- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
A ma esti friss ropogós főzött rom-ról van már valami infó
-
formengil
tag
A headset egyik feléből kiesett az a kis rács. Nem sikerült visszatenni sajnos.
Ezt cserélik garanciálisan, ugye?
-
kerxy
őstag
Nektek nem szokott olyan csinálni a teló, hogyha zenét hallgattok és fel akarjátok oldani a képernyőt, akkor tök igénytelen a képernyő..? Olyan értelemben hogy zenét tudok váltani, de a háttér (mintha zene hallgatás nélkül oldalnám fel) az nem látszik csak feketeség..valamilyen más lockscreen megoldaná, tudtok ajánlani?
-
Keeperv85
nagyúr
-
tonyqa23
senior tag
Na, még cukkoljátok is az embert,fajinak vagytok...
én meg itt genyózok már hetek óta a merüléssel. De úgy néz ki,h megoldódott a probléma.Valóban a facebook, a shazam widgetje, a google+, az imo messenger törlése, valamint a térkép hibernálása után már csak 4,4%-on pörög a kernel, nem 29%-on. Vagy használja vagy nemtom hogy írjam.
-
Thoty
senior tag
válasz
Keeperv85 #13385 üzenetére
Mármint? Ott van rajta az ikon, hogy Szoftverfrissítés, első nap elindítottam, talált valami patchet, leszedte, feltette. Azóta nem talál semmit, csak azt írja, hogy a legújabb szoftvert használom.
Mi köze lenne az egésznek a T-hez? Nem szolgáltatófüggő a készülék, feltételezném, mint anno a Galaxy S-emnél, hogy a gyártó küldi rá OTA-n a frissítést (már ha lesz új) -
w333
félisten
És ezzel a gyári B03 rommal vannak valami hibák? képernyőfagyás, adatkapcsolat illetve hívás megszakadás ?
vagy valamiféle rendellenesség ? mert ha minden ok akkor ebből lehetne készíteni egy jó kis főzött romot
De persze ha az osztrák rom tökéletes amiben már a friss kernel van akkor az jobb lenne -
boxos23
aktív tag
várom az uj rom-ot
Jelezzétek már ha fent van.
Köszi -
Keeperv85
nagyúr
Ha valami közbe nem szól, ma kiteszek (este) egy friss custom romot... Nem lesz benne semmi extra, amik eddig nem voltak, csak frissebb alapja van, mint azoknak.
-
Mate
nagyúr
Éjfélkor húztam le a töltőröl a telefont 99%-al és most 94%-on van 14 és fél óra alatt 5 %-t merült. Igaz, hogy nem használtam, csak időt néztem rajta, meg 2 hívásom volt.
-
kelekyle
őstag
Nekem néha az fordul elő, hogy elméletileg rezgőn van vagy fel van hangosítva és nem rezeg és meg sem szólal... Állítgathatok akármit de semmi... A végén újraindítom és újraindítás után egy lenémítva jel fogad... Aztán felnyomom maxra a hangerőt és működik. Érdekes jelenség. Ritkán fordul elő.
-
formengil
tag
válasz
#40993792 #13366 üzenetére
Most nem szemetel semmit az app, úgy tűnik rájöttek hogy nem kéne.
Amúgy érdekes ez a jelenség, mert GT540-en 2.3-mas androidon, és 4.0-n is jelentkezett, (persze mindkettő főzött ROM volt) és most GXI-n a gyári ROM-mal szintén előfordult, és ezek szerint nem csak nekem.
Kíváncsi lennék mi okozza ezt.
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #13355 üzenetére
Az utód az aláírásomban szerepel....nem élvehettem sokáig mert "elázott", balesetem volt és nem bírta a hideg vizet az aknába amiben "úsztam" egyet akaratomon kívül, szakadó hóesésben. Így most a 2 szék közt a pad alatt opció van amíg le nem megy a kártérítési történet az akna gazdáival (vízmű tulajdon). Aztán ha meg volt és az az eredmény lesz ami szerintem logikus és igazságos, akkor az SXS helyett majd egy SXT lesz, mert nagyjából egy árba kerültek mostanra.
Ja és remélem megdöglik a te lovad is
-
formengil
tag
válasz
gole69 #13361 üzenetére
Ez szerintem egy Android betegség, mert nekem az LG GT540-en is csinált ilyeneket. Van rá egy jó megoldás.
Töltsd le ezt az appot: Quick SettingsEzen belül ráböksz a "Ringer"-nél a "More" gombra, és ott a "System Volumn" hanegőt húzd fel, elvileg az lesz az érintés hangja.
Nálam működött. Néha a rendszer random lehalkítja azt a hangot, olyankor nekem is csak így sikerült visszahangosítani.
-
gole69
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Eltűnt a klattyogó hang amikor megérintem a képernyőt.
Pedig a beállításokba be van jelölve,és mégsem jó!Előre is köszi a segítséget!!
-
-
airwawes
tag
Heroes of Order And Chaost végre frissítették, és hivatalosan elérhető playről a mi telefonunkal is.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #13354 üzenetére
Én írtam az app.-okat, nem a kolléga.
Ez a másik véglet: másfél hétig szenvedni, de közben semmit sem tenni. Mondjuk ennyi idő alatt meg lehetett volna nézni a routert stb-stb... Már unom sokadszorra leírni.
Sok sikert a következő modellekhez. Remélem Advance. Csak ha igen: ne merítsd le, mert többet nem kapcsol vissza...
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #13300 üzenetére
A ne telepítsetek egy 7-ig semmit témához és a faszbúk-hoz:
Na akkor erről annyit, hogy én semmiféle közösségi baromságot soha nem használtam telefonon....tényleg SOHA.
Munkatársam mikor cseréltette, másfél hétig nem telepített egyetlen programot sem a telefonra, mégis hozta az összes hálózatos hibát újra neki is. Mind2-n tovább léptünk más márkára és nem cseréltettünk többször, mert elég volt a 2-ből 2 rossz mind2-nek. -
w333
félisten
válasz
pappbence96 #13351 üzenetére
Ez már sajnos reménytelen
ezzel együtt kell majd élni mert valószínűleg soha nem lesz javítva ..
-
pappbence96
csendes tag
Újabb lockscreenfagyás, itthoni wifivel. Letettem 15 percre, amíg elmentem dolgomra, Messenger futott, és mikor feloldani próbáltam, nem reagált. Aztán mikor végül sikerült, eldobta a wifihálózatot, mint múltkor is.. érdekes.
-
Mate
nagyúr
Mennyire erős a készülék wifije? Mintha kicsit gyenge lenne a hatótáv. 5GHz-el elmegy?
-
boxos23
aktív tag
Még egy kérdés?
Melyik rom jobb stabilabb: Next v2 vagy a HOPE?? -
boxos23
aktív tag
Erre már van JB
ZTE grand X v970m JB ROM V1.0MOD
Videó róla : LINK
Ezzel sem lehet semmit kezdeni?
Vagy legalább reménykedni hogy nekünk is lesz? JB -
Repsol600
addikt
Sikerült megoldanom a pixel hibát!
Szedtem le progit futtattam kb fél órát és úgy néz ki helyre jött.De ha még kijön rajta akkor visszaviszem.
Viszont most meg másik oldalt bekerült egy porszem a plexi alá. -
tonyqa23
senior tag
Már úgy gondoltam,h a listában, ahol a többi alkalmazás is van. Ahol fönt írja,h mennyi idő alatt...Nem értem,h ugyanilyen telefonban másnál miért ébresztget a facebook vagy akármi, nálam meg max 2szer...mikor tényleg be is lépek..
Elmerottyot kapok már ettől a szartól,h mitől merül... havonta rakjam újra a nextv2 meg minden beállítást?
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gonorrea #13324 üzenetére
Csak a kernelt, a romok forrását nem, azt sem mindre még. A CodeAurora-féle forrásokat többnyire kiadják idővel részben, de az Intel lapkára más írta a kernelt
Az Intel MID forrása elérhető, de az csak egy alap kernel, nem tartalmazza az eszközök drivereit, illetve a board kódjait.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
morfeus08 #13318 üzenetére
Elköltözött: ITT vannak a gyári romok. Nem vírustanya, megnéztem őket. Fel lehet tenni a gyári reco alól bármelyiket, tehát nincsen piszkálva.
************************Hogy mit nem ad ki a ZTE? Ez pofon egyszerű: semmit sem ad ki. Írd és mond, 0 azaz nulla byte forráskód érhető el erre a modellre! Totál semmi!
-
morfeus08
tag
válasz
Keeperv85 #13316 üzenetére
Nos, arra hogy megszűnt vagy esetleg innen blokkolva van tudom ajánlani hogy google-n keress egy ingyenes proxy servert és lesd meg onnan. Többieknek pedig akik mondják a wifi fagyás, lock screen gondok. Szerintem próbáljatok meg valamilyen gyári független stock romot feltenni, ugyanis 3 ismerősömnek is ilyen készüléke van, az egyik Angliából hozta a másik kettő pedig Szlovákiában vásárolta. Egyiküknél sem jelentkeznek a fent említett problémák. Illetve azt szeretném kérdezni hogy pontosan milyen forrás kódot nem ad ki a ZTE mert azt a részt nem igazán értem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #13315 üzenetére
Van otthon digitális fényképeződ? Kéne róla egy kép az első hsz.-be, hogy nézze meg aki mostanában vesz, ott helyben. El lehetne vele kerülni a felesleges sétákat!
@sil3ntbeatz:
Régebben volt egy orosz FTP szerver, ahol mindegyik kiadott rom felkerült, de megszűnt vagy blokkolták innen.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Megint segítség kellene nekem ehhez a felébresztgetősdihez,amit a telefon játszik velem.Nekem fent van a facebook, az imo, a google+,stb ilyen dolgok, amik sokmindenkinél gondot okoznak. Nekem meg az a gondom,h 15 óra alatt képes lemerülni a telefon,úgy,h nem használom. Tegnap 42%-on hagytam éjfélkor, ma délelőtt 10 órakor kikapcsolva volt, mert lemerült.GSam Battery Monitorban figyelgetem és ezek az alkalmazások alig ébresztgetnek,pl az imo a másdik helyen szokott lenni 15 óra alat kb 60x ébreszt, a fb google+,stb alig pár alkalommal.Ami a lista élén áll, az az Android rendszer.Ugyanannyi idő alatt kb 1700-2000szer. A telefon amúgy hibátlanul működk, egyik alkalmazás sem ír hibaüzenetet vagy ilyesmit.Wipe cash sem segít,Restart sem,kikapcs-bekapcs sem.Mit tehetek Nextv2 újrarakáson kívül? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13310 üzenetére
Dehogy lehet. Csak azok is itt vannak összes-vissza minden felé.
Hogy jön ki a 4 rom? B03, B04, van egy német, amiből a Shazam telepítőt szedtem ki és nem töröltem és végül de nem utolsó sorban a Macedón.
A verziószám és a kiadás dátuma nem függ össze. Le szokták nullázni, ha más országnak megy.
-
pakkerpista
csendes tag
üdv!
Van egy fura hibám, nem tudom találkozott e már vele valaki.
Az egyetlen játék ami fent van a telefonon, az angry birds (nem játékra használom a telefont). Ez viszont produkál furát, egyszerűen elfelejti, hogy hol tartottam. Néha pedig egyszerűen eltűnik a telefonról maga a program. Mentésből persze visszajön, mind a mentés, mind a progi.
Szerintem ez nem a készülék hibája, nem is vészes, csak eleinte kellemetlen volt, mivel nem túl nagy tempóban játszom (jó esetben heti pár pálya). Mostanra kialakult, hogy sűrűn mentek, pont emiatt. -
sil3ntbeatz
tag
válasz
Keeperv85 #13309 üzenetére
Na várj, értetlenkedek egy picit
A Blades cuccokat is fel tolni? Melyikeket? Mi az, hogy 4 rom, van a Next a Hope meg a Macedon még? Miről maradtam le?
Az én kernel verzióm ugyanaz de a vége #5 és szeptember 29.-edikei, honnan tudom beszerezni az újabb kernelt, hogy tudom felrakni és hogy-hogy kisebb a verziószáma?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13307 üzenetére
Fogalmam nincsen!
GXI-re magában van itt négy rom, Blade cuccok, stb...stb. Ha a száma stimmel, akkor ez....
-
formengil
tag
válasz
Keeperv85 #13301 üzenetére
Nekem csak a Facebook volt fent, bár nekem nem is voltak gondok a telefonnal, kétszer volt LS fagyás, semmi más. Mióta letiltottam a retek Facebookot, azóta egyelőre nem volt gond.
Gtalk nincs fent, Viber sem, viszont Chrome-ot használok rendszeresen, az úgy néz ki eddig nem okozott gondot.
-
Mate
nagyúr
Van egy dolog ami idegesít és nem jövök rá az okára. A billentyűzet fekvő módban néha átvált qwerty-ről valami 14 gombos verzióra. Most már tudom hol kell kikapcsolni, csak nem értem, hogy mit nyomok le amivel bekapcsolom...
-
Mate
nagyúr
Mindenesetre nálam tökéletes és valahol azért ez a lényeg számomra
bár csak kedd óta van meg, de előző tulaj is azt mondta, hogy nem volt vele gondja. Januárba lett véve a készülék, ha jól tudom.Amúgy facebook nálam is szokott menni, így az rézben kizárható. Bár én csak üzenetet írok onnan, nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest