- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85 #13599 üzenetére
Van valami program, amivel rootolás és minden egyéb nélkül lehet logolni a fagyásokat, szakadásokat?
Ha van szívesen próbálgatom kártya nélkül
Programra nem gyanakszom, mert nem raktam fel semmi újat, illetve amik fent vannak szerintem nem sokak által használtak.
Sajnos találkoztam programmal is, ami nem indul el a telefonon :/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
feelurself #13595 üzenetére
Én viszont megmutatom neked akár most vagy bármikor máskor is szívesen, hogy a sim-re logolja a legtöbb hibát. Az volt a kérdés, hogy a hibákhoz lehet-e köze az SD kártyának. Annak nem: viszont a sim-nek igen! Az, hogy sim nélkül is produkál egy hibát (fagyás) nem magyarázat a többire, amit sim-el együtt produkál!
Rossz hangminőség
Szakad a 3G
Hívásközben kikapcsolja a WiFi-t...
Nem lehet felvenni......folytassuk?!
-
sil3ntbeatz
tag
No, nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon lehet a statusbaron a "memóriakártya benne van a készülékedbe" ikont?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Canonfan
senior tag
Én is így vagyok vele,nekem simán elég ICS-el is a GXI, én abból indulok ki, hogy ha a 4.0+ -os appok kivételével de a mai meg lehet lenni akár GB-vel is bár a GB elég koros már, akkor még akár 2-3 év múlva is elég lehet az ICS, annál több időt meg szerintem nem sok mobiltól lehet várni a mai világban, szóval legkésőbb akkor úgyis csereérett lesz már a GXI...
-
sil3ntbeatz
tag
Én mindenesetre nem írom le őket, valaki kifogja a forráskódokat előbb de inkább utóbb, vagy meg jön az esze a Ztenek
-
Mate
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13584 üzenetére
jb önmagában szerintem felesleges. Elég lenne, ha javítanák a meglévő hibákat ics-vel.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13584 üzenetére
"ha lesznek forráskódok akkor majd más lesz"...
Mielőtt még valakinek bilibe lógna a keze: olyan itt nem lesz... hivatalosan biztos nem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sil3ntbeatz #13581 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, globálisan sincs sok esély rá, ami vélhetően azt jelenti, nem tudtak olyan eladásokat produkálni, mint amit megálmodtak.
-
Mate
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #13581 üzenetére
5%
-
kelzsoca
félisten
Mai napon ismét kardoskodtam a friss szoftverért a ZTE-nél, mint tudjuk Jelly Bean nem várható, de mint feljebb is látni, valami megmozdult, mert már konkrét csomagnevet tudtak mondani, ráadásul frissnek néz ki, persze olyan ez mint a kinder tojás, belül van az ajándék.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Repsol600
addikt
Eddig én sem vettem észre , hogy lilásodna.
-
Keeperv85
nagyúr
"Kedves XY! Erre a típusra az utolsó, április 5-én általunk elfogadott verzió: GXI_THUV1.0.0B06. Annak publikálása a gyártó feladata. A készülék meghibásodása esetén cserét, értékegyeztetést követően esetleg más típusúra, lehetősége van vállalatunknak felajánlani, amennyiben a javítást a gyártói szerviz nem vállalja, vagy nem tudja elvégezni."
Hmm...
-
Mate
nagyúr
lilásodás nálam sincs
-
Gabor777
aktív tag
Napon maxra állított fényerővel is lehet használni a telefont, ámbár tényleg nem arra való...viszont én ilyen "lilásodással" nem találkoztam. Az én telefonomnak is vannak gyermekbetegségei, de engem legjobban a 3G hálózat instabilitása zavar, de az se jelenti a világvégét.
-
tPedro_
őstag
válasz
sittes79 #13549 üzenetére
Ez a lilasodas nem a kijelzo fajtajatol/tipusatol fugg?
Vagy volt mar aki kicserelte es olyat kapott ami nem lilasodott?
(Szerintem az enyem is lilas egyebkent, de eddig csak egyszer tapasztaltam par masodpercre, nem szoktam tuzo napnal mobilozni, a tukrozodestol ugy se latnek semmit.)
-
sittes79
addikt
Már írtam ma a lilásodással kapcsolatban, de ez nagyon durva...konkrétan tiszta lila amikor megsüti a nap, tényleg eddig meg voltam vele elégedve, de ez nagyon gáz...félek kicseréltetni, mert hátha rosszabbat kapok
-
heidricha
őstag
Kikapcsolt állapotban világított a LED??? Ez nem kicsit fura, inkább úgy mondanám, hogy hihetetlen. Inkább lefagyott akkor, nem? Vagy töltőn volt?
Feloldó fagyás... egyre több lett... próbálkozom a Regpon-nal, hátha télleg megold valamit. Aki ilyet használ, az a "tartsa bekapcsolva a wifi-t" hova állítja (sosem/töltőn/mindig)? Nekem "mindig"-en szokott állni, és WiFi-matic kapcsolgatja, ha két ismert WiFi-s hely között vagyok. Ugyanígy volt hónapokig, akkor nem fagyott sosem, csak most két hete kezdte.
WiFi jelszó. Egyszer láttam ilyet, de az sem az volt! Még nem hallottam ilyesmiről! Több WiFi-vel is megesett, vagy kimondottan egy AP-t érint? Nem lehet inkább azzal a gond?
-
Mate
nagyúr
1 hét használat után tegnap előjött pár hiba
1. Telefon kikapcsolt és világított a kis ledecske felül.
2. Volt egy kezdőképernyő fagyás.
3. Tegnap óta a wifi meghülyült. Állandóan elfelejti a jelszavat és kb. 3-4x meg kell adni, mire elfogadja.Ezt leszámítva még mindig nincs gond szerencsére
Aksi jól bírja, wifi stabil(ha sikerül nagy nehezen felmenni rá)
-
xSide
őstag
Előfizu hosszabitással még egy Grand X-In a kézben...
Ismerettségi körben az ötödik és eddig nincs hibája a 2mp-n kívül
Kipróbáláskor direkt kértem inditson hívást a 2 mp miatt (saját kártyám volt bele rakva), ez vodás számnál ki is bukott, tré és telef*s rendben volt. -
tonyqa23
senior tag
Nextv2A alap háttérkép nincs a választhatók közt, ha véletlenül másikat állítok be, majd nem fogok tudni erre visszaállni. Hogy tudom "kinyerni" a rendszerből?
-
-
gzbotii
nagyúr
Na, elorendelve...pentekre erkezik. Kivancsi vagyok majd...
-
Gabor777
aktív tag
Nekem 8 gb-os TDK van benne, tökéletesen működik.
Kijött egy új frissítés a Real Racing 3hoz...valaki próbálta már?
-
TBG
senior tag
Samu biztos, hogy megy
Nekem az van
-
sittes79
addikt
Na kisütött a nap és nagyon durva a lilásodás, de csak elfordított állapotban, árnyékban semmi.
-
gzbotii
nagyúr
Szoval eleg gyakoriak a HW hibak ennel a tipusnal...most nagyon elgondolkozta, peddig igy elsore tenyleg jo ajanlatnak tunik
-
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #13515 üzenetére
Kompatibilitás azt kell mondjam, hogy egyéni... nekem egy sem volt, ami ne települt volna, de léteznek olyanok, azt tudom, olvashatsz is ilyesmit, ha 2-3 lapot visszanézel. Nagyon régieket talán nem is érdemes, mert egyre jobb a helyzet, pár alkalmazás korábban nem ment, most pedig már működ.
A színei szerintem helyesebbek, mint a Blade, a két kijelző között nincs drámai különbség, néztem párszor egymás mellett. A Blade szaturáltabb, az tuti, de nekem pl. emez a jobb. Szerintem, aki ezt eredetileg írta, annak már megfertőzte a szemét valami AMOLED.
Pont a fentiek talán nem is kell, hogy aggasszanak. Úgy fest, hogy vannak kisebb-nagyobb gondok egyes darabokkal, esetleg egyes (sw/hw/hálózat/időjárás/csillagok) konstellációkkal, mert van, akinek minden tökéletes, van, aki panaszkodik - nálam ez pl. időben változik!
Viszont ha komoly valódi problémát találsz, akkor kicserélik, sőt el is állhatsz valamilyen feltételekkel, vagyis olyan rettentő nagyot talán nem is kockáztatsz.
-
Reiker
csendes tag
Üdv!
Vettem ma egy zte grand x in-t a nokia 5230asom helyett, tökéletes minden ,egy problémám van vele a 8gigás micro sd-kártyámat ha berakom,kiirja hogy üres sd-kártya és utána úgy viselkedik mintha nem lenne benne semmi,régebbi készülékem felismeri,FAT32-ben van,többször újraformáztam,gyorsan lassan...de semmi változás,tudna valaki segíteni? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Lhet, ilyen keszuleket vennek kozelebbrol, ezert lenne par kerdesem. Akinek ilyen telefonja van, mi a velemenye rolla? Sebesseg, hasznalhatosag stb...
Progrmok kombatibilitasa?
Tipushiba? Keszulekhaz minosege (kopas/recsegesek)? -
gonger
senior tag
Sziasztok, rég jártam itt. Recsegés és vonalmegszakadási hibák teljesen eltűntek mióta 3G hálózaton használom a készüléket, így a vonalminőség is tökéletes.(kopp-kopp)
Régen írt itt valaki OTG kábelről... Tudnátok adni egy összefoglalót, hogy OTG kábellel milyen lehetőségeket lehet kihasználni a GXI-n?USB-s eszközök közötti fájlmozgatást tudna vezérelni? HDMI csatolóval TV-re kötve slideshow-t lejátszani? esetleg rövid videót lejátszani hanggal együtt a TV-n?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Carline #13504 üzenetére
Nekem sem lilásodik
Videó nekem mindegy, csupán lehetséges hogy ez egyeseknél ok lehet
Gyári JB? Advance-n azt használtam, hát semmi nagy változást nem éreztem ahhoz képest.
2 játékkal van kompatibilitási gondom, többi bőven jó
Nem szakad a wifim, nem fagy a lockscreenEz rossz készülék tulajdonosnak előny lehet, de akinek jó, az mást most.
-
Carline
őstag
válasz
Ed3r_X_ #13500 üzenetére
Ez lehet, hogy igaz, de a kijelző nem lilásodik, nyomásra nem szineződik, HD-ben vesz fel de jobb minőségben, van rá gyári JB és nincs kompatibilitási gond az appokkal, telefonként is rendben működik, nem szakad a wifi, valamint a legfontosabb, hogy nem hordjuk vissza a T-hez, hogy cseréljék mert sz@r.
-
feelurself
aktív tag
válasz
reallalesz #13463 üzenetére
Bármelyik T-mobilban.
-
w333
félisten
Új Play Áruház 4.0.25 Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest