- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
Megvolt az első lock screen fagyás, wifi be volt kapcsolva.
Mi a teendőm?
Végülis ez szoftveres probléma?
A msáik, hogy töltöttem ma autós töltővel és miután kihúztam égve maradt a bal felső piros led!
-
bajaki
őstag
Szerintem már nem bírjátok ki, hogy ne találjatok valami "hibát" a telefonban.
-
kinedeck
csendes tag
kicseréltettem a telefont de ez is lilul. A régit nem tudtam a géphez csatlakoztatni semmilyen módszerrel sem. Haveromét egyből sikerült felrakni.Ezt az ujat megint nem.:S Ja és persze ez is lila a napon
Valószínüleg típushiba azt mondta a szervizes gyerek és mondta hogy nyugodtan menjek be a Zte magyar képviseletéhez és csapjak az asztalra mert ez nem normális
-
apeelme
addikt
válasz
agressor12 #12388 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
xtevo fórumtárs felvetését pontosítottam - aki azóta már feletted korrigált - ezzel a példával, méghozzá hogy NEM minden 720 és 1080p-t visz el... -
gonorrea
senior tag
válasz
kelekyle #12383 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, ha pl fullra nap felé fordítom nem látszik a lilásodás, vagy ha a beesési szöget megtartom de átfordítom a telefont (hangszoró-mikrofon csere) akkor sem
tehát ha csak a "tetejénél" esik rá bizonyos szögben a napfény!
De ha jól emlékszem akkor ezt már egyszer kivesézték, fénytöréssel magyarázva (remélem tényleg így van) -
xtevo
őstag
válasz
apeelme #12385 üzenetére
Igazad van, ott a pont sok mindentől függ. Mondjuk én személy szerint nem teszteltem olyan sokat a fullHD anyagokat, pár trailer/sample ilyesmi. (Nem tartom szükségesnek ekkora kijelzőre se) Inkább 720p-s sorozatokat nézek rajta, azokkal gond nélkül elbánik, így már pontosabb a válasz.
-
apeelme
addikt
Ha kötekedni akarok akkor sem a kérdés nem helyes, sem a rá adott válasz...
Érdemes megnézni a PH-s tesztanyagokkal mit mutat...meg fogsz lepődni mert a killa_sample simán kinyírja...pedig 1080p.
Fontos többek között a tömörítési formátum, felbontás, milyen bitrátával tömörítették, az audio/video kódek és beállításai és még napestig sorolhatnám.
De nem kötekszem inkább.
(#12386) Ed3r_X_: Tudom, tudom durva anyag...de tényleg csak az 1080p-re reagáltam.
-
szaszii
tag
Mai napon megkaptam végre a teljesen új készüléket. Eddig nem találtam rajta hibát (kop-kop-kop).
A készülék a megszokott B04-es szoftverrel jött. Gyári fólia elég sz*rul van rátéve, szerencsére van itthon még pár darab minőségibb.
Lockscreen fagyás egyelőre nem jelentkezett, bekapcsolt wifi mellett sem. Kijelző érzékenysége úgy veszem észre, hogy jobb lett, tehát ha rábökök egy ikonra, akkor meg is nyitja és nem kékül el az ikon széle.
Annyi - amire már valaki "panaszkodott" -, hogy a bekapcsológomb kissé érzéketlen az előzőhöz képest, tehát nem érzed az ujjaddal, hogy benyomod, viszont hátlap nélkül tökéletes. Érdekes azért.
Rezgőmotor az előbbinél mintha jobb lett volna kicsivel, de azért nem panaszkodom, nem tudom mi a "tökéletes" ennél a telefonnál. Hívásokról még nem tudok nyilatkozni, mivel nem próbáltam.
Röviden ennyi, ne keseredjetek el nagyon. Vigyétek vissza, aztán majd eldől, hogy jó-e a kapott készülék. -
edem96
senior tag
válasz
Joe Cockroac #12378 üzenetére
Hello!
Mire kell figyelni egy Zte Grand X In vásárlásánál?
Divx-et letudja játszani?
Előre is köszönöm! -
Joe Cockroac
csendes tag
Visszavittem a tegnap cserélt telefont. újabb hetek következnek. megkéérdeztem, meg van e amit visszavittem, de sajnos már nem volt meg.
-
bubi92
őstag
aki PÓLUS téé-be ment, az írjon már egy üzenetet. lenne pár kérdésem.
most vagy én akarok hibát találni a telóban, vagy tényleg elvesztette a kijelző a fényerejét
előbb kint az alig napos időben alig láttam valamit full fényerőn. tapasztalt már valaki ilyet?
de legalább nem lilul -
89BDave89
tag
Nekem semmilyen fólia nincs rajta, és nem lila. (csak hogy ilyet is mondjunk)
-
Garry84
tag
válasz
Tomacko #12369 üzenetére
Nemrég szedtem le a gyártási fóliát, azzal is csinálta, nélküle is, meg új fóliával is. Olyan, mintha minden második-harmadik pixel behülyülne, mert ilyenkor - ahogy a képen is látható - szemcsés is.
Lehet, hogy találtunk még egy komoly hibát? Zseniális koncepció ez a telefon, "elvileg" imádom, de úgy tűnik, hogy minőségileg egy kalap sz*r.
-
golyós
addikt
Gyári szállítási fóliával nem lila.
Próbáltam teljes fényerőn is,szemben a nappal de nem akar lila lenni.(mondjuk nálam ez egyenlő lenne a kukával mert még a lányaim sem hordhatnak lila szint) -
Jano_023
őstag
Sziasztok, gondoltam megosztom veletek a mai meglepő tapasztalatokat. Ingyenes telefonálásra általában a vibert használom de most egy ismerősöm miatt kipróbáltam a Skypeot.
Nagyon meglepetés volt mert úgy is folyamatosan tudtunk beszélni hogy mindkettőnknek a mobilnetje korlátozva van. A vibert rendes nem mellet is szakadozott, de a Skype korlátozva is sokkal jobb volt. AJANLOM MINDENKINEK! -
formengil
tag
Másnak is csinál olyat, hogy ha újraindítod a telefont, vagy törölsz egy alkalmazást, akkor eltünteti a kezdőképernyőről a kihelyezett névjegyeket?
Nem nagy hiba, de gondoltam megkérdezem hogy csak nálam jelentkezik-e.
-
airwawes
tag
Régebben mikor felmentem telefonról a www.gameloft.com weboldalra a Heroes os Order and Chaost letölthetőnek látta. És működik is! Azonban nemrég leszedték onnan. (nem értem)
De mivel ingyenes, nyugodtan letöltheted más oldalakró is a legfrissebb verziót.
Ami MMORPG az az Order And Chaos. 1.3.0 verziója elindul (Allwinnermod-al láthatóvá válik play storen, és meg lehet venni ha akarod) Azonban mivel új a frissítés a szerverek cseszekednek. (nem enged be, sűrű laggog stb) De idővel jó lesz. Ovservers Marketeb van magyar klán is. -
w333
félisten
válasz
Canonfan #12358 üzenetére
Szolgáltató miatt ígyis-úgyis elszáll az adatkapcsolat sajnos
Majd nézd meg Gtalkon hogy általában mindig ki van jelentkezve mert valamikor megszakadt az adatkapcsolat
Én ezzel szívok 2 hónapja hogy amikor valakinek írnék Talk-on mindenki szürke és olyan mintha mindenki ki lenne jelentkezve, közben pedig csak az adatkapcsolat szált el valamikor és b@szott a Gtalk vissza bejelentkezni ... -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Aki (hozzám hasonlóan) nem folyamatosan használja a mobilnetet, szóval csak netezéskor van bekapcsolva (de akkor 3g-n) és olyan problémája van neki is, hogy időnként elszáll az adatkapcsolat és csak újraindítással jön helyre, akkor lehet megér mindenképp egy próbát kikapcsolni ICS-ben az adatkorlátot, és felrakni helyette a 3g watchdogot !
Én folyamatosan 3g hálózaton vagyok, de a mobilnetet alapjáraton kikapcsolom hogy ne egye az aksit szóval csak akkor használom amikor netezek, de akkor ugye 3g-n. Eddig nekem is volt olyan gondom, hogy időről időre megszakadt az adatkapcsolat és csak az újraindítás segített, és ez kb azután kezdődött, mikor leszedtem a 3g watchdogot, mondván ezt az ICS is tudja, azelőtt kb 1.5 hónapig fent volt a watchdog és semmi mobilnet gond nem volt.
Ezért 2 hete visszaraktam, (és kikapcsoltam az ICS-ben az adatkorlátot) nem is állítottam benne semmi extrát csak kb a nyelvet és az adatkorlátot, szóval az alap dolgokat, frissítési időközt pl nem, és azóta nem volt mobilnet problémám, most is kb 1.5 hete megy folyamatosan a teló, és nincs gond nálam a mobilnettel, azelőtt meg legkésőbb 3-4 nap múlva mindig elszállt az adatkapcsolat, szóval nekem bevált! -
Gabor777
aktív tag
Dungeon Hunter 3! Sajna a multi az új frissítés óta nem működik...sokan panaszkodnak rá, de jó játék.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nézegettem, a legjobb ingyenes kategóriában, meg minden, de csomó minden nincs ott, név nélkül meg nem találok rá (nem tudom mik a jók, ezért kéne némi ötlet, amit ki lehetne próbálni, és érdemes) , találtam már igen eldugott játékokat is
TBG: Hát szubjektív, de hátha. Mondjuk ilyen Pou meg társait rühellem.
-
golyós
addikt
válasz
airwawes #12341 üzenetére
Yeeeeesssssss!
Lassan tényleg minden kompatibilis lesz az intel procival.Ezek után már szinte sz.rok a JB-re.
Én még várok a vásárlással hátha jönnek a visszajelzések.Gangster Rio is kapott frissítést és azt írja jó a telóhoz.
A Modern Combat 2-3 is frissült.Azt nem tudjuk meg, hogy mik frissültek legutóbb?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12349 üzenetére
Akkor azért nem láttam sehol.
Így már érthető
Kis On is: Eddig tökéletes a telefonom, meg is vagyok vele elégedve
Se lockscreen fagyás, se rezgő hiba, se semmi. Örülök, remélem így is lesz
Ha valakinek van egy kis szabadideje írna nekem pár ingyenes játékot? Amivel el lehet lenni, jók, szórakoztatóak? Komolyabbak is jöhetnek. Köszönöm -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
airwawes #12346 üzenetére
A 2-t, 3-t tudom, Ő az egyre gondolt, azt alapból nekem se listázza ki a Play. Igazából nem tudom az mivel kompatibilis, mert OT-995, se S Advancen nem volt elérhető a NOVA 1
Ám némi build.prop módosítás, Allwinnermod és társai bőven megnövelik a Play-en elérhető appok számát.
-
airwawes
tag
Felmentem ma play store-ra és csodák csodájára a Gameloft hivatalosan is elérhetővé tette a Wild Blood-ot és az Amazing Spiderman-t is a telefonra. Gameloft ezt a készüléket igaz hogy ZTE, de támogatja.
-
w333
félisten
válasz
kelekyle #12337 üzenetére
Nekem szerencsére nem színeződik el
Különben az elszíneződés azért van mert az érintőpanel hozzáér a tft lcd-hez.
November közepén vettem a telefont és Wifi + nem fogadott hívás után volt 1 lockscreen fagyás.
Nekem sem tökéletes pl. másodlagos kamera elég szépen porosodik.
Néha az internet kapcsolat lefagy de ez lehet hálózati hiba is.
Maga az érintőképernyő nincs megfelelően lecsiszolva így az újlenyomat nagyon rá tud száradni és nehéz takarítani (xperia go-hoz képest amit egyszer törlök és full tiszta) na ez most ZTE esetében lehetetlen csakis a nedves vizes rongyal lehetséges ...
Kb. ennyi, nem merem kicseréltetni mert félek hogy szar@bbat kapok -
kelekyle
őstag
válasz
Joe Cockroac #12338 üzenetére
Vidd vissza
Én is ezt teszem a héten, amikor ráérek majd
-
kelekyle
őstag
válasz
Joe Cockroac #12336 üzenetére
Nekem is van ilyen elszíneződés de elég egy picit normálisan érintenem (gyári rommal, hogy érzékeljen) és elszíneződik... pfejj gusztustalan és akkor ez sem normális ? Szóval ez másnál sincs ?
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
kelekyle #12334 üzenetére
lock screen fagyás, de a regpon orvosolta
az érintőképernyőt ha nyomom enyhén, akkor a telefon közepén alsó egy harmad magasságban egy 8 mm átmérőjű területen halványan elszineződik, ez a másiknál nem volt.a képernyő feloldás után látható naptár nem igazán működik. nem mutatja a hét napjkait a névnapokkal, korábban ez is megvolt.
a bekapcsoló gomb is oylan, hogy ha megnyomom, nem érződik a kattanás, sztal nem elég erős a gomb rugója.
-
xtevo
őstag
válasz
Joe Cockroac #12333 üzenetére
Én már látom, hogy a T szervizben billeg az asztal és a szervizes ember felé fog dőlni...
Viccet félretéve sajnálom... főleg ennyi várakozás után is...
-
kelekyle
őstag
válasz
Joe Cockroac #12333 üzenetére
Mi a baja ?
-
Joe Cockroac
csendes tag
Ma nagyjából 50 nap után megkaptam a cserekészülékemet, és ez rosszabb mint az előző volt.
-
kerxy
őstag
Köszi a linket srácok, esetleg majd bele lehetne írni az első hsz-be, hogy akinek ilyen van annak ez javasolt!
-
bsanzika
tag
Nekem is gyakran van wifi fagyásom, fel is tettem gyorsan a REGPON-t hogy ne fagyogasson, de erre ugyan úgy továbbra is fagy, bármit állítok regponba... 5let?
-
gonorrea
senior tag
válasz
pappbence96 #12324 üzenetére
Nem értem én ezt a LS fagyást! 2 hónapig nem volt semmi, most meg állandóan fagy, pedig csak itthon használok wifit
, de ez a regpon megoldotta nekem is
-
Najlahu
csendes tag
Job kétszer, mint egyszer se..
REGPON wifi
-
xtevo
őstag
Ezt keresed: REGPON wifi KeepAlive
-
kerxy
őstag
válasz
counterbill #12320 üzenetére
Wifi fagyásra annak a programnak a linkjét be tudnátok másolni? Mert én nem találtam meg!
-
pappbence96
csendes tag
Egész eddig abban a hitben éltem, hogy lockscreen-fagyás terén problémamentes készüléket kaptam. Használtam otthoni wifin, nagyszüleimnél, keresztszülőknél, kollégiumban, plázában, sosem volt problémás a feloldás. Minap azonban az egyetemi hálózatot használtam, és mikor vettem volna elő a telefont, hogy megnézzek dolgokat, a lockscreen meg sem moccant, sem az állapotsáv, sem semmi. Többszöri képernyőbekapcsolás után sem engedett, maradt a restart. Ezt eljátszotta mégegyszer, nem sokkal ezután, szintén ugyan ez következett. Feloldás után menekültem is a hálózatról, ne legyen újra ez. Nem tudom, miben más a hálózat a többi sokhoz képest...
-
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #12322 üzenetére
Ismerem, voltam már párszor de az rohadt messze van
Westendben megpróbálom majd... -
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #12320 üzenetére
Hova mentél ?
-
counterbill
senior tag
válasz
kelekyle #12319 üzenetére
Nekem a hangminőségre/3gre ajánlotta h akkor ad egy új simet. Rezgő halott volt de nem említettem mint hiba. Az állandó újra indulást untam meg. Wifi fagyásra van program ugye linkelték itt és működik is. De én bementem megkérdeztem h tudnám elintézni a cserét esetleg meg mikor és a srác minden ellenőrzés nélkül megrendelte és ma meg is jött az új. Ráadásul dobozosat kaptam nem csak készüléket hátlap/aksi nélkül
Gondolom nem így kellet volna kapnom. De cserébe oda adtam az én cuccaimat.
-
kelekyle
őstag
válasz
counterbill #12317 üzenetére
Óóóó ha én beviszem, hogy rezgőmotorom szar meg wifi fagyás van akkor cserélik, meg szar hangminőség ?
-
counterbill
senior tag
Majdnem elfelejtettem.
Ma jött meg az GXI-m gariztatásra.
Más a keret színe tényleg egy picit.
Még nem fagyot meg semmi. A rezgő motor végre tökéletes. Gyönyörűen rezzen nincs hangja és érzem végre. Érintő panel is tökéletes lett. Playen első érintésre megnyitja a képeket videókat stb.
3g gondomat a sim kártya cseréje tökéletesen megoldotta( 11 éves kártya volt). -
kinedeck
csendes tag
sziasztok!
Decemberben vásároltam a telefont de januárig nem ezt használtam.Azóta minden oké volt.2 héttel ezelőttig. Amikor elkezdődtek a nagyobb napsütések. A kijelzőt ahol napfény érte lila lett, ahol pedig árnyékban volt(pl az ujjam árnyéka) semmi baja.Normálisan müködik most is de ha fény éri belilul
Valaki találkozott hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest