- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
feelurself #12285 üzenetére
van ott egy videó is
t-mobile-ban mennyibe kerül?
-
Keeperv85
nagyúr
Egy kis nosztalgia...
>> [link]
-
TBG
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
Azért ezt ajánlom elolvasni pár embernek... Máshol sem kolbászból van a kerítés....
-
keep2000
tag
Frissült a Viber.
Újdonságok között: Support for Intel devices.
És valóban, már megy -
feelurself
aktív tag
Fél matt ? Hát, van elképzelésem milyen lehet és szerintem egy egész elfogadható alternatíva.
T-mobilban lehet kapni GXI-re fóliát. 2 db van a dobozban: egy fényes és egy full matt amik közül most épp a fényeset használom, de nem eszi a koszt. tehát nekem egyelőre megteszi. (azért kipróbálnám a félmattot is)
(#12280) apeelme: Ezer hála !
-
apeelme
addikt
Ha valakit esetleg ugyanannyira zavar az igénytelen vibramotorja miatt a zárképernyőn való 3db rezgés (lakat megfog-ráhúz-kiválaszt) mint engem, és NeXt_v2 romot használ az tegye fel a következő patch-et CWM-ből:
Ezzel 1db-ra redukálódik a rezgések száma. (kiválasztás)
Eredeti állapotra visszaállítás (3rezgés) ezzel a csomaggal.
-
89BDave89
tag
Ki érti ezt a telefont....
Egyik pillanatról a másikra elkezd leállogatni, magától, miközben semmit se telepítettem rá. (gyári B04 rom)
Aztán, már bekapcsolni se lehet, mert pin kód megadása után azonnal leáll, felmérgesedek aksi ki-be, megjavul, másnap megint vagy 6 szor kikapcsol, aztán estére megint nem lehet mit csinálni vele, már telefonálás közben is kikapcsol, aksi ki-be, aztán azóta, egész nap semmi baja...
Ismerős valakinek a dolog?
Még ha holnap nem csinál semmit, akkor hagyom, de ha sz@rakszik viszem vissza, mert ez nem jó vicc... csak ha ott meg nem produkálja magát, el se hiszik nekem... -
m3ss
veterán
tud usb otg-t a grand x?
-
tlac
nagyúr
válasz
feelurself #12273 üzenetére
hmm köszi
lehet akkor inkább egy félmattot kellene rá keresni?
pl. Golebo Semi-Matt screen protector for ZTE Grand Xmost mit használsz rajta?
-
tlac
nagyúr
próbálta valaki ezt a matt fóliát?
3 pcs x Matte Anti-Glare Screen Protector Film For ZTE Grand X IN U970 mobile
milyen lehet? -
feelurself
aktív tag
Végre..immáron a harmadik telefonom, de ez legalább működik
Leszámítva, hogy épp most sikerült 2 lockscreen fagyást produkálnia 2 percen belül
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
Robbertho #12264 üzenetére
Mivel a készülékek között nincs hardveres különbség (és ugye eddig is felment mindenféle külföldre kiadott szoftver némi módosítás után a Magyar GXI-re is) valószínű, hogy egy kis módosítással megoldható lehet.
Biztosat persze majd csak akkor, ha bárhol elérhetővé válik 4.1-es szoftver GXI-re.A hazai ZTE-vel beszéltem a Jelly Bean-ről, azt a választ kaptam hogy nem, nem várható, a hazai T-Mobile-nál a szoftver megjelenése, arról pedig nem tudtak információt adni, hogy globális szinten valahol van -e esély rá, hogy megjelenjen.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #12233 üzenetére
Ha kételkedés nélkül igaznak vesszük, hogy valamely német nyelvű területen kiadják a Jelly Beant a Grand X In-re, akkor bízhatunk benne, hogy nekünk is lesz, nem?
Úgy értem, ha még a T-mobile-ra nem is akar várni senki fél évet, azt a kiadást már egyszerű lesz számunkra is használható állapotba hozni, jól gondolom?Nem hiszek már a csodában új és/vagy jobb szoftverrel kapcsolatban, de ez mégis csak jót jelenthet (persze feltételeztük, hogy a hír igaz...)
-
Nitonix
csendes tag
(téves hozzászólás, bocsánat)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Erre valaki?
Please
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #12253 üzenetére
Nekem a hátlapom megmaradt, a betűk már nem...
Ennyi baja legyen.
Lassan viszont úgy érzem beleírom az első hsz.-be, hogy a Razr I NEM Grand X! Még a proci SEM ugyan olyan benne! Egyébként nem kis munka keretében a kernel ugye elindul, de ennyi. Elindul. Nem több. Nincs touch, sem hálózat, sem semmi más. CSAK kép. Az sem tökéletes. Még...
-
tlac
nagyúr
bár nem pont ez a típusú telefonom van, de ugyanaz a felépítése és a hátlap nekem is recsegett, meg nyekergett, főleg jobb oldalon alul
úgy tűnik sikerült egy egész jó megoldást találni a problémára azzal, hogy az akkumulátornál kicsivel keskenyebb, de ugyanolyan magas papírt, beszorítottam az akksi és a hátlap közé
eltűnt minden nyekergés, és érzésre masszívabb lett a telefon
-
w333
félisten
válasz
#40993792 #12248 üzenetére
Milyen kis ügyes lett a Motorola :Link
Bezzeg mikor Motorola Defy -m volt sz@rtak rá hogy kiadják a 2.3 Gingert, most meg egy teljesen új X86 vagyis az Intel Proci-ra csodálkozom hogy kiadták a Jelly Bean-t ...
Esetleg ennek a forráskódjából vagy Jelly Bean rendszeréből semmi nem jó nekünk ? -
neo-geo
senior tag
Azt lehet tudni hogy mennyire karcosodik a kijelző, vagy hogy milyen üveg védi? Esetleg Gorilla, mert erről nem találtam infót.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Átnyálaztam a fórumot, a HDMI miatt, de mindenki MHL kábelt vett, mondogatott. Működne sima micro USB-HDMI átalakítóval is, vagy csak MHL kábellel? Előbbi olcsóbb azért kérdem. Köszi
-
andikaaa
aktív tag
Sejtettem...
És ez: jobb öltet?
Esetleg ez: XD -
andikaaa
aktív tag
Ilyet megéri venni? Működik? Van valakinek tapasztalata hasonlóval?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
snyper990 #12232 üzenetére
Persze hogy nem látod, mert pont nem csinálnak vele semmit. Készen megkapják a szoftvert, a szintetikus teszteken túl azzal semmi sem történik. Azaz most már azt sem szerintem, mert december óta annak igencsak idejétmúlt állapotban kéne lennie.
Ám ne nagyon várjátok: semmi érdemi haszna nincs a meglévő rendszer piszkálásnak. A JB meg nem várható...
-
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #12230 üzenetére
Elvileg. A saját módosításaikat is tesztelni kell. Meg szerintem van ZTE-s audit is a módosítások után. Szóval, nem védeni akarom őket, de szoftverfejlesztő vagyok, tudom, hogy a teszt legalább olyan fontos és időigényes feladat, mint maga az implementációs rész. És ahogy írtam is a multi jellegből adódóan lassabban is működnek, mint azt egy egyszerű halandó elképzeli
-
TBG
senior tag
válasz
snyper990 #12227 üzenetére
Egyrészt ezek a multik úgy fordulnak, mint a toronydaru. Másrészt meg alaposan tesztelni kell, ami nem azt jelenti feltétlenül, hogy nyomogatják 10 percig. Mindenesetre a 4-5 hónap semmiképpen nem indokolt, de ne legyen igazam.
Főleg úgy, hogy itthon hivatalosan csak T-s Grandx IN létezik...legalábbis a ZTE Hungary ezt állítja...minden egyéb szürkeimport. És ahogy észrevettem, a többi ország is csak szolgáltatón keresztül kapta meg. -
snyper990
őstag
de mit csinálnak vele addig? azért olyan sok T-snek tűnő változtatást még nem sikerült felfedeznem a szoftverben
(persze csak abból tudok kiindulni, amit a felhasználói felületen látok: az értesítő lap alján T-Mobile H felirat, bár az lehet, hogy az éppen aktuálisan csatlakozott szolgáltatót írja ki, nem tudom. + a "SIM-kártya eszközkészlet", amit nyugodtan ki is hagyhattak volna belőle, ha egyáltalán a szolgáltató tette bele, nem értek hozzá, csak ezeket tippeltem) -
xtevo
őstag
Valaki próbálta már ezt: Call Delay Patch 1.3 ? Megszünteti az 1-2 másodperces késést a hívás fogadásától számítva?
-
snyper990
őstag
[link]
ezek szerint márciusban várható JB... jó, a T-s kiadás eltart majd egy darabig, ha egyáltalán... -
w333
félisten
válasz
Tomacko #12217 üzenetére
Nagyon jó kis telefon én is azt akartam de engem nagyon zavart az áttetsző sáv és az hogy a vissza home és menü gombokat egy kis pontot kell megérinteni ami nem mindig érzékelte az érintést de ezen kivül szerintem nagyon jó kis telefon használd egészséggel és sok sikert hozzá
-
xSide
őstag
Na ma hibát fedeztem fel...
Akksi 14% alatt nem tudtam képet csinálni, a teló kikapcsolt.
Újraindítás után kép készít, teló megint újra indul
'Vaku' ki, hátha nem bírja a cuflát, de ismét újraindul...
Nekem sem hibátlan a teló, viszont ilyet még senki nem jelzett!! -
w333
félisten
válasz
heidricha #12212 üzenetére
Pedig a játékok 99% az sd kártyára mentik az adatokat Android/Data
Tiszta telepítésnél nem kötelező az SD kártya formázása és ha Play-ről visszatelepíted a játékokat akkor ugyan onnan tudják folytatni ahol abbahagyták mivel valahol az SD-kártyán vannak a biztonsági mentések -
heidricha
őstag
OK, köszönöm mindenkinek, meglesz a gyári reset.
Sokat szívtam ezzel annó a Blade-en, ott alig volt olyan ROM, ami egy hetet kibírt volna.
A tapasztalat az volt akkor is, hogy csak az a stabil, ha a play-ből ment vissza minden. Pár esetben azért csak az adatot visszahoztam - a gyerekek kinyírnak, ha minden játékot elölről kell kezdeni, és sajnos nem mind (konkrétan egyetlen egyet találtam) olyan intelligens, hogy elmentse magának az állást SD-re. -
pappbence96
csendes tag
Nem tudja valaki, Minecraft Pocket Edition elfut a telefonon?
-
sittes79
addikt
Sziasztok
2 hete van meg a dragasag eddig wifin neteztem minden oké volt, de sajnos a hálózat(3G) eldobja a netet egyik pillanatról a másikra. Ez miatt cserélik? vagy mitől lehet?
köszönöm -
heidricha
őstag
A gyárival nekem sem csinált ilyet
Persze vissza is térhetek, de addig is érdekel, hogy ki mit tapasztal!Lehetne még egy factory resetet tolni, de ha nem tehetem vissza a cuccaimat a mentésből, ahogy a jelenlegi változattal tettem, akkor elég sok gondom lesz a visszatelepítésekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest