Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adam1016
csendes tag
válasz
moriak
üzenetére
A biztonság nem csak a beállításokra vonatkozik, ha csúsztatáson van, úgyis elérne bárki bármit, így lényegtelen, de ha már kód/minta, akkor már biztos véded valamiért a telefont. Ha ilyenkor is le lehetne húzni, akkor már elérhetővé válna minden a telón, ergó semmi értelme nem lenne a védelemnek.

-
adam1016
csendes tag
Nekem is lila mint az allat (en irtam ezt a jelenseget masodjara, megeloztek egy oraval azt hiszem, kb 2 honapja) azota is igy hasznalom, sima..n .., ha mar nem latok valamit akkor azt lilasodas nelkul se latnam... Elso keszulekem es emiatt cserelni nem eri meg szvsz. Max magad fele dontod egy kicsit es maris jo, nem kell mindenert rinyalni

-
adam1016
csendes tag
Hali! Nekem is van a "fagyás" Next rom alatt. DE! Ilyenkor nálam csak a lockscreen fagy le, a teló nem. Tehát a redőnyt letudom húzni és innentől működik a telefon.... Párszor megcsinálta, de volt olyan is hogy pár power gomb nyomkodás után(sötétítés/oldás) újra működött. Nem egy belehalós hiba, csak picit zavaró

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Akkor már csak az érdekel, hogy én tudom-e valahogy "legálisan" frissíteni a szoftvert, hogy ha ezzel próbálkozna a szervízes, akkor erre tudjak hivatkozni, hogy én már ezt megtettem. Mert ha igen akkor nyert ügyem lenne