Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs0csi
csendes tag
válasz
tonyqa23 #11893 üzenetére
Már a program is képes rá:
Lapse It • Time Lapse • -
TBG
senior tag
Nah a T kicserélte a GrandX-em. El volt oxidálódva az USB csati, azért nem töltött. Nem szarakodtak, simán. Viszont ezzel kapcsolatban néhány kollégának marha rossz hírem van.
B04-es szoft van rajta, de gyakorlatilag az összes korábban említett és tapasztalt hiba eltűnt. A kijelző sokkal érzékenyebb(jobb), nincs 2 sec-es hivásvárakoztatás, GPS kafa..szóval......és valóban világosabb a kerete, mint a novemberi telómnak.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
MX player-el próbálok wifin keresztül nas-ról lejátszani divx videókat, de soknál előfordul, hogy pár másodperc után belassul. Van olyan amivel pedig tökéletes. Milyen kodeket használjak illetve milyen beálltásokat?
Köszi
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
andyTM #11880 üzenetére
Khm... hogy nem foglalkozom vele, az egy erős túlzás. Inkább helytálló a megfogalmazás, hogy nem tudom megcsinálni.
-----------------------------------
Megoldható, de mire kell az neked? Alapban ott van a rendszerben. Teljes root joggal, vagy... Nem értem a célkitűzést...Remélem jó, mert éppen nincs CWM kéznél, nincs kedvem most építeni...
-
airwawes
tag
Bladeslinger nevű játék működik.
Új és jóféle x)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van akinek elindult az FX Guru nevű alkalmazás?
mobilefan: 2G-n használom én is
-
kelekyle
őstag
válasz
mobilefan #11878 üzenetére
Térerőt nem dobja el. A té halózata szórakozik és néha a mobilnet instabil. A 2 másodperces késleltetés jelen van, megszokható. Okát szintén a hálózatban lehet keresni. Én nagyon elégedett vagyok ezzel a telefonnal. És szívesebben fogom ezt mint egy S3at... ebben normális anyag van és van súlya.
-
andyTM
őstag
Keeperv85
- ha már nem foglalkozol az új kernellel, megtennél nekem egy szívességet? A Backup.apk-t kellene megcsinálni úgy, hogy cwm-ből telepíthető legyen, teljes root joggal; megoldható?
-
cs0csi
csendes tag
válasz
bajaki #11847 üzenetére
Én is csináltam egy kis videót: http://www.youtube.com/watch?v=qXQPuiEYZXs
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #11870 üzenetére
Hát ez jó hír,mert én 2g-n használom a telefonokat,automata fényerőt is használom,+ mindent ami az akku üzemidejét növeli.
Játszani ritkán játszom.
Illetve a Drag racing,vagy Angry birds amivel szoktam játszani./Ha játszom ritkán.
Kamerát szoktam csesztetni,meg netezni is szoktam.A wifi ha itthon nem akar működni a telóval akkor mi a teendő ?
-
Keeperv85
nagyúr
"Köztünk szólva" én is annak érzem, fényében annak, hogy 3 driver kompletten hiányzik, kettő pedig a mester leírása szerint sem működik megfelelően... De nem akarok mindig én lenni a negatív ember, aki szerint nem lehet megcsinálni, úgyhogy én most szurkolok, hogy hatalmasat tévedjek... bárcsak ne lenne igazam...
-
t181
senior tag
Lassan egy hónapja írtam, hogy NextV2 alatt szinte naponta újraindult.
Azt javasoltátok, hogy vigyem vissza, nem fog megjavulni. Kicsit elkeseredtem, mert nem akartam esetleg heteket várni a cserére, így nem is erőltettem. Visszatettem a B04-et, root-oltam, azóta nem indult újra.A másik a wifi. Amikor sokan elkezdtek írni, hogy fagy a LS, nekem is lefagyott egyszer-kétszer itthon.
De már hónapok óta nem fagyott, pedig nem lett hozzányúlva a router-hez.Úgy tűnik az enyém valamilyen különös okból javítja magát...
Olvasom, hogy lassan kifut a készülék, jönnek az új Intel-es modellek. Így, hogy majd mindenki azt fogja venni, és nem lesz kapható a Grand X IN, nem lehet, hogy kegyelmez a ZTE, és kiadja a forrást, mivel, hogy már úgysem forgalmazzák, illetve nem ez lesz a középpontban? Lehet, ez csak agyalás, de nekem így logikusnak tűnik...
-
mobilefan
aktív tag
Hali
Skacok 1-2 kérdésem lenne,nagyjából átfutottam a topicot.
Akku,hogy szuperál benne ?
Illetve a wifi-s bajok szoftveresen meg lettek oldva ?
Vagy az egyéb dolgok amiket még olvastam,hogy hivásnál recsegés stb......köszönöm a segítő hozzászólásokat
-
heidricha
őstag
Mobilnet lett, egyelőre úgy fest, hogy a GPS meggyógyult tőle, legalábbis pár napja csaknem hibátlan, a gyári ROM-mal és a NextV2-vel is. Viszont a v2 most olyat tett, amit soha egyik sem: eldobta a hálózatot. Nemcsak a netet, mindent. Repülőbe tettem, hogy majd vissza rendbe jön, de nem jött vissza! Csak reboot-tal sikerült megoldani. A gyari ROM 3 napot ment hibamentesen ugyanott ugyanazon a hálózaton.
Valaki tapasztalt ilyesmit bármelyik ROM változattal? -
kelzsoca
félisten
válasz
kelekyle #11862 üzenetére
Ahhoz, hogy a készülékre elkészüljön a Jelly Bean, első körben nagy mennyiséget kell belőle értékesíteni globálisan, hiszen a szoftverfejlesztés nem olcsó mulatság, továbbá igen időigényes is.
Én megkérdeztem a hazai ZTE-t, hogy várható -e a készülékre JB, és nemleges válasz érkezett.
Ez persze nem zárja ki, hogy valahol a világban érkezzen a készülékre, de az nem a hazai T-Mobile lesz.Viszont mint látjátok, már a friss modellek bevezetése van soron, és a GXI nyilvánvalóan hamarosan kifutó modell lesz, amint ez bekövetkezik, szinte biztos hogy soha nem kapja meg a JB frissítést.
-
snyper990
őstag
én azért még reménykedek egy JB frissítésben.
például facebookon kirakta a ZTE a legfrissebb e-magazinját (http://www2.zte.com.cn/uploads/mobile_world/201301_en/), aminek a hátulján Grand X In reklám van... szóval még mindig próbálják tolni a népnek, nem feledkeztek meg róla... és akkor már illik támogatni is...
már csak az a kérdés, ha esetleg lesz JB, a T mikor teszi elérhetővé a népnek... (és mennyire cseszi el) -
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Találtam egy igen furcsa de annál érdekesebb hirdetést dual sim-s GXI . Létezik ilyen verzió is ebből ? Ha igen akkor simán el cserélem vele az enyémet
Na jó nem cserélem el persze, viszont nekem ez új, mint újszölöttnek bármi vicc
-
xtevo
őstag
válasz
kelekyle #11851 üzenetére
Akkor egyre valószínűbb, hogy a hálózat a ludas, nekem eddig sosem csinálta, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt a mobilinternet, de most pár napja szenved. Megoldja többnyire egy Adat Ki és Adat Be gombváltás, szóval annyira nem bosszantó. Nem hiszem, hogy telefon hiba lenne...
-
kelekyle
őstag
Összefüggést véltem felfedezni a hálózat minősége és a merülés között... pár napja vígan bírt 16órát a telefon strapával... Ma szar a mobilnet folyamatosan váltogat 3G és HSDPA között 8óra alatt le is merültem... haver is panaszkodik, neki S3 van, hogy gyakran szimplán nincs hálózat... T-nek írhattok, (többnyire) balfaszok ülnek a gép másik oldalán.
-
bajaki
őstag
Ez lesz az.
Köszi mindkettőtöknek.
-
bajaki
őstag
Régebben láttam itt a topikban egy olyan videót, ahol körülbelül olyan 1 órányi fényképes/videós anyag volt felgyorsítva. Ilyesmit hogyan tudnék csinálni? Gondolok itt arra, hogy van például egy program ami félpercenként lő egy fényképet, azokat sd-re elmenti és meg aztán egymás után rakom őket és felgyorsítom.
-
heidricha
őstag
válasz
sittes79 #11843 üzenetére
- szerintem nemigen gyorsul... szubjektív. viszont nincs benne egy csomó hulladék, ami amúgy sem kellene (Twitter, Touchpal...) bár ezek kellhetnek másnak, és a gyáriban is blokkolhatók.
- érintő kicsit jobb a v2-vel - szintén elég szubjektív - amúgy meg szokni kell, kicsit túl érzékeny, az érintési pont izeg-mozog, ami app nem szűri, az elég vacakul tudja érzékelni. Ezt nem mindenki hitte el eddig, akinek említettem
- JB teljesen bizonytalan, egyes "bennfentesek" szerint sosem lesz; én még reménykedem, hogy az Intel kapcsolat miatt mégis megcsinálják majd. Vagy legalább kiadják a forrást, és lesz esély CM10-re. Azért ne legyen csalódás, ha semmi nem lesz ezekből!! -
sittes79
addikt
válasz
kelekyle #11841 üzenetére
Sziasztok,
Klubtag lettem, lenne néhány kérdés:
-engem is érdekelne ez a nextv2 okosság(köszönjük a guruknak), gyorsul e tőle a teló (de biztos)!?
-nem érzem olyan jónak(gyorsnak) az érintőkijelzőt, mint pl. az asszony samsung s adv-én, ez lehet
szoftver gond vagy ez ilyen és szokjam meg!?
-JB várható rá a jövőben vagy semmi info?Amúgy imádom a 3" mini után!!
Köszi
-
Canonfan
senior tag
Jobban zavart az ominózus kikapcsolgatás, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egy kis darab papír az akku kitámasztására 2 hete folytatólagosan megoldotta a dolgot.
Én szerdán csináltam meg, remélem nekem is megoldja,
mert ezt leszámítva imádom ezt a telót, még így is hogy nem lesz rá JB, bár jó lenne, mert azóta már van 4.2-es Android is, de én egyelőre gond nélkül megvagyok az ICS-el...
-
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
Hello!
Nekem is hasonló hiba áll elő mikor telefonálok. Ha headsetet használok (bluetoothos) akkor tökéletes. Már egyszer volt a T-nél, ott firmware-t frissítettek rajta. Semmi eredmény, ugyanúgy csinálja. Valószínűleg újra vissza megy hozzájuk, hogy cseréljék ki a készüléket.
-
Keeperv85
nagyúr
Segáz! Egészségedre!
----
Tudom, SE szervizes voltam. Az egyik, ha nem a legjobb telójuk volt a k750. Ott kellett volna a csúcson abbahagyni. Nekem van c905-ösöm is: olyan kamerát azóta sem tettek semmibe, ami abba volt. Tojok én rá, hogy a Nokia hány gigapixelt tol bele: nyomába sem érhet annak... -
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #11794 üzenetére
Bocs BL, tegnap betett a sok sörital (most iszom a gyógyítót) és a Samsungos mahinálások miatt DL-t írtam...
11835-re, jó is a retro
Épp felújítom a totálisan vkp moddolt (leírásom anno még pappfer.hu-ra készítve) se k770-em, új házat rendeltem hozzá, kiestek a gombok belőle.
Sajnos akkoriban az se telóimat mindig elhagytam, de vettem újra ugyanazt.
A best nálam a k750 volt... -
Keeperv85
nagyúr
Az elmondottakat csak megerősíteni tudom.
A másik, hogy van egy ősrégi Nokia 6600-ám még, egy SE k750-es, volt Minim, volt itt két Atlas stb..stb... MIND ilyen a T hálózatán. A szervizes is majdnem feltalálta a spanyolviaszt, hogy márpedig ez a készülék hibája. Mondom neki, hogy "Azt NE írják fel, mert NEKEM _megfelel_ így!" (Éppen most jövök, de nem a GXI miatt, most tesóm Samsungja volt soron...). Meg azt mondja: "Én ilyen Androidos fosokat nem vennék...". Mondom: "Magának mi van?" "Iphone 5" "Nincs több kérdésem..."
-
GvFh
csendes tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
hibátlanok
Nálatok a hívások hangminőségére sem panaszkodtak a másik fél oldalán?Ritkán van, hogy engem rosszul hallanának, vagy én hallom rosszul a másikat, de eddig sosem a telefon számlájára írtam. Inkább a hálózatra (nem mindegy, milyen a térerő... - akár a másik fél is lehet rossz helyen, vagy én is...), illetve a bluetooth-os kihangosítók, headset-ek (a túloldalon) is gyalázatos minőségeket tudnak produkálni. Néha a világ végén autóban eldobja a hívást - ez is megmagyarázható műszakilag.
A "vödörhang", avagy recsegés eddig max. 1-2 hetente egyszer jött elő, mindig akkor, ha én hívtam valakit, és már a kicsengés első pillanatában recseg - azonnal kinyomom, és újra hívom, még fel sem vette. A második hívás már hibátlan. Ezt is a "GIXin háklis a Tmobil esetleges hullámzásaira" c. fejezetnek tudtam be eddig.
Ugyanígy vagyok a 2 másodperces késleltetéssel. Amikor felveszem a telefont, köszönök a másik félnek egy jó hosszú cirkalmas formulával, esetleg napsugaras, madárdalos szép jó napot kívánok, a végét már úgyis hallja.
És ne mondja senki, hogy "ugye akkó mán nem is hibátlan...", mert ezeket továbbra sem tudom kardinális hibáknak betudni. Millió összetevője lehet ezek kialakulásának. És ebből csak egy a telefonkészülék.
Jobban zavart az ominózus kikapcsolgatás, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egy kis darab papír az akku kitámasztására 2 hete folytatólagosan megoldotta a dolgot.
-
Tomacko
őstag
válasz
boxos23 #11832 üzenetére
én november óta gyönyörűen másolgattam oda-vissza mindeféle hiba nélkül az összes létező módon win7 alatt....eddig. A minap engem is utolért a balszerencse, bármit másoltam, töröltem kicsit, nagyot, keveset-sokat, teljesen random fagyott a művelet. Nem foglakoztam vele aznap, mert eléggé kuszák a napjaim mostanság, hogy ilyen "apróság" kizökkenthessen. Azóta csináltam egy telefon restartot ma reggel, ami gondolom nem változtatott semmin sem, de ez a random másolás-törlés fagyás megszűnt úgy néz ki.
-
Canonfan
senior tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Újabb alkalmazás: Trial Xtreme 3
Nem megy.
-
boxos23
aktív tag
Hát 2 napja kaptam uj készüléket, de ugy néz ki már viszem is vissza XD
Egyszerüen ha pc-re dugom és másolást inditok akkor lefagy és ujra indul.
Kezd elegem lenni még a végén megbánom hogy ezt vettem pedig imádom.
Egyébként ilyen probléma másnak van? -
devpetx
csendes tag
Real Racing 3 úgy befagyasztja a telót, hogy csak kényszerített újraindítás után tudok bármit is csinálni vele.
Kár érte, jó kis játék. -
Ed3r_X_
nagyúr
A mai nap megjött a telefonom, idáig minden rendben, meg vagyok vele elégedve.
2 játék volt csupán ami nem indult el, vagy kifagyott, leállt
-
-
milan9543
csendes tag
Sziasztok!
Éppen telefonvásárlás előtt állok és körülbelül ilyen árszinten szeretnék mozogni. Előre is bocsi, nem olvastam végig az összes hozzászólást, de azt észrevettem, nagyon sokan írják, hogy hibás a készülékük. Értem én hogy garanciálisan cserélik, de nekem személy szerint nincs kedvem ehhez a hercehurcához.Azt is gondolom, hogy akinek nincs semmi problémája az nyilván nem fogja leírni, de a kérdésem az lenne, hogy arányaiban tényleg sok a hibás darab? Mert akkor én inkább benevezek egy kicsit gyengébb, de talán megbízhatóbb darabba. Előre is köszönöm a válaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest