- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Esetleg evvel a 2másodperces hívásfogadási késéssel lehet valamit kezdeni?
-
zeg
őstag
válasz
mikersz1 #12698 üzenetére
A minőség és a hozzá kapcsolódó elvárást nem ártana a fejekben tisztázni. Ha valaki Samsung s3 fénykép-, és kamera minőséget, fém készülékházat, Nexus szoftvertámogatást, iphone-t hajazó kiegészítőarzenált, 4 magos procit, szuper amoled fullhd kijelzőt akar hatvanezerért, az pofára fog esni. Ha a vevő nem húz bele az elenyésző számú hibás darabba(amire ott a cseregarancia), a legjobb ár/teljesítmény mutatóval rendelkező készülékhez juthat.
[ Módosította: philoxenia ]
-
mikersz1
senior tag
ennyi pénzért azt hiszem el lehet várni egy normális minőségű telefont
-
mikersz1
senior tag
De úgy tudom, hogy androidnál mondhatni alap a lagg.
-
mikersz1
senior tag
Sziasztok, pár héten belül meg akarom venni az első "okostelefon"-omat. Kinéztem a ZTE grand x in-t, ahogy olvastam, elég erős proci van benne, 1 gb ram elég lenne, személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi, pl.: akad-e az android, fényképek minősége, esetleg egy kis játék.
Frissítések? -
levisboy
tag
Helló!
Mennyire nézik a T szervizbe a cserénél a telefon külső állapotát. Sajnos az enyém egyik sarka kapott egy kis útpadkát. Nem szoktam telefont elejteni de ezt sikerült, nem vészes de ha megnézik akkor látszik. Ez miatt megtagadhatják a garanciás cserét?
-
Torento
tag
Köszi a válaszokat... közben énis feltettem
Nálam a proci mindig 1.2-őn megy... Ennél a játéknál én feltettem 1.6-ra. -
formengil
tag
Valaki tud valamit az androidos telefonokhoz kapható game controllerekről?
Ez pl kompatibilis lenne a GXI-vel? http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=230950776797&index=8&nav=SEARCH&nid=77875380744
-
neo-geo
senior tag
Tud valaki mondani egy olyan keybordot amiben nem csak qwerty billentyűzet van, hanem mint a régi telefon billentyűzet egy gombon 3 betű.
-
Torento
tag
Hali! Valaki játszott már a Wild Blood-al?
-
60iadamka
csendes tag
Már feltették a kérdést, de - számomra - megnyugtató választ egyelőre a fórumon nem találtam, lezárt képernyő mellett, ha a ki/bekapcsoló gombot nyomva tartom, a készülék kikapcsol. A telefon a zsebemben van, valahányszor beülök az autóba, vagy leguggolok ez megtörténik, rendkívül idegesítő. Ha bárkinek valami megoldása van rendkívül hálás leszek.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelekyle #12672 üzenetére
Maga a játék nálam is szépen megy, a gond az, hogy barmi nehéz (lenne( vele úgy játszani hogy nem tudom megfordulni időben, mert hiába próbálok. Ráadásul ugye itt csak fél képernyő használható valami elcseszett koncepciónak köszönhetően a kamerához, a másik fele az irányításé...
-
Keeperv85
nagyúr
Valaki játszik/próbálta már innen a Dead Tigger-t?
Csak nálam ilyen kiábrándítóan érzéketlen az egész? Majd kinyomom a touchpanelt, hogy forduljon a kamera, de hiába...
-
Gabor777
aktív tag
Srácok, sajnálatos módon a kutya rámugrott és a fülesemmel elszaladt az udvar másik végébe...
Használható még, de az egyik része néha széthullik. Tudnátok mondani valami másik headsetet, ami működik a telefonnal?
-
Tomacko
őstag
válasz
szobipeti199 #12638 üzenetére
IGO szinte minden okos telefonra csak warezos létezik.
-
w333
félisten
Ez a Google Talk magától kijelentkezés és internet lefagy meg ilyenek ... Szerintem semmi baja nincs a Rom-nak ez 99% hogy szolgáltató miatt van
már 2 napja wifi-n vagyok és még 1X sem jelentkezett ki a Gtalk vagy fagyott volna le az internet ...
-
w333
félisten
-
ragnar69
csendes tag
szeretem ezt a telefont ICS-vel is és szerintem project butter nélkül is szmúsz, de van egy kérdésem.
ha a frissítés is ICS-vel jön, akkor össze tudna valaki rakni egy olyan google now-t, amit mi is tudnánk telepíteni recoveryből? vagy esetleg custom romba alapból bepakolni? ez az egyetlen dolog, ami nagyon jól jönne JB-ből (meg persze egy olyan talk is jó lenne, ami tud voicechat-et, de ezzel a kéréssel várok, amíg kiderül, mi lesz az a babble).
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #12651 üzenetére
Csak egy hülye kérdés de hátha nem kérdezte még senki
És mondjuk mi a helyzet azzal a rom-al amivel kijött a gyárból ? igen a B03 -ra gondolok mielőtt lefríssűlt volna OTA-n, arról mi a tapasztalat mert én igazából ahogy megvettem a telefont kb. 30 perc mulva már fent is volt a B04 -
Keeperv85
nagyúr
-
heidricha
őstag
válasz
szobipeti199 #12642 üzenetére
A Blade GPS-e gyenge??? Az egyik legjobb, amit valaha láttam, vagy inkább A legjobb. Nem mindenkinek ez a tapasztalata, de nekem a GXI mobil adatkapcsolat nélkül GPS-nek használhatatlan volt. Azóta feljött a 2. helyre, de a Blade lazán veri most is - egy kivetétellel: a Blade zárt helyen sosem fixált holdakra, a GXI elég gyakran megteszi!
-
w333
félisten
válasz
szobipeti199 #12642 üzenetére
A Google Play-en (régi nevén Market) a 25 billió alkalmazásból van vagy 10db. olyan alkalmazás ami még nem működik
-
bubi92
őstag
valaki próbált már rákötni dslr-t a telefonra?
valamiért nem akarja felismerni a gépemet.
-
Joshi
titán
válasz
szobipeti199 #12638 üzenetére
Szerintem már csak idő kérdése hogy legyen hivatalosan is különböző országokkal iGO Androidra is, egyenlőre csak izrael elérhető.
-
szobipeti199
tag
válasz
#40993792 #12641 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Elírtam, 12ezer hozzászólás
Ez az x86 most hogy működik. Felmegyek egy androidos oldalra, market vagy bármi, akkor én onnan tölthetek bármit a telefon nagy általánosságban viszi az onnan letöltött dolgokat? Vagy kifejezetten vannak olyan progik ami az x86on megy csak, és azokat kell keresnem?
Akkor milyen térképszoftverrel célszerű használni? GPSnek is használnám sokat, van akkor valami jó alternatíva? Most ZTE Bladem van, annál gondolom sokkal jobb a GPSe igaz? (az nehezen talált műholdat stb) -
kobipeti
aktív tag
Helló!
Ne az összest olvasd el, csak az összefoglalót elöl
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a telefonnal kapcsolatban. Ilyen telefont szeretnék vásárolni, de félek ettől az x86 procitól. Visszaolvasni nem szeretnék 12ezer oldalt, régebbi tesztekben írták hogy még nagyon friss, nemtudni hogy viszonyulnak hozzá a progik. Most mi a helyzet? Sok olyan progi van ami nem működik rajta megfelelően? IGO van már hozzá (nem WAREZOS...)? Főként GPSnek és filmnézésre használnám, meg ritkán játékra. Zenehallgatás egyáltalán nem érdekel. Képeket meg videót is nagoyn szépet csinál igaz?
Előre is köszi mindenkinek a felvilágosítást! -
TBG
senior tag
Akinek Gtalk kell, az rakja fel a Zeam Launchert, abban integrálva van. Tök jól működik
-
w333
félisten
LOL most nézem a Facebook új frissítésével nem lehet Like-olni
-
M3aN
senior tag
Az Adobe Airt szeretném feltenni, mert az egyik app (keresztrejtvény játék) futtatásához kéne, viszont "A csomagfájl érvénytelen" hibát kapom a végén.
Megoldható esetleg valahogy a telepítés, vagy tudtok hasonló játékot ami megy enélkül is? -
-
boxos23
aktív tag
Várható mostanság uj frissítés gxin-re?
-
w333
félisten
Na ezeket az üres albumokat hogyan tüntessem el : Link
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #12609 üzenetére
Hát ez nem jó... Valami GPS test, vagy GPS status van fenn esetleg? Ami net nélkül mindennapos volt - hogy ott vannak a holdak, de nincs pozíció - nekem nem volt eddig működő mobilnet mellett, olyan viszont igen, hogy a status szerint nem is keres a GPS, a status egyetlen holdat sem mutat, mintha a hw el sem indult volna.
Restartot próbáltad? Nekem néha az is használt, ha a GPS-t használó alkalmazást bezárom, GPS ki, pár mp után be, majd az alkalmazás újra.
-
2e3r4t
csendes tag
Tmobilos vagyok olaszoeszagba jottem es nem enged csatlakozni egyik mobilhalozathoz sem. Mit lehet ilyenkor teni? Vagy egyaltalan miert van ez? (Elofizetos vagyok)
-
w333
félisten
Viszont én most az Album-ban találtam egy láthatatlan mappát ...
Furcsa volt nekem hogy nem egymás mellett vannak a mappák a képekkel hanem valami fekete láthatatlan mappa elválasztja őket nincs neve csak annyit ír hogy "2013.Január.21 / 0 kép" na ez most akkor mi akar lenni ? -
w333
félisten
Nekem is volt ilyen jelenségem
Először is próbáld meg a beállításokból SD kártyát leválasztani majd kb. 1 perc mulva csatlakoztasd újra ...
Ha így sem jó akkor : minden adatot ments le számítógépre aztán formázd az SD-t, majd másolj vissza mindent az SD-re de arra vigyázz hogy nehogy duplát vagy triplát másold újra vissza, így megszünik ez a jelenség -
t181
senior tag
Üdv!
A problémám...
Minden mappám 3-szor szerepel... De csak ha gépen nézem.
A mappákba nem mertem így belenézni, és ha csak USB-n bírok másolni, akkor csak és kizárólag a gyökérbe másolok.
ES File Explorer-ben és Airdroid-dal nézve minden tökéletes.
Nem nagyon értem mi van...most mindent lementek aztán formázok...Kezd elegem lenni... Én próbálok nagyon pozitívan állni a telóhoz, de egyre nehezebben megy.
Ez a logolás...mindig akkor telik meg a kártya, amikor fényképeznék/videóznék...(8GB-s kártya)
Egyszer akarok videót felvenni, és újraindul/lefagy/FC-zik.
Meg ez a triplázás... Komolyan félek összekötni a telót a notival, még ha csak tölteni akarom is... -
w333
félisten
Tőle kérdezzétek meg hogy milyen LCD van a Grand X IN-ben Link
Ha ez esetleg segít valamit a főzött rom-hoz -
boxos23
aktív tag
A Next v2 kívűl van már más rom is a telóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest