- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #11999 üzenetére
Mondjuk az tényleg vérlázító... nekem 3. nap megvolt a cseredarab.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #11997 üzenetére
Tényleg még egyszer.. NEM a két mp itt a fő gond: [link]
Ezt a két másodpercet okozhatja a szoftver "hibája" is, de ez inkább közvetett, mint közvetlen oka. Lehet valamelyik új hálózati szabványra nincs felkészítve, ami a friss forrásból készült custom romok alatt alap. Ezt látszik az is alátámasztani, hogy más telefon esetében is ugyan ezt produkálja az Androidtól gyökeres mértékben eltérő rendszer.
-
apeelme
addikt
válasz
golyós #11995 üzenetére
Mégegyszer amit ma írtam: [link]
Amihez annyit hozzáfűznék hogy most egész délután egy Telenor-os kártyával használtam, próbálgattam mindkét telefont, és a hiba ugyanúgy megvan GrandX-en, és ugyanúgy nincs meg Blade3-on custom rom esetén, gyárin viszont megintcsak. A két telefon szoftvere már amúgy is kísértetiesen ugyanaz, szinte biztos hogy azonos forrásból készültek, ahogy az lenni szokott.
Egyértelműen szoftveres a probléma...kár ezen vitatkozni. -
bubi92
őstag
hol lehet az ics adatforgalom mérést kikapcsolni?
-
golyós
addikt
15 éve vagyok T-s a feleségem szintén.Soha egy telefonunk sem produkálta a 2 mp-es késést pedig egy pár készülék nálunk is megfordult.
Ez a telefon igen.Megszoktam, bár néha még egyből beleszólok és mindig visszaszólnak, hogy miért nem szólok a telefonba ha felveszem.
De ez legyen a legnagyobb gondja. -
TBG
senior tag
válasz
bubi92 #11989 üzenetére
Hali!
Elvileg bármelyik T-Pontban. Sima képviselettel ne is próbálkozz, elhajtanak. Nekem az Allee-t javasolta a központi ügyfélszolgálat, de én a Pólusban található T-Pontban cseréltettem. Ott van egyébként 2 T-s üzlet is, az egyik egy sima képviselet, a másik a T-Pont. Jah és ha nem akarják cserélni, verni kell az asztalt...ez javasolta az ügyfélszolgálatos hölgy is. Nekem spec. jobbat adtak. Nincs rá garancia, hogy nem jönnek elő a hibák, de ha mégis, akkor megint vissza. Le kell iratni, hogy mi a baja a telónak, ha megint előjön, az orruk alá kell dörgölni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ma kipróbáltam a Pitfall!-t, azt kell mondjam akadás mentesen megy. Nagyon jó játék, érdemes kipróbálni, jobb mint a Temple Run
-
curtis2
aktív tag
válasz
tibyke #11964 üzenetére
Hello,
Egyszer cseréltem a telot, de a gps hasonlóan gyenge, mint korábbin. Youtube-on van fent egy videó GPS Status-szal, amin pár másodperc alatt beltéren 6/6 műholdat talál a készülék. Az enyém esetleg talál 1 perc alatt műholdat, de azt nem fixálja. Kint általában 2-3 perc alatt fixál..esetleg.
nem tudom, ez általános, vagy cseregyanús a készülék..
-
xtevo
őstag
ZTE hivatalos oldaláról "normál frissítés" vagyis nem custom, 2012.09.29 patch a legfrissebb verzió? (Hungary Grand X In SD card upgrading instruction & software package (T-Mobile) ez ugye?
Érdemes ezt felrakni?
-
bubi92
őstag
EDDIG semmi bajom nem volt( a 2mp-s dolgon kívül, de azt megszoktam) viszont ma már nem tudom hanyadjára indul újra. BP-n melyik Téében tudják, hogy ne szarakodjanak vele, hanem egyből cseréljék?
Illetve van rá sansz, hogy ha újat kapok még rosszabb lesz és a többi hiba is előjön? -
heidricha
őstag
válasz
tibyke #11964 üzenetére
Gondolom nincs mobil net Nálad sem. Nekem az oldotta meg viszonylag tartósabban (csak egy hete van), hogy lett net - és nem csak azzal, hogy az AGPS adatokat frissíted.. 67 nap az nagyon sok, 5-6 nap a maximum, amíg értelme van!
Nekem net nélkül (de azért engedélyezett mobil adatok mellett) sem volt mindig teljesen használhatatlan, többnyire a 2 percebe belefért a fix ideje - de pár naponta előjött a "sosincs fix", sokszor rebbot megoldotta, volt, hogy csak a kivárás - újrapróbálásokkal.
Viszont a mobilnet mellett olyan, mint másnak: max 20 sec, de inkább kevesebb - és még az A-GPS állpotától sem függ - legalábbis úgy tűnik egyelőre!
-
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #11981 üzenetére
Én ma el kezdtem "örülni", a kamera valami "csoda" folytán, (nem állítottam semmit nem telepítettem semmit) élvezhető beszédminőséget vett fel attól akit "filmeztem" 1-1,5 méterről, eddig ez tátika volt, na mondom hurrá.....
Na és akkor a lényeg, el kezdtem próba képpen telefonálgatni is mindjárt, 8-ból 6 hívásnál meg volt a szokásos hiba, hogy beszélgetés közben hullámzik a hangom, vagy darabosan hallanak szótöredékeket csak, vagy pedig a lavor efektus. A 8 hívott közt volt vegyesen vodás, telenoros és T-s is, android, wp és ősrégi firmware-l szerelt telefon is. Mindegyikükkel régóta fentáll ez hívásprobléma régóta, és csak a velem beszélgetéseknél másokkal tökéletesen értik egymást. Csak azért nem vittem vissza hetekkel ezelőtt a telefont mert jött itt egy ötlet ami sajnos nálam nem vált be, a base band állítás.
Na, hogy ezt így "röviden" leírtam, remélem nagyrészt érthető is volt, én ezekből úgy gondolom, hogy ez a hívás közbeni hangminőség romlás meg a 2 sec elvesztése az elején (ez is szintén teljesen rapszodikus nálam) nagyon nem lehet hálózati probléma. Mondom ezt én a saját kis logikámmal ki sakkozva.
Poén kombináci a 2sec miértjére, ugye kivetették a mobilcégekre az adót amit nem terhelhetnek az előfizetőkre, de evvel a 2 sec-l ami teljesen random ráadásul simán be tudják hozni
Tényleg csak poén, de szép összeesküvés elmélet lehetne
-
TBG
senior tag
Nekem egy galaxy 3 és egy l700-as Samu van még itthon, egyik sem produkál 2s-es delayt. Megjegyzem a csere óta a GXI sem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #11979 üzenetére
De neked 70-es kártyád van vazze!
Nekem csak 2 vacak Nokia van itthon, meg két régi SE, de a T-Mobile egyikkel sem produkál jobb eredményt. A család többi tagja is panaszkodik, aki T-s, innen gondolom, hogy a hálózat sem 100%-os.
Noha nyilván a ZTE telefonok hibái sem zárhatóak ki, meglepne ha az ingadozó hívásminőség egy fix hardveren a külső tényező figyelmen kívül hagyása mellett is random előfordulna.
-
Canonfan
senior tag
válasz
gorogtibor #11969 üzenetére
Én is még az elsők között vettem a telefont, eddig nekem is jó volt, de múlt héten egyszercsak kikapcsolt nekem is.
Utána nem csináltam semmit, gondoltam meglátjuk előjön-e még, és elő is jött, kb 3-4 nappal utána kikapcsolt megint...
Itt a fórumon több embernek is bevált úgy tudom az aksi kitámasztás, (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) én ezt e hét szerdán csináltam meg, most még megvárom hogy ez megoldja-e a kikapcsolgatást, ha igen akkor hanyagolom szerintem a cserét még, (a 2 év gariból még van idő) de ha ez és utána a B04 újratelepítés (root eltüntetése) után is csinálja, akkor beviszem majd én is a T-hez.A mobilnet szakadozás témára lehet van megoldás, van egy ötletem, bár 100%-ra nem írom még, mert még nem tudtam rendesen letesztelni pont a kikapcsolgatás miatt....
Szóval a 3g Watchdog lehet megoldást jelenthet erre, legalábbis eddig nálam bevált.
Ezt abból gondolom, mert amikor megvettem a telót akkor szokás szerint felraktam a szokott appjaimat, köztük mobilnet figyelésre a 3g Watchdogot is, és így kb dec. közepéig semmi gondom nem volt a mobilnettel..
Aztán miután leszedtem a Watchdogot mondván hogy ezt az ICS is tudja minek erre külön app azután kezdett megszakadozni a mobilnet legkésőbb 3-4 naponta.....
Először én is a T hálózatára gyanakodtam, de motoszkált bennem a gondolat hogy egy próbát megérne kikapcsolni az ICS-ben a mobil adatforgalom figyelést és visszarakni a 3g watchdogot, és azóta mióta visszaraktam egyszer sem szakadt meg a mobilnetem, bár nekem alapból sincs állandóan bekapcsolva...Viszont pont a kikapcsolgatás miatt azóta nem ment 4 napnál többet a teló egyhuzamban, szóval még tesztelem a dolgot, remélem az aksi kitámasztás megoldja a kikapcsolgatást, és jövő héten már jobban le tudom szűrni a dolgokat...
-
w333
félisten
Nekem már volt egy jó pár telefonom de pl. az Androidok közül : Zte Blade, Moto Defy, Xperia Go nincs ilyen 2 mp késés
Csak a ZTE Grand X In -nél vettem észre először ...
Ez biztos hogy nem hálózati hibavalószínű hogy a szoftver vagy az Intel miatt nem tudták ezt normálisan megoldani csak így ...
-
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #11974 üzenetére
Ez a furcsa, hogy ez a 2 másodperces késleltetés random jön elő. Van egy ősezer éves Nokia-m telenoros, és ha hívnak ott is hallózgatok egy ideig, mire meghallom a másikat... De van, hogy rögtön jó.
A ZTE Grand X In-em például elég rapszodikusan csinálja szintén, van, hogy tökéletes, van hogy semmi... (ez persze t-mobile-os)Jó tipp:
Mire jó a két másodperc? Megnézed ki hív, felveszed, nagy levegő, átgondolod, hogy köszönsz és voila'. -
kelzsoca
félisten
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gorogtibor #11969 üzenetére
Üdv!
Ne vacakolj vele! >> Szerviz! Csere lesz!
-
gorogtibor
csendes tag
Hali!
még november elején vettem a telefont, akkor nem volt vele gondom. Aztán decemberben elkezdte, h kikapcsol magától, de nem tudtam, hogy miért. Visszaállítottam gyárira, de utána is csinálta. Aztán 1 hét után abbahagyta, de most tegnap megint elkezdte, de ugy hogy ha bekapcsolom pár mp múlva ki is kapcsol. Mi lehet a probléma?
-
Coolmat
őstag
válasz
apeelme #11965 üzenetére
Köszi a tapasztalatot, de nem is a 2mp-es késleltetéssel van gondom (az csak ritkán jelentkezik, akkor meg kibírom hogy kétszer "hallózok" a telefonba), hanem hívás közben fordulnak elő kihagyások vagy elhalkulások. Én végig jól hallom a hívott félt, ezért is szoktam morgolódni rajta, hogy "már megint nem hallassz???".
-
apeelme
addikt
-
tibyke
tag
sziasztok,
oszinten megmondom, nem olvastam vegig minden egyes hozzaszolast (de azert igen sokat!), igy elnezest, ha olyat kerdezek, ami esetleg mar volt, de en nem talaltam meg (ebben az esetben egy linket kerek szepen csak).
adott decemberi t-s keszulek legfrissebb gyari szoftverrel, rootolva. a gondom: akarmit varazsolok, a GPS nem akarja az igazsagot. GPS status font, Europe/Hungary a gps.conf-ban hu.pool.ntp.org, az AGPS kora 67 nap (tehat egyszer mar csatlakozott valahogy), de azota csak addig jut mindig, hogy X muholdbol altalaban X vagy X-1 mar zold, neha 7-8-9 is, de bizony a FIX nem jon meg, meg ha 15-20 percet is varok.
mi lehet a csel? koszi!
udv!
t
-
Coolmat
őstag
válasz
Keeperv85 #11961 üzenetére
És látsz arra esélyt, hogy ezen lehet valahogy javítani? Pl. ha valaha is elkészül a B05-ös frissítés, akkor abban lehetne változtatni a RIL-t, vagy egy custom ROM-ban (olvastam hogy talán lesz ilyen is)? Esetleg a T-nek kéne írni, hogy matassanak valamit a hálozatukkal?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Coolmat
őstag
válasz
Keeperv85 #11957 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Akkor a rossz hívásminőségért (néha a másik fél úgy hall 1-2 mp-ig mintha víz alól beszélnék) a telefon vagy a hálózat a felelős? Korábban talán pont Te írtad, hogy a telefon olyan RIL-t használ, amit a T hálózata nem szeret, talán ez okozhatja a problémát.
-
Tomacko
őstag
Egész pontosan ezt kaptam keresési eredménynek . Nem tudom, hogy jól csináltam-e, de a lap elején a legfelső search részbe bemásoltam a mostani GXI T-s leírásának címét és toltam neki egy enter-t.
-
Tomacko
őstag
válasz
devpetx #11949 üzenetére
ez csak a beharangozó, ez nem sok mindenre jó, viszont köszönöm a fáradozást neked is, sokat segítettél. Rá kerestem a telefon konkrét adatlapjára ezen a webarchive oldalon de hát miért is járna az ember szerencsével, naná, hogy csak feb-3 dátumig dob rá találatot
Ha esetleg valaki tud még egyéb keresési lehetőségeket akkor plz. dobjon meg vele valamilyen formába. Nem nagyon akarok eme neves szolgáltatóval szájkarateversenybe fogni, abba úgyis ők nyernének sajnos
-
Coolmat
őstag
Akkor úgy kérdezem, hogy akik most cseréltek készüléket, tapasztaltak-e az új készülékkel hívásminőség-romlást? Ha az újakról nem érkezik negatív tapasztalat, akkor rászánom magam egy újabb cserére (azért egy képet szívesen megnéznék továbbra is erről a világosabb keretről
).
-
TBG
senior tag
válasz
kelzsoca #11951 üzenetére
Az NFC-vel kapcsolatban igazad van szvsz. Bevett gyakorlat ez. Viszont a rádió szerintem továbbra is "csak" egy nem vagy rosszul implementált driver. Ezt támasztja alá a kolléga által belinkelt "Hamarosan kapható készülékek" oldal is.
Idézek azért:
Fontos, hogy az itt feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, változások akár váratlanul is előfordulhatnak!
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Többen írtátok, hogy a mostanában kicserélt készülékeken már nem jelentkezett gyakrolatilag semmilyen hiba. Eredetileg november elején vettem meg a telefont, december elején kicseréltettem a rossz hívásminőségre hivatkozva. Sajnos az új készülékkel sem tökéletes a hívások minősége, de más bajom nincs vele. Ha az új cserekészülékeken biztosan nincs ilyen gond, akkor lehet megint elvinném cserélni, úgyhogy ebben kérnék a mostanság cserélt készülékek tulajdonosaitól megerősítést. Ja és légyszíves tudna feltenni valamelyikőtök képet, hogy néz ki ez a világosabb keret az új telefonokon?
-
-
Keeperv85
nagyúr
Fizikailag van benne egy BCM4330-as chip. Az hogy ennek az FM része be van-e bárhogy elektromosan kötve, nem ismert. Nem biztos az sem, hogy az antenna ki van vezetve.
Az NFC-nél még árnyaltabb a kép: itt már az sem biztos, hogy maga a hardver megvan hozzá...
Egyénként nem akarom védeni a T-t, de azt sem tudták hogy milyen modell érkezik, csak azt hogy Grand X lesz.. Szó volt a Tegra verziótól is, amihez érthetően más speckó van...
-
TBG
senior tag
válasz
kelekyle #11943 üzenetére
Ők azt mondhatják max., hogy MŰKÖDŐ FM(szolgáltatás) és NFC(szolgáltatás) nincs benne. Ezt én sem vitattam. Azt írtam csupán, hogy a lehetőség meglenne, de nincs befejezve. Szoftveres és hardveres okok miatt. Tehát nem kell pákát ragadni ahhoz, hogy belehekkeljük, mert fizikailag a szükséges áramkörök ott vannak, de nincsenek ilyen olyan okok miatt aktiválva. Tehát ha a SZOLGÁLTATÁS-ról beszélünk, akkor valóban, teljesen egyértelmű, hogy NINCS. Viszont a honlapjukon sajnos nem szolgáltatásról írtak, hanem csak annyit, hogy FM rádió és NFC..ha jól emlékszem. Ezért írtam, hogy innentől szájkaraté lesz, nem az észérvek fognak küzdeni egymással.
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #11936 üzenetére
Nehéz kérdés, mert elvileg mindkettő benne van fizikailag, de a rádió szoftveres dolgok miatt nem megy, az NFC-nek meg nincs antennája...mindkettő a ZTE sara, ergó a T mondhatja simán, hogy benne van(ahogy hirdették is), de a ZTE miatt nem működik. Szóval...a rádióhoz sanszos(nem nagy), hogy lesz szoftverfrissítés....az NFC meg teljesen lutri.
-
heidricha
őstag
válasz
#40993792 #11935 üzenetére
Jó volt a modellválaszték emlegetése... érdekes, hogy az IN változat ára pl. itthon elég kellemes, a V (MTK-s) az kimondottan olcsó (160$ táján), de az U és az N, vagyis a Tega2 és a Qualcom az 300$ körül ugrik elő a netről! Valahol kár, hogy ilyen rengeteg változat van, ez az egyes modellek elterjedését erősen korlátozza.
Az is érdekes (nekem) hogy a fenti linken ahol bepostáztatják helyettem, van egy video. Ott bevillan ey leírás, ahol látszik egy ilyen: "magnetic..." Viszont ezt a V970 a társ topic szerint egyértelműen NEM tartalmazza - ergo, a video alighanem másik modellről készült, esetleg valami korai specifikáció szerepel a papíron!
Végeredményben a V970 szerintem nem rossz vétel függetlenül (még a családba be is kerülhet - főleg, ha meg lehetne úszni sarc mentesen), csak hát a garancia, meg az iránytű... Az előlapi kamera az IN modellből is nyugodtan kimaradhatott volna!
És az NFC: nincs olyan modell, aminek a hátába betették az "antennát" - ha az hiányzik. Végülis még a csatlakozó is megvan az alaplapon, a fizikai kialakítás pedig minden modellre ugyanaz... vagy nem?
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
haveromnak ez a telefonja folyton kikapcsol magátol. először azt hitte, hogy a zsebében megnyomódik, de aztán a kezében is és este a töltőn is ezt csinálja... vett bele scandisk sd kártyát, lehet ahhoz van köze?
volt már valakinek hasonló élménye? vagy tudja esetleg a megoldást? vagy tuti szervíz? -
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Lenne egy nagy kérésem. Velem együtt nagyon sokan még novemberben vettük a telefont, akkor még úgy hirdette a T, hogy NFC meg FM rádió is van, utóbbi hiánya nem érdekel, de én spec igencsak szivesen hasznánám az NFC TAG-ket. Szóval nálam eddig tartott a türelem, váltanék valami másra ami NFC képes, hogy ne bukjak pénzt maradok a t-nél meg amúgy is céges előfizetésem van. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek print screen-je az akkori T-s honlapról, hogy ezekkel a "szolgáltatásokkal" hirdették a telefont. Mert ha nem ismerik el szimplán, hogy anno ezekkel hirdették, és nem akarnak bel menni másik márkára cserélésbe, akkor kénytelen leszek én is aljaskodni. Állítólag a google is valahogy tárolja ilyen formán a weblapokat vagy azoknak legalább a képeit, csak nem tudom hogyan tudnék rá keresni, vagy hogy meddig tárolják ezeket.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
heidricha
őstag
válasz
dReFiX #11926 üzenetére
http://azolcsosag.hu/uj_zte_v970_grand_x_43__ketmagos_1ghz-es_1gb_ram_3g-s__gps-es__okostelefon
Elég érdekes a garancia rész, de valami azért van.Nem ismerem az oldalt, nem ajánlom, csak találtam! 4500 a magyar menü... hehe...
ugyanezt 4.1-gyel is láttam már hirdetni "eredeti" kínai oldalon.Más, de nem független a témától:
Az iránytűt használja rajtam kívül bárki? Annak is gyakran kell kalibrálni? -
kelekyle
őstag
Ez akkor konstrukciós hiba... hülye helyen is van... a hangszóró bal oldalt és jobb alul a rezgő... tetején fogom a telót alig érzem, hogy rezeg. Régen volt SE bt karórám az jó volt ha hívtak rezgett lehet megint veszek egy ilyet...muszáj lesz, sok hívást elszalasztok így.
-
TBG
senior tag
Mióta kicserélték a telefonom, szeretem. Így kellett volna működnie az elejétől fogva. Eddig csak jó volt, most már élmény használni.
-
heidricha
őstag
válasz
dReFiX #11854 üzenetére
Mintha láttam volna itthon is, nem is sokkal drágábban - egy év garanciával. A vám és az ÁFA, ha rájön a ~160$-ra, kb. ugyanott voltál.
Viszont a V970-ben nincs iránytű, ami elég fura... vajon a 2. SIM foglalat annak a helyére került? Nekem úgy biztosan nem játszik, pedig a hardver nem rossz, és mintha már főzött ROM-ok is léteznének!
-
balalev
tag
HELP: hozzákötöm telefonom a géphez, mindent lát az sd kártyán, de a DCIM mappa üres..pedig tele van képekkel, telón is látom. mi lehet a baj? O.o
-
bubi92
őstag
tegnap először kikapcsolt magától a telefon, ma pedig kétszer. mind a három alkalommal aludtam!!! én nem zárnám ki lehetőségként, hogy a telefonnak lelke van, és ha érzékeli hogy hanyagolod, akkor jönnek el a problémák
-
golyós
addikt
válasz
kelekyle #11916 üzenetére
Elég a sima vagy szerezzem be a Prot?
Ezek szerint nem gond neki,hogy másik Rom?
Illetve magyar nyelv van benne mert igy elsőre elég összetett progi nem szeretném el.urni.
Bár ha gyári is megteszi akkor mindegy, a gyorsaság nem szempont.(#11917) andyTM
Látom te is követted Zsolt72-t -
golyós
addikt
Lehet, hogy láma kérdés de én még nem cseréltem romot
:
Ha lecserélem a Next V2-re akkor a gyári mentés és visszaállítás-al menthetem a beállításokat és játékállásokat vagy mivel másik rom ezért nem fog müködni vele?
Vagy esetleg egy külső progi pl Titanium Backup?
Köszi a választ.(#11914) Keeperv85
Végül is jót írtál mert Írtad, hogy valamelyik mellette.
-
golyós
addikt
válasz
Keeperv85 #11911 üzenetére
A megoldás:
A szigorú mód engedélyezése. (képernyővillogás a fő szál hosszú műveleteinél)
Valamelyik lányom lehet a ludas mert én nem pipáltam ki.
Kicsit nem figyelek oda és már a menűben lépkednek pedig csak a Pouval játszanak.(elvileg)
(#11912) adam1016 megelözött.
Neked is köszi! -
-
golyós
addikt
Érdekes jelenség a telefonnal.
Megnyitom pl a galériát és egy 2-3 mm vastag piros keret jelenik meg a kijelzőn 1-2 pillanatra.
Találkoztam már máshol is vele.Előjön a menűbe lépéskor és összevissza is.
Videón feltenném de az asszony dolgozik igy nincs mivel levideózni.(#11909) Keeperv85 :
Nem tudom min gondolkoznak, én is cseréltem egyből ahogy előjött a random kikapcsolás.
Azóta örülök mert jó. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
dReFiX #11904 üzenetére
Nem, lassan az kéne belátni, hogy akkora sötétség van egyes emberek fejében, hogy nemhogy kicseréltetné, ami _tényleg_ szar, inkább egész nap a fórumon vinnyog mint a fürdős ...va és teli torokból szidja, akinél jó, hogy biztos hazudik.
A hibák másik fele meg olyan user error, hogy az agyam eldobom néha miket kérdeznek...
Akinek _tényleg_ hibás: VIGYÉTEK MÁR VISSZA!!!!
-
motoflug
őstag
válasz
Ed3r_X_ #11882 üzenetére
Nekem elindult,jókat ökörködtem vele,bár a felbontása nagyon buta(lehet,hogy állítható,annyira nem ástam bele magam),és sokáig csinálja a videót.
Más: Korábban felmerült a tok mizéria: U970-hez rendelt tokom tökéletesen passzol,és nagyon olcsó is volt,sőt kb. 10 nap alatt ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest