- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dyvad2
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy két hangszóró van a telefonban?
Ha a hátoldalon az egyik nyílását letakarom akkor elhalkul a hang ha a másikat akkor nem.
köszi -
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #10696 üzenetére
Gyári USB kábel? szerintem cseréltesd le és megoldódik...
-
callmeakos
veterán
Másnál is előfordult a következő probléma?
Az utóbbi időben nem mindig veszi fel a töltést a telefon. Pl. most is. Este feltettem tölteni, most reggel meg azt vettem észre hogy 75%on van az akksi és nem veszi fel a töltést ...
Mi a maszatos fene van ezzel a telefonnal? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10694 üzenetére
Nem én szoktam nézni. Ja. Egy kissé elpukkant pár cucc. A telóval majd holnap foglalkozom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10692 üzenetére
Ma éppen tévét van "kedvem" szerelni, szóval még jutottam odáig...
-
Inkább ugorjunk át a megfelelő topicba!
Én is az ott olvasottak alapján választottam és nagyon jól jártam!Milyen egyszerre untuk meg...
-
Keeperv85
nagyúr
Azt hittem rossz topicba jöttem komolyan... Uraim senkit sem zavar, hogy masszívan ott-ban vagyunk... mondjuk cc. 4 órája? Ez nem a "Milyen FÜLhallgatót" topic...
-
spinkler
tag
válasz
zer0fill #10684 üzenetére
Szia! Nekem is Genius fülesem volt GHP-i200, annak is jó minősége volt, csak sajnos elhagytam, azóta próbálok egy jó fülest találni. Skullcandyhez volt szerencsém, de 1 nap után meg is váltam tőle... én a Genius fejét átforrasztottam a gyári kábelre, így a ZTE-vel is tudtam használni. Most egy fa Maxell fülest használok, fél napos eq állítgatással egész jó minősége van.
-
xSide
őstag
válasz
dyvad2 #10682 üzenetére
A Samba Filesharing (root kell) appot használom fájlok másolására és hálózati eszközként tudok 'turkálni' a telóban, win7 és xp alatt azonnali a kapcsolat és pl. képeknél van miniatür nézet is...
Nem kell az a fapados plugin nélkül nem mûködő tc app sem hozzá!
Az pedig más kérdés, hogy pc-ről is száműzve lett mióta a mentett jelszavak miatt a honlapom háttértárán átjutva telecsezte spam-mel!
Aki nem járt így nem tudhatja mi miért történik szinte észrevétlenül, viszont a tárhely log fájlokra vessen egy pillantást ... -
zer0fill
tag
válasz
kelekyle #10679 üzenetére
én is így gondolom, honnan is jött ez a márka...- pár éves dolog-, ja látom 2003-ban alakultak
bár nem ítélem el mert még nem volt alkalmam lecsekkolni 1 tipusát sem, majd lerántom 1-szer valaki füléről 1 próbára..
viszont a Motorola Defymhez 1 ilyen:[link] Genius headsettem volt (ill. még meg is van,CSAKHÁT UGYE NEM JÓ A GXI-hez az
érintkező bekötések miatt..) azt kell ,hogy mondjam ritka jó hangminősége van, pedig 1690ft-ért rendeltem, remélem a Sennheiser Cx 175 is megüti ezt a szintet... akkor már elégedsett leszek.. -
kelekyle
őstag
-
dyvad2
csendes tag
pc-ről sd kártyára, hogy lehet másolni. Total commander hogy látja?
köszi -
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #10662 üzenetére
Tömörítés az ebben az esetben, hogy minden nagyon pici, a felhasználás meg nagyon mobil. Ugyanez (szinte) a hardver pár éve netbook, előtte notebook lehetett volna, de mindre sokkal jobban vigyáz a gazdája. Nincs zsebrevágás, meg sok minden más sem.
A szervizes csóka elvileg követi a forumot, rákérdeztem.
-
dyvad2
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni myphoneexplorer el való szinkronizáláshoz. Hogy tudom a névjegyeket szinkronizálni. Illesztőprogram elvileg telepítve. Ez telepítve: ZTE Handset USB Driver. Pc felismeri a telefont. myphoneexplorer nem találja. Esetleg van valami mást szinkronizáló?
Köszönöm -
tonyqa23
senior tag
Hogy tudom megkeresni a játékok topikját? Nem találom...
-
kelekyle
őstag
Forrasztani lehet mindent (kellő tudással, tapasztalattal, megfelelő eszközökkel) találkoztam én már gány megoldásokkal... (gyári fülhallgatóknál főleg, szálankénti földelés stb.) Egy AKG fogott ki egyszer rajtam, a kábel volt szanaszét törve. Az átalakító megoldás lehet, de valamelyik oldalon azt olvastam, hogy szar lesz a mikrofon. De próba cseresznye.
-
zer0fill
tag
válasz
atillaahun #10665 üzenetére
ez az átalakító jó lenne szerinted? : [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10665 üzenetére
Ha csak vékony lenne, de van ami még lakkozott is mellé...
-
kelekyle
őstag
válasz
zer0fill #10663 üzenetére
Samsung Omnia 7 gyári fülese csak másik jack csatlakozót forrasztottam pólus fordítással.
Gnd Mic fel van cserélve. Mic,Gnd,R,L iPhone szabvány alapján vannak az új telók (S Plus, advance, S2, S3, HTC-k stb.) bekötései és így a mikrofonos füleseknek is. Lehet, hogy mind a 6 füles ilyen volt. Próbálj meg egy sima 3 pólusút ha azzal is rossz akkor gari. -
zer0fill
tag
érdeklődnék, hogy ki milyen fülhalgatót/headsettet használ a telojához??
-légyszi írjátok meg, mert a munkahelyemen kb 6
fajtát kipróbáltam és 1sem volt jó hozzá... mintha sávszűrőt raktak volna bele ,olyan hangjuk volt...
persze csak agybadugós(gumis) jöhet szóba...! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10655 üzenetére
Nem néztem még hová ír elsőre.... majd megpróbálom megokosítani.
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #10649 üzenetére
Ezt még nem láttam itt leírva. Szerintem olyasmiről volt szó, hogy az "okos" funkciókban (is) vannak az eszköznek korlátai. Minden ennyire sokoldalú eszköz kisebb-nagyobb kompromisszumok eredménye, még ha az anyagiaktól el is tekintünk; szerencsére van millióféle változat, lehet választani, kinek melyik feladat a lényegesebb, és mennyit hajlandó áldozni rá!
A szervizesek szerint az okozza a magas szerviz arányt, hogy meglehetősen gyorsan kell modellt váltani, nincs már annyi idő végig tesztelni egy kütyüt, mint mikor csak pár évente jött ki egy új modell, továbbá igen nagy fokú a "tömörítés" is, használatban pedig - még rendeletésszerű használatban is - nagyon sok mindent ki kell állnia.
Plusz egy kis élménybeszámoló, akit untat, attól elnézést kérek:
Volt ez a szervizes téma a GPS antennával, meg az akkufedél cserével. Két napig remek volt, ez jelentősen jobb, mint ami korábban bármikor is megesett velem, viszont aztán kezdett visszalassulni pár perces fix-időre. Na mondom, csak ki kell próbálni a gyári B04-gyel, mert nemien állnak velem szóba másképp.
Na felment.. harmadszorra, mert elsőre a root nem sikerült (restore módszer, hiba semmi, de "su bináris nincs telepítve"), másodszorra a recovery-s root rendben, de a saját mentés visszaállítása közben spontán reboot. Itt megálltam, és mindent elölről.
Utána felment, szépen lassan mindent visszatettem, a mentésből csak aminél érdekes az állapota is, minden más Play-ről.
GPS próba: 20 perc kevés volt az első fix-hez, azóta sem jobb a helyzet, az érintőképernyő érezhetően nehezebben kezelhető, mint a next_v2 esetén. Pár perce spontán reboot valami teljesen ártatlan tevékenység közben.Kicsit megijedtem, ami azt illeti, ezek a reboot-ok semmi jót nem ígérnek. Azt hiszem, mégis visszateszem a v2-t, azzal legalább használható, a GPS sem volt vészes, bár jónak sem mondanám több napi tapasztalat alapján. Ha még fordulok egyet a szervizben, majd visszateszek egy szűz gyárit előtte, hátha nekik is lesz egy-két újraindulás!
-
TBG
senior tag
<Féloff>
http://mobilarena.hu/hir/atom_meghajtasu_lesz_a_fonepad.html
Azért terjednek az Intel megoldásai. És ezen már JB van..szóval nem veszett fejsze nyele
</Féloff>
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #10655 üzenetére
Az init.wifi.rc szerint 10000 !!!
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #10652 üzenetére
És nem akarsz erre kitalálni valami okosságot, hogy mégiscsak újra lehessen olvastatni vele a build.prop-ot?
A WiFi scannelési idő megemelése mondjuk 5-10 percre tényleg megérne egy próbát a fagyások ellen.
Nem?
Alapból mennyin van egyébként a Next-ben?Z betűt meg ragaszd vissza.
-
xtevo
őstag
válasz
atillaahun #10651 üzenetére
Uh, ez azért elég durva meghibásodási arány...
~45 %-al már volt/van gond... nem túl bíztató
-
Carline
őstag
Mire lehet számítani üzemidőben, ha játék (nem GPU izzasztó) / 3G-n böngészés, esetleg mindezek alatt háttérben zenehallgatással lenne használva?
Az akkus üzemidő növelésére mi érdemesebb?
Egy második akku (utazás előtt teljesen feltöltve) vagy ebay-ről 4-5000mAh battery bank? Vagy szedjem ki a szünetmentesből a 12V 7.2Ah akkut és tegyek hozzá egy autós töltőt?Keeperv85
Samsung topikban írták, hogy 2 napos telefon hátlapjából kiesett két betű. Azóta van SA SUN márka...
Akkor a te telód még jól is bírta a gyűrődést.
Erics son, Sa sun -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10651 üzenetére
Azt hogy a build.prop fájl tartalmának bizonyos kulcsait csak egyszer olvassa be a megfelelő adatbázisba a teló, Ilyen pl. a területé és nyelv. Utána már hiába írod át, nem fog vele foglalkozni, még a másik érték megvan.
Ma reggelre kiesett a "Z" betű a hátlapomból...
-
atillaahun
veterán
De mit tudhat egy factory reset, amit egy mentés-jogok megadása-és újraindítás nem?
(#10595) heidricha
Most jutott csak eszembe, hogy ez a 15% ami a ZTE szervizesek szerint javításra szorul, majdnem pont ugyanannyi, mint ami a szavazásban kijött.
Csakhogy a 15% cseréltetett készülék mellett van még egy erős 30+%, akinek szintén cserélne szorulna a telefonja, csak nincs ideje/kedve/motivációja, hogy visszavigye. Így máris ott járunk, hogy minden 2. darab defektes, és akkor ugye még nem beszéltünk arról, hogy mindössze a tulajok 18%-a gondolja úgy, hogy nincs komolyabb baja a készülékének. -
kelekyle
őstag
Ha mindenki ennyire okos és úgy gondolja, hogy egy (okos)telefon telefonálásra való nézzen be ebbe a topickba, hogy az embereknek milyen igényeik vannak...
És szerintem ez nem egy alsókategóriás telefon... -
Tomacko
őstag
válasz
heidricha #10595 üzenetére
Ezer éves kép vaku nélkül este 9 körül nyáron egy Sagem My-V76 telefonnal . Na akkoriban az 1.3 megapixel volt a menő meg nem volt vaku. Szóval hagyjátok már abba ezt az olcsó telefon meg kompromisszum hisztit. Olcsó telefonnal is lehet, lehetett jó képet csinálni mindig (nálam a GXI sem tartozik már az olcsó telefonok közé). Másik vettél valamit amiről xy tulajdonságokat képességeket írtak le, hogy tudja, nem azt, hogy ezek a képességei lehetségesek a telefonnak vagy működik vagy nem alapon. Teljesen feleslegesen eszitek egymást. Én is elvárom, hogy amit veszek legyen az akár egy fogkefe is, hogy amire vettem arra igenis tudjam használni. Komolyan mondom, hogy kéne csinálni egy GXI hiszti- vitázzunk a hülyeségen fórumot
-
xtevo
őstag
válasz
kelzsoca #10644 üzenetére
Hmm, ez egész pofás, csak nem éppen olcsó mulatság, árban kb. 3-5k között gondoltam, de ez szimpatikus cucc, köszi az ajánlást.
De kétség kívül a Te megoldásod esztétikusabb.Közben találtam én is:
Media-Tech 3 in 1 Powerbank 2200mAh MT6351 ~4,3k
Alcor USB AC-1700 ~5,1k -
xSide
őstag
válasz
atillaahun #10643 üzenetére
A csengőhang build.prop módosításnak sem volt hatása, csak miután az átírt verzióval csináltam egy 'gyári visszaállítást'...
Pót és vész energiaszükséglet ügyben ezzel szemezgetek:
$12.00 és van halott topikja itt a Mobilarena fórumon valamint kapható trénél 4500 ft-ért... -
-
xtevo
őstag
Létezik ilyen töltő/akkumulátor microUSB kivitelben kishazánkban, mint amit a harapott almás cég gyártott?! Szerintem nagyon hasznos kis kütyü. Ha esetleg vki használ, linkelhetné milyet, honnan stb.
-
xSide
őstag
válasz
andikaaa #10630 üzenetére
Nekem is volt problémám a 'hibátlan' készülékemmel a wifi eldobás, ezt ráfogtam a Netgear router-re mivel csak itthon produkálta a felejtős dolgot!
Valaki javaslatára felraktam ezt a keep alive-t és megszűnt, azonban mikor elfeledtem kikapcsolni a wifi-t szívott is rendesen az akksiból...
Most viszont a gapps fc-k miatt (egy greader rss app bekavart) újrahúztam a telót, gyári rom + root, kiherélt appok és csengőhangok (utóbbi miatt a build.prop is javítva, ami mentve lett korábbról), azt vettem észre valami kiegészítette a wifi.suplicant... (ne is kérdezd mi ez) = 151 értékkel. Nos ezóta nem kell a keep alive progi sem és akksim sem merül, ha elfeledem kilőni a wifi-t.
A mai eredményem -14% akksihasználat kb. 13 óra bekapcs után némi telefon, sms, időjárás nézgelődés után!
Természetesen ehhez hozzátartozik az is, hogy kilőttem a Google Play services-t, ami korábban ennyi idő alatt több ezerszer ébresztette a telefont és merítette az akksit használat nélkül.
Mire kell ez a Google app? Új Youtube saját fiók bejelentkezéshez (visszaraktam egy 2. akárhanyast), térkép api működéséhez (de minek, ezt is fagyasztom).
Miért nem lehet ezt az adott alkalmazásokba integrálni?
Ezt valamiért nem tudhatjuk laikus szemmel, viszont engem anno zavart cseppet szinte észrevétlen települt mindenkinél -
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #10630 üzenetére
Azt hiszem Én voltam aki azt állította, hogy nem fogyaszt többet észlelhetően Regponnal. Mondjuk én a szürkülés miatt használom, de mások is azt tapasztalják, hogy fagyásra is megoldás lehet.
(#10627) Peti198506 Örülünk, hogy elfogadod és ez a "vaku" "probléma" még belefér Neked is....
-
boxos23
aktív tag
Felraktam a Next v2 romot a telóra.
Root , recovery minden egyszerű, és azóta hibátlan a telóm.
Nagy UP a rom szerkesztőknek. -
andikaaa
aktív tag
Valaki napokkal ezelőtt írta, hogy kipróbálta a Regpon wifi KeepAlive programot. Tobb helyen olvastam, hogy az ilyen cuccok semmit sem érnek, de azért kipróbáltam én is. Tényleg nem szívja az akkumulátort és azóta nem fagyott még egyszer sem a teló... (Csütörtök este tettem fel...)
-
kentucky
őstag
válasz
Winchester95 #10627 üzenetére
próbáltad már a fényképezést, más programmal?
-
Winchester95
őstag
válasz
linker92 #10612 üzenetére
Adjak ollót?Hátha sikerül EMBER. -_-
Máskülönben meg kell a vaku ha egy lapot akarsz fényképezni xy fényviszonyok között.
Nem sötétben való fényképezésről van szó.Azzal nincs baj. Max ha közel van a tárgy.
Jó lesz így a telefon....Úgy látszik ez nem egyedi hiba.De belefér még. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10621 üzenetére
- akkor te már két telefonnal nyomod az ipart
?
Keeperv85 - min ütyködöl(?) van valami új a tarsolyodban?
-
Keeperv85
nagyúr
Ma az enyémet is sikerült "megfagyasztani". Csakhogy még a WiFi közelében sem volt. Éppen egy kernel csere után bootolt újra, de itt csak a pin kérésig jutott el, azt már nem tudtam beírni. Lezárva, kinyitva feléledt...
-
atillaahun
veterán
Egyébként szerdán megjött Zsolt hibátlan telefonja, kicsit volt csak időm megnyomkodni azóta.
A GPS ami a lényeg, az ugyanolyan villám mint az enyémben volt.
Viszont délelőtt megkaptam a telót, délután háromra már vagy negyedszer fagyott rá a céges WiFi-re úgy gyári állapotban ahogy volt.Mielőtt javasolnátok, hogy kukázzam a router-t; arról megy a céges hálózat, úgyhogy nem lehet.
Tegnap átmásztam a szomszéd iroda WiFi-jére, azon kibírta a napot fagyás nélkül, úgyhogy remélhetőleg hosszú távon is így marad. A kijelző érintés érzékenysége itt is messze van a jótól, de egy fokkal azért korrektebb mint az enyém volt. Kamera is mintha picivel jobb lenne, de ezen sincs rendesen összelőve a fókusz a villanóval. Most épp a fényképező programokat próbálgatom, hogy melyikben lehet fókuszt állítani kézzel, mert szerintem az lesz a megoldás. A Camera 360-al már sikerült összehozni az időzítést, és rendesen világos képeket lőni, csak az meg folyton összeszakad FC-vel. Lehet nem viseli el a kamera driver-e ha valami basztatja a fókuszt.
Hívások úgy tűnik itt is rendben vannak, nem tűnt fel hogy késés lenne, meg eddig mások sem szóltak hogy nem hallanának. Bár csak pár hívásom volt azóta, de azért biztató.
Többi részt egyelőre még nem próbáltam, de majd megírom azokat is. -
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #10619 üzenetére
Jó észrevétel, de aligha kell neki minden egyes G szervert látni. Valaki már talált pár hete egy rendes meghatározást, de azóta sok post lefolyt a forumon. Mondjuk nekem szürkén még soha semmi nem működött, de szép is volt, hogy nem kerültem ellentmondásba az elmeletemmel :-)
-
linker92
csendes tag
Nem vágom mi ez az uj dolog, mindenki korom sötétben akar fényképezni? emberek
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #10609 üzenetére
Nekem már itt feltűnt a led félre hordása! Nem tekinte(tte)m hibának, max zavaró tényezőnek.
Most látva a Ti képeiteket, detto jelen van nálatok is, csak az iránya más-más -
xtevo
őstag
Sziasztok!
Baromira tetszik ez a teló, és egész jó árban lehet kapni T-nél. De még sose láttam élőben, meg használtam, esetleg tudtok olyan helyet Budapesten, ahol tuti van kiállítva, és lehet taperolni?Köszi a segítséget előre is.
Amúgy még a Samsung Galaxy S Advance és HTC Desire X-el szemezek, ezek közül Ti továbbra is a ZTE-t választanátok?!
-
Winchester95
őstag
Az a helyzet nálam akkor is jelen van ez a sötét rész amikor távolról fényképezek mint ti.(De ez kb nem is látszik...ha nem tudnám észre nem venném) Ez pipa.
Viszont a lényeg a közelről való fényképezés.
Valaki akinek elvileg jó tudna lőni pár képet vakuval?Teljes sötétségben.
Ez így készült és észrevehető eléggé.Fehér lapon meg egyszerűen szörnyű.
[link] -
Canonfan
senior tag
válasz
Rimuru #10589 üzenetére
Másold be /system/app/ alá, átállítod a jogokat, reboot és működni fog.
Köszi szépen,
annyit szeretnék még kérdezni, hogy mi erre a legjobb módszer (ilyet még nem csináltam
) addig ok, hogy pl ES Fele Explorerrel bemásolom az appot a /system/app mappába, de a jogokat hogyan tudom átírni, és pontosan mit állítsak be neki?
Válaszodat nagyon szépen köszi!
-
Bennedek
tag
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10604 üzenetére
Ha ettől jobb Neked, akkor legyen, én semmi összefüggést nem találok a Te tapétád és az utóbbi képek közt. Ha meggyőzöd az ügyfelest, hogy cserélje, és a másik jobb lesz, akkor Veled örülök!
Hívom szívesen, hova küldjem őket?
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #10596 üzenetére
1. majdnem mindig rajtam van - bár nem egészen értem, hogy jön ide a szemüvegem.
2. olvastam mindet, semmi konkrétum. Te adtál egy képet, senki nem tudja hol és miről készült, akinek jobb, milyen körülmények közt jobb?
3. honnan veszed, hogy az első telefonom?
4. ha nem akarsz, akkor miért kötekszel? muszáj? valaki kényszerít?
5. szerintem teljesen normális, hogy semmilyen fotózásra valamennyire alkalmas készülék sem ad tökéletes eredményt bármilyen körülmények közt. minden egyéb telefon LED villanója tökéletes fényeloszlást ad? ebben engedd meg, hogy kételkedjem, bár természetesen meggyőzhető vagyok, nagyon kevés ilyen képet láttam.
7. hogy nem érdekel? akkor hagyd szó nélkül! elmondtad, hogy szerinted ez hiba, én elmondtam, hogy szerintem nem az. ennyi! nem engem kell meggyőznöd, hanem azt, aki vagy visszaveszi emiatt, vagy nem!
6. nincs igazad, hívd a mentőket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest