- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Lockscreen fagyás detektálva: WiFi a közelben sem volt, sőt, ki is van kapcsolva. Ideje más mesét kitalálni, mert finoman szólva is megcáfolható így.
Tehát NEM a WiFi.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
tonyqa23 #12992 üzenetére
na akkor átfogalmazom irónia mentesre hátha úgy nem kell előre ülnöm
szóval: nyugi, az enyém is kb így merül, szóval szerintem a tiédnél sem nyúlt mellé Ching Chung az összeszerelő szalagnál és rakott bele véletlenül kisebb akksit, mivel az enyém is kb ennyit megy. bakker, most sem jött össze
szóóval így vonnám le azt a következtetést hogy a telefont készenléti ideje nagyban ( naagyon nagyban ) függ a felhasználói szokásoktól és a készülékre telepített alkalmazások számától. innentől fogva felesleges fórumon megversenyeztetni. de persze nekem is csak véleményem van, nem igazságom -
tonyqa23
senior tag
válasz
JoeCockBill #12991 üzenetére
Jól van, 1es ülj előre...
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Domino surf csomagom van és letelt a 150MB-ot. Ezután nem hajlandó felmászni a netre, ez normális?
Beleraktam egy csak netes kártyát azzal működik!
Nem csak be kellene lassúlnia a netnek?
Köszi
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
morfeus08
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy kaptam egy egész jó ajánlatot ZTE Grand X In-re, Xperia Solá-ról váltanék rá. Kérdésem igen egyszerű akinek már volt a kezébe mind 2 telefon, szerintetek megérné-e váltani avagy nem? A válaszokat előre is köszönöm.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Tomacko #12973 üzenetére
nem csak a pozitívokat, jöhet a negatív is nyugodtan.
Csak tudod vannak fórumtársak akik a leirtakra nem tudnak normális választ adni,erre céloztam ezzel.
Tisztelet a kivétel.
sorryEd3r_X_
Igen a dirt3 egész jól megy csak rá kell érezni, nekem kanyarodik rendesen, no de nem profi módra -
snyper990
őstag
Egy hetet bírtam a Vikuiti dqc160 fóliával a kijelzőn. Miután normálisan méretre vágtam (mert hiába vágták a gyárban lézerrel (ha jól tudom), akkor is nagyobb volt, mint a kijelző), és sikerült felrakni majdnem teljesen pormentesen (2 kicsi maradt alatta, alig észrevehetően, az egyik nem is a kijelző feletti részen, hanem alul), észrevehetően romlott az érintőképernyő érzékenysége. Nem tudom, hogy mitől, de ha nem tartottam a kezemben a telót, egyáltalán nem is érzékelte, ha hozzáértem. Szerintem vagy feltöltődhetett a fólia elektrosztatikusan, és bezavart, vagy teljesen leárnyékolta a kijelzőt, de tény, hogy csak akkor érzékelte az érintést, ha hozzáértem közben a fólia széléhez. Asztalra letéve, egy ujjal érintve egyáltalán nem reagált. Érdekes... Természetesen ezek után senkinek sem ajánlom ezt a fajta fóliát.
Amit még észrevettem, hogy valamilyen szögből nézve szabályosan elhelyezkedő pöttyök vannak a képernyő üvegén. Először azt hittem, hogy a gyári fólián van, de nem, azután is ott maradtak, hogy a fóliát leszedtem. Biztos az érintések érzékelésére kellenek. Nem is zavaróak, csak még nem láttam ilyet egy érintőképernyős telón sem. De lehet, hogy ott voltak máshol is, csak nem vettem észre. Meg most, hogy egyszer észrevettem, már nem tudom nem észrevenni többé...
Ja, és így teljesen fólia nélkül sokkal pontosabbnak tűnik az érintés érzékelése, és nem is ugrál annyira. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
boxos23 #12971 üzenetére
Neked hogy megy a Dirt 3? Én kanyarodni nem tudok Onlive alatt, egyszerűen húzom, de nem reagál.
Ám 4.3"-on is el lehet sok játékkal lenni, de ha kell, akkor ott az MHL csatlakozó, meg egy TV.Én a telefonon játszok mindent, Asphalt 7, Most Wanted, Six Guns, és társai, bőven jó nekem
-
w333
félisten
A ZTE most tényleg sz@rik ránk ? miért nem adnak már ki egy frissítést amiben a legtöbb hiba javítva van ?
-
boxos23
aktív tag
Na valaki próbálta már ezt az OnLive nevű appot??
Tegnap egy kis küszködés után rájöttem hogy minden működikcsak nem minden game irányitható, kontroler nélkül. Nagyon király Pl: a drit3, split secund, szépen megy és irányitható a telóval.
Szerintem megéri kipróbálni.
Regelni itt(free):OnLive
OnLive.apk letöltése:ITT!!!!
bejelentkezel és go GAME -
M3aN
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #12960 üzenetére
Minap mosolyogtam hasonló téma miatt egy jót. Kipróbáltam a Smart Tools nevű app iránytű részét, és olyankor bekapcsolja a kamerát is, és háttérnek kiteszi a kamera képét. Vajon hányan estek orra miközben egy iránytűt bámultak a telefonon az erdőben bóklászás közben, míg ezt valaki kitalálta?!
-
Gabor12
tag
Azt figyeltem meg, hogy ha bekapcsolom az sms értesítést, akkor a legközelebbi beérkező sms-nél lefagyhat. És ez után sorozatban állandóan fagy, amig az akkut ki nem veszem. A jelenség az, hogy mikor bekapcsolnám a képernyőt a fizikai gomb megnyomásával, akkor a bal felső sarokban kigyullad a narancs színű értesítő led, a képernyő sötét marad. Majd hosszan lenyomva újraindul, majd kikapcsol a képernyő és megint a narancs led világít kizárólag. Ez ciklikusan ismétlődik, néha be sem tudom irni a sim unlock-ot. Amikor végre sikerül, akkor kiveszem az sms értesítést, majd akku ki-be, és utána stabil, napokig nem fagy. Leírta, vagy tapasztalta ezt valaki, vagy csak az enyém ilyen?
Köszönöm a válaszokat. -
golyós
addikt
Ha nekem kibírna 2
napot már örülnék.
Hétvégén napi 2 töltés a minimum.Mondjuk nyomjuk rendesen,vagy a 2 lányom közül valamelyik vagy én.
Igy a hétvégi töltéseken nem is csodálkozom.
De egy szimpla hétköznap amikor telefonálás nulla és max 1 óra mobilnet, 1 óra játék, majd este 1 óra wifi és már csipog 14%-.on.Mondjuk M3an-t én sem értem.Nehezéknek hordod?
-
heidricha
őstag
Na, ilyet se láttam még: hívás indítása helyett reboot! Van még mit javítani a rendszeren!
-
heidricha
őstag
válasz
mira72 #12930 üzenetére
Lekapcsolja, de kézzel visszateheted. Minden "sugárforrást" kikapcsol, GSM, WiFi, BT!
Más: Nekem is lekapcsolta a mobilnetet. Nincs korlát beállítva. Az elérhető mobil adat típusát mutatja, de nem hajlandó forgalmazni. Tegnap reboot-oltam a telefont. Repülő mód oda-vissza, vagy mobilnet kapcsolgatás, APN váltás megvoltak. GPS meg is bolondult rendesen, ott szúrtam ki, hogy valami nem stimmel!
Erre volt megoldás azoknak, akik régebben is panaszkodtak ilyesmire?
-
tonyqa23
senior tag
Ja és a másik dolog, amit már régebben akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem. Nektek csinál olyat,h töltőről leveszem és még ott a kezemben 100%-ról leugrik 97%-ra? Utána semmi gond vele, merül a szokásos módon, de akkor hirtelen leesik 97-re. De nem mindig, kb 10-ből 6-7szer.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelekyle #12950 üzenetére
A smart app protector kell, nem akarom,h elolvassák az sms-eket, vagy a galériámban nézelődjön bárki, akinek a kezébe adom a telefont.A többi még talán törölhető, Na, ugye,hogy kell a hibernálós app, tiszta nem normális ez a google, a saját alkalmazása szopatja a saját oprendszerét...még arra se tudnak normális, nem akksi szívós naptárat kiadni?
-
M3aN
senior tag
válasz
tonyqa23 #12945 üzenetére
(#12944) Logeeen Hidd el, használom én, de előfordult ilyen alkalom is. Bízd rám, egyébként!
(#12945) tonyqa23 Google cuccokat, tehát gmail, címtár, keep, naptár meg ezeket szikronizálom csak, a többit manuálisan ha szükséges.
Semmi utólagos cuccot nem használok egyébként. Fényerő automatikusan, illetve mániám volt mindig a home gombbal kilövögetni, de akkor le kéne szokni arról is..Ja meg nem hagyom bekapcsolva se a wifit, se a 3G-t, de a gps-t, semmit, csak amikor használom, előtte benyomom, majd utána ki..
-
válasz
Logeeen #12944 üzenetére
Nálam is van olyan amikor tudom, hogy ki kell bírnia 3 napot és akkor nem netezek egyáltalán.
Ez nem azt jelenti, hogy máskor nem használom ki a telefont maximálisan...
Ha kell, akkor meg ott van a kezemben a GPS, a barátokkal való élménymegosztás gyors lehetősége, a hírekhez való hozzájutás, stb, stb...Kár kritizálni a másikat, főleg úgy, hogy semmit sem tudsz a dolog hátteréről!
-
tonyqa23
senior tag
Nem értem. Mindenki mondja, h 1-1,5-2 nap az akksi. Neked ez már mini reaktor...Bár nekem bal felül van 4 ikon, amik futnak, de ennyire nem azok nem eszik az akksit. Mint pl smart app protector. vagy auto screen on...advanced mobile care... ezek nem esznek annyit,h ekkora legyen a különbség. Nyilván akkor nem szinkronizálsz pl dropboxba meg ilyenek, nem?
-
-
-
-
nobiand
aktív tag
Nekem is bírja 2 napig, mobilnet, wifi, és szókereső
-
M3aN
senior tag
1. Sokat mobilnetezős, wifis átlag 2 nap, enélkül 3.
2. 4.0.4, aztán majd kiderül a többi.
3. Szerintem boltja válogatja, nálam gyors volt..
4. Egyről tudok eddig, az az Adobe Air, ami nekem kellene de nem fut.
5. Ennél picit szöszölj fórumban, van ahol össze van szedve listába. -
Mate
nagyúr
válasz
mira72 #12918 üzenetére
Van egy elég gagyi tabletem, ami hardveresen nyomába se ér a telefonnak, de gond nélkül le tudja játszani a dolgokat. A tv-m nem smart, így youtube-hoz mindig gép kellet, aminek a kezelése ágyból elég nehézkes, ezért is használom az androidos dolgokat hozzá.
Köszönöm a válaszokat!
-
mira72
őstag
1. átlag használattal is minden éjjel töltőn van, elég erős 1 napot nem bírja ki
2. 4.0.4 ? x ...
3.
4.én se játszok, eddig minden ment amit használok, pedig nem átlag user vagyok..
5.vannak. topicba akad panasz...nem is kel sokat visszaolvasgatnod..Nekem is samsung D széria van, nem próbáltam telefonról filmet játszani, minek is ha van rajta usb és mindent visz pen.röl? meg azért ez még is telefon, nem média lejátszó .. vagy nem? nem kéne tőle sokat várni ezen a téren ..
(#12919) mate3553 : rendbenrendben ... csak furcsállottam hogy "Médiafileokat" akarsz lejátszani egy telefonnal tv-n ami tudja ezt..youtube nézése a tv-n nem volt még gondolatomban se ...
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon megvételén, de még csak nézelődök.
Lenne pár kérdésem, ami mindenképp fontos, mielőtt megveszem. (T-mobile-tól venném meg)
1. Átlag használat mellet mennyit bír az akksi?
2. Mi a legfrissebb, hivatalos android rá? Várható frissítés
3. Garanciális ügyintézés mennyire gyors és megbízható?
4. Az appok hány százaléka nem fut?
5. Mik az ismert hibák és mennyire gyakoriak?Első körben ezek lennének a kérdéseim, illetve mivel nekem nem játékra stb. kell a telefon, hanem médiafájlok lejátszására a tv-men (Samsung D seria) így ha valakinek van samu tv-je és tudna segíteni pár program kipróbálásában, hogy működik-e az kérem jelezze pm-ben. Zappo TV-t használok most erre a célra, de már rajta vagyok egy jobb keresésén, úgyhogy az érdekelne elmegy-e a telefonon a program.
-
Samus
addikt
-
JoeCockBill
senior tag
hűha, ez normális dolog? hiába ürítem pár nap alatt telehízza az sd-t
-
Canonfan
senior tag
Ismét egy újabb probléma az 1 hónapos, már cserélt telefonnal!
Meg tudjátok mondani, hogy miért kapcsol ki a telefon magától?? Csak a mai nap harmadjára csinálta az imént!!Nálam is előjött a kikapcsolgatás, nekem kb 4 hónapos gondmentes használat után kikapcsolt magától utána kb 3-4 napon belül ismét.
Nekem még gyári B04 van rajta, (+ root) szóval nem ez lehetett a gond, nekem az aksi kitámasztás ami segített (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) nekem (és úgy emlékszem már több embernek is) eddig bevált jelenleg 540 üzemóránál tart a telefon és eddig nem kapcsolt ki. -
boxos23
aktív tag
Előző kérdéseimre senkinek semmi ötlete??
Vagy még nem próbálta senki ezt az Onlive appot??
Elindulnak a gamek szépen csak a menütől nem tudok tovább meni mert nem lehet semmivel irányitaniugy mint ez előzőleg belinkelt videóban.
-
Samus
addikt
válasz
gonorrea #12906 üzenetére
Megoldottam, a helyreállítást a ZTE beépített appjával csináltam, de letöröltem és újratelepítettem a Fancy-t és az unlocker-t is, és két másodperc alatt feloldotta. Nekem nagyon bejött, egy ideig a kalózverziót használtam, de amikor áttértek erre az unlockeres megoldásra, megvettem, annyira megszerettem.
Tehát, Macedón ROM on board, kíváncsi vagyok. Viszont ezt az akkuhasználatos lapot hogy lehet előkaparni? Nekem csak a T-s gyári ROMban lévő látszik...
-
xtevo
őstag
@ggeleven
Amit anno ajánlottál óra+időjárás app a Sense Analog Clock Dark mennyire frissül, ill. mutatja megfelelően a ram-ot?
Pl most is 361mb szabad memóriát ír, és közben 490mb van... -
boxos23
aktív tag
Valaki elmondaná hogyan tudom irányitani ugy a gameket mint a videón a samsungal??
Mert nekem nincsenek olyan vezérlő gombok.
Egyébként minden játék fut. -
Samus
addikt
Felraktam a Custom Macedón ROM-ot. Minden jó, csak épp a Fancy Widgets-t nem tudom feloldani...Kérem várjon, kérem várjon, de pöröghet percekig, semmi sem történik...Valaki használ ilyen összeállításban fizetős verziót?
-
kelekyle
őstag
válasz
Madridista84 #12901 üzenetére
Nincs és egy darabig nem is lesz hacsak ZTE nem ad ki egy frissítést.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Madridista84 #12901 üzenetére
Ez mindig a gyártón múlik, elég sok telefon van amin nem működik. Szóval nem a processzortól függ, hanem, hogy a gyártók hajlandóak-e frissítésbe belerakni/alapból mobilban futva adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest