- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Beci9595 #13698 üzenetére
Na, erről beszélek. Jó az, csak te az erőshöz voltál szokva, de majd ezt is megszokod és jó lesz, nem a telefonnal van baj...
Lehet másnak még ez is erős lenne... ki mihez van szokva. Az enyémet ráteszem a combomra csörgetem, rezegtetem és nem érzem,h rezeg, pedig zümmög, de biztos jó, csak én nem ehhez vagyok szokva...
-
Beci9595
tag
Valakinél lehet hogy felhasználól függ, de ez 1 napos telefon és az első bekapcsoláskor észeletem a hibát még a boltban... És a többinél is így volt. Én nagyon allergiás vagyok az ilyen dolgokra. Érdekes ilyeneket nem tapasztalt egyik samsung telómnál sem. Ég és föld a két márka minőségileg. Nekem ez a tapasztalatom nemtudok mit mondani. De nem akarok ezen vitázni. Csak én többet vártam volna el ennyi pénzért.
-
gzbotii
nagyúr
Kijelzo fagyaskor mit lehet tenni?
-
-
tPedro_
őstag
válasz
Keeperv85 #13688 üzenetére
A hibak nagy "resze" szerintem is biztosan fugg a felhasznalotol. Igy vagy ugy fogja, recseg a hatlap vagy nem, gyenge/eros vibra, nehezebben erzekelo kijelzo (nem a fagyas). Ez mind mind attol fugg, hogy ki hogyan, mennyit, milyen modon hasznalja, mik az igenyei, miket szokott meg.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Beci9595 #13685 üzenetére
Nem azért mondom, de nem gyanús, hogy ha mind a négy "rossz", akkor talán mégsem feltétlen a telefonnal van a gond?
Lefutottuk már ezeket a köröket párszor, pár témában, de akkor legyen újra. Lássuk mitől más két készülék... (Megjegyzem borzalmasan unalmas..., de hát mit lehet tenni...)
SIM kártya: kora, állapota, fajtája, szoftver revíziója
Földrajzi helyzeted: toronyhoz, tornyokhoz viszonyított távolságok, mint vertikális, mint horizontális síkon
Az éppen szinkronizált torony fajtája, kora,
Központi szerverek állapota, gerinchálózati jel-zaj viszony. (3G és egyéb szabványok)
Maga a telefon, annak revízió száma, a rajta futó szoftver ÉS FW verzió.
A telefont használati szokásai: telepített app.-ok, szinkronizált routerek, még használati időszakok eloszlása IS!...
Folytassuk a témát? Kicsit sem gyanús, hogy akinél nem fagy, annál egyik sem fagy és még az is megjavul, ami előtte heteken át?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ithomas #13683 üzenetére
Most te komolyan elhiszed azt a fatális baromságot, hogy 50-60%-os hibaarány van?
Ha csak az itteni statisztikát nézzük, akkor
147-en szavaztak, ebből 9, azaz KILENC ember jelzett zárképernyő fagyást (is).
Egy kis % számítás könyörgöm! Hogy jött ki az 50-60%?
Talán jobban hangszik a 6%, de ez is csak itt nálunk van! Máshol nem reklamálnak...
-
ithomas
őstag
válasz
kelzsoca #13673 üzenetére
Most az komoly, hogy fél év kellett ahhoz, hogy reprodukálni tudjanak egy olyan hibát, ami az emberek 50-60%-ának vagy ritkán vagy rendszeresen, de előjön?
És a T-Mobilos B6 akkor vajon milyen javításokat tartalmaz?
Miért van olyan érzésem ,hogy az a csomag nem is létezik? -
madkiller
őstag
válasz
tonyqa23 #13668 üzenetére
Sohára van állítva, de a 3g is kivan kapcsolva.
heidricha
Villog a gps jel, hogy keres és a navigációba belépve több percet is vára azt írta a gps keres, majd meguntam és kiléptem, de már sokszor megcsináltam, reboot után is.
A helyet megtalálta 3g-ről.
Van egy traffik figyelő program az is megtalálja a poziciót és bemondja mondjuk, hogy 3km-en belül traffipax. -
Mate
nagyúr
Hát ha csak azon múlnak a javítások, hogy személyes tapasztalatuk van, küldjünk el nekik egy itteni telefont amit nyomkodhatnak
Pillanatok alatt kezdenék javítani a hibákat
-
kelzsoca
félisten
válasz
ggeleven #13675 üzenetére
Akkor ennyit arról, hogy hanyagolva lenne a telefon!
Sajnos addig nem hiba a hiba, amíg a kínaiak a saját teszt készülékükön nem tudják előidézni.
(#13679) mate3553
Sajnos csak az a hivatalos, ha a saját készüléken (labor körülmények közt) jön elő a probléma.
Gyártásból kiadott, egyéb helyről származó készülékre rá se néznek.Keeperv85 kollega tudna erről mesélni, ő látott már sok szép dolgot.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #13673 üzenetére
Ez az érzéketlenség szoftveres hiba? Nem lehet,h rossz az anyagminőség vagy ilyenek? Tuti javítható? Ez az is, pl amikor tovább rezeg a képernyő, mikor megáll az ujjunk rajta? Idegesítő,h beállítom a képernyőt és mikor felemelem az ujjam, akkor elugrik... Más telón is ilyen? Ez sztem túl érzékeny.
Lehet úgy lesznek vele a kínaiak,h , na ha már fejleszteni kell, akkor csináljuk az egészet Jelly Bean-re... -
kelzsoca
félisten
Hírek vannak!
Imént beszéltem a ZTE-vel, végre kínában az anyacégnél a saját TESZT készülékükön is előjött a kijelző érzéketlensége/fagyása, és dolgoznak a javításon, ami globálisan fog megjelenni, hogy pontosan mikor azt nem lehet tudni.
4.0.4 alapon természetesen, tehát nem Jelly Bean formájában érkezik. -
formengil
tag
Valaki nem ismer véletlenül olyan alkalmazást, amivel bluetoothon össze lehet kapcsolni két telefont, és ha az egyiken nézek videót, akkor a másikon is lehet hallani a hangját?
Nem találom a jack elosztómat, és jó lenne a 3 órás vonatúton filmet nézni az asszonnyal. Szóval alternatív megoldást keresek!
-
heidricha
őstag
válasz
madkiller #13667 üzenetére
Nekem regpon mellett is fagyott, még úgy is, hogy a WiFi épp ki volt kézzel kapcsolva.
GPS jelzi a statusban, hogy keres, vagy meg sem jelenik a kis kerek villogó cucc? Ha nem, reboot, ha igen:
- van működő mobil neted?
- AGPS-t feltöltötted (GPS tools, GPS status, vagy ilyesmi...)
- Mennyit vártál?Jelenleg azt próbálom, hogy szinte semmit nem telepítek, főleg olyat nem, ami root jogot kér. Végképp nem állítok el semmit, csak amit nagyon kell - pl. Next_v2A-ban a GPS eredetileg ki van kapcsolva.
Ha így elmegy két hétköznap reboot és fagyás nélkül... akkor majd kitalálom, hogy ebből mi következik!
-
gzbotii
nagyúr
Na megjott a keszulek. Eddig eleg ok
-
madkiller
őstag
Sziasztok! Egy Hete meg van a telo, használtan vettem, végig olvastam a topicot.
Képernyő fagyás lezárt képernyővel előfordul, van hogy ha hívnak akkor is Feltettem a wifi fixálot tegnap egyenlőre jó. A hiba logolo simes műveleteket pirossal jelöli mi ilyenkor a teendő?
GPS nem akar jelet találni
Mindenek ellenére ez az első droidos telom, 35ruppot megért 3 hetesen. Imádom
Jah és a simem legalább 2 éves. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Madridista84 #13663 üzenetére
-Processzorban nem annyira erős, Linpack szerint, de GPUban veri azt, a magasabb órajel miatt (300 vs 400 Mhz)
-Játékok hogy futnak? Én azt mondom nagyon jól
-Hangszóró közepesen hangos, volt már hangosabb telefonom is.Hát, mennyit ajánlasz érte?
-
Madridista84
csendes tag
Sziasztok! Lenne 3 kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
-Hardveresen erősebb mint egy Motorola Razr?
-Játékok, alkalmazások hogy futnak rajta? (nem kompatibilitás!)
-Miilyen hangos a hangszórója?
+1: Van-e valakinek eladó ilyen telefonja? -
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #13656 üzenetére
Na megvan a két telefon eredménye.
Az asszonykámé, mint irtam gyári szűz rom:13fps 1515pont
Az enyém Next V2 rom: 13fps 1516pontez komoly 1 pont.
Majd nézd már meg a Mobile gpumark-ot és ird le úgy mint én menyi pontot kaptál.
Csak a Gpu benchmak menüt indítsd el benne, én is csak azt néztem. -
boxos23
aktív tag
-
bubi92
őstag
real racing 3-at valaki próbálta, hogy megy-e
-
boxos23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #13645 üzenetére
Nekem sem megy fel
Valami olyasmit ir ki, hogy hátsó usb tár és SD kártyára nem sikerült telepítés.(valahogy igy)De ez próbáltátok már ? Mobile GPUMARK
-
boxos23
aktív tag
válasz
counterbill #13642 üzenetére
Most felrakom én is a 3D Markot, az ujjat.
Majd megirom hogy fut-e vagy nem, csak 283mb kis idő mig lejön.ui: ti is ezt a verziót szedtétek le?? Ami 283mb? pontosabban ezt 3D Mark
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
counterbill #13642 üzenetére
Ugyan ez, szerintem alkalmazáshiba, minden más tökéletesen lejön, és települ is.
-
counterbill
senior tag
Valakinek sikerült felerőszakolnia a 3dMarkot a telefonra? Letölti market-ről majd kiírja h nem sikerült telepíteni az sd kártyára. Sajnos elég sok programnál irja ezt ki mostanában. Sd kártya leválasztása esetén el se kezdi tölteni. Belső sd tök üres külsőn 6 giga szabad.
-
Dyde
aktív tag
válasz
#40993792 #13639 üzenetére
Már adtam el telót, és akkor is megcsináltam, meg ezzel is csak most 100 felé járt a fejem és elmaradt. De az biztos hogy legközelebb nem fordul elő
szerk.: Ez az új amit most kaptam viszont meglepően jól működik eddig.
az előző sok hibájából eddig egyiket sem tapasztaltam, aminek meg kifejezetten örülök hogy a kijelzője sem érzéketlen -
válasz
gyuribácsi88 #749 üzenetére
Csak nekem nem jön be egy korábban linkelt zte-s letöltési oldal sem?
Valaki ránézne? -
-
Mate
nagyúr
Keeperv85 által ajánlott programmal logolom a hibákat. Működik is szépen. Egy jó hosszú lista lett (ezek csak a pirosak, gondolom hibák). Elküldtem magamnak emailben. Eddig minden szép és jó. A gond az, hogy fingom sincs mi mit takar
Egyedül egyet tudtam értelmezni, hogy automatikus fényerőnél a fényerőállítást hibának logolja
-
gzbotii
nagyúr
Igy mint leendo tulaj, melyikek a legjellemzobb HW es SW hibak?
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Ma vittem vissza cserére a ZTE Grand X In készülékem, ki is cserélték oké (T). Viszont elfelejtettem a szinkronizálást kikapcsolni, azaz megvan benne jegyezve mindenem. Szerintetek tudok valamit csinálni, ill menjek vissza és kérjem el egy pillanatra hogy kapcsolhassam ki? Kicsit ráparáztam. -
kelzsoca
félisten
Ennek?
Itthon nem valószínű hogy látni fogod, a ZTE nem rúg labdába a nagyok mellett, ezekre a drága kínai telefonokra nincs igény, a szolgáltatók nem fognak kockáztatni 100k+-os ZTE-vel, mikor ebben az ársávban már mindenki a Samsung, SONY, HTC esetleg Apple gépei között válogatnak.
Még azt is mondom, hogy a GXI tömeges problémái miatt, a jövőben a T-Mobile is jobban meggondolja mit forgalmaz.
-
Mate
nagyúr
Ha nem hoznak ki hibajavító frissítést grand x In-re, nem fog sok fogyni belőle, hacsak nem adják 60k körül ezt is.
Elég sok ember csalódott ZTE-ben. Ha 120 körül fogják árulni, kevesen vágnak bele. Oké, hogy egy 60k-s készülékkel még kísérleteznek az emberek, de 120-ért már nem fognak.
-
kelzsoca
félisten
Érkezik az utód, nem meglepő módon Jelly Bean 4.2-vel a fedélzetén, remélem így már érthető, hogy miért is hanyagolják a GXI JB kiadását.
-
w333
félisten
Nálam Facebook-on nem működik a "Like" gomb
pl. ha egy fényképet akarok Like-olni csak kattan de nem kékül ki a Like gomb ... érdekes
-
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Több mint egy hete használom a Regpon wifi ... app-ot, és amellett hogy nincs képernyőfagyás, a wifi-3g váltásoknál sem jön elő a hiba, miszerint 3g használathoz újra kéne indítani a telefont. (Régebben írtam erről.)
Valamint levegőspray-vel kifujtam a mikrofont, így úgy tűnik, mindenki remekül hall. Lehet hogy könnyen kosozolódik ...
Összefoglalva minden rendben. Nekem 2 mp késésem nincs, vagy én még annál is lassabb vagyok ...Üdvözlettel:
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest