- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Keeperv van 2 x kézközelben fél év vásárlási idővel (egyik sem hozta a fórumban leirt hibákat), ha gondolod utazok feléd deríteni mi lehet a probléma másoknál! Május eleje szabi
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ne idegeskedj, csak baja lesz a telefonnak. Én az asztalhoz csaptam a Galaxy Minit, már nem is tudom mi miatt, ja kidobott valami játékból, de nem is egyszer. Alig volt 40 cm és repedt kijelző
Érdekes mert előtte vonaton pofára esett, futás közben kiesett, és pont ez tett be neki.
Egyszóval: nyugi, mint ahogy Te is mondtad, úton a frissítés a kínai barátainktól
-
bsanzika
tag
Ma igencsak felcsapta az agyam a kijelző érzéketlensége.... Telefonkönyv le-fel helyett jobbra-balra, azt hittem atomjaira töröm
De már úton a frissítés úgyhogy szúúszáá......
-
gole69
csendes tag
Szevasz!
Nos...........a cégnél ahol melózom most osztottak ki 168 db Galaxy S Advance-t,nagy cég (VELUX)
Hát kb a fele felhasználó már most nyavajog hogy naponta többször ujjra indul, fagy és ehhez hasonló problémák............akkor????????
Az én GXIN-em meg megy mint a szél!!! -
gole69
csendes tag
Sziasztok!
3-hete vagyok tulajdonosa eme remek telónak.
Gyakorlatilag hibamentes!
Semmi ,az itt leírt problémák közül nem fordult még elő.
Használom a 3g-t, a wifit, a gps-t,Nincs iGo !
és mindenféle progival telepakoltam ,csak hogy teszteljem ,és semmi gondom vele.....eddig!
Lehet hogy nagy mákom volt a vásárlással?!
Remélem..............:-)[ Módosította: philoxenia ]
-
Mate
nagyúr
Keeperv85 kolléga szaktudása révén ma teszteltük a telefonomon a kijelző fagyás okait. Eredmények már vannak, még ki kel értékelnie, hisz ő a szaki én csat tesztelgetek, segítek
Mindenesetre 2-3 napja nem volt fagyás és nem ment a wifi. 17 óra körül bekapcsoltam a wifit, azóta legalább 3x fagyott le és ezzel egyidőben meg is szakadt.
-
89BDave89
tag
Érdekes dolgot csinált a telefonom.
Játszottam vele, és erősen merült, ahogy kell, 14%nál felraktam töltőre, és játszottam tovább.
Ilyenkor még jobban melegszik ugyebár, nos kis idő múlva azt kaptam hogy !!!10%!!!... és nem tölt a telefon.
Akkor átdugtam hálózatra, (mert addig gépről USBről ment), és töltött, aztán ugyan ez.. nem vette fel a töltést...
Arra tippeltem hogy túlmelegedett, mert most tölt, (már nem játszom vele), de régebben is volt olyan hogy akár órákig játszottam töltés mellett, fel is töltötte teljesen a telefont.
Szóval találkoztatok már ilyennel? Mi a véleményetek? -
bajaki
őstag
Csak nekem hal meg a feladatkezelő Next V2_A_ alatt, ha az erőforrás fülre megyek?
-
Jano_023
őstag
Hali, kérlek mondjatok egy olyan levelező programot ami tud exchanget is tud. A gyári sajnos felébreszti a telefont nagyon sokat északa. Köszi a segítséget ...
-
t181
senior tag
válasz
ggeleven #13870 üzenetére
Köszönöm!
Ugyanerre gondoltam.
Nekem is szépen, listába vannak szedve a 'lájkolt' oldalaim/feliratkozásim.
Nem függök rajta, néha, gyorsan végiggörgetek az ismerőseim bejegyzésein, és ennyi.
Ami a legfontosabb: itt elérem az ismerőseim 80%-át, akivel kommunikálok, 'bárhol', 'bármikor'.Abszolút nem értek egyet azokkal, akik (néha divatból(ismerek ilyet)) fújjognak a FB-ra.
Nem kell egész nap előtte ülni, ha olyan kedvem van megnézem, ha beszélni akarok valakivel beszélek, ha idegesít valami/valaki letiltom. -
heidricha
őstag
Csak szinte... Nekem volt már kézzel kikapcsolt WiFi mellett is. Azért írom, hogy "kézzel", mert többnyire alkalmazás (WiFi matic) is kapcsolgatja nálam, a közeli mobil tornyok szerint.
Természetesen teszteltem úgy is, hogy megy a WiFi matic, meg úgy is, hogy nem megy, nincs összefüggés.
Hónapokig akármit csinálhattam, nem volt fagyásom; nincs két hete, hogy elkezdődött. Mintha több lenne, ha a WiFi ébrenmarad "Mindig" állásban van.
-
Mate
nagyúr
válasz
tPedro_ #13873 üzenetére
Igen, ez így van. Én is úgy használom, hogy még ismerősöm sincs.
Nekem a legnagyobb gondom azzal van, amit írtam fentebb is. Hogy ráerőltetik az emberre. Nem dönthetem el, hogy én akarom-e használni vagy sem, mert vannak dolgok amit már csak ott lehet elintézni.
Ez olyan, mint pár éve a vezetékes telefon. Ezer éve nincs, mert felesleges volt a mobilok mellet, így lemondtuk. Nem egy regisztrációhoz, banki ügyintéséhez stb. kellet megadni vezetékes telefont, ami nélkül nem lehet tovább menni.... Hiába mondtam, hogy megadok ha kell 5 mobilt, de nem, nekik vezetékes kellet.....
Szerencsére mára ők is rájöttek, hogy elég sok embernek nincs már vezetékes telefonja.
ggeleven Igen, közben rájöttem, hogy pontatlanul írtam. Valószínűsítem, hogy internet kapcsolattal jön elő leggyakrabban a probléma. Vagyis nem feltétlen wifi okozza, az internet kapcsolat.
Bár erre is érkezett cáfolat én csak saját tapasztalataim alapján, józan paraszti ésszel nyomozokVagyis elején néha-néha kapcsoltam be a wifit és néha volt csak fagyás.
Utána folyamatosan ment a wifi és folyamatosan fagyott is.
Pár napja ki van kapcsolva folyamatosan a wifi és nem volt fagyás. -
Na igen...nem véletlenül nem olvasom én sem az ismerősök kirakott hülyeséget...
Ami szinte biztos, hogy a képernyő fagyás csak wifi-vel jelentkezik.
Ezt viszont van, aki megcáfolja Neked itt, mert wifi nélkül is voltak fagyások...persze most egy ilyen hsz.-t sem találok...(#13872) gzbotii
Ennek örüljünk!
Viszont pont emiatt nehéz a gariztatás...könnyen lehet, hogy a szervizben nem jön elő a hiba, akkor meg volt egy felesleges köröd a szolgáltatóhoz. -
tPedro_
őstag
Vegulis internet nelkul is lehet boldogulni a vilagban, van meg telefon, TV, radio, ujsag, arany oldalak stb.
Csak internetet hasznalva nyilvan egyszerubb, gyorsabb, praktikusabb, stb.Hasonlo a helyzet a FB-kal. Nem igazan ertem azokat akik ennyire utaljak. Rendesen be kell/lehet konfiguralni, es akkor nincs vele gond.
Ugyan meg nem probaltam, de ha leiratkozol minden ismerosodrol, akkor valszeg updateket se fogsz kapni.
Beallitod, hogy az adataidat csak te lathasd, sose postolsz meg likeolsz semmit es kesz is van a chat/email kliens kapcsolattartasra. -
Mate
nagyúr
-
Lehet az FB-ot okosan is használni, én nem tartom ördögtől valónak.
Én kb információszerzésre és a gyerekről a képek gyors megosztására használom. A kedvelt oldalaim listába vannak rendezve tematika szerint (Android, Film, Sport, ilyenek...) és ahogy belépek már kattintok is rá valamelyikre attól függően, hogy milyen hírekre vágyom...Persze ezt meg lehetne oldani mondjuk RSS olvasóval is, de ez nekem valahogy kényelmesebb. Meg sokszor az oldalak feldobnak egy-egy képet, de cikket nem írnak róla/hozzá. Ha nem követném őket FB-n, akkor ezekről mindről le is maradnék.
A képek megosztása meg így sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint mailben küldözgetni ide-oda.
Asszony pajti meg szana szét nyeri magát a nyereményjátékokon!Én minden nap nézem a nemzetközi oldalunkat de eddig még semmi...
Pedig a Té ugye azt írta, hogy 04.05.-én elfogadta az update-et és a közlése a gyártó feladata. -
Mate
nagyúr
Én extra régimódi vagyok. A telefont (és ezért tényleg ne kövezzen meg senki, tudom elképesztő) telefonálásra és sms írásra használom első sorban.
Ez után jön a zenehalgátas, internetezés (wifi), videonézés és otthon dlna képességek tárházának kiaknázása.
Mióta végeztem az iskolával telefonon alig-alig játszottam. Ha akkor lett volna telefonom, akkor valószínűleg első helyen lenne a játékFacebook:
Kevés dolog van, amit annyira rühellek, mint a facebook. Jó dolog, ha jól használja az ember. DE és itt a gond. Rengetegen ész nélkül küldik a világba a magánéletüket, majd csodálkoznak, hogy hé de hát szemétség, hogy más oldalra felkerült ez, meg az a kép. Aki hülye, az ....
De még ez sem annyira idegesítő, mint az, hogy nem lehet megkerülni. Mindenhonnan tolják az embert a facebook felé és ez az, ami engem idegesít. Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el az álláshirdetést, mert ott kell jelentkezni. Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el, hogy gyorsan jelezni tudsz egy hibát a szolgáltatódnak.
Nincs facebook-od? Akkor felejtsd el, hogy részt vegyél egy nyereményjátékon. De ezer és ezer példa van még, többek között régen ha bármi volt az iskolában volt egy telefonlánc. A tanár felhívta az elsőt, majd szép sorban mindenki felhívott egy valakit és 20 perc múlva már mindenki tudott mindenről. Most már nem, ez régimódi. Facebook-on írunk, hát persze, hisz az a menő. Múltkor egy lány mondta, hogy majd rám ír facebook-on. Mondtam, hogy az nem lesz egyszerű, mivel nem vagyok fent. Erre ott hisztizett, hogy ne ilyen feltűnően rázzam le.... Mert ügye, aki nincs fent, az nem is létezik.Összegezve. Maga a facebook egy jó találmány. Még azzal sincs bajom, hogy vannak akik felelőtlenül használják. De hogy ne dönthessem el, hogy fent akarok-e lenni vagy sem.... Ez az ami ma böki a csőrömet
Amúgy tudni valamit a frissítésről és a javításról? A hibák nagy részének az okát sikerült már megfejtenünk, innen kiindulva már csak ki kellene tudniuk javítani. Már ha nem csak az lenne hiba, ami náluk előjön...
-
vegyszer
addikt
válasz
Keeperv85 #13864 üzenetére
Mióta az IWIW szellemváros lett, és a 0.facebook.com felé ingyen forgalmaz a ténél adatot az ember, nekem az SMS-számaim igen drasztikusan visszaestek.
BÁR az is igaz, én minden hozzászólásomat, likeomat, meg hasonlót töröltem két évre visszamenőleg (egyesével lehet csak). El sem hinné az ember, mennyi szemetet nyom kifelé a világba.
Így igazi passzív alak vagyok. (kb 3 ember láthat onlájnnak is, majd én keresem azt, akit akarok, a többiek meg hagyjanak békét nekem)
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #13859 üzenetére
Csatlakozom, kb én is hasonló mód szocializálódtam, a GPS pedig nem harap az aksiból semmivel se többet ha kerüli az ember gyermeke a közösségi oldalakat és egyéb "állatságokat" telefonnal, meg az időjárás "jósló" programokat
Ezt azért merem bizotsra mondani mert amíg meg volt a telfon addig az első 2 hónapban ki-be kapcsolgattam a GPS-t aztán a második 2 hónapban hagytam bekapcsolva folyamatosan, semmit nem változott a készenléti idő. DE én se pozicináltatok semmit egy telefonon sem a navigáción kívül, mert nincs rá igényem. Időjárást ha akarok tudni körül nézek, ha pár órával előbbre érdekel vagy holnapra akkor meg irány valamelyik időjós portál
-
formengil
tag
válasz
feelurself #13856 üzenetére
Pl: netezésre, zenehallgatásra, filmnézésre, játékra, és navigációnak. Nálam csak legutolsó helyen áll a közösségi oldal, kb egy héten kétszer nézek fel rá telefonról.
-
ithomas
őstag
válasz
feelurself #13856 üzenetére
GPS-re?
-
junkpod
veterán
Csak érdeklődöm, higy akiknek gps problémái vannak azok nem kapcsolgatják ki be a gps-t? Mert nem arra van tervezve...
-
vegyszer
addikt
0
-
Mate
nagyúr
válasz
feelurself #13843 üzenetére
Ha végigolvastad a hsz-t leszűrhetted, hogy elírtam.
-
feelurself
aktív tag
Egy nexus 4 nagyobb eséllyel lesz hibás ?
Ezt te sem gondoltad komolyan. Pont hogy fordítva: alig kétszer ennyi pénzért bivaly hardvert jó eséllyel bugmentesen kapsz, vagy ~60k-ért gyengébb hardvert jó eséllyel tele buggal. Mindenkinek úgy dönt, ahogy jónak látja(meg ahogy a pénztárca engedi).
Volt szerencsém nyomkoni pár óra erejéig egy nexus 4-et, mellette ott volt a gxi-m, de egy napon nem lehet említeni a két készüléket, annyira ég és föld. -
sil3ntbeatz
tag
#Najlahu:
Isten király vagy, minden gps fixes programot kipróbáltam, hogy találjon jeley ez a ..ar () de eddig egyik sem jött be de ez igen! Már azt hittem szerviz lesz belőle
Ezer köszönet és hála!
-
Mate
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Melyik a legfrisseb szoft a telefonra?
GXI_V1.0.0B02 -nekem ez van fent jelenleg
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Repsol600 #13822 üzenetére
En is ezt hittem. Amikor megjott a keszulek (pentek), itthon (4 emeletes panal 4. emeleten) bakapcsoltam maps-ben a helymeghatarozast es nem talat jelet (WiFi + GPS). Vasarnap a nyilt utca mobilnet+GPS sem talat.
Ma meg WiFi-rol ment a balkonrol es a szobambol is. Erdekes.
-
gzbotii
nagyúr
Most erdekes modon, kb 10 masodperc alatt talat jelet a balkonomon a GPS.
Vasarnap meg a nyilt utcan 3p utan feladtam a varakozast...Masnak is hasonlo?
szerk: most a szobamba is kb 9mp volt amig ujra pozicionalt. Erdekes ez.
-
heidricha
őstag
Akinek leszakadozik a hálózatról, annak olyankor a telefonálás megmarad? Mert nekem az adatkapcsolat nem szokott megszakadni, viszont épp most dobta el a GSM-et mindenestül.
Nem is jött vissza, csak reboot-ra, pedig próbáltam stimulálni mindennel, ami eszembe jutott!
-
Keeperv85
nagyúr
Pont tőlem kérded? Az enyémnek nincs baja! Eddig egyetlen egyszer fagyott le. Egyáltalán nem szenvedek vele!
Galaxy S Advance? Jól vagy?! Az egy.... khm...
1, Nincs rajta kontroll led, nekem ez hiba és ezt soha sem fogja semmi rom megoldani
2, Ha véletlen lemeríted, nem kapcsol vissza
3, JB az van rá, de merül tőle, mit az állat
4, Pont az AMOLED kijelzője miatt NEM kell!(#13812) w333:
De bizony, hogy az Android "hibája" az a 2mp. Annyira az, hogy szabvány az EU-ban a 2mp-es késleltetés. Már az iOS tulajok is elkezdtek sírni miatta, csak ott láthatóan nagyobb a tolerancia szint. Én is nehezen sütném rá arra a gépre, hogy ez nem feature, hanem bug. Egyébként direkt.
Szoftveresen kezelhető. Volt rá anno külön alkalmazás, ami kiiktatta!
-
Mate
nagyúr
válasz
feelurself #13813 üzenetére
Hát épp ez az, nyilván egy kétszer ilyen drága telefon nagyobb eséllyel lesz hibás. Itt továbbra is azt kell megnézni, hogy 1-2 esetleges bug+erős hardvert vesz az ember ennyi pénzért, vagy egy jóval gyengébb hardvert, de zökkenőmentesen, bugmentesen. (bár minden telefonnál van bug
)
-
w333
félisten
válasz
feelurself #13810 üzenetére
Hát pl. én sem jókedvemből adtam el a Grand X IN-t, hanem egyszerűen azért mert már nagyon belefáradtam ezekbe a kis aprócska bug-okba, amik egy idő után nagyon idegesítővé tudnak válni
Mivel minden telefonomat kb. 2 évre tervezek így most berendeltem akciósan egy "Galaxy S3 LTE" amiben már 2GB/RAM van, biztos ami tuti alapon, és elméletileg ma meg is kapom
Hozzáteszem hogy én eddig nagyon "Samsung és amoled" ellenes voltam, csak hát most a ZTE egy kicsit kiverte nálam a biztosítékot, és csak azért is Samsungot rendeltem
(#13811) mate3553:
Igazad van
nem az Android hibája, hanem a ZTE+Intel = hardver+software hibája, mert pl. én most a kis régi Blade 1 telefonomat használom ami 1 mag 600mhz és 512/RAM és a 2 nap alatt ilyen 2mp. késéssel még nem találkoztam.
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13806 üzenetére
"Viszlát" Más telefonja van, de lehet hogy figyelemmel fogja kísérni a topikok..
Aki meg van elégedve a telefonnal, valószínűleg meg is lesz. Hibátlan telefonod van? Örülj neki. Ha az enyém is az lenne, eszem ágában se lenne megválni tőle, mert ennyi pénzért bestbuy. Ma hasonlítottam össze pl egy Xperia P kijelzőjével, hát..mind fényerőben mind képminőségben köröket vert rá. Tényleg jó telefon LENNE, HA..
Azért beszélek le másokat, mert ennél a telefonnál sokkal nagyobb az esélye, hogy sz@rt kap, mint pl egy nexus 4nél(vagy mondhatnék bármilyen értelmes telefont).
-
w333
félisten
Egy kicsi lehet hogy félreérthető voltam
de én nem azt mondtam hogy most mindenki vigye vissza a telefonját
Én arra írtam akinek folyamatosan van valami bug a telefonjával, és nem tud ezzel együtt élni pl. a 2mp késés, 3G hálózat eldobása, képernyőzár fagyás stb. hogy nekik van ez a lehetőség hogy kicserélhetik a telefonjaikat egy másik hasonló készülékre -
formengil
tag
Ne vegyük már el azoknak a kedvét, akik esetleg meg vannak elégedve ezzel a telefonnal!
Például én...
-
sittes79
addikt
válasz
feelurself #13804 üzenetére
Ki szolta le? De abban amit írt mi a tököm volt a jó tanács, de tényleg kíváncsi vagyok!?
-
w333
félisten
válasz
feelurself #13804 üzenetére
Köszi
-
feelurself
aktív tag
válasz
sittes79 #13802 üzenetére
Nem hinném, hogy így le kéne szólni, mert bizony igaza van. Sok a szenvedés a telefonnal, ennek ellenére nem kibírhatatlan, de köze nincs a hibátlanhoz. Én pl. minden olyan ismerősömet, aki ilyen telefont tervez venni, lebeszélem róla.
Azért nem cseréltem eddig le semmi hasonlóra, mert sajnos nem produkál olyan hibát amire cseréltetni tudnám. De, tűkön ülve várom hogy valami besz@rjon rajta. -
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #13799 üzenetére
Miért szenvedtek ennyit ezzel a telefonnal ?
Én örülök hogy végre eladtam, de ti miért nem viszitek vissza és kértek helyette valami másik készüléket pl. Galaxy S Advance- re ebben a kategóriában ?
Igaz hogy egy kicsit kevesebb RAM van benne de sokkal stabilabb jobb telefon amire hivatalosan van Jelly Bean és kis millió főzött rom ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest