Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanzika
tag
Jelentem: lockscreen fagyás megmaradt... én már produkáltam is egyet
-
TBG
senior tag
Akkor összefoglalom. Kaptunk egy frissítést, amiről jelen pillanatban a néptömegek nem tudják, hogy mit is csinál. (Jó, megváltoztatta a hátteret ).
Remek. Várjuk a changelogot.
-
formengil
tag
A frissítés nem érinti az SD kártyát ugye? Tehát képek zenék stb nem fog elveszni, csak a programok, ugye?
-
Keeperv85
nagyúr
Valaki akinek NEM sikerült feltenni, leírhatná, hogy recovery mit ír helyként, ha ír valamit, hogy mit nem sikerült, mert nem találom hová tölti le...
-
bsanzika
tag
Azért egy changelogra kíváncsi lennék hogy mit javítottak benne konkrétan. Kijelző placebó itt is meg van, de majd délután barátnőm kezébe adom a telefont, ő ezelőtt nem nagyon boldogult vele...
-
Egyébként sem nemzetközi oldalon, sem a Té-nél nincs még kint...
De éljen az OTA! -
madkiller
őstag
Rootolt a telóm.
Letöltöttem a szoft frissítést fél óra biztos volt.
Újra indítottam elkezdett pörögni a kék vmi a hasába, majd telepítés közel felénél
megjelent egy fekvő android nyitott hassal felkiáltó jellel.
Azt hittem ki kell venni az aksit. Kivettem visszaraktam bebootolt a teló B04el.
Szoftfrissités menű pontban kiirta, nem sikerült.
Újra letöltöttem, ugyanaz a jelenség fogadott
Most kikapcsoltam majd vissza és B04.Mit csinálok rosszul?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
golyós #13982 üzenetére
Nyilván cseréli a SystemUI-t, azért áll át látszólag ennyi. Majd megpróbálom a letöltés pillanatában magát a csomagot elkapni, abból ugyanis egyszerűbb lenne egy frissítést összerakni nektek, mint egy komplett egész romot feldolgozni. Pláne ha az érintett részek még gyáriak esetleg alapban is.
szerk:
Unroot-hoz ezt elég használni! A rémhírekkel ellentétben nem kell a root miatt újratelepíteni az egész romot!
(Ugye Zsolt_72 druszám...?!
)
-
bsanzika
tag
Akkor szukseges az unroot vagy feltoljam igy? Gyari rom csak rootolva van...
-
TBG
senior tag
FM rádió továbbra sincs. Az érintőképernyő mintha jobb lenne, de placebó is lehet
És a chrome egyszer befagyott. Korábban sosem.
-
golyós
addikt
válasz
Joe Cockroac #13978 üzenetére
Nem akarok hülyeséget irni,de én nem csináltam semmit vele, se mentés se semmi.
Csöngések is megmaradtak, kezdőképernyő is, egyedűl a háttérképet állitja vissza a napraforgósra. -
golyós
addikt
válasz
ggeleven #13974 üzenetére
Hibám nem volt mióta én is cseréltem.
Néha a képernyő érzéketlen de ez a tapasztalataim szerint program függő.A Pou például sok helyen érzéketlen.De más programnál meg teljesen jól megy.
Lockscreen fagyás sosem volt még a régivel sem.Én nem csináltam semmit egyszerűen ráengedtem a rootolt telóra.Nekem gyári szoft volt rajta nem éreztem égető szükségét egy next-nek.
Annyi, hogy újra kell rootolnom.Itt úgyis megosztjuk a tapasztalatokat,én egyenlőre nem tudok beszámolni semmiről mert közben melózom, hétvégén majd "széthajtom" a kicsikét.
(#13969) Keeperv85:
Gondolom ő is megbizható és hiteles forrásnak állította be magát.
G Talk eddig is volt a telón?Most van.
Rádiót nem találtam a menűben.(füles nincs nálam) -
Joe Cockroac
csendes tag
A szoftverfrissítéshez mit kell csinálni? Szükséges biztonsági mentést készíteni? Törlődik minden adat? Vagy csak a szoftver frissíti magát és minden marad a régiben?
-
TBG
senior tag
Megerősíthetem, valóban jön lefelé a frissítés
-
kobipeti
aktív tag
Na lesz benne FM rádió?
-
airwawes
tag
válasz
Keeperv85 #13969 üzenetére
Egyszerű gyári visszaállítás elég beállításokból? Bocsi hogy ilyen sügér vagyok, Már 3 éve CWM hoz vagyok szokva és a gyári állapotot sose szerettem. x)
szer.: majdnem 3 éve. Vodafone 845-el kezdtem, a bladet az első napján CWMel láttam el
Köszönöm a gyors válaszodat. -
golyós
addikt
Jelentem a GXI_THUV1.0.0B06 megérkezett!
Keeper , Zsoca és fejlesztő társainknak:
A kernel verzió 2013 feb 20-i 3.0.8 ztetd@scl xa 242 100#1 , build szám is feb 20.
Alapsáv : sunrise smb rev30 v2 r3 1233 e1
Töltsétek. -
golyós
addikt
Reggel rányomtam a szoftverfrissitésre és talált valamit!
Már töltöm is : 37,18 Mb os csomag.
Olyan sebességgel jön mint egy állapotos anyatetű.Szóval csak akkor nyomjatok rá ha van időtök bőven.
17 perc alatt 68% jött le wifin.
Részleteket irok később -
w333
félisten
Igen ezt írtam ...
De mivel egy kicsit félreérthető voltam, itt: Link javítottam a hsz.
Lehet hogy ez egy ilyen nap, de ne rajtam töltsétek már ki
És azért olvasom az emberek siralmait mert amiben tudok segítek, lehet hogy neked nem kell, de szerintem azért másoknak elég jó esik ha valaki tud rajtuk segíteni -
TBG
senior tag
Itt nem maradt ki:
Miért szenvedtek ennyit ezzel a telefonnal ?
Én örülök hogy végre eladtam, de ti miért nem viszitek vissza és kértek helyette valami másik készüléket pl. Galaxy S Advance- re ebben a kategóriában ?Nem szenvedünk. És örülj neki, hogy eladtad. Én is örülök, hogy eladtad és nem kell napjában kétszer +1 ember sirámait olvasni.
Ez most egy ilyen nap.
-
Mate
nagyúr
Már többször hallottam azt, hogy "már eladtad a telefont, miért vagy még mindig itt". Ezzel nem értek egyet. Attól még, hogy valaki eladta a telefonját több okból is idejárhat. Idejárhat például azért, mert érdekli hogyan haladnak a dolgok. Ide járhat, hogy megossza mik voltak a tapasztalatai és ide járhat, hogy tanácsot adjon esetleg olyannak, aki váltani akarna más telefonra.
Nem értek egyet azokkal, akik s3 és hasonló telefonokkal hasonlítják össze a ZTE Grand X IN-t. Nem egy kategória, teljesen felesleges és vannak, akiket frusztrál.
w333 13901-es hsz-e nem tűnt felvágásnak, dicsekvésnek, nyálverésnek. Egyetlen egy hibát követett el, mégpedig, hogy nem rakta off-ba amit írt.
-
boxos23
aktív tag
válasz
philoxenia #13952 üzenetére
Szerintem igaza van TBG kollégának. Ha nincs GXI-d akkor legyél kedves és fáradj át egy másik topokba, vagy nyiss egy S3 topikot és ott dicsérheted a kis samudat.EZ A TOPIK A ZTE GRAND X IN TOPIKJA
Köszönöm. -
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #13917 üzenetére
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Mit gondolsz, ez mennyire lesz rossz nekünk?
Én még nem cseréltettem a telefont, mert a legnagyobb hibát (kikapcsolgatás) amit tapasztaltam eddig megoldotta az aksi kitámasztás, de vannak akik már 3. esetben viszik vissza, szóval nem tudom hogy ez mennyire lesz gond, bevallom én is arra alapoztam, hogy majd ha esetleg házilag nem javítható hibája lesz akkor később kicseréltetem, de egyelőre jól megy az enyém szerencsére...Az E-Care-el nekem amúgy már volt dolgom, az előző telefonom (HTC Tattoo) kijelzőjétől elvált a rezisztív fólia, ezért telefonos egyeztetés után felküldtem postán, kb 2 hét után vissza is küldték gariban megcsinálva, szóval pozitív tapasztalat volt.
Bár az a telefon kártyafüggetlen volt, nem tudom hogy szolgáltatói javításban mennyire segítőkészek... -
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13936 üzenetére
Mióta megjelent, sőt még forgalomban sem volt, csak a mintapéldány volt a kezemben ez volt az első kérdésem, hogy lesz -e forrás, a többit ki lehet találni, nem soha nem lesz semmiféle forrás kiadva a készülékhez.
A ZTE az Intelre, az Intel a ZTE-re mutogat, de forrás nem lesz.
Kértük szépen, és másképp is, próbáltuk a hazai kapcsolatot "kihasználni" de semmi nem vezetett eredményre.(#13937) mate3553
Üdv!
Próbáld a következőt:
Menj be valamelyik szolgáltatói boltba, majd vedd elő a SIM kártyát, és kérd a cseréjét, indoklás: 3G hálózaton nem működik megfelelően, dobálja a hálózatot, sokszor alig van térerő, és így nem tudod használni a szolgáltatást.
Hozzá lehet még tenni, hogy több készülékkel is jelentkezik a probléma, illetve frissebb SIM kártyájával nem.Olyan 99% hogy ez esetben ingyen ki kell cserélniük a SIM kártyát.
-
-
Mate
nagyúr
Gondoltam bemegyek a héten T-hez és cseréltetem a telefont, a tartozékokat és a simkártyát.
Felhívtam T-t, hogy miként tudom cseréltetni a simkártyát, mivel kezdi megadni magát. A válasz az volt ,hogy 4000 ft, ha 98-nál újabb a simkártya.... Illetve, hogy most még ezt se tudják elintézni az átállás miatt
Ettől még lehet, hogy holnap elmegyek és teszek egy próbát, hátha kicserélik.
-
boxos23
aktív tag
-
airwawes
tag
válasz
Ha le tudnád tölteni valahogy a Razr I JB szoftverét, kb mekkora eséllyel tudnál kezdeni vele valamit?
szerk.: Az én telefonom egyáltalán nem csatlakozik GPS-hez, nincs benne SIM kártya és ezen kívűl minden tökéletes rajta, és nem szeretném cseréltetni.
Vajon a friss szoftver megoldhatná a gps problémámat? -
Garry84
tag
válasz
illes.bence #13927 üzenetére
A készülékre elérhető egyik JB ROM-ban sincs hiba.
Bocs... :-)
Szóval, nincs rá JB. Talán egyszer lesz, ha lesz forrás...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
illes.bence #13927 üzenetére
Szia!
Még hivatalos JB sincs, nemhogy custom.
Idézem a mai beszélgetőpartnerem:
"Ha erre a készülékre valaki stabilabb romot készít, mint a gyártó, az máris mehet diplomázni...
"
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Ne haragudjatok, hogy ezzel zavarlak titeket. Gondolom, már ezerszer kiveséztétek stb. De, valaki készített már megbízható Custom JB ROM-ot ehhez a készülékhez? Esetleg mikorra várható?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #13923 üzenetére
Miért lesz B05 meg B06 is? Mi lesz a különbség köztük?
Igazából lényegtelen is, hiszen a fő problémán még csak most kezdtek dolgozni, tehát ez nehezen lehet a T-Mobile-nál elfogadva (régebbi szoftverek vannak náluk, ami ha javít is valamit, a fő problémákat nem oldja meg) ebből is következik, hogy majd a jövőben (remélhetőleg nem jövőre) fut be a friss szoftver, ami megoldást nyújthat a kellemetlen problémákra.
-
tonyqa23
senior tag
Miért lesz B05 meg B06 is? Mi lesz a különbség köztük? Más-más hibákra lesznek? Vagy ezek komplett romok?
Ja és hogy csinál a ZTE frissítést a lockscreen fagyásra, ha a saját készülékükön is csak most jött elő a hiba x idő elteltével. Lehet,h megint fél év, mire előjön nekik mégegy.Vagy hogy tudják kivizsgálnbi a dolgot, ha ilyen ritkán jön elő rajta? -
w333
félisten
válasz
Ezek nagyon jó hírek és reméljük hogy végre kiadnak már egy olyan szoftvert is amiben ezek a hibák már javítva vannak,nekem már nincs meg a teló, de örülök hogy végre van valami reménysugár
És legközelebb ha újra meglátogatod őket, majd vigyél magaddal egy pendrive-ot is, hogy másolhasd rá a B06-ot
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Coolmat #13919 üzenetére
Nem tudják. Annyit mondott, hogy valószínűleg a gyakran jelzett kifogások kerültek napirendre. Remélhetőleg a lock problémák és az érzékenység is ezekbe tartozik.
A ZTE-t meg kell várni. Ám azt mondta érdemes a T oldalát is figyelni, mert elvileg oda is ki kéne kerülnie. A B04 azért nincs kint, mert OTA-n (is) jön, illetve nagyon kevés a B03-as teló már. Pár tucat.
-
Mate
nagyúr
Érdekesek ezek a hibák. Tapasztaltam ma az érzéketlenséget és kezdőképernyő fagyást is. Mind a kettő wifi szakadással jár együtt.
Simkártya cserével kapcsolatban van valakinek valami infoja? Mi kell hozzá?
-
Coolmat
őstag
válasz
Végre valami konkrétum a frissítést illetően
Azt nem mondta, hogy pontosan melyik hibák lesznek javítva a B06-ban? Gondolom a sokaknál jelentkező lockscreen fagyás biztosan fixálva van benne, de ezenkívűl még jó lenne ha a touch érzékenységén is javítanának, nekem néhol túl érzékeny és túllapozok, néha meg érzéketlen és rábökésnél csak kijelöli az ikont (tudom, megszokás kérdése, de ez akkor is zavaró kicsit).
-
-
Keeperv85
nagyúr
Jup.
Most jöttem a szerviztől. Jó fej srác volt, gyakornok lehet, mert eddig nem láttam. Vagy egy órát ült a szopórolleren, mindent elkövetett, hogy mentse a menthetőt. hát nem ment persze.
Közben még a papírokat csinálták, elbeszélgettem vele:
A T jóváhagyta a B05-ös és a B06-os szoftvert is. Meg is mutatta, ott van a szervizes gépeken, ám sajnos nem telepíthető formában. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha véletlen rajta felejtené az SD-n, de sajnos nem merte.
Ezen kívül megmutatta, hogy tud olyat a szoftver, amit a Samsung telók: van benne számláló. Sőt! nem csak ebben van. Szinte minden más típushoz is jó. A ZTE-nél nem kell nézni -még-.
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Továbbá a csere folyamatot is megmutatta. A visszavitt telók a következő kört járják be: T mérnökség, itt kap egy szakvéleményt, ZTE mérnökség, újabb szakvélemény, ZTE magyar szerviz (Gondolom ez az E-Care, nem volt megnevezve..), ZTE mérnökség, újabb szakvélemény. Ha javítható valahol, akkor vissza T mérnökség, ha nem akkor irány Kína, meg a repo-ba.
Egyébként ecte original B03-as szoftverrel kaptam az új telót. Érdekes, hogy itt még megvan az időzítő a Settings menüben.
-
Robbertho
aktív tag
Olvass vissza légy szíves néhány hozzászólást, és 400x fogsz ezzel a hibával találkozni (legalábbis mióta süt a Nap és nem esik a hó
)
A kijelző gyártási technológiájának egy mellékhatása ez az ún. "lilásodás". Nem bug, feature. Akkor jön elő, ha közvetlen napfény éri a képernyőt.
Más készülékeken, pl. hasonló kijelzővel gyártott Samsungokon is előjön ugyanez. -
M3aN
senior tag
Találkoztam ma egy eléggé aggasztó és zavaró hibával.
A városba, miután a telefonom már 20 perce a zsebemben volt és szólt rajta a zene, elővettem és a kijelzőt bekapcsolva a kép jobb oldalán és az alsó részén a háttér színeihez hasonló, de egyébként lilás képpontok jelentek meg. Ha falusian akarok fogalmazni, akkor zsizsás volt a kép. Ez elmúlt 5-10 másodperc után, és a kikapcsolást követően is előjött.
A hiba után megnéztem az akkuhőfokot, és az Elixir 36°C+-t jelzett. Mióta lejjebb ment, tehát már csak ilyen 31°C a max, azóta nem jött elő a hiba, illetve hátteret is cseréltem.Mit gondoltok, mi okozhatta? A hiba tuti hardveres, mert a screenshot tiszta, nem látszik rajta semmi elváltozás. Ha tényleg hardveres a hiba, akkor garanciális csere lesz belőle? A készülék ~fél éves...
-
Joccc07
addikt
Grand x JB [link]
Nem akarnak megb...odni???
-
89BDave89
tag
Hali!
Valaki megtenné hogy kipróbálja nekem hogy nála fut-e az OPEN TTD (Transport Tycoon) nevű játék? Ingyenes. Itt a link: [link] -
Keeperv85
nagyúr
Harmadik Grand X In előkészületek...
Elszállt az IMEI számom úgy tűnik...
-
formengil
tag
Az aktív üresjáratról lehet tudni valamit? Mik ezek a s0ix stb beállítások?
-
feelurself
aktív tag
válasz
bsanzika #13896 üzenetére
Ahhhh detto..nálam is legtöbbször ez a hihetetlen ratyi kijelző bassza ki a biztosítékot. Főleg böngészéskor: hát rendesen ég a pofám buszon netezni..a fószer mellettem a szerencsetlen galaxy minijével elhadonászik normálisan startlapon meg hasonló oldalakon én meg mobilarénán olvasok egy cikket, erre zoomoláskor meg fel-le görgetésnél olyanokat ugrál, a körülöttem lévők hülyére röhögik magukat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest