hozzá köze, de nekem amióta fennt van a wifi keep alive, azóta nem fagyott.(2 hónapja)
Előtte heti 3-4 alkalommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest